Stretch mennyezet 3D hatással a belső térben

 Stretch mennyezet 3D hatással a belső térben

Feszített mennyezetek - a mennyezet területének stílusos kialakítása, amely ideális egy lakóépület különböző szobáihoz. Amint a tervek megjelentek a hazai piacon, azonnal megszerzett népszerűség a vásárlók körében. Ez egy vonzó és divatos dekoráció.

A tervezők javították a szabványos feszített mennyezeteket, és új verziót ajánlottak fel az ügyfeleknek - a 3D hatású vászonokat, amelyek azonnal azoknak, akik stílusosan díszítik saját otthonukat.

Általános jellemzők

A szükséges hatás létrehozásának elve az emberi szem azon képességén alapul, hogy a körülötte lévő világot térfogat és megkönnyebbülés látja. Az ilyen típusú konstrukciók létrehozásához különböző textúrájú és sűrűségű anyagokat (szövetszövetet vagy speciális filmet) használnak (fényesség, tompaság és szatén). A nagy választék korlátlan választási lehetőséget kínál. Minden anyag megjelenése és specifikációja eltérő.

A gyártási folyamat során a vállalat speciális tintát használ. Emellett alkalmazzon ultraibolya vegyületeket. Ha a képet a vászonra az összes szabálynak megfelelően alkalmazzák, a kép megtartja szépségét, telítettségét és tisztaságát a teljes működési idő alatt. Ez szokatlan lesz.

A 3D szerkezeteket a mennyezeti szabálytalanságok és a tervezési hibák elfedésére használják. A mennyezet beépítési folyamata nem különbözik a hagyományos feszített mennyezet beszerelésétől. A folyamat során nem tehetsz hibákat. Szokatlan megjelenés az eredeti belső stílus kialakításához. Ideális lehetőség a legdrágább tervezési ötletek kiegészítésére.

előnyök

A szakemberek számos előnyét azonosították a ömlesztett szerkezetek használatával. Az előnyök listáját az ügyfél visszajelzései és a szakmai tervezők véleménye alapján állították össze.

gondoskodás

Az ilyen feszített mennyezet gondozása egyszerű. Könnyebb tisztítani a fényes fólia vászonokat. Más esetekben több időt kell töltenie a távozásra. A felület porszívóval, valamint nedves ruhával tisztítható. A gyakorlati anyagok problémamentesen ellenállnak az ismételt tisztításnak, miközben megtartják a prezentációt.

Megbízhatóság és tartósság

A kiváló minőségű építés 10-15 évig örömmel fogadja a bérlőket. Ha a telepítési folyamatot helyesen végeztük, és a karbantartást rendszeresen végzik, az élettartam többször meghosszabbodik. Ez kényelmes és különösen vonzó azoknak, akik el akarják felejteni a mennyezet javítását a szerkezet évek óta történő telepítése után.

Külső tényezőkkel szembeni ellenállás

A 3D mennyezetek számos külső tényezőnek ellenállnak: száraz levegő, magas nedvesség, éles hőmérséklet-csökkenés. A nyomtatás a közvetlen napfény hatására is megőrzi az árnyalatokat. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően a ház minden szobájába beépíthető.

Speciális vizuális hatás

A helyet növelő ruhák, ideálisak miniatűr szobákhoz. Rajzolással vagy speciális formában kísérletezhet a szoba hangerejével. A tapasztalt tervezők kezében a térfogati feszített mennyezetek a belső díszítés praktikus és stílusos eszközévé válnak.

felszerelés

A termék telepítésének folyamata kis időt vesz igénybe, befejezése után szinte nincs hulladék.Nem szükséges a bútorok és a különböző dekoratív tárgyak védőfóliával (mint a festés vagy vakolás) fedése.

Környezetbarát

A festékek, vásznok és egyéb szerkezeti elemek teljesen biztonságosak az emberi egészségre és a háziállatokra. A penész és a penész szaporodása az anyag felületén lehetetlen.

védelem

Az anyag nagy sűrűsége megvédi a helyiséget a felszín alatti áradásoktól. Ez segít a bútorok és egyéb bútorok megőrzésében. A ruhadarabok nem deformálódnak a nedvességgel, nem nyúlnak ki és nem repednek meg szárazon.

elrejt

Ha el szeretné rejteni az ipari elemeket (vezetékek, támaszok, dobozok, stb.), A 3D nyújtó mennyezetek tökéletesek. Az ilyen maszkolás nem csak hatékony, hanem vizuálisan is vonzó lesz.

Hogyan érhető el egy speciális hatás?

A kötethatás létrehozására két módszer létezik.

 • Fényképnyomtatás használata. Ez egy 3D-s vászon létrehozásának vizuális módja. Alkalmazzon egy adott képet az anyaghoz.
 • Különleges kialakítás. Ebben az esetben a térfogatot hullámok, kanyarok, hornyok és más elemek biztosítják.

Minden vevő kiválasztja a megfelelő opciót a preferenciáknak, a szoba méretének megfelelően. A térfogatú vászonokat ajánlatos tágas helyiségek alapján használni. A fotónyomtatással ellátott termékek biztonságosan elhelyezhetők különböző helyiségekben, ami a legfontosabb, meg kell választania a kép megfelelő témáját.

nyomtatás

A modern technológiának köszönhetően a vászon képe világos, gazdag és lenyűgöző. Mielőtt alkalmazza a képet az anyagra, az elektronikus formátumú képet számítógépen dolgozza fel. Ez szükséges a kép megfelelő elhelyezéséhez az anyagra. A gyártási folyamat során speciális tintákat használnak, aminek következtében a térfogatmintázat kívánt hatása elérhető.

A kép tárgya és méretei változhatnak. A leggyakoribbak a virágok, pillangók, madarak, az ég (csillagos éjszaka vagy kék felhőkkel), tájak. A képet ki kell választani, figyelembe véve a belső és a személyes preferenciák stílusát. Ne felejtsük el, hogy a rajz jelentős hatást gyakorol a légkör kialakítására.

A klasszikus stílusokhoz ideális a híres festmények képe. Az ügyfeleknek lehetőségük van a „megrendelésre” történő szolgáltatás igénybevételére (bármilyen anyag nyomtatása a jelentős eseményre felvett képre).

Rajzok mennyisége

A kép elhelyezheti a teljes mennyezetet, vagy elhelyezhető a sarokban, valamint a vászon közepén. A dimenzióktól függ a kép expresszivitása. A képet zónákhoz használják. Ebből a célból a képet speciális módon alkalmazzák, a vászonot külön szegmensekre osztva.

Dupla nyomtatás

Ezt a technikát áttetsző mennyezetek tervezésére használják. A technológia jellemzői telepíthetők. A vízszintes sík egyik kialakításánál 2 pengét rögzítünk egyszerre.

A rajz egy szokatlan módszer:

 • A fő kép a felső vászonra kerül.
 • Az alsó vászonra különálló elemek kerülnek a tervezés és a perforáció kifejezőbbé tételére. (ez a réteg felelős a háromdimenziós hatásért).

Az ilyen típusú mintákat gyakran kiegészítik speciális miniatűr lámpákkal vagy világító LED szalagokkal. Az elem be van ágyazva a mennyezeti profilba.

váz

A második módja a térfogati nyúlvány létrehozásának, hogy megkönnyítsük a megkönnyebbülés típusát. Ebben az esetben a hatás nem a rajzon, hanem egy speciális formában érhető el. Egy speciális keretben húzza fel a szövetet vagy a filmlapot. A kialakítás térbeli alapja különböző méretű és megjelenésű lehet.

Mielőtt továbblépne a keret gyártásához, a modellt egy speciális szoftverrel rendelkező számítógépen tervezték. Ez lehetővé teszi, hogy az elkészítés előtt értékelje a feszített mennyezet megjelenését.A tervezők megnézik, hogy a design hogyan néz ki egy bizonyos belső térbe. Ebben a szakaszban válassza ki a termék színeit.

Rendkívüli termékek a sima vonalak, a geometriai, a formájú, a rendkívüli kialakításúak. Az ilyen mennyezet jól néz ki a különböző modern irányokban.

A modern piac hatalmas választékot kínál a tömeges kivitelben.

A gazdag választék a népszerűek közül:

 • kúpos keret;
 • elemek hullámok és lágy hajlítások formájában;
 • törött vonalak;
 • ívek és kupolák.

Költsége

A térfogati nyúlványok árai nem nevezhetők kicsinek, de a költségeket teljes mértékben ellensúlyozza az ilyen struktúrák előnyei. Annak érdekében, hogy hiába költeni a pénzt, kérjük, forduljon megbízható és megbízható cégekhez. Nem javasoljuk, hogy a telepítést saját maga végezze el, ha nem bízik a képességeiben. Jobb, ha ezeket az erőfeszítéseket olyan szakembereknek bízza meg, akik a munkát a lehető leggyorsabban és hatékonyabban végzik.

Példák a belső térben

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a stílusos és eredeti megoldásokkal a 3D nyújtó mennyezet tervezésében.

 • Látványos mennyezet és tiszta és világos ég képe. Az expresszivitás és a realizmus érdekében a képet felhők és zöld ágak egészítették ki. Egy ilyen díszítés a szobában mindig uralkodik nyáron.
 • A bevásárlóközpont mennyezetének díszítése. Ebben az esetben a ZD hatását az eredeti keret biztosítja. Ideális választás a modern stilisztikai trendekhez.
 • Színes surround mennyezet gazdag narancssárga színű. A gyártók fényes filmanyagot használtak.
 • Az eredeti 3 D mennyezet tiszta fotónyomtatással az óceán és a cápaállomány (alsó szög) formájában. Az ilyen mennyezet a szobában lesz egy szokatlan hangulat.
 • Az éjszakai égbolt fényes csillagokkal és félholdval tökéletes hálószoba.

Ebben a videóban talál egy példát a perforált 3D-s feszített mennyezet felszerelésére.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba