Szövet mennyezetek: a belsőépítészet finomságai

Napjainkban a befejező anyagok piaca soha nem szűnik meg csodálkozni a fogyasztók szép és eredeti termékeivel. Ezek a termékek látványos, rugalmas anyagból készült mennyezeteket tartalmaznak. Az ilyen elemek képesek átalakítani a belsőépítészetet és egyedi megjelenést adni. Ma ezekről az érdekes mennyezeti burkolatokról és a különböző belső kialakítások bonyolultságáról beszélünk.

Mi az?

Mielőtt továbblépnénk a textil-nyúlványok részletes áttekintéséhez, érdemes válaszolni arra, hogy mi az. A szövet nyúlványa a különleges védőszerkezettel impregnált anyagból készült szövet. Az ilyen bevonatok a helyiség legmagasabb pontján megbízható mechanizmusok segítségével vannak rögzítve. Valódi telepítés után a mennyezet szövött bevonattal úgy néz ki, mintha gipszzel borították volna, vagy egy színnel festették volna.

Jellemzők

Napjainkban a fogyasztók gyakran választják ki a kinyújtott vászonot a mennyezet vágásához. Ezek a befejező bevonatok általában PVC-fóliából készülnek, amelyek matt vagy fényes textúra lehetnek. A feszített mennyezetek megválasztását azonban nemcsak az ilyen lehetőségek korlátozzák. Nem kevésbé vonzó és friss a különböző belső terek szövött ruhát.

Először is, az ilyen termékeket érdekes megjelenés jellemzi. Sok fogyasztó választja a szövött mennyezetet, mivel fel lehet használni a tér frissítésére és harmonikusabbá tételére. Emellett különböző stílusokban is használhatók, a klasszikustól a modernig.

A szőtt feszített mennyezetek hihetetlenül gazdagok. Minden vevő választhatja ki magának a legjobb választási lehetőséget, amely megfelel a szobák színének és stílusának. Különböző kiskereskedelmi üzletekben nemcsak a lakonikus monokróm termékeket, hanem a fényes nyomatokkal rendelkező, nagyon eredeti vászonokat, valamint a különböző formátumú látványos és reális képeket lehet találni.

Általában az ilyen befejező anyagok jelentős méretűek. Például a szövött szövet szélessége 5 m lehet. Egy ilyen elem meglehetősen nagy, ezért az ilyen mennyezeti burkolatokat gyakrabban használják tágas szobákban. Ezen kívül nemcsak a lakóhelyiségekben, hanem az éttermekben vagy a szállodai csarnokban is szőtt mennyezetek találhatók.

Az ilyen eredeti kivitelű szövet speciális felszereléssel készül. A gyártás során speciális vegyületekkel kezelik. Meg kell védeni az anyagot a szennyeződés és a por felhalmozódásától, valamint az agresszív napfénytől és a szélsőséges hőmérsékletektől. A további impregnáló anyagok miatt a mennyezetek nagyon tartósak és kopásállóak. Sok éven át reprezentatív megjelenést mutatnak.

Ilyen díszítést lehet használni a téli időszakban enyhén fűtött szobákban. Ilyen körülmények között a mennyezet nem veszíti el vizuális vonzerejét, és nem lesz értéktelen. Szóval, biztonságosan fordulhat szőtt ruhákhoz a vidéki házak tervezésekor, ahol gyakran elég hűvös.

Érdemes megjegyezni, hogy a textilbevonatokat nem csak a mennyezet díszítésére használják, hanem a falak kialakításában is. Természetesen a mennyezeti lehetőségek sokkal gyakoribbak.

Az ilyen anyagok sokoldalúságát nemcsak hatalmas választékuk és szép kialakításuk biztosítja, hanem egy speciális "légzési" szerkezet is. Tökéletesen lélegzőek.Ez a minőség nem büszkélkedhet a népszerű PVC fóliákkal.

A nyújtható szőtt mennyezetek másik jellegzetessége a telepítés módja. Ez egyszerűbb és gyorsabb, mint a PVC-fóliák esetében. Minden munka csak 3-4 órát vehet igénybe, és ha a helyiség nem túl nagy terület és egyszerű geometria, akkor még kevésbé.

Előnyök és hátrányok

A textíliák feszített mennyezetei, mint bármely más befejező anyag, saját előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. Velük biztosan meg kell ismerkednie, ha azt tervezi, hogy otthonát díszíti ilyen vászonokkal.

Először nézzük meg közelebbről, hogy a textil mennyezeti burkolatok előnyei:

 • Tartósság. A kiváló minőségű textil mennyezet élettartama 10-12 év lehet.
 • Az ilyen mennyezeti bevonatok nem félnek a mechanikai hatásoktól, mint például a sokk vagy a nyomás. A hagyományos PVC-fóliák nem rendelkeznek ilyen tulajdonságokkal, és könnyen elszakadhatnak.
 • Kényelmesebb és praktikusabb szőtt mennyezetek vannak a telepítés területén. A telepítéshez nem szükséges speciális és kifinomult eszközök használata. Nincs szükség hőpisztolyra. A mennyezeti burkolat telepítése önállóan, szakemberek vonzása nélkül történhet.
 • Az ilyen termékek másik előnye a lenyűgöző méret. Az ilyen mennyezet szélessége gyakran eléri az 5 métert, így csak egy vagy két vászonra van szükség, még akkor is, ha a szoba nagyon tágas. A pozitív minőség miatt a szövött mennyezetet zökkenőmentesnek nevezik. Az olcsó PVC-fóliák szűkebbek, ezért több különálló szövedéket kell egyszerre rögzíteni egy szobában, ami gyakran csúnya varratokat hoz létre.
 • Meg kell jegyezni, hogy az ilyen termékek környezetbarátak. Nem károsítják az emberi egészséget, ezért nemcsak a szerelőcsapatok, hanem az orvosok befejezésére is ajánlott.
 • Az ilyen anyagok előnyei a hipoallergénben rejlik. A kiváló minőségű szövetburkolat nem okoz allergiás reakciókat, így az orvosok és a fogyasztók egyetértettek abban, hogy bármilyen szobában, beleértve a gyermekeket is, telepíthetők.
 • A szövött mennyezet jól elkülöníti a helyiséget, amelyben található. Megvédi a helyet a felesleges zajtól és az idegen hangoktól. Ez a hatás az anyag sűrűsége miatt érhető el.
 • A szőtt mennyezetek nem félnek a különböző hőmérsékleti viszonyoktól (-40 és +70 fok között). Ez az oka annak, hogy ez a cél a leggyakrabban ország- és vidéki házak díszítésére szolgál, ahol a tulajdonosok nem egész évben.

Ebből a szempontból a szövött mennyezetek a népszerű PVC anyagok előtt állnak, amelyek +5 és +40 ° C alatti hőmérsékleteken deformálódnak.

 • Az évek során csúnya ráncok, ráncok és ráncok nem jelennek meg a textil mennyezeten.
 • Egy ilyen mennyezet nem fél a nedvességtől és a nedvességtől. Felszínén nem jelenik meg gombák vagy penész.
 • A szövött mennyezet másik előnye a tűzbiztonság. Nem tartják meg az égést, és nem gyúlékonyak.
 • Az ilyen mennyezet nem villamos.
 • Ha úgy dönt, hogy frissíti a berendezést, akkor a textil mennyezet újrafesthető. Akril festék alkalmas erre. Ezek a munkák akár 4-szer is elvégezhetők. A festett szőtt burkolatokat a szakemberek megbízzák.
 • Ezzel a befejezéssel elrejtheti a mennyezet sok hibáját, valamint elrejtheti a vezetékeket és más kommunikációs rendszereket.
 • A textilszövet biztonságosan kombinálható más befejező anyagokkal. Lehet például gipszkarton, fa vagy mennyezeti panelek. Ezen túlmenően, ezek a mennyezetek nagyszerűek a különböző világítótestekkel.
 • Sok fogyasztó úgy véli, hogy az idő múlásával a szőtt mennyezet megreped.Valójában ez egy mély tévedés, hiszen külső beavatkozás nélkül nem fordulnak elő a textilszövetekkel való deformációk.
 • A szövetből készült ruháknak nem kellemetlen és erős szaga van.

Mint látható, az ilyen mennyezeti burkolatok előnyei bővelkednek. Ugyanakkor gyengeségeik is vannak:

 • Sok vásárló megtagadja ezt a befejezést, mivel nem olcsó, különösen a népszerű PVC opciókhoz képest.
 • A szőtt mennyezetek eléggé szerények az ellátásban, de ha még meg kell tisztítani őket, akkor csak a száraz módszert használhatja. Ha bármely tisztítószerhez és közönséges vízhez megy, akkor a csúnya foltok maradnak az anyag felületén.
 • Nem minden szövött anyag nedvességálló, ezért nagyon óvatosan kell választania őket.
 • Ha még mindig károsítja az ilyen mennyezetet, akkor visszaállíthatja, hogy nem sikerül. Ennek a problémának az egyetlen megoldása az internet teljes cseréje.
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ilyen mennyezet zökkenőmentessége elveszik, ha 5 méternél szélesebb szobába telepíti.
 • Mentse el a szobát az árvizek (eső, szomszédok fent) a mennyezet nem lesz sikeres, annak ellenére, hogy sűrűsége.
 • Ez a kivitel nem alkalmas alacsony mennyezettel rendelkező szobákhoz, mert "több" hüvelykes étkezést tesz lehetővé, a fő mennyezet alatt.
 • Napjainkban az alacsony minőségű hamis bevonatok, amelyek a természetes szövet opciók tekintetében kiemelkedőek, különböző kiskereskedelmi üzletekben kerülnek értékesítésre. Az ilyen termékek botránya minden vásárló, ha nem vásárolja meg a vonatkozó dokumentációt, a vásárlás előtt. A hamis festmények károsak lehetnek a háztartások egészségére. Gyakran nagyon kellemetlen szagokat bocsátanak ki.

típusok

Többféle típusú feszített mennyezet van. Fontolja meg őket részletesebben.

karton

Az ilyen feszített mennyezetek meglehetősen gyakori. A fényáteresztő képességük miatt megkülönböztetik őket, aminek következtében a calico bevonatot gyakran vonzó dekoratív síkként és egyfajta fény diffúzorként használják a szobában. Az ilyen mennyezeti vászonokkal megtagadhatja a klasszikus központi csillár telepítését. Egyszerűen több lámpát is telepíthet közvetlenül az anyag fölé.

A nyomtatási mennyezet fő előnyei a következők:

 • a látványos fényáteresztő kialakítás lehetősége beépített rejtett fényforrásokkal;
 • hosszú élettartam;
 • vonzó és nyugtató árnyalatok (általában pasztell);
 • teljesen sík felület érdekes textúrával;
 • a vakító fény és a fényvisszaverő hatások hiánya, amely gyakran irritációt okoz a háztartásokban;
 • szép design.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a calico bevonatok telepítésekor a szoba mennyezetének magassága továbbra is csökken, annak ellenére, hogy könnyű és áttetsző megjelenést mutat. Az ilyen befejezést óvatosan kell felszerelni és használni, mivel mechanikai sérüléseknek van kitéve, amelyeket később nem lehet rögzíteni. Ne támaszkodjon a calico mennyezetre és a felső emeletekből való szivárgásra.

Az ilyen mennyezeti burkolatok legjobbja a hangulatos hálószobák vagy a nappalik feltételei., mivel kellemes és nyugtató színük van. Meglehetősen gyakran a chintz vászonokat alkalmazzák a munkaterületeken, ahol kissé durva textúrája különösen megfelelőnek tűnik.

szatén

A Satin egy olyan mesterséges anyag, amely poliészter szálakat tartalmaz. Az ilyen nyersanyagokból származó mennyezet a modern fogyasztók körében kereslet.

A következő pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • tökéletesen elrejti a mennyezeti alap jelentős hibáit;
 • védje a helyiséget az áradástól, ami nem rosszabb, mint a sima PVC-fólia;
 • alkalmas a magas páratartalmú területekre;
 • kiváló szilárdsági jellemzőkkel rendelkeznek;
 • nem félnek a hőmérséklet-változásoktól;
 • meleg és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek;
 • 5,5 m-es szélességben készül, amely lehetővé teszi, hogy szép, zökkenőmentes szöveteket telepítsen különböző helyiségekben;
 • könnyű telepítés és eltávolítás;
 • nem fogékony a penész és a penész;
 • lenyűgöző design.

A szatén mennyezetek nem érintik a szélsőséges hőmérsékleteket, de alacsony hőmérsékletű körülmények között még mindig nem ajánlott felszerelni. Ebben az esetben a hasonló bevonat hasonló a PVC bevonatokhoz.

Különösen gyakran szatén vászonokat helyeznek el hálószobákban., mivel meglehetősen finom és nyugodt színtartományuk van. Gyakran megtalálhatóak az óvodákban is, ahol nem lehet túl sok fényes és színes festék. A megfelelő világítóberendezésekkel kombinálva a szatén mennyezet szépen néz ki a hall vagy a nappaliban. A szatén mennyezetek nemcsak a száraz módszerrel, hanem egy speciális tisztítószer segítségével is tisztíthatók. Soha ne használjon csiszolóanyagot vagy kemény kefét, mert károsíthatják az anyagot.

szöveti

A texturált szövött mennyezet két rétegből áll:

 • háló;
 • szövet mintával.

A texturált mennyezeti burkolatoknak szokatlan felülete van, amely enyhén durva vagy dombornyomott szerkezetű. Hasonló termékek nagyon frissek és eredetiek. Szinte minden szobában használhatók, a nappaliból az irodába.

A szövött mennyezetek a következő textúrákkal kaphatók:

 • matt;
 • fényes.

Egyszerűbb vagy klasszikusabb belső terekben egyszerű matt festmények használata javasolt. Nem vonzanak magukra túl nagy figyelmet, hanem egy egyenletes mennyezet vizuális hatását hozzák létre. A modern és modernista együtteseknél a gyönyörű modulációkkal rendelkező fényes változatok összehasonlíthatatlanok lesznek, ahol a gazdag csillogás soha nem felesleges.

A szövet szerkezete gyakran megismétlődik, és standard PVC fólia. Az üzletekben megtalálható:

 • nyúlós mennyezetek velúr alatt;
 • velúr alatt;
 • a selyem alatt.

Az ilyen vászonok nagyon érdekesek és divatosak. Első pillantásra sokan szinte lehetetlenek megkülönböztetni a természetes anyagokat, és nem olcsóak. Általában azonban kényelmetlen ellátást igényelnek. Az imitációval rendelkező PVC fóliákat is szárazon kell tisztítani, különösen, ha durva textúra vannak.

bagettet

A textil nyúlványok telepítése általában a bagettek telepítésével kezdődik.

Az ilyen részek két típusa létezik:

 • Clip-on;
 • U-alakú.

A klip beállításai a leggyakoribbak. Tartós műanyagból készültek és olcsóak. Az U-alakú bagettek sokkal ritkábbak. Nem rendelkeznek hosszú élettartammal.

nyomatok

Bármely belső térben környezetbarát szövetburkolat választható. Például egy diszkrét monokróm vászon a legjobban alkalmas színes díszítéshez, amely számos díszítő elemet tartalmaz. Ez lehet sima és texturált is. Ha a belső tér nyugtató színekben készül, akkor fényesebb szövött mennyezet díszíthető fotónyomtatással, érdekes nyomatokkal vagy vonzó mintákkal. Az ilyen termékek ma különösen népszerűek, mivel az együtteshez hűlést hoznak, és „életre kelnek”.

Az ilyen mennyezeten található minták semleges és kontrasztos színekkel rendelkezhetnek. Tehát a modern belső együttesekben a nagy fekete vonalakkal és mintákkal díszített fehér vászonok organikusan, klasszikus környezetben - semlegesebb minták, finom hangokkal rendelkező díszítésekkel.

Az elegáns minták és a bonyolult vonalak mellett más dekoratív elemek is jelen vannak a szövet mennyezeten:

 • virágkötészet, amely a vászon egész területén, a középső részén vagy csak az élek mentén helyezhető el;
 • finom madarak és pillangók képei;
 • absztrakt képek gyönyörű képekkel;
 • texturált szövés, arany vagy fa faragott elemeihez hasonlítva.

A szőtt feszített mennyezetek köre igen változatos. Bármely belső térhez megfelelő opció választható. Emellett a színek tetszőleges színben is elvégezhetők. A textilvászonok eléggé "békés" és nyugtató, merész és fülbemászó színek lehetnek. A fő dolog az, hogy helyesen válasszon egy vagy másik árnyalatot a szobájában, hogy ne tűnjön túlterheltnek.

tervezés

A szőnyegek széles választékával bármilyen stílusos irányban választható ki a belső tér. A szigorú, de elegáns klasszikusokhoz tömör, matt textúrájú anyag tartozik. Színe nem lehet túlságosan ragadós és behatoló. Tökéletes fehér, krém, bézs vagy könnyű csokoládé.

A modern high-tech stílusban a fényes vászon kiválasztható félelem nélkül. Ezek egy- és kétszintű struktúrák lehetnek. Szerelje fel a fényszórókat vagy a függesztett eszközöket krómozott házakkal. A legjobb a csúcstechnológiájú, fehér, fekete, kék, szürke és bézs színű mennyezetre. Használhatja a vászont geometriai mintákkal. A modern minimalista stílus érdekében nem szabad sokféle mintázattal és nyomással szőtt szövetet vásárolni. Minél egyszerűbb a felületük, annál jobb. Ellenkező esetben túlmutat a kiválasztott stíluson, mert a minimalizmus minimális mintákat, mintákat és díszítőelemeket jelent.

A rokokó stílusban, az Art Deco-ban vagy az Empire-ben található bonyolultabb együtteseknél az eredeti vagy a bronz színű luxusmintával rendelkező mennyezetet választhat. Az ilyen vászonok nagyon érdekesek és drágaak, különösen, ha gazdag bagettekkel kiegészítik őket elegáns stukkó hatásával.

A mai modern stílus nagyon népszerű. A design belsejét elegáns és elegáns elemekkel kell feltölteni, átgondolt kialakítással. Az ilyen együttesek számára jobb, ha gyönyörű, szövött mennyezeteket választunk gyönyörű mintákkal, amelyek művészi szövéseket és érzéki formákat tartalmaznak. A minta semleges vagy kontrasztos lehet.

A mai divatos japán stílusban harmonikus mennyezet fog kinézni, amely mutatja a selyem áramló textúraát. Egyszerűbb fehér bevonatokat is használhat felesleges részletek nélkül. A háttérben a sötét fából készült gerendák és útmutatók, amelyeket gyakran japán stílusban használnak, valamint a fa csillárok és lámpák, különösen ökológiai jellegűek. A szőtt mennyezet kiválasztásakor nemcsak a belső stílusból, hanem a szoba közvetlen célból is el kell kezdeni. Szóval, a hálószobában kell telepíteni vászon nyugodtabb és nyugtató árnyalatokat. Túl színes opció zavarja a gyors elalvást és a tulajdonosok irritációját okozhatja.

Az óvodában nem is ajánlott túl világos és fülbemászó vászonokat felszerelni., mivel negatívan befolyásolják a gyermek érzelmi állapotát. Ilyen körülmények között egy nyugodt pasztell színű mennyezet vagy egy gyengéd vászon aranyos képekkel tökéletes lenne. Virágos nyomatok, pillangók, rajzfilmfigurák vagy gyönyörű kék ​​ég, hófehér felhők.

Világosabb és lédúsabb ruhákat használhatunk, és a nappaliban a legjobban megfelel. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy egy ilyen környezetben az alacsony kulcsú bútorok organikusan fognak kinézni, különben az együttes túl színes lesz. Egy tanulmányhoz ajánlott olyan szövetburkolatokat választani, amelyek nem vonzanak nagy figyelmet maguknak, és nem zavarják a tulajdonosokat a munkából. Bézs, puha, szürke vagy krémszínű matt változatok tökéletesek erre.

Hasznos tippek

Napjainkban az eredeti szövött mennyezetek egyre népszerűbbek. Ezek sok szempontból jobbak az olcsó PVC fóliáknál. Először is, a környezetbarát és kellemes textúrával megkülönböztetik az ilyen vászonokat.

Ha azt szeretné, hogy a textil mennyezetek a lehető leghosszabb ideig szolgáljanak, akkor érdemes megismerkedni a szakemberek hasznos tanácsával:

 • A mennyezet nyújtása önmagában meglehetősen lehetséges. Ebben az esetben nem szükséges hőpisztoly, mint a PVC fóliák telepítésekor. Másrészt, ha félsz, hogy szembe kell néznie az ilyen munkával, és nem bízik benne a képességeidben, akkor jobb, ha a vászon telepítését szakemberekre bízza.
 • A vászon telepítése előtt el kell döntenie, hogy milyen világításra lesz szüksége. Készíts előzetesen a jövőbeli telepítéshez.
 • A szövött anyagot gondosan és gondosan kezelje. Elég sűrű és tartós, de nem jelenti azt, hogy nem sérülhet meg.
 • Ne felejtsd el, hogy a szövött mennyezetre megfelelő bagettet válasszon. Nélkülük a belső tér befejezetlen lesz, ezért ne hagyja figyelmen kívül ezeket a részleteket.
 • A szőtt mennyezetek különböző helyiségekben használhatók, de a fürdőszobát nem tartalmazza. Ilyen körülmények között ez a befejezés hamar elveszti vizuális vonzerejét.
 • A szövött anyag beszerelése után kis darabnyi felesleges anyag maradhat. Dobja ki őket nem szükséges. A szakértők azt tanácsolják, hogy hagyják őket ellenőrizni a jövőben, milyen hatása lesz az anyagra különösen tisztább.
 • Csak jó hírű gyártóktól vásároljon szőtt szövetet. Ily módon Ön megmenti magát az alacsony minőségű termék vásárlásától, amely nem tart sokáig.
 • Ha vásárol, kérjen minőségi tanúsítványt az eladótól.
 • Napjainkban rengeteg rossz minőségű hamisítvány van a boltokban. Az első jel, amellyel ezeket ki lehet mutatni, az anyag széle. A márkás termékeknek mindig van jelölése vagy vízjelük ezeken a helyeken.
 • Legyen óvatos, ha túl színes és színes vászonokat választ. Nem használhatók minden belső teremben. Egy ilyen befejezés arra kényszeríti a tulajdonosokat, hogy tartsák be a többi rész kialakításának szigorúságát és tömörségét.

Hogyan kell gondoskodni?

A szövet mennyezetének „élete” biztosan meghosszabbítja a megfelelő működését. Sok gyártó szerint termékeik korlátlan élettartammal rendelkeznek. A legfőbb dolog az, hogy az ilyen befejező lehetőségeket óvatosan kezeljük. Ne feledje, hogy a textíliáknak olyan felülete van, amely nem vonzza a port, ezért meg kell tisztítani őket időről időre egy speciális tisztító porszívóval. A nedves tisztításhoz alkalmazhat, de ne használjon túl sok vizet és tisztítószert, különben észrevehető foltok lesznek a mennyezeten.

Ne tisztítsa meg ezeket a mennyezeteket túl kemény kefékkel és agresszív csiszolóanyagokkal.

Gyártók és vélemények

Jelenleg számos nagy és vezető márkát gyártanak, amelyek szőtt nyúlványokat gyártanak. Ismerje meg őket jobban.

Descor

A Descor egy német gyártó, amely gyönyörű poliészter mennyezetet gyárt. Különleges lakkokkal és kopásálló színezékekkel kezelik őket. Ennek az előkészítésnek köszönhetően a márkás lapok nem vonják magukat porba, és nem képezik a penész és a gomba képződését.

A Descor cég termékei jó szilárdsági jellemzőkkel rendelkeznek. A fogyasztók ünneplik a Descor termékek gyönyörű kialakítását. Sokan azonban zaklatották, hogy a vállalat szövött mennyezetei nem vízállóak, nehéz őket gondoskodni, és drágák. A legtöbb fogyasztó szembesül az ilyen szövött szövetek komplex tisztításával, így sokan azt tanácsolják, hogy nagyon óvatosak legyenek, hogy ne szennyeződjenek.

Clipso

Ez a nagy svájci márka kiváló minőségű szövött mennyezetet állít elő, amelyre jellemző, hogy a szálak összetettek. A Clipso termékeket polimer anyagokkal két oldalról dolgozzák fel. Ma ez a híres márka a legkülönfélébb különböző formatervezett vászonokat gyártja.A fogyasztók úgy vélik, hogy a Clipso termékek fő előnyei szép megjelenést jelentenek, mivel zökkenőmentesek, nedvességállóság, nem kellemetlen szag, és meglehetősen könnyű telepítés.

A fogyasztók nem észleltek komoly hátrányokat. Néhányan azonban azt állítják, hogy a Clipso vásznok vékonyak és törékenyek, így könnyen megsérülhetnek.

Cerutti

A Cerutti egy jól ismert olasz márka, amely a fogyasztóknak kiváló minőségű és tartós textíliákat kínál. A varázsló oldalon lakkozott. Meg kell védeni az anyagot a portól és a szennyeződéstől. A márka gyönyörű mennyezetei nemcsak lakóépületek és lakások, hanem iskolák, egyetemek és egyéb közintézmények díszítésében is elérhetők.

A fogyasztók a Cerutti márkás termékek legmagasabb minőségét jelzik. Csodálják a gyönyörű kialakítást, a tartósságot, a tartósságot, a gyors telepítést és a nedvességállóságot. Az olasz gyártó szövött mennyezetének hátrányai az emberek a magas költségeket tulajdonítják. Az ilyen befejezések tulajdonosai nem találtak más hátrányokat.

Gyönyörű példák a belső térben

A fenti leírás alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy a gyönyörű szövött mennyezetek elég könnyen telepíthetők. Gyakran kombinálnak egy gipszkartoncsatornával, ami egy látványos kétlépcsős változatot alkot. Ezek a mennyezetek nagyon érdekesek és drágaak, különösen, ha süllyesztett lámpákkal egészítik ki őket a kerület körül. A doboz és a szövet színei drámaian különböznek egymástól, vagy ugyanolyan színű különböző árnyalatokban készülhetnek.

A szövött mennyezetek nemcsak egy városi lakásban, hanem egy hangulatos faházban is felszerelhetők. Különösen ökológiai szempontból az ilyen otthonokban fehér, krém vagy bézs színű, alacsony kulcsú vászonokat lát. A háttérben a fapadló jól néz ki. Ezeket a mennyezeteket gyakran kiegészítik fagerendák (sötét és világos), amelyek beépített süllyesztett lámpák. Az eredmény nagyon érdekes tandem.

A hálószobákban leggyakrabban a mennyezetek kerülnek beépítésre. Annak érdekében, hogy hatékonyan legyőzzék az ilyen befejező anyagokat, a tervezők azt ajánlják, hogy válasszanak egy megfelelő színű függönyöket. Például egy gyönyörű csokoládé színű mennyezeti vászon, amely megkönnyíti a textúrát, harmonikus lesz a kávé és tej színének vastag függönyével, és az eredeti szürke-kék anyag fotónyomtatással sötétkék függönyökkel támogatható. Ezeket az együtteseket különböző díszítőelemekkel egészítheti ki: vázák, fali fotógaléria, virágok.

Hogyan kell beszerelni a szövet nyúlványát, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba