Fekete feszített mennyezetek a belső térben

Stretch mennyezet továbbra is népszerű ma, annak ellenére, hogy rengeteg alternatív tervezési lehetőségek. Modernak, praktikusak, nagyszerűek. Mindez a fekete stílusos mennyezetre vonatkozik.

Jellemzők

Stretch mennyezet szerette sokak miatt vonzó megjelenése, amely átalakít minden szobában. A különféle lehetőségek lehetővé teszik a bevonat kiválasztását minden ízléshez. A feszítőszerkezet fényes vagy matt, semleges vagy meglepően fényes lehet. A dizájnvilág legújabb trendje lehetővé teszi, hogy a csillagos ég imitációját hozza létre, amelyet alig észrevehető fények világítanak meg.

Ami a fekete mennyezetet illeti, a legtöbb ember számára szokatlan. Az a tény, hogy hagyományosan a mennyezet világít, és a tudatalatti szinten fehér társalgással rendelkezünk. A megalapozott hagyományok megsértése azonban nem rontja a belső teret. Éppen ellenkezőleg, egy ilyen döntés érdekesebbé teszi a helyiséget.

A fényes csillár tökéletes háttereként matt vagy szatén feszített mennyezet fekete. A készülék nem vész el a háttérben. Éppen ellenkezőleg, az alacsony kulcsú fekete-fehér szín lehetővé teszi, hogy a lámpa megvilágítsa a dicsőségét.

A kristály, az aranyozott és minden más vintage csillár különösen jól néz ki ilyen mennyezeten.

Azonban a nyilvánvaló előnyök mellett a sötét mennyezetnek is hátrányai vannak. Soknak tűnik, hogy a fekete túl sötét. Úgy érvelnek, hogy egy ilyen design "megnyomja" a pszichét, arra kényszerítve őket, hogy kényelmetlenséget tapasztaljanak. Ez a pillanat teljesen függ a személyes felfogástól. Ha egy ilyen szobában negatív érzelmek vannak, akkor kerülje el az ilyen „nehéz” szín kiválasztását.

Lehetetlen figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy a sötét mennyezetek gyakran kisebbek és kisebbek. Ez a helyzet azonban kijavítható. Ha gyönyörű, fényes felületű fekete nyúlványt választ, akkor a szoba tágasabbá teszi a helyiséget. Emellett a fényes fekete is luxus. Ebben az esetben még a szerény világítási eszközök is előnyösek és stílusosak.

A stilisztikai megoldás kiválasztásakor csak úgy kell eldöntenie, hogy minél több mínusz vagy előny van-e ilyen mennyezet telepítésekor. Ha Ön szerint pozitívabb pillanatok vannak, ne habozzon és biztonságosan változtassa meg a belső teret.

Különböző szobákhoz

A sötét feszített mennyezetek szinte minden területen használhatók. Igaz, az ilyen keretek és más belső részletek kombinációjának finomsága kissé eltérő.

fürdőszoba

Fürdőszoba - olyan szoba, amelyben különösen óvatosnak kell lennie az anyag kiválasztásával. Az a tény, hogy folyamatosan vannak hőmérséklet-ingadozások, magas páratartalom figyelhető meg. Ezért olyan anyagokat kell választania, amelyek hasonló légkört fognak „túlélni”. Kiváló minőségű nyúlványok csak ilyenek.

A fürdőszobában ajánlott a minimális mennyiségű felesleges alkatrészek használata. A legegyszerűbb megoldás a sötét mennyezet és a könnyű csempék kombinációja a falakon és ugyanazon lámpatestek között. Olyan kontrasztos belsőnek tűnik érdekesnek.

Ez az univerzális megoldás kiváló klasszikusok rajongóinak, valamint a minimalizmus és az egyszerűség kedvelőinek.

konyha

Gyakran választják ki a konyhában a nyúlványokat. Ha a konyhája nem nagy, kiegészíthető egy fekete mennyezet, fényes felülettel. Ugyanakkor ajánlatos elkerülni a sok sötét színt is.

Ha már választottál egy fekete mennyezet mellett, akkor a falaknak és a bútoroknak könnyűnek kell lenniük. Ebben a belső térben gyönyörű, kiváló minőségű, világos fa vagy hófehér minimalista készlet áll rendelkezésre.

Bár nem szabad elfelejtenünk, hogy ilyen bútorokkal nagyon ügyesnek kell lenned, mert a konyha mindenekelőtt munkaterület.

A padló is jobb, ha élénk színeket ad ki. Ha attól tart, hogy nehéz lesz gondoskodni róla, válasszon kiváló minőségű kerámialapokat. Az ilyen anyag ellenáll a nedvességnek és a szennyeződésnek. Ezenkívül könnyű tisztán tartani, ha nedves ronggyal törölje át rendszeresen.

hálószoba

Úgy néz ki, hogy a mennyezet fekete és a hálószobában. Ez a tervezési megoldás kapja a legtöbb pozitív visszajelzést.

Talán most meg fog lepni valakit, de az őseink nem társítottak valami rosszat. Az ősi szlávok a termékenység jelképét tartották. Más kultúrákban ez a szín egy női entitás megnyilvánulásához kapcsolódott. Ezért nem meglepő, hogy ezt a nemes klasszikus színt gyakran használják a hálószobában.

A sötét és feszített mennyezetű szoba modern és klasszikus stílusú. Ezt a megoldást könnyű falakkal és minimális bútorokkal kombinálhatja, vagy a szobát gyönyörű díszítéssel, gyertyatartókkal és szüreti elemekkel díszítheti.

Ne feledje, hogy a sötét színű mennyezet csak egy háttér, amellyel szinte bármit tehet, amit csak akar, kiegészítve a különböző részletekkel.

Ezeken az alapvető opciókon kívül a folyosón, a folyosón és más helyiségekben fekete feszített mennyezetek is használhatók.

Mennyezeti kialakítás

Mono matt mennyezet - ez a szokásos verzió, amit a legtöbb házban és apartmanban látunk. De ha valami kreatívabbat és szokatlanabbat akarsz, akkor túlléphetsz és kísérletezhetsz egy kicsit a stílussal. Feszített mennyezetekkel nagyon könnyű.

tükör

Az egyik legnyilvánvalóbb és már említett lehetőség - tükör mennyezet. Az ilyen stilisztikai eszköz fő előnye, hogy az ilyen mennyezet úgy tűnik, hogy kiterjeszti a falakat, így a helyiséget vizuálisan magasabbra emeli. Ez fontos a kis vagy túl alacsony helyiségekben, ahol a falak és a mennyezet úgy tűnik, „nyomást gyakorolnak” a bejáratra minden irányból.

A tükörfeszültség-szerkezetek nagyon lenyűgözőek, és a legtöbb esetben modern stílusban díszítik a szobákat.

tér

Ezt a technikát gyakran használják gyermek- vagy tini szobákban. Különösen ez az opció jó választás azoknak, akik élvezik a tér témákat. Az ilyen szokatlan designkészlet létrehozásának lehetőségei.

A legegyszerűbb módja, hogy csillagfestékeket alkalmazzon speciális festékkel a mennyezeti felületre.a sötétben világít. A nap folyamán a sötét színű mennyezet monotonnak és teljesen felismerhetetlennek tűnik, és éjszaka igazi égbolt lesz, amelyet a csillagok szórása díszít.

Választhat és fedezhet, kész mintákkal díszítve. A fekete háttéren egy egész galaxis különösen szépnek és valóban csodálatosnak tűnik.

kombinált

Ha a sötét színű monokromatikus mennyezet megakadályozza, akkor megpróbálhatja kombinálni más árnyalatokkal. Ezt a tervezési lépést gyakran használják arra is, hogy a területet különböző zónákra osztják.

megvilágított

Stretch mennyezet gyakran kiegészítik apró dióda lámpák. Ez egy nagyon jó ötlet. A lámpák szinte a falak közelében helyezkednek el, a központban vagy néhány díszítőelem mellett.

A leggyakrabban kis dióda fényeket használnak a fő fényhez, amelynek forrása hatalmas csillár lehet.

unalmas

Ha a helyiség, amelyben javításokat tervez, nagy méretű, akkor biztonságosan választhat, hogy egy mély, sötét színű matt feszített mennyezetet támogat.Ez az opció nagyon lenyűgözőnek tűnik, de kissé „elrejti” a helyet, és a szoba alacsonyabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Az ilyen mennyezetet ajánljuk tágas nappali vagy folyosókon, hogy elkerüljék a kényelmetlenséget.

A javasolt lehetőségek a legnépszerűbbek. Mások sokkal kevésbé gyakori, de semmi nem akadályozza meg a képzelet megjelenítését és a szobát a korábban látott szobáktól eltérően.

Színes kombinációk

A helyiség kialakítása érdekében fontos figyelembe venni az adott színkombinációkat. A fekete egyike a tervezők egyik kedvencének, mert nagyon könnyű kiválasztani „műholdakat”. A többi akromatikus színekhez hasonlóan sokoldalú és szinte minden árnyalattal kombinálható. Igaz, a további színek megválasztása gyakran határozza meg, hogyan fogják érzékelni a belső teret és befolyásolni fogják az állapotát.

Leggyakrabban a tervezők megpróbálják hígítani a helyzetet, ha élénk színeket adnak hozzá. Mivel a "színes foltok" a gazdag árnyalatok részletei - narancs, napos sárga, zöld, kék, piros és így tovább. Ennek a dekorációnak köszönhetően a szoba azonnal életre kel, és másképp érzékelhető.

Azonban túl sok fényes részletet kell elkerülni. Fekete színnel kombinálva negatív hatással lehet a hangulatra és az érzelmi állapotra.

Emiatt sok tervező néhány pasztell kiegészítést választ egy pár gazdag sötét színben. Lehet kávé, homok, bézs vagy arany árnyalatok háttérképe. Néha a világos fából készült paneleket használják.

Gyakran vannak nyúlványok, amelyek különböző szintekből állnak. A kontrasztos fekete-fehér kombináció különösen stílusosnak tűnik. Egy másik kiváló lehetőség egy arany mennyezet, amelyet arany vagy ezüst díszítéssel díszítettek.

Gyönyörű példák a belső térben

Győződjön meg róla, hogy a fekete mennyezet nemcsak nem rontja meg a belső teret, hanem a szoba "kiemelkedő" -évé is válik.

Modern klasszikus

A klasszikus vagy gótikus stílusban fényűző nappali helyiségekbe fektetve fekete nyúlvány. A példaként kiválasztott szoba ötvözi a két irányba tartozó részleteket. Ennek ellenére a szoba még mindig meglehetősen modern és kényelmes életet biztosít.

A fekete mennyezet szokatlanul kombinálva van a fekete falakkal. Fényes felülete részben tükrözi a szobában találhatóakat, kissé növelve azt. Bővíti a helyet és a fehér "keretet", amelyet kis lámpák egészítenek ki.

A mennyezet közepén egy luxus csillár fekete alapral és kis kristály medálokkal. Emlékeztet a klasszikusokra és az ízlésesen kiválasztott szettre. A világos fa kontraszt a szoba sötét hangjával, harmonikus és elegáns környezetet teremtve.

Stílusos minimalizmus

A második példa egy tükörre szabott szoba. Figyelembe véve, nem is rögtön észre, hogy fekete színben készül. És miután észrevette, megérti, hogy egyáltalán nem tűnik komornak. Az előző esethez hasonlóan a feszített mennyezet fekete alapját egy könnyű keret egészíti ki. A fehér és a fekete kontraszt kitűnő klasszikus, amit szinte mindenki szeret.

Ebben a szobában egy sötét mennyezet egészíti ki a "téglával" díszített falakat, fa padló és világos bútorok. Szobanövény, bolyhos szőnyeg és TV teszi a szobát "otthona" -nak. Annak ellenére, hogy a belső térben nem a legmelegebb színeket használják, a szoba nagyon hangulatosnak tűnik és kényelmes pihenést biztosít.

A fekete feszített mennyezet telepítésével kapcsolatos információkért lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba