Csempe Lasselsberger: típusok és jellemzők

Annak ellenére, hogy a nemzetközi építőipari piac rengeteg kerámiaterméket kínál falak és padlók számára, különös figyelmet kell fordítani a Lasselsberger osztrák cserépre, amelynek gyártója a különböző színekkel és textúrákkal rendelkező termékek széles skáláját képviseli.

Ez a márka különleges minőségi jellemzőkkel és kiváló kivitelezéssel rendelkezik, amely innovatív és megérdemelten népszerű anyagok közé tartozik.

A márkáról

A Lasselsberger kerámia az európai építészeti és belsőépítészeti dekoratív és ipari csempe vezető gyártója. A gyártott termékek különböző stílusokat és stílusokat egyesítenek, és a hagyományos klasszikus design mellett modern és eredeti egzotikus díszítéssel rendelkezik. És ez nem meglepő, mert a kerámiák megalkotásában különböző országok építészei és művészei vettek részt.

Az anyag szabványos méretei mellett a nem szabványos méretű padlószegmensek gyűjteményei is vannak - a választékban 45x45 cm, a falak esetében pedig 25x45 cm, ezek a paraméterek különleges tömegességet és tiszteletet biztosítanak.

A csempe széles körben használatos a különböző éghajlati viszonyokkal rendelkező lakóterületeken - használható a nappaliban, a fürdőszobában, a konyhában, a hálószobában. A porcelán burkolólapok ideálisak a külső burkolatokhoz. különleges erőssége és tartóssága miatt.

Figyelemre méltó, hogy a prémium-kategóriás modellek mellett a választék a gazdaság kategóriájú lapkával egészül ki, így az ízlés és a pénzügyi lehetőségek alapján választhatja ki a befejező anyagot.

Főbb jellemzők és előnyök

Az európai kerámiák gyártása az ízek és preferenciák széles skálájára összpontosít, figyelembe véve a korszerű magas minőségi követelményeket. Az anyag létrehozásához csak a legújabb berendezéseket használták Németországból és Olaszországból.

Az osztrák kerámiatermékek saját jellemzőikkel rendelkeznek, amelyek fő jellemzői:

 • a csempe magas környezeti tisztaságú, mivel összetételét olyan természetes komponensek képviselik, mint a mészkő, homok, tűzálló agyag, természetes festék pigmentek, ezért a biztonsága kétségtelen;
 • a gránitlemezek porcelánlemezekben történő hozzáadása lehetővé teszi, hogy a lehető legmagasabb hőmérsékleten égessék, ami lehetővé teszi a sűrűbb szerkezet és a vízelnyelő hatás létrehozását (kb. 0,3%);
 • az anyag magas fokú keménységgel és kopásállósággal rendelkezik a magas hőmérsékletű égetés miatt;
 • a kerámiáknak jól ellenállnak a mechanikai terheléseknek, kopásnak, hibáknak, például repedéseknek és karcolásoknak a kialakulása;
 • a termékek ellenállnak a magas és alacsony hőmérsékleteknek és azok különbségeinek;
 • az anyag nagy hajlítószilárdsága 50,0 (MPa), ami meghatározza annak repedésének lehetetlenségét;
 • az ilyen furnér gondozásának egyszerűsége kellemes - a vonzó csempe típus fenntartása érdekében rendszeresen törölje le nedves ruhával.

E paraméterek alapján már megállapítható, hogy ez egy nagy szilárdságú, kiváló minőségű anyag, amelynek a fajtái dekoratív orientációjukban változatosak.

A közelmúltban az orosz fogyasztó értékelte ezeknek a befejező bevonatoknak az előnyeit. Először is fontos, hogy a minősített építők pozitív visszajelzései legyenek közvetlenül az anyaggal. Lasselsberger által elismert legmagasabb minőségű márka a luxus kategóriábannem rosszabb, mint más nemzetközi vezetők ezen a területen.

Népszerű gyűjtemények

Az osztrák gyártók minden termékcsaládja egyedülálló eredetisége, a vonalak és a méretek tisztasága, a dekoratív elemek eredeti kombinációja és a szokatlan mozaikok és panelek létrehozásának képessége.

Szeretnék megtartani néhány nemzetközi elismerést szerzett gyűjteményt:

 • Bella sorozat - a csempe a díszítőelemek, valamint a díszes betétek és szegélyek szerkezete és színei közül sok különböző. Ezek tökéletesen kombinálódnak egymással, és ennek köszönhetően különféle stílusokból álló szokatlan paneleket hozhat létre. Elsődleges színek - szürke, pasztell, rózsaszín, kék. A dekoráció a textil virágmintás csillogás formájában.
 • "Astrid" fali kerámia Konyhával, fürdőszobával és fürdőszobával rendelkezik, egyedülálló skandináv stílusban. Az egész sorozat világos, fehér, bézs színű színválasztékkal rendelkezik, és mozaikkönnyű. Ez egy praktikus és funkcionális anyag, amely minden helyiséget levegővel, fénygel tölti meg, és fényes felületet kölcsönöz a fénynek és árnyéknak.
 • Az egyik legfrissebb gyűjtemény a Fusion. lasselsberger-től. Ez egy eredeti, kék, napsütéses narancssárga és fehér tónusú burkolat, amely megvilágíthat és örömteli a belföldi igényeknek megfelelő helyiségeket. A magas vízállóság, a tartósság és a környezetbiztonság miatt lehetséges ez az anyag fürdőszobával, konyhával, kávézókkal, szállodákkal és éttermekkel ellátott furnér. A bevonat eleganciája és látványossága hozzájárul a felkínált töredékek sokféleségéhez, ami lehetővé teszi, hogy valóban mesterművet és mozaikokat hozzon létre.
 • "Muretto" nagy méretű porcelán csempe (60,3 - 30 cm) belsőépítészeti és homlokzati burkolatokhoz készült. Megkönnyíti a matt ásványi felületet, a téglát és a kő utánzatot. Használt tónusok - bézs, szürke, ezüst. Nagy szilárdságú szilárd monolit bevonatot képez, az ízületek gyakorlatilag láthatatlanok. Alkalmas high-tech stílus, modern és egyéb modern irányok kialakítására.

Számos sorozat megkülönböztető jellemzője a fal- és padló dekorációs elemek egy sorban való jelenléte, melynek köszönhetően kiválaszthatja, hogy egy adott típusú helyiségek tökéletesen keresnek.

A Lasselsberger termékeket évente frissítik és frissítik olyan új termékekkel, amelyek szokatlan dekoratív tulajdonságokkal rendelkeznek, figyelembe véve a nemzetközi fogyasztói közösség és a kiváló minőségű lefedettség helyi ismerőinek igényét.

Az új szezon, mint mindig, kellemesen meglepte a nem szabványos formátumokat és a különböző tervezési ötleteket:

 • "Irish" sorozat - kitűnő anyag, amely világos, sötétebb, szürke és bézs árnyalatokkal díszített, természetes szerkezetű és világos, alig észrevehető csendes díszítéssel stilizált, hangulatos és csendes légkört teremt a szobában. A lefedettség a Provence és az ország stílusában található helyiségek legmegfelelőbb háttere lehet. Az anyag ideális mind a konyhában, mind a nappaliban, étkezőben, teremben.
 • Dune Tile más termékekből megkülönböztethető a rendkívüli hullámos megkönnyebbülés, valamint a geometriai kialakítású és a patchwork-re emlékeztető minták. A nyugodt világos színek lehetővé teszik, hogy nyugodt légkört teremtsen, ami a sivatag végtelen homokos hullámaihoz hasonlít. Ez a dekoráció díszíti a konyhát és a fürdőszobát.
 • «Magrib» - egy sor csempe arab domborművel rendelkező, nemes és elegáns textúrájú, fényűző aranyszínű árnyalattal. Az anyag nem csak drága, hanem luxus. Töredékei a határok és a díszítő betétek keleti díszekkel, amelyek tökéletesen kombinálódnak a márvány panelek utánzatának világosabb és sötét árnyalataival.
 • "Conseil" gyűjtemény porcelán kőből készült, két színben - kék és bézs.A nagyformátumú termékek díszes geometriai mintázatot alkotnak, és tartós padlóburkolatok létrehozására szolgálnak lakó- és közterületeken. Kerámiák kültéri használatra.
 • "Kompanilya" - a 2018-as újdonság, amely a világosszürke árnyalatok csempeire emlékeztető falburkolat, és a fehér háttéren hosszanti sötét csíkokkal kombinálva. Hasonló berendezésű a fürdőszobában vagy a konyhában kifogástalan.
«Magrib»
«Conseil»
"Kompanilya"

A Lasselsberger új emeleti kerámiaanyagai bemutatásra kerültek gyűjtemény «Francia fa»elsősorban a vidéki házak és nyaralók területének tervezésére tervezték, és "Cement Style" gyűjteménykopott cementbázisok utánzása jellegzetes szabálytalanságokkal és szín heterogenitással, beleértve a bevonatra jellemző szürke-fehér, bézs és sötét árnyalatokat.

Francia fa
"Cement stílus"

Az európai gyártó termékeinek áttekintése pozitív érzelmekkel és különleges örömérzetgel, mert a híres kerámialapok arcának eredménye meghaladja az elvárásokat. A hangerő és a valódi szépség külső, összehasonlíthatatlan hatása mellett ez a csodálatos anyag továbbra is megbízható és vonzó marad sok éve.

Nézze meg a Lasselsberger lapka bemutatását az alábbi videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba