A faragott feszített mennyezetek

A faragott nyúlvány egy olyan struktúra, amely bizonyos tulajdonságokkal rendelkezik. Több vászonból áll, de legalább egyiknek művészi vágással kell rendelkeznie. Ezek lehetnek virágok, geometriai alakzatok, állatok stb. A faragott feszített mennyezetek sokféle ötletet tesznek lehetővé a valóságban. Számos előnyüket a hétköznapi fogyasztók és a tapasztalt szakemberek is megkülönböztetik.

Tervezési jellemzők

A ruhákat egymással párhuzamosan, több rétegben (különböző textúrák és árnyalatok) szerelik fel. A tetején színes filmet használnak, és az alján pasztell árnyalatokat használnak. A díszítés kezdete a számítógépen kezdődik. Ha a fogyasztó jóváhagyja a munkát, a kép filmre készül.

Az alsó rétegek perforálása egy speciális szerszámmal történik.ennek köszönhetően az élek sima és vonzóvá válnak. A film egyenletesen feszül, és még sok éven át sem nyúl, és nem deformálódik.

A faragott elemek tervezése lehet teljesen bármilyen. A lyukak különböző méretűek és formájúak, bárhol elhelyezhetők a vászonra. A kereslet a különböző méretű körökből álló minták. A műalkotások egy dísz, tükör, szimmetrikus minták létrehozására, valamint véletlenszerűen elhelyezkedő számok beszerzésére szolgálnak.

A matt anyagokat általában kivágott ruhák gyártására használják, és a felső rétegekhez fényes termékek kerülnek felhasználásra. A tükröződés és az anyag fényes árnyékai miatt a nagy mélység és a 3D-s képek hatása, ami nagyon érdekesnek tűnik, létrejön.

A faragott vászonokat 3D profilok segítségével telepítik. Ennek a rendszernek köszönhetően két lapát egyszerre telepíthető - perforációval és anélkül.

előnyök

Tervezés javítás a lakásban, sokan közülük faragott ruhát választanak.

Ez nem meglepő, mert több előnye van:

 • az űrlap sok év után sem változik;
 • a film használatával megvalósíthatóvá válik a tervezési ötletek;
 • a ruhadarabok különböznek a szennyezéssel és a folyadék hatásával szemben;
 • az anyagok nem igényelnek különös gondosságot, csak nedves ruhával törölje le a felületet;
 • a mennyezet két rétegének használata miatt nemcsak a különböző textúrák, hanem bármilyen árnyalat is kombinálható;
 • fényes vászon vizuálisan nagyítja a szobát, és díszíti a szoba belsejét, bármilyen stílusban díszítve.

Ez a bevonat kiváló dekoratív elem a különböző helyiségek számára, ezért számos pozitív visszajelzést kapott a fogyasztóktól. Példaként - a gyermekszobában állati formájú minta használható, a geometrikus minta tökéletesen illeszkedik a nappaliba.

Faragott feszített mennyezetek - ez nem csak egy dekoráció a szobában. Ha van beszívott szellőztető rendszer, a kimenetei a feszítőlap alá vagy a lapok közé helyezhetők. Ebben az esetben kívülről a rács nem lesz látható, és a levegő nagy mennyiségben lép be a helyiségbe.

háttérvilágítás

A faragott mennyezetben a fény lehet külső vagy belső. Vászon felszerelése kivágásokkal lehetővé teszi a hagyományos csillárok, beépített fények és még több színű LED-ek használatát is. A minták és a szokatlan megvilágítás kombinációjával nagyon érdekes a mennyezet kialakítása.

3D háttérképet hozhat létre a háttérvilágítás mögött elhelyezett LED háttérvilágítás segítségével vagy a rétegek között.A beépített világítással rendelkező mennyezet minden belső térben fényűző lesz.

Ennek az opciónak számos más előnye van:

 • a szalag rugalmassága miatt könnyen formázható;
 • a diódák legfeljebb 10 évig tarthatnak;
 • biztonság (ez az anyag tűzálló);
 • minimális energiafogyasztás;
 • fényes természetes színeket biztosít beltérben;
 • bármely szín megvilágítását.

Kiváló megoldás a megoldás, amikor a LED-szalag fénye tükröződik a fényességen, és így 3D képhatást eredményez. A fényt visszaverik a másik oldalról, és eredeti mintákat képez a reflexióban, és megvilágítja a vászonot is. A LED háttérvilágítása dinamikus képek létrehozására használható.

Hogyan lehet létrehozni egy díszet?

A mennyezet felső része egy szabványos PVC fólia, amely minden szakember és fogyasztó számára ismert. Nincs semmi szokatlan. A feszített mennyezet teljes benyomása közvetlenül függ a mintától.

Kezdetben a mintát számítógépen hozzák létre - egy grafikus szerkesztőben, ahol a tervező kiválasztja a kivágások alakját és paramétereit, kiválaszt egy helyet a vászonra, és létrehozza az utolsó vázlatot. Ezután a számok a kívánt méretű vászonra készülnek (lézernyomtatóval). A minta vágásakor az élek egy kicsit megolvadnak, ami a bevonat szilárdságának magas szintjét biztosítja: a film még évek óta sem szakad el.

A minta alakja, készen állhat (a katalógusból), és saját változatát is meg tudja adni. Ha a tervező megerősíti, hogy ilyen számokkal festményeket készíthet, akkor néhány napon belül az apartman szobái eredeti faragott mennyezettel díszülnek.

felszerelés

A telepítés előtt minden kommunikációt végre kell hajtani: vezetékek a beépített világításhoz, csillárok, szellőzés. Ezt követően azok a szakaszok jelölései kerülnek elhelyezésre, amelyeken a rögzítő bagettet helyezik el. A mennyezeti magasságok egy falon vannak jelölve, majd a mennyezet magassága más falakon van rögzítve, aprítóvezetékkel és speciális szinttel. Ez a jelölés vonalakkal van összekötve, ahol a profil van beállítva.

A különböző vászonok rögzítésére a következő módszerek állnak rendelkezésre:

 • A technológia használatával Alkalmaz, ha a telepítés LED háttérvilágítás lesz. A bagettek egymástól 40 mm-re helyezkednek el, a ruhák vastagsága eléri a 120 mm-t.
 • A 0 alkalmazást olyan rétegekre alkalmazzuk, ahol a rétegek egymással egy síkban vannak felszerelve.
 • Ha a vászont egymástól 8 mm távolságra kell telepíteni, akkor az Apply 8 profil szükséges, a magassága 30 mm.
 • A magas mennyezettel rendelkező szobák vagy a többszintű szerkezetek telepítéséhez hagyományos h-baguettákat használnak. Tehát a vászon különböző távolságokon található, és több réteg is lehet.

A ruhát a belsejében található barázdákban hozzák létre. Ruhát kivágásokkal a horonyhoz, amely a fal közelében található. A telepítés során a helyiségben levő levegőt egy hőlégfúvó melegíti, amely a vászon rugalmasságát biztosítja, aminek eredményeképpen a lehető leggyorsabban és könnyebben feszül, és felszerelhető.

A megfelelő dísz kiválasztásakor ne felejtsük el, hogy a körök nyújtásakor egy kicsit kinyúlik és megváltoztatja alakját. A ruhadarabok keresztirányban vannak felszerelve, a telepítés a szoba sarkából indul. Lehűlés után kiderül, hogy az eredeti mintákkal sima felület van, hibamentes.

A belső térben

Az ilyen típusú mennyezetek nagyszerűek a nagy szobákban, így gyakran telepítik őket éttermekben, szépségszalonokban, szállodákban és így tovább. Ami a stílusokat illeti, a faragott mennyezetek különböző belső tereknél használhatók.

A különböző méretű kerek minták kiválóak a szobához, a hi-tech stílusában díszítve. A nyugodt árnyalatokkal díszített és egyszerű formákkal díszített mennyezetek a modern és minimalista stílusokban kiegészítik a helyiségeket. Elegáns mintákkal ellátott ruhadarabok a klasszikus belső tér kiválasztásához.

Kivágott mennyezet választható minden szobához: a nappali, óvoda, hálószoba, étkező és így tovább. Gyakran a szakértők a mennyezeten faragott díszítés eredeti kombinációját kínálják a falakon vagy a padlón. A lenyűgöző hatás nemcsak a tulajdonosnak, hanem a vendégeknek is kellemes lesz.

A faragott födémek tulajdonságai esztétika, tartósság és hosszú élettartam. Mindezek a jellemzők közvetlenül függenek a telepítés mértékétől. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a faragott mennyezetek telepítéséhez speciális eszközökkel és az Apply technológiával kapcsolatos ismeretekkel kell dolgozni. Ezért ne próbálja meg saját kezűleg telepíteni a faragott mennyezetet, jobb, ha azonnal átadja a munkát a tapasztalt szakembereknek.

A mennyezetburkolat egy tapasztalatlan szakember által történő beszerelése károsíthatja az anyagot és még az emberi egészséget is károsíthatja, mivel a telepítéshez szükséges eszközök életveszélyesek. A tapasztalt szakemberek gyorsan és hatékonyan végzik munkájukat.

A faragott mennyezeti korlátok modern konstrukciók, amelyek létezésének első napja óta egyre népszerűbbek lettek a fogyasztók körében. Ez a kereslet nemcsak az eredeti megjelenéssel és számos más előnnyel kapcsolódik, hanem azzal a ténnyel is, hogy az ilyen mennyezeteket alacsony helyiségekben is telepítheti. Nem „nyomást gyakorolnak” a szobában tartózkodókra, de még vizuálisan is növelik. Kényelmes légkört hozhat létre a szobában, amely nemcsak a családtagok, hanem minden vendég számára is kényelmes lesz.

A megvilágítás telepítéséről a faragott mennyezetben lásd a videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba