Hogyan készítsünk egy süteményt a törülközőkről saját kezedben?

Annak ellenére, hogy a boltok polcain az áruk széles választékát választották, egyes kézművesek inkább saját kezűleg készítenek remekművet. A saját készítésű dolog a szeretet és gyengédség kifejeződését fejezi ki egy szeretett személynek, aki születésnapot vagy más fontos eseményt ünnepel.

Különösen népszerűek a törülközőkből készült sütemények, amellyel a hétköznapi dolgokat szokatlan módon lehet bemutatni.

Hogyan válasszuk ki a törölközők textúráját és színét?

Mielőtt megkezdené a törülközőt tartalmazó torta létrehozását, meg kell választania a megfelelő anyagot. A textiltermék színének kiválasztásakor fontos figyelembe venni a fogadó nemét és életkorát, de a színválasztását is. Ezenkívül az esemény fontosságát további részletekben kell kiemelni. Például, ha egy torta egy ajándék egy esküvői évfordulóra, akkor díszítheti azt egy számmal, amely az évek számát jelzi.

A pasztell színekben megjelenő legjobb termékek. A többszínű horogsorokból tortát készíthet, ami növeli a fényességet és az ünnepélyességet. A színtartomány kiválasztásakor figyelembe kell venni a színek kompatibilitását a harmonikus összetétel létrehozásához:

 • a fekete fehér szín a legjobb kombináció, ami az ellentétek egységét szimbolizálja;
 • kék, személyre szabott megértés és érzelmi függetlenség;
 • piros, barna vagy rózsaszín kívánja az összes ötlet végrehajtását;
 • narancssárga, zöld, lehetővé teszi, hogy kifejezze örömét a közelgő eseménynek;
 • a zöld sárga színnel tölti ki az ajándékot létfontosságú energiával és pozitív;
 • szürke, lila személyre szabja az esztétikus érzékenységet és a fejlett szépségérzetet.

Sok színkombináció nemcsak az érzelmeket fejezi ki a címzettnek, hanem harmonikus ajándékot is létrehoz. Nem kell figyelni az ajánlott kombinációkra, erre a saját fantáziájára is használható. A törölközők textúrájának kiválasztásakor figyelembe kell venni az ajándék célját.

Ha valódi süteménynek tűnne, akkor selyem vagy velúr textíliát kell használni.

Ha a tortának tükröznie kell az esemény ünnepélyességét, akkor helyénvalóbb a frottír textíliákat vásárolni.

Mester osztály kezdőknek

A legegyszerűbb lépésről lépésre szóló utasítások egy olyan sütemény elkészítésére, amely rövid idő alatt egy ajándék létrehozására alkalmas. Ahhoz, hogy ezt megtehesse, több 50-es 100 cm-es textíliát, vékony rugalmas szalagot, varrótűzőt, szatén szalagot és dekoratív elemeket kell vásárolnia. Ez a termék két szintből állhat. Először az alsó réteget kell készítenie. Számára négy törülközőt kell bevennie, egy kicsit egymásra kell helyezni, gördíteni és sodródni. A felső réteg hasonló módon készül, de létrehozásához csak két törölközőre lesz szükség.

A csavart törölközőket gumiszalagokkal és csapokkal kell rögzíteni, amely a szalag díszítése után eltávolítható. A felső réteg az alsó rétegben van elhelyezve, és különböző színű szatén szalagokkal van díszítve. A torta tetejét díszítő szalvétákkal vagy puha játékokkal díszítheti.

Kívánság szerint a tortát háromrétegűvé teheti, ezáltal nyolc törülköző alsó rétege.

További utak és ötletek

A törülköző ünnepi torta létrehozásának bonyolultabb módja. Ehhez elő kell készítenie a különböző méretű, kartonpapír- és díszítőelemeket tartalmazó törölközőket. Először meg kell tennie a jövő termék keretét. Három különböző magasságú és szélességű kartonhengerből kell állnia. Például a legalacsonyabb szintnek 200 cm sugarúnak kell lennie, a felsőnek pedig 70 cm-nek kell lennie.Minden szintet törölközővel csomagolunk. Meg kell kezdeni a folyamatot az alsó rétegből, és ehhez használja a legnagyobb törülközőt.

Szatén szalagok vagy szálak segítségével a kereten törölközőket lehet rögzíteni. A torta elkészítése után díszítő virágokkal díszítheti.

A törülközőkből készült teljes sütemény mellett csak egy darab darabot készíthet.

Egy ilyen ajándék lehet a fő ajándék érdekes kiegészítője. Ahhoz, hogy egy darab tortát készítsen, ki kell vágnia egy speciális kartonformát.

Ezután meg kell hajtani a háromszöget, vegyen egy törülközőt, és a varrótű segítségével rögzítse a formára. A textíliák kiálló részeit a háromszög alján kell elrejteni, amely áttört szalvétával zárható. Díszítsen egy darab torta lehet szatén szalag és díszítő elemek. A javításhoz egy kis láthatatlan kell.

  Ahhoz, hogy a törülközőt egy gyermek születéséig ajándékozzák, törölközők, szalagok és kartonok mellett kell használnia pelenkákat és játékokat. Ebben az esetben a szintek számát a mester választja. Meg kell kezdeni a munkát a különböző méretű kartondarabok előkészítésével. Ezt követően minden réteg törülközővel van ellátva, amelyek a keretre varrókapcsokkal vannak rögzítve.

  Minden rétegben meg kell hajtani a pelenkákat, és zárja le őket a tetején lévő gofri segítségével. Meg kell díszíteni a torta egy nagy játék vagy több kis is. Emellett használhatja a cumi, csörgő, zokni, vagy bébi palackot egy ajándék díszítésére. Ahhoz, hogy egy szép tortát töröljünk ki a törölközőkből, nemcsak saját ötleteit használhatod, hanem a fotóórákat és a részletes képzési videókat is.

  Hogyan készítsünk tortát a törölközőből, lásd az alábbi videót.

  Comments
   szerző
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

  Bejárat

  Nappali

  hálószoba