Stretch mennyezet Asta M a belső térben

A mennyezet megfelelő kialakítása fontos lépés a helyiségek elrendezésében. A mennyezetfajták közül a feszültségmodellek népszerűsége az orosz piacon. Előnyük vonzó megjelenés, gyors telepítés és könnyű karbantartás.

A szokásos fényes vagy matt feszített vászon azonban senkit sem lep meg. Nagyobb érdeklődés az eredeti ötletek és a design új funkciói.

Különleges jellemzők

Az Asta gyártási gyár sajátossága az innovatív technológiák alkalmazása. Ez a hazai feszített mennyezet gyártója, a jól bevált termelési rendszer tanúsítványai, a szállítási és telepítési szolgáltatások tanúsítják a termékminőség szintjét.

Ezen tevékenységek mellett az Asta M külföldi komponensanyagok beszerzésével és világítási rendszerek beszerzésével foglalkozik.

modell

A gyár választékában nemcsak a hagyományos fényes vagy matt mennyezetek találhatók, hanem a vászonok és a formatervezési minták más változatai is:

  • A szatén film hasonlít a szövetre. Finom árnyalatú nacre, amely kombinálható a vászon különböző színeivel. Lehetőség van fotónyomtatásra. Az ilyen mennyezet varratai nem lesznek észrevehetők a telepítés során. És maga az anyag sokáig tart, mivel nagyon tartós. Szükség esetén mosható;
  • Áttetsző vászon Tökéletes a természetes fény nélküli helyiségekhez és a zónákhoz. A háttérvilágítás a film alatt van, ami ablak-utánzatot teremt. A film és a háttérvilágítás színe eltérő lehet;
  • szövet szövet speciális polimer anyagból készült, speciális polimer oldattal impregnált. Ennek köszönhetően tartósak. Könnyen festhető, fényes részletekkel és fotónyomtatással díszítve;
  • Akusztikus mennyezetek - Ezek olyan perforált lemezek, amelyek elszigetelik a zajt és javítják az akusztikát egy szobában. A perforációk átmérője 0,01 és 0,18 cm között mozog, ez a modell nem csak a belső teret díszíti, hanem a hangos zajokkal vagy hangokkal rendelkező helyiségekben zajlik. Kényelmes abban, hogy elrejthesse az alattuk lévő kommunikációt;
  • Többszintű modellek alumínium keretrészből és PVC vászonból áll. A vászon anyagai kombinálódnak, a szerkezet alakja is eltérő lehet - ovális, négyzet alakú, ívelt vonalakkal. A hosszútávú telepítés elve segít a terem vizuális növelésében és a stílustengelyek helyben történő elhelyezésében.

Új elemek

Az Asta gyár újításai között a következő típusú mennyezetek kerülnek kiemelésre:

  • A "Double Vision" építése. Létrehozásához fehér poli (vinil-klorid) fóliát használnak, a felület matt.

Két típus létezik - az egyik fehér mennyezetet tartalmaz a LED-es háttérvilágítás bekapcsolása után megjelenő mintával. A hatás a film hátoldalán lévő fotónyomtatással érhető el, a másik nézet két rajzból áll, amelyek közül az egyik mindig látható, a második rajz a mesterséges világítás bekapcsolása után látható.

Az ilyen mennyezet fényességet és eredetiséget biztosít egy lakó- vagy irodabelső számára. Használható a helyiségek zónákra való felosztására. Egy másik kétségtelen előnye a fotónyomtatás lehetősége.

  • Perforált mennyezet Ez egy perforált vászon különböző minták és minták formájában. A faragott alakzatok kétszintű PVC-fóliák telepítése miatt jelennek meg. Egyikük egy szilárd alap funkcióját végzi, a többi perforált mintázat segítségével.Általában úgy vannak kiválasztva, hogy kontrasztot hozzanak létre, majd baguettával díszítik őket.

Faragott mennyezet - a fantasy mező. A rajzok, lógó elemek, a világítással ellátott játék kombinációja egyedi hangulatot teremt a szobában, és segít elrejteni a mennyezet hibáit. A mennyezetek akár a szellőztető rendszert is kicserélhetik.

  • Szélesedő mennyezet tartalmazzon speciális profilokat, amelyek a világítás körül LED-es világítással rendelkeznek. A lámpáknak köszönhetően létrejön a kívánt hatás és a mennyezeten található különböző kompozíciók.

A szárnyaló szintek és formák többféle típusúak. A tervezés típusa, a felhasznált anyagok, a fényerő és a háttérvilágítás színe egyénileg választható.

Érdekes megoldás a több színes PVC film és a fotónyomtatás használata a világítás mellett. Például a csillagos égbolttal rendelkező mennyezetek ideálisak a gyermekszobák számára.

A lebegő mennyezeteket széles körben használják mind otthoni dekorációban, mind szokatlan kialakításban az éttermekben és klubokban, fürdőkben, uszodákban.

Egy kicsit többet az Asta M anyagból készült nyúlványokról, lásd alább.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba