Kerama Marazzi csempe: jellemzők és fajták

Kerama Marazzi márka kiváló minőségű, stílusos kialakítású kerámialapokat kínál, amelyek minden modern szabványt megfizethető áron nyújtanak. A cég tervezői minden évben új luxus kollekciókat kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi, kellemes és szokatlan belső tereket hozzon létre. Minden vásárlónak lehetősége van választani a választást a személyes kívánságok és preferenciák függvényében.

Jellemzők

Kerama Marazzi márka világszerte ismert az építőiparban, a kerámiagyártás szakértője. A céget 1935-ben alapították Olaszországban, és több mint 80 éve kiváló minőségű, széles termékválasztékkal és vonzó áron élvezte ügyfeleit.

1988-ban az orosz Kerama Marazzi cég belépett az olaszországi Kerama Marazzi csoportba. A cég termelése a moszkvai régióban és Orelben található. Ez kizárólag olasz berendezések használatával működik. A márka innovatív technológiákat alkalmaz a kiváló minőségű, tartós és tartós lapok létrehozására.

A kerámiák létrehozásának alapja a száraz préselés technológiája, amely lehetővé teszi a természetes anyagok textúrájának nagyon pontos átadását.

A Kerama Marazzi egy világszínvonalú cég, amely rengeteg tapasztalattal és történelemmel rendelkezik. A sokéves fejlesztés során saját egyedi stílusát fejlesztette ki, tökéletesen kiváló minőségű termékeket teremtve saját hagyományai szerint. A cég az időkkel fejlődik, új és szokatlan kerámiagyűjteményeket kínál a divatos stílusok megtestesüléséhez.

Előnyök és hátrányok

A Kerama Marazzi cég kerámialapjai nagy keresletet nyújtanak a világ számos országában, mert Sok előnye van:

 • A kiváló minőség a termék szilárdságában és tartósságában nyilvánul meg. Hosszú használat után is a lapka nem veszíti el eredeti megjelenését.
 • Minden kollekció egyedülálló és eredeti dizájnteljesítményt vonz. Lehetővé teszi egy harmonikus belső tér létrehozását. A kollekcióban fal- és padlólapok, valamint díszítő elemek, határok és egyéb elemek találhatók.
 • A csempe fektetése egyszerű és egyszerű. Speciális készségek nélkül is felállíthatja az anyagot.
 • A csempe nem csak beltérben, hanem külső használatra is használható. A különböző működési és időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás jellemzi.
 • A vállalat átlagos jövedelemszintre összpontosít a fogyasztóra, ezért megfizethető áron vonzza az ügyfeleket a kerámiára. Természetesen ez a csempe drágább, mint más orosz kollégák, de többször kisebb, mint az olasz minták.
 • A gyűjtemények széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza a legjobb megoldást egy adott stilisztikai irányzat megvalósításához. Egyes gyűjtemények több színben készülnek, hogy az ügyfeleknek választás legyen.
 • A márka különböző célokra csempéket gyárt. A kerámiák széles választékát a fal- és padló dekorációk, különösen a konyha vagy a fürdőszoba díszítik.
 • A Kerama Marazzi kerámialapjai kifinomult és gazdag megjelenésével vonzza a figyelmet.
 • A lapok fokozott kopásállósága hosszú élettartamot biztosít. Több éves használat után a padlólapok általában repedések rácsát fedik fel, és Kerama Marazzi csempe még 5 év múlva sem veszíti el a megjelenését.
 • Egyes gyűjtemények tökéletesen utánozzák a természetes textúrát.Megfelelő választás a természetes fa, laminátum vagy parketta számára. Az ilyen anyagot szinte lehetetlen megkülönböztetni a természetesektől.

Kerama Marazzi kerámialappal sok előnye van, de érdemes emlékezni a hátrányokra. A fő hátránya a csempe törékenysége. Ha a lapka nagyon kemény, akkor, amikor lefektetik, nagy mennyiségű anyag kerül hulladékba.

Érdemes megjegyezni, hogy a geometria pontatlan, így néha nehézségek merülnek fel a lapok telepítésekor. Meg kell választani a megfelelő lapokat, hogy a távolságuk azonos legyen.

A kerámiák hátrányai közé tartozik a dekoratív termékek ára. Bár a háttércserép olcsó, a dekor költsége többszöröse a főlap árának.

típusok

Kerama Marazzi gyár kerámia-, porcelán-, mozaik- és díszítőelemek gyártásával foglalkozik. A kerámia burkolólapokat főleg falra szerelt használatra tervezték, bár a padlóburkolat létrehozására is használható, de ebben az esetben nagyon óvatosan és gondosan kell kezelni.

A kerámia gránitot a megnövekedett szilárdság és kopásállóság jellemzi, mivel nagyon magas égési hőmérsékleten készül. Ez a típus nem igényel gondoskodást, és nem fél a nedvességtől és a fagytól, így a szabadban is használható.

Kerámia gránit kiválasztásakor figyelembe kell venni a hiányosságokat:

 • Ha víz jut hozzá, akkor csúszó tulajdonságokat szerez. Jobb, ha nem használja ezt az anyagot, hogy a fürdőszobában padlóburkolatot hozzon létre.
 • Ha egy hálószoba vagy gyermekszoba padlójára porcelánköveket használnak, akkor azt fűtési rendszerrel együtt kell használni, mivel külön-külön nagyon hideg.
 • A kerámia gránit drágább, mint a csempe.

A mozaik lehetővé teszi, hogy szokatlan belső teret hozzon létre, a látványos és felejthetetlen ötleteket valósítsa meg. Miniatűr változattal rendelkezik, megkönnyebbülés vagy sima felülettel rendelkezik. A dekoratív mozaik lehetővé teszi, hogy a falon elrendezzen egy csodálatos falfestményt, csodálatos mintás padlókat készítsen. A választás teljesen egyedi.

Mindegyik kollekció díszítőelemek, köztük a járdaszegélyek, padlólapok, betétek és mások.

A hosszúkás tégla formátuma által reprezentált csempe "népszerű" nagyon népszerű. Ez az elem sok modern stílusban elengedhetetlen. Lehetővé teszi, hogy belsejébe jusson a szoba exkluzivitása és eredetisége. Csempe "hog" található Provence, loft, ország és skandináv stílusban.

alak

A standard lapka a szokásos formátumban kerül bemutatásra - négyzet vagy téglalap formájában. A háttér kerámiát általában olyan formájú díszítőelemek egészítik ki, amelyek ugyanabban a formában vannak. A sorozat lehet azonos alakú, de különböző méretű termékek.

Hatszögletű csempe nagyon vonzónak tűnik. Használható fal- vagy padlóvászon készítésére, amely egy méhsejthez hasonlít. A hatszög alakja szokatlan, látványos és érdekes. Az ilyen kerámia biztosan vonzza a figyelmet, a belső tér kifinomult díszítése lesz.

méretek

A Kerama Marazzi cég mérete széles választékát kínálja, külön-külön, mini formátumban vagy nagy csempe formájában. A Mini-formátumok lehetővé teszik a különböző formák használatát, miközben különböző elrendezéseket hoz létre. Segítségükkel kiemelhetjük az eredeti belső terek kiviteli alakját.

A falazat nem csak szabványos, hanem nagy formátumú. Ez lehet 30x89,5, 30x60 vagy 25x75 cm, ezek a méretek univerzálisnak tekinthetők, mivel ez a formátum általában egyszerű telepítést tesz lehetővé a csempék vágása nélkül.A nagy csempe a gyors szerelés, és a minimális varratok száma pozitív hatással van a felület egyszerű kezelésére.

A cég maxi formátumokat kínál, amelyekben kerámia gránit kerül bemutatásra. Egy kő, márvány, fa vagy betonfelület utánozhat. A kőből, márványból vagy betonból készült lemezeket általában egy 120x240 cm méretű lemezként, a természetes fa Maxi-formátumú lapjait pedig hosszúkás lapként és 30x179 cm-es méretben mutatják be.

A maxi formátum univerzális, mert az ilyen lapokat falra vagy padlóra szerelhetjük, bútorgyártásra vagy dekoratív belsőépítészetre.

szín

A Kerama Marazzi csempe sokféle színben készül. Választhat egy stílusos és nagyszerű lehetőséget, hogy különböző stílusokat hozzon létre a nappali, hálószoba, óvoda, konyha, előszoba és egyéb szobák elrendezésében.

Lehetetlen olyan árnyalatot találni, amelyet a cég tervezői nem használnának. Ezeket monokróm változatokként vagy más színekkel együtt használják. A tengeri tengeri témák bemutatására bézs, kék, fehér vagy türkizkék csempe kerül bemutatásra.

A világos belső terek kedvelőinek ideális kerámia élénk színek. Használhatja a dekor piros, lila vagy rózsaszín árnyalatot. A zöld színű csempe szépen harmonizál a virág témájú díszítéssel. A narancssárga kerámia lehetővé teszi a belső fényerőt és energiát.

Nyugodt és fényes, gazdag színek és féltónusok, természetes és egzotikus árnyalatok. A fürdőszobai színmegoldás kiválasztásakor és a Kerama Marazzi kerámia cserép használatával a képzelet nem csak a saját ízlésére korlátozódik.

Sok gyűjtemény a színes megoldások kontrasztjára épül. A klasszikus lehetőség a fekete-fehér csempe. Ezt a háttérlapot kombinálhatja a díszítéssel piros színnel. Egy ilyen együttes stílusos, látványos és vonzó.

stílusok

A kerámialapok modern gyűjteményei különböző modern irányokba kerülnek. Lehetővé teszik, hogy különböző stílusokban díszítse a belső teret. A Provence-i stílus kifinomultságának hangsúlyozása érdekében a kék és kék lapok ideálisak.

A klasszikus stílus kialakításához fehér és fekete kerámiát használhat, minimális mennyiségű díszítéssel. Arany árnyalatok segítik a luxust és a gazdagságot.

Mivel a patchwork technika nagy igényt támaszt, a Kerama Marazzi stílusos kerámiacsempéket kínál a díszítéssel. A paplan stílusa lehetőséget biztosított a nyomatok és a színek kísérletezésére. Ez a stílus magában foglalja az összes kultúra elemeit, így nevezhető nemzetközinek.

gyűjtemények

A Kerama Marazzi cég a gyűjtemények széles választékát kínálja, hogy a valóságban a legszokatlanabb, érdekesebb és eredeti ötleteket fordítsa le. A márkatervezők inspirálják utazásukat, csodálják a természetet, az építészetet és az összes körülöttünk lévő személyt. Luxus kollekciókat hoznak létre, amelyek kielégítik minden ügyfél igényeit.

Előnézet 2018

Ma már 2018-ban láthatod az új kollekciót, amely hat egyedi sorozatból áll, és új termékeket vásárol otthonod díszítésére.

"Antique Wood" sorozat készül a fa alattharmonikusan ötvözi a geometriai, virágos és virágos díszeket. Úgy tűnik, hogy a bevonat természetes táblákból áll, amelyek különböző színűek és nyomtatottak.

A Color Wood sorozat stílusos választás parkettás padlókhoz, mivel a csempe nagyon finoman közvetíti a természetes fa szerkezetét. A strukturált felületet különböző színárnyalatok képviselik. Az „öregedés” hatása adja a csempe eleganciáját és luxust. Az "Erdő" dekoratív panel tökéletes illeszkedést biztosít a belső térhez a természethez.

A modern trendek kedvelői számára a Rustic Wood sorozatból származó csempe ideális választás a belső dekorációhoz. A padlólap alatt készül. A kopott festékréteg különböző színekben, soros dekorációkban kerül bemutatásra. A modern dizájn és a kifinomult stílus nagyon jól mutat be ebben a sorozatban.

Több visszafogott, de érdekes sorozat - „Brush Wood”. A csempe nagyon pontosan közvetíti a természetes csiszolt fa szerkezetét. A "mesterséges öregedés" hatása adja az anyagi eleganciát és a luxust.

A „Country Chic. Csodálatos dekorok díszítik a konyhát, a belső melegséget és kényelmet biztosítják. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse egy kis konyha helyét.

Az otthoni melegség és kényelem érdekében elengedhetetlen lesz a Home Wood sorozat. A csempe a vágott cseresznyefa textúráját továbbítja. A csempe lehetővé teszi, hogy hangsúlyozza az időtlen klasszikusokat, és ezzel egyidejűleg a modern modern belső teret valósággá teszi.

"Két Velence"

A Two Venice gyűjtemény 2017-ben új, és csempe, gránit és mozaik. Ez a gyűjtemény mindenkinek lehetőséget nyújt arra, hogy izgalmas utazásra jusson Szentpétervárra és Velencébe.

Tartalmaz 52 sorozatú, stílusos és vonzó kerámialapokat. A fajta közül kiválaszthatja a tökéletes választást egy szokatlan, eredeti belső kialakítás megvalósításához.

Például a „Contarini” sorozat nagyon romantikusnak és ünnepélyesnek tűnik. A nagy virágokkal díszített dekoráció hangsúlyozza a fehér és a krém színének gyengédségét. A csempe márványos, látványos és fényes.

Kerámia gránit

A kerámia gránit külön gyűjteményként kerül bemutatásra, mivel sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint a kerámia cserép, és a kiváló kopásállóság, fagyállóság, tartósság és megbízhatóság jellemzi.

Ez a gyűjtemény több sorozatból áll: "Wood", "Marble", "Stone", "Concrete", "Fantasy" és "Carpets". A beton alatt kerámia gránit a "Beton" sorozatban található. Minden csempe nagyon pontosan átadja ennek az építőanyagnak a textúráját.

A textúrák és a színek széles választéka lehetővé teszi, hogy az ügyfelek válasszanak egy megoldást egy stílusos és egyedi belső kialakításra.

„Nápolyi”

Ez a gyűjtemény az olasz Nápolyi város és környéke csodálatos építészetének és természetének köszönhető. A fürdőszobák díszítésére használhatja az "Ischia" sorozatát, melynek neve a Nápolyi-öböl egyik legszebb szigetének tisztelete. A tervezők több színt, csodálatos tengeri királyságot és növényzetet kínálnak.

A Nizida sorozat egy apró szigetnek köszönhető, amelynek átmérője csak fél kilométer. A Posillipo Nápolyi kerületének közelében található. A csempe fenntartott szürke színben készül. A kollekció díszítése szürke és barna virág.

„Angol”

A gyűjtemény történetét, hagyományait és híres helyeit csodálatosan képviselik a gyűjtemény különböző sorozataiban. Ezek elsősorban pasztell színekben készülnek, kiegészítve alacsony nyomású nyomtatásokkal és virágmotívumokkal.

Például a Windsor sorozat tökéletesen közvetíti a márvány textúráját, figyelembe véve az összes pontatlanságot, szabálytalanságot és repedést. A csempe két színben készül: fehér és szürke. Ezeknek a színeknek a kombinációja lehetővé teszi a csodálatos kombinációk létrehozását.

„Az indiai”

A kerámia csempe keleti témákban jelenik meg. A kollekcióban a tervezők lágy színeket, valamint a nemzeti stílusban kitűnő nyomatokat használtak. A bemutatott sorozat közül kiválaszthatja a tökéletes választékot mind a fürdőszobai dekoráció, mind a konyha számára.

A „Gamma” sorozat téglából készül, de meglepődik a színteljesítmény szépségével. A tervezők téglalap alakú lapokat kínálnak fehér, szürke, fekete, barna és pisztácia ferde szélekkel.A különböző hangokat kombinálva zeneszerzőként hideg, meleg vagy vegyes színskálát állíthat elő.

A Pink City sorozat csempe gyengédséggel hívja fel a figyelmetpuha és természetes szépség. A háttérburkolatokhoz pasztell színeket használó tervezők hihetetlen díszítéssel egészítették ki a virágos témát. A bemutatott elemek kombinációja lehetővé teszi, hogy a fürdőszobában kialakítsák a pacifikációt és a pihenést.

A „Varan” sorozat a bőr alá kerül, mivel nagyon pontosan közvetíti a hüllő bőrét. A háttércsempe fehér és fekete színben készül, és a díszítőelemek tükörfémes hatással vannak kiegészítve.

„Olasz”

Ez a gyűjtemény magában foglalja a remek sorozatokat, amelyek nyugtató színekben készülnek. A tervezők gyakran barna és bézs színűek. Néhány változat klasszikus fekete-fehér színben jelenik meg.

A Lazio sorozat például fehér és fekete. A lakonikus geometriai dísze ennek a lapkának a kiemelése.

Hogyan válasszuk ki?

A Kerama Marazzi cég tervezői kész kerámia burkolólapokat kínálnak, beleértve a falra és a padlóra való felhasználást. A falak és a padló csempe harmonikus és szép. Ez a fajta tervezési megoldás azonban nem ér véget, hiszen a különböző gyűjteményekből és sorozatból származó lapok sikeresen kombinálhatók, a valóságban a legszokatlanabb és eredeti ötleteket ábrázolva.

Minden Kerama Marazzi termék kiváló minőségű, de Óvatosnak kell lennie a csempe kiválasztásakor, és figyelembe kell vennie a szakértők számos ajánlását:

 • A vásárlást megelőzően helyesen kell kiszámítania a csempe számát annak érdekében, hogy a szükséges mennyiséget azonnal megvásárolja. Ne feledje, hogy ugyanabból a gyűjteményből, de különböző tételekből származó csempék színe eltérő lehet. Annak érdekében, hogy a termékek azonosak legyenek, hasonlítsa össze a lapokat egymással a különböző dobozokból, figyelve a méretét és színét.
 • Az anyagot gondosan meg kell vizsgálni, mivel nem szabad zsetonokat vagy repedéseket előidézni a nem megfelelő szállítás vagy tárolás során.
 • Az anyag kiszámításakor további 10% -ot kell hozzáadni. Ha a csempe telepítése során megsérül, akkor helyettesítheti azt egy másikra.

A Kerama Marazzi formák és méretek széles skáláját kínálja. amikor kiválasztja, hogy melyik helyet kell építeni a helyiség méreteire, ahol az elhelyezkedik:

 • A fürdőszobában vagy a konyhában használt színek kiválasztásakor azokat az árnyalatokat kell használni, amelyek ritkán fordulnak elő az életben, de nem okoznak stresszt, mert sok éven át fogják élvezni a szemet.
 • Egy kis helyiségben kis méretű vagy könnyű mozaik csempe használható kis nyomtatással. Ez az opció vizuálisan szélesebb és tágasabbá teszi a szobát.
 • A kis szoba klasszikus választéka fehér csempe, amelyet a legjobban élénk színekkel hígítanak. Legyen óvatos a fekete lapkával, mivel ez a szín jól látható foltok, vízcseppek, repedések és különböző hibák. A nagy szobák fehér és fekete lapokkal díszíthetők. Ez a kombináció látványos és gyönyörű.
 • Annak érdekében, hogy a szoba határtalan hatást fejtsen ki, a tükörcserép ideális, de meg kell értenie, hogy az ilyen anyagok gondozása sok erőfeszítést igényel.
 • A helyzet alacsony mennyezetű korrekciójához téglalap alakú lapkát kell használni, ugyanakkor pontosan a függőleges fektetést kell előállítania.
 • A matt felületű lapka súlyosságot mutat. A fényes csempe megengedi a csempe fényét, tükrözve a lámpák fényét, de ne feledje, hogy az ilyen megvilágításnál a nyomtatás homályosnak tűnik.
 • A lépcsőfokokhoz, a fürdőszobában lévő padlóhoz vagy a konyhához nagy méretű lemezeket használhat. Ha sima kerámia képviseli, akkor szükség van a szőnyegek további használatára is, hogy megakadályozzák a csúszás lehetőségét.
 • Az egyenetlen falakkal rendelkező helyiségben az ideális telepítési mód az átlós irány.
 • A konyhai köténynek néhány tónusúnak kell lennie, mint a padlólapok.

Vélemények

Számos pozitív értékelés található a jól ismert Kerama Marazzi kerámialapok stílusos kialakításáról és kiváló minőségéről. De ha az árról beszélünk, akkor alapvetően minden vásárló panaszkodik a túlbecsült költségért, a kerámia gránit és a mozaik különösen drága. De érdemes megjegyezni, hogy a jó minőségű javítás nem tehet olcsó.

Kerámia csempék vásárlók, mint a gyönyörű design termékek, a textúrák és a színek széles választéka. A kazánok feljegyzik a telepítés egyszerűségét és kényelmét, valamint a lapka feldolgozását is. A megbízhatóság és a magas tartósság befolyásolja a hosszú működési időt. Még néhány évnyi használat után is a csempe újnak tűnik.

Az ilyen hivatalos üzletek ügyfelei mindig kedvezményt kapnak bizonyos kerámiák sorozatában, és a hivatalos képviseleti irodákban a Kerama Marazzi kerámialapok használatával ingyenes tervezési projektet is rendelhet. A márkás termékeket a cég hivatalos honlapján is megrendelheti. Ha a csempe lerakása után a zárt csomagban maradt, és egy csekket és számlát is megőriztek, akkor visszaadható a boltba.

A negatív vélemények nagyon ritkák, és főként a házassághoz kapcsolódnak. De a boltban teljesen szabad helyettesítheti a hibás kerámiát egy újra.

A Kerama Marazzi csempe jellemzőiről bővebben lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba