Roberto Cavalli csempe: tervezési lehetőségek

 Roberto Cavalli csempe: Tervezési beállítások

A különböző belső márkák közül gyakran megtalálható a világ vezető divatházainak neve. Roberto Cavalli egy olasz márka, amely nemcsak divathetekben, hanem a csempe cégek között is megalapozott.

A terméket közvetlenül Olaszországban gyártják, a Ceramiche Ricchett gyárban, és nemcsak a minőség, hanem a magas szintű tervezés is megkülönböztet.

előnyök

A Roberto Cavalli kerámiacsempe a korszerű berendezéseken alapuló nyersanyagok feldolgozásával készül. Ennek köszönhetően a gyártási folyamat az olajipar szintetikus termékeiből következik, ami a termékek környezetbarát és egészségvédelmét teszi lehetővé. Ugyanakkor a kerámiák speciális feldolgozása ellenáll a nedvességnek és a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak, mivel nagyon kevés belső burkolólap már büszkélkedhet.

Ez is ellenáll a kisebb természetű fizikai károsodásoknak, mint például a törlés vagy a sokkok. Mindez tartósvá teszi a lapkát és indokolja a viszonylag magas költséget.

gyűjtemények

A márka legkedveltebb gyűjteményei a következők:

  • Roberto Cavalli Otthon Luxus csempe- amint azt a neve is jelzi - a "luxus" kategóriába tartozik. Nemcsak az olasz mester neve teszi lehetővé egy ilyen jellegzetesség használatát, hanem magának a kerámialapnak a kialakítását is. Itt nem talál unalmas és banális mintákat vagy színeket.
  • Az egyik legújabb gyűjtemény - Brightpearl. Ezek a gyöngyök témájú változatai, ahol a csempe mintázata megismétlődő gyöngyfoltokat ismétel, és a kerámia szerkezete a durva felületre jellemző matt fényt ad. Díszítése, például egy ilyen csempével ellátott fürdőszoba, nehéz megszabadulni attól az érzéstől, hogy közvetlenül a kagylóhéjban van. A kollekció színválasztéka nem nagyon változatos, hanem a legjellemzőbb opciókat foglalja magában - a hófehér, elefántcsont, bronz, ezüst és gyöngyház irizáló.
  • Agata gyűjtemény ez a márka leghíresebb lett. A divatház tervezője a természeti kövek egyedülálló görbéinek ihletésén alapuló inspirációt teremtett. Így a csempe lehetővé teszi, hogy szimuláljon egy kőzetet, ahol használata káros tényezők vagy nagy felület miatt problémás. A gyűjtemény elnémított hangjai a modellek univerzális használatát teszik lehetővé a belső használatra.
  • Egy másik figyelemre méltó gyűjtemény a Signoria.. Ezúttal a márka egy fafelület utánzatára összpontosított. Az alaplapokat díszítőelemek egészítik ki, amelyek mintája tökéletesen illeszkedik az általános padlómintába. Úgy tervezték, hogy Roberto Cavalli kiváló alternatívája lehet a laminátumnak, amely nem eléggé kopásállósággal büszkélkedhet a high-tech kerámialapokkal összehasonlítva. Ennek köszönhetően nemcsak otthoni anyagként, hanem számos butik kereskedelmi részének padlóburkolataként is népszerűvé vált, ahol az állandó fogyasztói áramlás elkerülhetetlenül rontja a padló állapotát.
  • Láthatóan kiemelkedik a Diva kollekció többi részétől.. Ebben az esetben a tervezők elhagyták a természetes anyagok utánzásának fogalmát, és a modern stílus elegáns mintáira összpontosítottak. Mivel több mint száz éve ez a tendencia nem vesztette el népszerűségét, de csak sokszorozza a csodálóit, azt mondhatjuk, hogy az ilyen kialakítás elegáns és modern. A fehér, szürke és fekete tónusok kontrasztja miatt egy ilyen csempe segítségével világos és emlékezetes belső teret hozhat létre.
Signoria
díva

Általánosságban elmondható, hogy Roberto Cavalli nem olyan márka, amely hasznos, ha a techno vagy hasonló irányok stílusában egy extravagáns designra van hangolva. Itt nem talál színes virágokat és szórakoztató mintákat hasonló csempe lesz elengedhetetlen a belső tér klasszikus stílusban nem csak az otthoni, hanem irodai vagy kiskereskedelmi helyekre is.

Tekintse át a Roberto Cavalli lapkát, nézze meg a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba