Miért süllyed a felfüggesztett mennyezet?

A feszített mennyezetek fólia alapanyagok és nagy szilárdságú vinil alapúak. A kis súlyban, a ruhadarab finomságában különbözik, lehetővé teszi bármilyen összetettségre vonatkozó ötlet végrehajtását. Annak ellenére, hogy a film erősödött, az új mennyezet telepítése után sokan különböző problémákkal szembesülnek. Egyikük a megrázó vászon.

Határozza meg az okokat

Ha a telepítés után a mennyezet 1% -kal megrepedt, ez a tény nem hiba. Ebben az esetben nem szabad elfelejteni, hogy ez nem lehet ideális a saját súlyának az internetre gyakorolt ​​hatása miatt. Minél nagyobb a szoba területe, annál erősebb a különbség a szintek között. Ha a vászon területe kicsi, a feszültség kevésbé lesz észrevehető.

Kezdetben alaposan meg kell fontolnia minden olyan elméletileg lehetséges problémát, amely a mennyezet telepítése után felmerülhet. Az üzleti szempontból kompetens megközelítés megakadályozza a költséges telepítést, és időt takarít meg.

A telepítés során többször jelentősebb hiba fordul elő. Tekintsük a főbbeket:

Helytelen telepítés

Szükséges ellenőrizni, mennyire szoros a baguette a falnak. Talán a probléma éppen ebben van. Ha a mennyezeti zóna területe viszonylag kicsi, elegendő a 2 cm-es rés ahhoz, hogy a mennyezet megálljon. Ilyen eset lehet a nem megfelelő fali rögzítők nem megfelelő beszerelése vagy használata miatt.

Gyakran előfordulhat, hogy a kézművesek gondatlansága miatt a munkák minősége miatt a csapok nem illeszkednek szilárdan a fal laza alapzatába. A megoldás az, hogy hosszabb dübeleket használunk, vagy keressünk egy szilárd falszakaszt.

A megereszkedés oka gyakran egy törékeny falról egy nyúló vászonra eső vakolat darabjai. A fenti probléma megoldásához kapcsolatba kell lépnie a szakértőkkel. Anélkül, hogy ebben a helyzetben lebontnánk, nem lehet. A vakolatfrakciók eltávolításához el kell távolítania a film egy részét vagy a teljes vászont. Más módon, ezt a problémát nem lehet megoldani.

Instabil Baguette rögzítés

Fontos emlékezni a keretszerkezet megerősítésére a bagett rögzítésének szintjén, ha a mennyezet beszerelése egy gipszkarton dobozba történik. A hajlékony mennyezet befolyásolja a gipszkarton lapokat, aminek következtében a lap megszakadhat vagy részlegesen elszakadhat a felületről.

Nem szükséges az anyagot az alapra szerelni, ami kárt okozhat.

Rossz alapozás előkészítése

Az ügyfelek gyakran szembesülnek az alap tisztességtelen előkészítésével. A húzódó mennyezet elrejti a dudorokat, de ez nem jelenti azt, hogy a felületet nem kell megtisztítani a dudoroktól és a vakolat maradványaitól.

A kiegyenlítésen túl a felületet egy alapozóval kell erősíteni. Ha ez nem történik meg, idővel a gipsz darabjai a feszített mennyezet vászonjára esnek.

áradás

Ha többszintű házban lakik, a megereszkedés oka lehet egy banális vízszivárgás. Futtassa a tenyerét a mennyezeten: ha érzi a gravitációt és a gördülő vizet, a probléma szivárgás. Víz képezhet egy halom vagy buborék. Ebben az esetben a nyílt szemmel látható ragyogó mennyezet látható.

Ne próbálja meg áttörni a buborékot, sima simítással improvizálni, desztillálni a vászon alatti vizet a lámpa lyukának irányába.

A buborék mérete az anyag sűrűségétől függ.

Megpróbálhatja megoldani a problémát. Távolítsuk el az életteret. Távolítsa el a lámpát, és próbálja meg becsülni a folyadék mennyiségét a mennyezet belsejében. Használjon létrát vagy stabil támaszt.Ha túl sok folyadék van, használjon tömlőt. Futtassa a tömlő egyik végét a vászon alá, és a másik végét az előkészített tartályba engedje.

Az önürítés nem garantálja a mennyezet visszatérését az eredeti, tisztátalan megjelenéshez. (A kivétel a textília fényáteresztő mennyezet). Ne próbálja meg simítani a hajtogatásokat. Itt nem lesz képes megbirkózni: szakembereket kell meghívnia. A helyes megoldás, ha a mennyezetet hőlégfúvóval melegítjük.amelyet az első telepítés során használnak.

Nyomáscsökkenés és szűkösség hiánya

Ha magánházban lakik, a mennyezet megrepedhet, és egy idő után sima lesz. Ennek oka a nyomásesés. A vászon egy állandó levegőáramból duzzadhat, ami például egy nyitott ablakból származhat.

Emlékeztetni kell arra, hogy a levegő nem keringhet a fő mennyezet és a panel között.

Hőmérsékleti expozíció

A legtöbb gyártó azt állítja, hogy a feszített mennyezet nem változik a hőmérsékletváltozások miatt. Sajnos ez nem mindig áll fenn. Ha a helyiség hőmérséklete meredeken emelkedik, akkor az anyag meglehetősen súlyos deformálódását okozhatja. Például az egész területre nyúlik, ami végül bontást igényel.

A jelentős hőmérsékletcsökkenésnek nincs jelentős hatása. Az állandó alacsony hőmérséklet azonban tömörítést és filmet okozhat és repedések megjelenését eredményezheti.

Ha probléma van a mennyezet csökkentésével, a kellemetlen helyzetből többféle lehetőség van.

Jótállási eset

A jótállás csak akkor működik, ha bölcsen megközelítette a vállalkozó választását. A jó hírű szervezeteknek megállapodást kell kötniük veled a javítás minden jótállási esetéről. A mennyezet megragadása elég gyakori előfordulás, amelyet a vállalat saját költségén kell kezelnie.. Ez a kijárat a helyzetből a megdöntő feszített mennyezetsel a legoptimálisabb lesz.

Ha az építés megkezdése előtt még nem írt alá megállapodást a szervezettel, fel kell készülnie arra a tényre, hogy a vállalat megtagadhatja a garanciális javításokat. Ebben az esetben kapcsolatba kell lépnie egy harmadik fél cégével, vagy saját kezével kell elvégeznie a mennyezet szétszerelését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lebontási eljárás végrehajtása meglehetősen bonyolult, fontos, hogy biztosak legyünk a képességeiben, és hogy nagyon óvatosan megszabaduljunk.

A hibák független korrekciója

A probléma független megoldásához pontosan meg kell értenie, hogyan csatolva a vászon. Aztán meg kell gondolni, hogy milyen visszavonásra van szüksége: teljes vagy részleges. Néha a teljes szétszerelés opcionális, elegendő a lámpák nyílásainak használata.

  • Cam-tartó. Ebben az esetben használjon egy speciális elemet - egy mozgatható bütyöket. Ez egy önklip, amely húzza és húzza a filmet. A mennyezet szétszereléséhez szüksége lesz egy simítóval, amelyet a mozgó bütyök összenyomására használnak, és finoman húzza ki a vászon alól.
  • Hárfa-hegy. Ilyen típusú rögzítés esetén a vászon a perem köré kerül. Ebben az esetben a mennyezet minimális kockázatot jelent a szétszerelés során. A probléma rögzítése után könnyű lesz húzni
  • Ékszer tartó. Az ék a baguette hornyában van elhelyezve, előre lecsúszott mennyezeti fóliával. A tetejére egy lábazat van felszerelve, amelyet belsőépítészethez és megerősített ékbefogóhoz használnak. A mennyezet szétszereléséhez ez a szerelvény nagyon egyszerű.
bütykös
szigony
ék

A fenti típusú rögzítőket a teljes szétszerelés esetén figyelembe vesszük.

Az átfedések kis hibáinak kiküszöbölése érdekében érdemes figyelembe venni más módszereket is:

  • bevágások. Kis darabokra (legfeljebb 2 cm) szalagot vagy ragasztót használhat. Ebben az esetben a fő cél a hiba további terjedésének megakadályozása. Nagy vágásokhoz üvegszálak használatával, amelyek nagyon egyszerűek.
  • folt. Használhatja a tapaszt. Alkalmazáskor a film anyagát kell használni. Ez a szín kontraszt elkerülése érdekében történik. Ha azt szeretné, hogy a tapasz jól nézzen ki, akkor azt a felület hátoldalára kell helyezni. Gyakran jó megoldás az, hogy egy sérült tömbre szereljünk egy lámpatestet.
  • Stitch szünet az egyik leginkább kellemetlen pillanat, amikor a feszített mennyezet megereszkedik. Ilyen esetekben a hiba viszonylag kis területe ellenére ajánlatos felvenni a kapcsolatot a mennyezetet telepítő társasággal. Ezért határozottan ajánlatos megközelíteni a vállalat bölcs választásának kérdését, olvassa el a véleményeket, hallgatni a szájról a lefedettség minőségéről és a mesterek tapasztalatáról. Az igazán jó szervezetet kereső idő megmenti az idegeket és a pénzt.

Fontos szerepet tölt be a mennyezet megfelelő gondozásának megválasztása. Nem kell sok cselekedet. Szükséged lesz egy tisztítószerre és egy puha szivacsra. A tisztítónak gyengédnek kell lennie, és semmilyen esetben ne használjon anyagot a fürdőszoba és a kerámia falainak tisztításához (veszélyeztetheti a felületet).

Ne használjon keféket, mivel még a legkönnyebb csíkok is elszakíthatják a hálót. A felület dörzsölése közben ne nyomja meg a mennyezeti anyagot.

Bonyolult a feszített mennyezet beszerelése a kezükkel. A folyamatosan javuló technológiák és az előállított anyagok minősége ellenére a mennyezet felszerelése gondos és gondos kezelést igényel. Amikor az önszerelés mindig fennáll a veszélye annak, hogy a mennyezet károsodhat, a vágott film egyenetlen átfedés (különböző magasságban). A telepítési munkában résztvevő szakemberek szakszerűsége szintén fontos.

Lásd az alábbi példát a feszített mennyezeti javításra.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba