Nyújtott mennyezetek PVC: előnyök és hátrányok

A PVC-vászonok nagy igénye van a mennyezeti felületek sokféle lehetősége között. Stílusos és látványos design tökéletesen illeszkedik a különböző stílusokhoz és számos előnnyel rendelkezik. Az ilyen típusú mennyezetek keretből és speciális filmből készülnek. A vászon színe és szerkezete változó lehet. A modellek hatalmas választéka lehetővé teszi a tervező bármilyen elképzeléseinek megtestesítését a valóságban.

vonás

A legtöbb professzionális dekorátor úgy véli, hogy a feszítőszerkezetek a legjobb megoldás a mennyezet számára. A telepítés után a mennyezet a szoba szokásos részéből vonzóvá és látványos akcentussá alakul a belső térben. Ezt a díszítési lehetőséget a FÁK, Európa, Ázsia és Amerika számos országában használják.

A speciális fólián kívül a feszített mennyezetek gyártásához egy ruhát használnak., de az első lehetőség a legpraktikusabb és kényelmesebb.

A film nagy tekercsekben vagy egyedi lapokban kapható. A megrendelő kérésére bármilyen képet tegyen. Ez lehet egy híres festmény, egy kedvenc rajz vagy egy fénykép a családi archívumból.

előnyök

A PVC fólia különleges műszaki jellemzőkkel rendelkezik, melynek köszönhetően népszerűvé vált. A szakértők számos alapvető előnyt azonosítanak, ami miatt érdemes megállítani a választást egy ilyen befejezésnél.

Ha a mennyezet különböző hibáit szeretné blokkolni - szabálytalanságok, gödrök, kis repedések, stb. A telepítés előtt nincs szükség a felületek kezelésére és a kellemetlen előkészítő munkák elvégzésére. A helyes használatukkal segítségükkel megváltoztathatja a helyiség kialakítását.

Bármelyik színt is tetszene, biztosan megtalálja ezt a lehetőséget a függesztett mennyezetek piacán. A monokróm vásznok, divatos és stílusos csempe termékek, élénk színek, pasztell színek, rendkívüli és klasszikus kombinációk - mindezt és még sok mindent bemutatunk az ügyfelek választásánál.

A szövetanyagokkal összehasonlítva a film megfizethetőbb és megfizethetőbb.

Ez a tényező hozzájárult a termék népszerűségének terjesztéséhez.

Stretch mennyezet PVC praktikus és tartós. Minőségi termék ellenáll a magas hőmérsékletnek, a páratartalomnak és a helyiségmikroklíma más hüvelyeinek. A film optimális élettartama körülbelül 15 év. A valóságban ez a szám sokkal magasabb. Minden cégnek saját mutatója van, ezért vegye figyelembe ezt a vásárláskor.

Nagyon könnyű a mennyezeti anyag, valamint az egész szerkezet gondozása. A rendszeres törlés nedves ruhával elég lesz. Ahhoz, hogy megszabaduljon a foltoktól és a makacs szennyeződésektől, használhat pénzeszközöket a tömeg alapján.

A gyártó cégek speciális anyagokkal dolgozzák fel a filmet, amelyek megvédik az anyagot a penész és a gomba kialakulásától. Emellett az allergia elleni védelem érdekében további lefedettség szükséges.

Még a legszokatlanabb és nagy építmények telepítése sem sok időt vesz igénybe. A folyamat során sok por és törmelék nem jelenik meg. Nem szükséges a bútorokat és más dolgokat lezárni, ahogyan a festékkel dolgozunk. Először egy keret van a mennyezethez csatlakoztatva, majd a fóliát kihúzzák.

A feszített mennyezetek nemcsak a szobát díszítik, hanem az árvizektől is. A sűrű film az anyag rugalmassága miatt nagy terhelést képes ellenállni.Az anyag a víz súlyának hatására leromlik, de késlelteti, nem teszi lehetővé a bútorok, a fal és a padló dekoráció, valamint a díszítő elemek károsodását.

A vizet könnyen ki lehet üríteni a világítóberendezések lyukain. A vászon eredeti megjelenése a teljes szárítás után visszatér normál állapotba.

Ha a belső tér unalmasnak, unalmasnak és monotonnak tűnik, a fényes feszített mennyezet segít megbirkózni ezzel a problémával. A többszintű vagy egyszintű kialakítás tökéletesen megbirkózik a stílus elegáns és vonzó hangulatával.

hiányosságokat

Annak ellenére, hogy a filmanyag ára demokratikusabb, mint a szövet, ez a fajta mennyezeti dekoráció mindenki számára nem megfizethető. Ez sokkal drágább, mint a festés vagy vakolat díszítése. A szakértők azt állítják, hogy az ár teljes mértékben indokolt számos előnnyel. Szükséges figyelembe venni a hosszú élettartamot, amelyet nem lehet összehasonlítani a legmagasabb minőségű és drága festékkel sem.

Egyes kialakítások nyomást gyakorolnak az ajtók vagy a nyílászárók nyitására. Ez a keretet és az egész anyagot is kiegészíti. A nyomás csökkenti a termék élettartamát. Ez a jellemző nem minden termékben rejlik, de ezt nem lehet előre meghatározni. Az egyetlen kiút az, hogy kiváló minőségű, hitelesített termékeket vásároljanak és szakembereket béreljenek a telepítéshez.

Annak ellenére, hogy a film a szélsőséges hőmérsékletekkel szemben nagy ellenállást mutat, szükség van a szerkezetbe ágyazott világítóberendezések teljesítményének korlátozására. Ajánlott alacsony vagy közepes teljesítményű lámpákat választani. A magas hőmérsékletű fényforrások károsíthatják a szövedéket. Az optimális hőmérséklet-indikátor 10 - 50 Celsius fok.

A film könnyen károsíthatja az éles tárgyakat. Egy kis lyuk vagy karcolás elosztható az anyagban, elrontva. Ha azt szeretné, hogy a mennyezet hosszú ideig szolgáljon, ügyeljen rá, hogy kezelje.

faj

A felfüggesztett mennyezetek fóliája eltérő szerkezetű lehet:

 • Fényes. Ez a film tökéletesen sima és sima felületű. A lakkfilmek tükrözik a sugárzásokat, bizarr fényt alkotva. Az anyag különleges tulajdonságai miatt bővíti a szoba helyét. Az ár a legolcsóbb megoldás. A modern belső terekben gyakran használt fényes, de a klasszikus irányban is ilyen mennyezet található.
  • Matt. Ez pontosan ellentétes a fenti lefedettség típusával. Enyhe érdessége van. A reflexiós hatás teljesen hiányzik. A telepítés után a mennyezet szinte megegyezik a vakolat befejezésével. Ezt a lehetőséget a konzervatív díszítők rajongói értékelik.
  • Szatén. A matt és a fényes mennyezetek közötti arany átlag. A szatén matt textúra, de enyhén tükröződik. Az egymás mellett elhelyezett fényforrások tükrözik a filmet.

  A textúrát a szoba méretének, a belső stílusnak és a személyes ízlésnek megfelelően választják ki.

  Szín és alak

  A PVC mennyezet színpalettája sokoldalú és változatos. A szín nem csak a díszítésben fontos. Ez fontos eszköz a szükséges környezet megteremtéséhez. A megfelelő szín kiválasztása megváltoztatja a szoba méretét.

  A monofoniai ruhák a legnépszerűbb és legelterjedtebb anyagok. A szín lehet bármilyen - a puha és klasszikus tónusoktól a sikoltozó és fülbemászó árnyalatokig. Fényes mennyezet jól néz ki, világos színekkel vagy mennyezetekkel kombinálva. A klasszikus stílusokhoz, valamint a hálószobákhoz ajánlatos nyugodt és puha árnyalatokat választani, amelyek megnyugtatják a pszichét és pihenni.

  A fotónyomtatás segítségével az ügyfelek korlátlan lehetőségeket nyitnak meg. A vászonon bármilyen rajzot ábrázolhat. A védjegyek kész nyomatokat készítenek. A leggyakoribb képek a virágok, az ég (éjszaka vagy nap), madarak, állatok, pillangók, tengeri témák.

  Két vagy több szín kombinációjának fogadása jól néz ki a függesztett mennyezeteken. A tervezők azt javasolják, hogy egy színben 2-3 színt használjanak. A hangok egymással összhangban vagy egymással ellentétben lehetnek.

  A mennyezeti formák is eltérőek lehetnek:

  • Egy szint. Kényelmes és praktikus mennyezet. Ideális választás kis szobák és stúdió apartmanok számára. Egy lapos keretben feszített film. Az eredmény egy látványos és divatos design.
  • Többszintű. Az ilyen modellek nagyszerűek a zónák számára. Ebben az esetben egy vagy több szinttel rendelkező mennyezetet használnak. A szokatlan megjelenés különböző elemek használatával és kombinációjával érhető el: kinks, vonalak, szögek és így tovább. Ez az opció alkalmas a tágas szobákhoz.
   • Íves kivitelezés. Az íves forma keretének elegáns és elegáns. A modellt lekerekített sarkok és puha átmenet jellemzi. A termelés speciális ívelt profilt használ. A termék mérete változó lehet.
   • Kúp vagy dűne - a termékek két kifejező és ellentétes változata. A kúp - a hajótest a mennyezet közepén nyúlik ki, mintha felnézett volna a síkból, a dűne befelé homorú keret. Ezek háromdimenziós modellek, amelyeknek köszönhetően jobb, ha egyszerű szobákba szerelik őket.

   Tippek a kiválasztáshoz

   Annak érdekében, hogy a felhasznált anyagok környezetbarátak legyenek, kérje meg a raktárból megfelelő minőségbizonyítványt. Egy hivatalos dokumentum megerősíti a termék minőségét és az anyagbiztonságot.

   Javasoljuk az európai márkákból (Németország, Franciaország, Anglia) származó termékek kiválasztását. A külföldi gyártók rendszerint prémium termékeket kínálnak elfogadható áron.

   Ne rohanjon vásárolni. Értékelje a piacot, hasonlítsa össze az árakat. A választás hatalmas, ezért gondosan gondolja át, mielőtt bármilyen márka termékét vásárolná.

   Vélemények

    Stretch mennyezet filmek díszítik házak és apartmanok nem csak Oroszországban, hanem messze túl a határain. Az ügyfelek megosztják benyomásaikat az akvizícióról. Először is, a felhasználók feljegyzik az ilyen befejezés vonzó megjelenését. Az öltözködés a szezontól a szezonban is releváns. Emlékeztetnek arra is, hogy az ilyen minták gyakorlati és tartósságát említik. Hoyazyk meglehetősen könnyű kezelni őket.

    példák

    Nyújtott mennyezet kúp formájában. Textúra - fényes, színben gazdag bézs. Keret fehér oldalával. A design középpontjában egy klasszikus csillár található.

    Világos, egyszintes mennyezet. Narancssárga vászon bútorokkal és díszítőelemekkel kombinálva. A fényes felületről a csillár fénye és a szoba díszítése tükröződik.

    Stílusos többszintes mennyezet. A zöld szín a frissesség és a természetes természet légkörét fogja teremteni a szobában.

    Mennyezeti film semleges világos szürke színben. Ez a dekoráció tökéletesen illeszkedik a hálószobába, a nappaliba vagy a nappaliba.

    A függesztett mennyezetek előnyeiről és hátrányairól lásd a következő videót.

    Comments
     szerző
    Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

    Bejárat

    Nappali

    hálószoba