Lenyűgöző nyúlványok a belső térben

Nagyon gyakran az emberek azt az elképzelést érik el, hogy az életükben valamit meg kell változtatni, és sokan elkezdenek megpróbálni diverzifikálni saját otthonuk belső terét. A modern anyagok, a homlokzati anyagok megfelelnek a fogyasztók kívánságainak, újfajta dekorációval - texturált feszített mennyezetekkel. A belső térben ezek a termékek csodálkoznak. A szobát átalakítják, világosabbá és gazdagabbá teszik őket.

Jellemzők és előnyök

A számla alatt a feszítőfólia felületének olyan jellemzőit értjük, mint a domborművek, a simaság mértéke, a fény abszorpciója / tükröződése. Ez azt jelenti, hogy a texturált feszített mennyezetek olyan szerelt rendszerek, amelyek egy bizonyos dekoratív bevonatot utánoznak. Univerzálisak, elit házakban, szállodákban, szállodákban, múzeumokban és éttermekben használhatók.

A szokatlan megjelenésen kívül ezek a termékek számos előnnyel rendelkeznek:

  • Erő és rugalmasság. A ruhadarabok nem átszúrhatják vagy károsíthatják például a pezsgőből készült parafát. Segítségükkel bonyolult építészeti formákat kaphat: ívek, hullámok, kúpok, többszintű struktúrák.
  • Vízálló. A polivinil-klorid (PVC) mennyezetek magukban nagy mennyiségű folyadékot tudnak tartani. Ezért az árvíz esetén nem lehet aggódni, hogy a belső tér szenved.
  • Tartósság. A gondos és helyes működés a hosszúkás mennyezet hosszú szolgálatának ígérete. Egyes modellek esetében a gyártók 50 évig garantálják a garanciát.
  • Gyakorlatiasság. Az antisztatikus tulajdonságok miatt a textúrázott mennyezetek felületén por és szennyeződés keletkezik. A termékeknek csak könnyű gondoskodniuk kell. Mindössze annyit kell tennie, hogy törölje át a ruhát nedves ruhával.
  • Tűzbiztonsági. A PVC szerkezetek nem támasztják alá az égést. Magas hőmérsékletek hatására megolvadnak, de nem gyulladnak.
  • Egyszerű telepítés. A domborított mennyezetek telepítése nem sok időt vesz igénybe. Ezek bármikor eltávolíthatók és újratelepíthetők anélkül, hogy különleges fizikai erőfeszítést igényelnek.

  A texturált feszítőrendszerek különböző színekben és árnyalatokban készülnek.

  Az emberek számára biztonságosak, nem mérgezőek, nem bocsátanak ki kellemetlen szagokat. Segítségükkel optikailag növelheti vagy szűkítheti a helyet. Megváltoztathatja a szoba megjelenését, vagy sok érdekes hatást hozhat létre.

  A textúrák típusai

  A szerelt mennyezeti szerkezetek modern gyártói széles körű textúrákat kínálnak az ügyfelek körében. A főbbek a következők:

   • Matt. A többi modelltől való különbség a megkülönböztető relatív elemek hiánya. Ennek a csoportnak a mennyezete csendes, szilárd és tiszteletreméltó, ideális esetben egyértelműen közvetíti a vászon vagy a minta színpalettáját. Az ilyen felületen lévő mesterséges megvilágítás fénye és visszaverése elnémul. A matt vászon gyakran alapul szolgál a többszintű kialakítás kialakításához.
   • szatén a textúra a mennyezetet kifejező és vonzóvá teszi. Az előző verzióhoz képest nagyobb fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik. Amikor a fény eléri a vászonot, elkezd túlcsordulni, így a csuklós szerkezet színe mélyebb lesz.
   • fényes A textúrát magas fényvisszaverő képesség jellemzi. Ennek a funkciónak köszönhetően egy ilyen mennyezetű szoba vizuálisan nagyobb és könnyebb lesz. A fényes textúra színskálája nagyon változatos, így bármilyen belső térhez illeszkedik.A fényes textúra különösen népszerű éjszakai klubok, úszómedencék és egyéb szórakoztató szervezetek díszítése során.
   • áttetsző az 50% -os fényáteresztésnek köszönhetően a szerkezet a mennyezetben lévő ablaknyílás hatását eredményezi. És ha kiválasztja a megfelelő világítást, akkor kaphat egy imitációt az ablakról. Az áttetsző textúra használata azonban határozott követelmény: a helyiségnek magasnak kell lennie, mert a kívánt hatás eléréséhez kb. 40 cm-rel kell „eltávolítani” a mennyezet magasságát.
   • Fémes. Ez a textúra fényes, de nem ad tükör fényt. A feszültségszerkezetek széles választékából az egyik legkeresettebb. A neve a film fém fényének köszönhető. A fémes textúrát leggyakrabban a minimalizmus és a high-tech stílusban kialakított szobákban használják. A vászon a fényáram intenzitásától függően megváltoztathatja a színtelítettséget. A fémvászon különleges jellemzője, hogy összetételük gyöngyfoltokat tartalmaz, amelyek a platina, az arany és az ezüst fényét utánozzák. A fémes textúrát a szoba kialakításában is elnyelheti és megváltoztathatja. Egyetlen más textúra sem ismételheti ezt a hatást.
   • szarvasbőr a textúrák természetes szövetek, az összes jellemzőjét és jellemzőjét utánozzák. A belső térben a halom textíliák meghitt hangulatot teremtenek a szobában, hozzáteszi az arisztokrácia jegyzeteit. A velúr függesztett mennyezete ugyanolyan harmonikus az egyszerű lakóépületek belsejében, mint a közönséges épületekben, ahol jó hírű cégek irodái, VIP társalgók és butikok drága díszítéssel rendelkeznek. Ez a mennyezet tökéletesen kiegészíti a szobát bőrbútorokkal, és a sötét és világos színek kombinációja szükség esetén megteremti az üzleti környezet hatását. A nyújtható szövet szarvasmintás textúrája melegít és kényelmet biztosít a hálószobának.
   • Márvány. A kisméretű, kisméretű vénák mintájával imitáló textúrája szilárd és szánalmas lesz.
   • Gyöngyház egy kis sikkes lesz a belső térbe. A mennyezeten található gyöngyszemlék ideális egy fiatal lány szobájában.
   • mintás Stretch mennyezetek - újdonság a mennyezeti szerkezetek körében. Az ilyen vászonfelületek felszínét díszítő szerkezettel díszítik. Az ilyen termékek gyártásához speciális, dombornyomott vinilfóliát alkalmaztak, amely kiváló dekoratív képességeket biztosít a festményeknek. A mintás textúra mindenféle színes domborművel és díszítéssel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen helyiség díszítésére használják.

   A mentési rajzok konvexek, és átnyúlóak, a színpaletta világos és visszafogott.

   A piacon nagy cellákkal és fülbemászó mintával rendelkeznek, amelyek kétségtelenül értékelik a rendkívüli rajongókat. Azok számára, akik inkább a klasszikus stílust kedvelik a díszítésben, mennyezetek vannak kis virágmintázattal, vagy az anyag megkönnyebbülésével.

   Használja a belső teret

   Jelenleg nagyon ritkán a designerek csak egy textúrát használnak a belső terek kialakításában, gyakran olyan kombinációkat használnak, amelyek első pillantásra összeegyeztethetetlenek lehetnek. De ez a dekoráció szokatlan pillantást ad a szobának, és a rendkívüli mennyezet tulajdonosainak véleménye azt jelzi, hogy a texturált feszítőrendszereik sikeresen díszítik a szobákat, és egyedivé teszik őket.

   A matt és fényes textúrák kombinációjával a többszintű csuklós rendszer hatását érheti el. Ha a helyiség központi területe fényes, és a kerület mattos változatban van elrendezve, akkor a mennyezet középpontja vizuálisan felemelkedik, és az első szintre kerül a benyomás. A matt rész viszont egy második szintet hoz létre.

   A matt textúra és a fém kombinációja a kettős mennyezetből is kitűnik.

   Amikor a fény világít, egy összetétel látható, és természetes fényben teljesen más lesz.

   A matt és a selyem textúra párbajában az első a selyem „keretévé” válik, amelyen fotónyomtatást vagy bármilyen kívánt képet / rajzot készíthet. A lenyűgöző mennyezetek az exkluzív dekoráció szerelmeseit élvezik. Az egzotikus állatok, növények, légköri jelenségek (esőcseppek, szivárványok) képével ellátott számlák meglepődnek a szokatlan megjelenésükkel, és csodálatos belső teret kapnak. Nem szabad elfelejtenünk az elmúlt évek trendjét - a különböző állatok bőrének utánzása - strucc, krokodil, python. Egy ilyen feszített mennyezet illik az ország stílusához, az Art Deco, kiemeli az afrikai stílus élénk színeit, díszdarab lesz és a legszigorúbb belső tér.

   A texturált feszített mennyezet telepítésének folyamatát lásd alább.

   Comments
    szerző
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

   Bejárat

   Nappali

   hálószoba