AltaCera csempe: termékjellemzők

Az orosz márka, az AltaCera, amely magas színvonalú, modern kerámialapokat gyárt, a közelmúltban jelent meg a piacon, de rövid időn belül sikerült megbízható gyártót létrehozni a leginnovatívabb technológiák alkalmazásával.

A divatos design, valamint a csempe kiváló felületi minősége versenyezhet a legjobb európai márkák termékeivel.

Jellemzők

Az AltaCera csempe különböző gyűjteményekből áll, melyek minden ízléshez és színhez tartoznak. Mindez lehetővé tette a legújabb technológia használatát, amely magában foglal egy ilyen innovatív módszert, mint a digitális nyomtatást. Ennek köszönhetően a színek árnyalatai a mélység és a természetesség között különböznek.

A csempe falak, padlóburkolatok díszítésére szolgál. A textúra szerint mind a matt felületek érdessége, mind az ideális sima fényes bevonatok találhatók.

Figyelemre méltó, hogy az új gyűjtemények létrehozásakor a gyártó a jól ismert európai márkákhoz hasonló minőséget kíván elérni. Ugyanakkor figyelembe veszik a termék orosz körülmények közötti használatának sajátosságait, hirtelen hőmérséklet-, magas páratartalom- és fagyváltozásokkal.

Az AltaCera csempe nemcsak a különböző díszek, színek, hanem erős tulajdonságai és tartóssága is. A gyártásához használt anyagok megfelelnek az orosz minőségi előírásoknak. Az ilyen termékek kiválasztásakor nem lehet aggódni a veszélyes kémiai összetevők jelenlétében.

modell

A legmodernebb technológia használatával hihetetlen belső tereket hozhat létre, sokszínűségükben és mélységében.

Az új gyűjtemények közül megemlíthetjük:

 • «Bella». A csempe díszeket és mozaikokat tartalmaz. A finom, fehér színeket rendkívül könnyű, frissesség jellemzi.
 • «Glent». Az eredeti modellek fehér, fekete, szürke tónusúak. A csempe ideális a belsőépítészethez az iparosítás stílusában. Hihetetlen díszek, mozaik harmonikusan kiegészítik a szobát.
 • «Űr». Ez a gyűjtemény örömmel fogadja a kék szerelmeseit. A modellek fehér, kék, sötétkék árnyalatúak, ami valóban mesés hangulatot teremt.
 • «Történet». A modellek fehér és kék színben jelennek meg. Az ezüst szegéllyel díszített keleti díszek különleges rejtélyt adnak a szobának, igazán hangulatosak.
 • "Vesta Silver". A csempe a rajzok, mozaikok széles skáláját képviseli. Fém, szürke, fehér, ezüst árnyalatok érvényesülnek. A csempe harmonikusan illeszkedik a modern hi-tech stílushoz.

Az új gyűjtemények a divattervezés jelenlegi trendjeit tükrözik.

Színes megoldások

A színsémák sokféle színárnyalatot tartalmaznak díszítéssel, további betétekkel, mozaikokkal. A halvány rózsaszín pasztell színek a meleg, az otthoni kényelem légkörét teremtik. Kék, türkiz, lila árnyalatok frissességet, újszerűséget hoznak. A fehér és fekete kombináció segít az ipari kor és a minimalizmus modern légkörében. A fém és ezüst színek jelenléte természetes és nagyszerű.

A modern gyűjtemények modelljeiben keleti vázlatok, szabályos geometriai alakzatok rajzai találhatók. Szokatlan képükkel különleges rejtélyt és csábító színezést hoznak létre.

A monokróm felületek rajongói is szeretik a színvonalat, melyet gyengéd fénytónusok képviselnek, valamint az árnyalatokat tartalmazó sötét árnyalatokat.

A sok színes kompozíció jelenléte minden ízléshez lehetővé teszi, hogy helyes döntést hozzon, hogy harmonikus hangulatot hozzon létre a szoba kialakításában. Megfelelően választott színek és árnyalatok hozzanak létre hangulatot, töltődnek pozitív és vitalitással.

Mesterek áttekintése

Bármely terméknek van előnyei és hátrányai. Az új modellek erősségeinek és gyengeségeinek megértése segít a fogyasztóknak.

Sokan közülük, akik az AltaCera cserépet használták, megbízható bevonatminőséget mutatnak. Az előny viszonylag alacsony költség. Az előnyök között kiemeljük a gyönyörű színeket és mintákat. Könnyű felületkezelés, hosszú élettartam. Azok, akik saját kezükben javították, beszélnek a felületek zökkenőmentes geometriájáról, a könnyű telepítésről.

Negatív vélemények is vannak. Tehát sokan jelentettek ellentmondásokat a színes katalógusokban a valósággal. Valójában a hangok kevésbé fényesek, homályosnak tűnnek. Ebben az esetben a különböző árnyalatok jelenléte ugyanabban a csomagban. A vásárlók megdöbbentenek, mert a zsetonok, a bukások miatt sok a hiba.

Működés közben a csempe nem túl kényelmes, mivel speciális tisztítóeszközöket igényel. Azok, akik magukat a csempe elhelyezték, felismerték az egyenetlen felületek jelenlétét, amelyeket nagyon nehéz egymással összekötni.

Miután megvizsgálta ezt a terméket, és értékelte az előnyeit és hátrányait, mindenki megteheti a megfelelő választást.

Tippek a kiválasztáshoz

A jövőbeni tervezésnek meg kell felelnie a bemutatott belső térnek. Csak ebben az esetben örömöt és elégedettséget hoz. Miután átgondoltuk a szoba kialakítását, előzetesen a szükséges anyagok kiválasztását végezheti el.

Mielőtt megvásárolna egy speciális tulajdonságokkal, színnel és mintázattal rendelkező cserépet, fontos figyelembe venni számos olyan tényezőt, amely segít elkerülni a kellemetlen következményeket.

Ezek a következők:

 • Működési feltételek
 • Alapítvány típusa.
 • Felület típusa (fal vagy padló).
 • A fizikai aktivitás összege.
 • A hőmérséklet csökken.
 • Teljes kialakítás.
 • A nedvesség jelenléte.

Mielőtt termékeket vásárolna, ajánlatos, hogy gondosan tanulmányozza a műszaki paramétereket, a lapka méretét, a telepítés szabályait, milyen további összetevőket igényel a legjobb eredmény eléréséhez. Jobb előre kiszámítani a szükséges összeget. Ez segít elkerülni a bajokat, amikor egy csempe alkatrészeket vásárol egy másik tételből, ami gyakran különbözik hangon vagy árnyékban.

Ha bármilyen kérdése van, konzultáljon szakértőkkel. Ez segít megtakarítani a pénzt, és a lehető legrövidebb idő alatt megkapja a kívánt eredményt.

Tekintse át a Hloya gyűjteményt a következő videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk.Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba