Hogyan válasszunk egy fehérorosz fürdőszobaburkolatot: népszerű gyártók és gyűjtemények

 Hogyan válasszunk egy fehérorosz fürdőszobaburkolatot: népszerű gyártók és gyűjtemények

A lakás felújításától kezdve minden szoba elegáns, modern megjelenésű, és a fürdőszoba nem kivétel. Ismert, hogy a díszítéshez a legjobb anyag a kerámia cserép. Kerámia kiválasztása, vegye figyelembe a fehérorosz gyártók termékeit. A szépség és a minőség tekintetében nem alacsonyabbak az európai márkáknál.

11 fénykép

Jellemzők

Napjainkban több csempe gyártó képviselteti magát Fehéroroszországban. A legújabb technológiákat alkalmazó modern berendezéseken dolgoznak, fejlett világélményt tanulnak és megvalósítják, figyelemmel kísérik a termékek minőségét a gyártás minden szakaszában. A vállalkozásoknál folyamatosan új kollekciókat fejlesztenek, figyelembe véve a divatmunkát a befejező munkák területén, bővítve a választékot, növelve a formák, a textúrák, a színek és a kombinációik sokszínűségét.

A fehérorosz csempe a fürdőszobában nemcsak hazájában van igény, hanem széles körben elterjedt a külföldi és a közeli országok számára.

Ez a kereslet a vitathatatlan érdemeinek köszönhető.

 • A padló és a fali termékek széles termékskálája, stílusossága és eredetisége, elegáns panelek, gyönyörű határok és dekorok a fürdőszobákkal szemben.
 • Nagy szilárdság. A csempe, különösen a padló, ellenáll a nagy mechanikai terhelésnek, nem tűnik repedéseknek és karcolásoknak, még akkor sem, ha nehéz tárgyakra esik.
 • Nedvességállóság. Megfelelő telepítéssel megbízhatóan akadályozza a nedvesség behatolását a falak és a padló aljába, és így megakadályozza a penész és a penész megjelenését, ami különösen értékes a magas páratartalmú helyiségekben.
 • Nem fél a magas és alacsony hőmérsékletektől.
 • Nagyon könnyű gondoskodni róla. Könnyen tisztítható bármilyen mosószerrel. Még nedves ruhával is tisztíthatja.
 • A vegyi anyagok jól elviselik, nem kopnak.
 • Magas hőelvezetés jellemzi, fűtött padlóhoz használható.
 • A padlóburkolat nem csúszik. Biztonságos járni, még akkor is, ha nedves.
 • Környezetbarát anyag, amely természetes, biztonságos nyersanyagokból készül, nem bocsát ki olyan anyagokat, amelyek mérgezik az emberi testet a levegőbe.
 • Kiváló teljesítményt nyújt, az anyag tartós.
 • Elég kedvező ár. Gyakorlatilag minden család kényeztetheti magát a fürdőszobával szemben a fehérorosz csempékkel, még a legmagasabb jövedelmekkel is.

  A csempe jól megtartásához kövesse a gyártó ajánlásait a ragasztó keverék és az ízületek habarcsának kiválasztására vonatkozóan. Szintén a fektetés előtt alaposan össze kell igazítani a felületet, majd fedővel kell lefedni. Ugyanezen célból a ragasztót egyenletesen kell felhordani egy fogazott simítóval. Az üregek megjelenésének elkerülése érdekében a csempéket szorosan a felületre kell nyomni, amelynek jelenléte ezután befolyásolja a bevonat szilárdságát. Annak érdekében, hogy a vágás során ne szakadjon a termék, használjon speciális szerszámokat.

  A mintázat jelenlététől vagy hiányától függően a csempe különböző módon helyezhető el. A leggyakrabban sorban "varrás a varrásban". Használhatja a téglafal opciót, az egyes sorokat egy bizonyos centiméterrel eltolva. Érdekes megoldás lenne, ha átlósan furnérlemez.

  Annak érdekében, hogy a burkolólap vastagságában és árnyékában bizonyos eltérések elkerülhetők legyenek, jobb, ha anyagot vásárolnak egy kis kiadással. Az állomány akkor szükséges, ha a csomag hibás terméket tartalmaz, vagy a csempe megsérül a telepítési folyamat során.

  faj

  Fehéroroszországi vállalatok különböző típusú lapokat gyártanak. A gyártási módszer, a cél, a jellemzők és a gyártási anyagok különböznek.

  • Például a gyártó által gyártott homlokzati lapok "Berezakeramika"nagyon erős az erős mechanikai sérülésekkel szemben, ellenáll az UV-sugárzásnak, a hőmérséklet-változásoknak és más agresszív környezeti hatásoknak. Úgy tervezték, hogy több tíz évig működjön. A Berezakeramika vállalkozás elsajátította a csempe termelését egy úszómedencéhez, amelyre szigorúbb követelmények vonatkoznak, mint a szokásos nézőanyagra, mivel állandóan nagy víznyomásnak van kitéve. Az anyagnak nagyon agresszív szerekkel kell ellenállnia a gyakori tisztításnak, meg kell őriznie a színt. Emellett csúszásmentes felülettel kell rendelkeznie. Ez a fajta termék teljesen ellenáll a nedvességnek, nem fél a mechanikai károsodástól, hosszú élettartamot visel, kopás nélkül. Olyan speciális bevonatra kerül, amely megakadályozza a baktériumok és gombák megjelenését.
  • A vállalat egyik terméke "Keramin" - a tájépítés külső munkáiban használt porcelánlapka. Segítségével kerti utakat, nyitott tereket és teraszokat teremtenek, a helyi tereprendezést. Ez a faj is ellenáll a napsugárzásnak és a szélsőséges hőmérsékleteknek. Működése különböző éghajlati viszonyok között történhet, ellenáll számos fagyasztási és felengedési ciklusnak.

   A porcelán cserép erőssége többszöröse, mint a vasbeton és a természetes kő. Ugyanakkor csúszásgátló hatása van, nem képez jéget és megtartja színét a teljes üzemidő alatt.

   A kerámia burkolólapok sokféle színben különböznek, díszek és minták, át lehet vinni a fa, kő vagy textil textúrájába. A burkolólap a falnak és a padlónak felel meg. Felszíne matt és fényes, sima és dombornyomott lehet. A padlóburkolat a faltól eltér a megnövekedett sűrűségtől és tartósságtól. Azonban a falak és a padló számára nem kell külön bevonatot választania, ami színben és stílusban illeszkedik. A modern fehérorosz kerámia befejező anyagokat egyetlen kialakítás jellemzi minden felületre.

   A magas műszaki jellemzők és az érdekes, merész tervezési megoldások miatt a fehérorosz csempe szinte bármilyen belső térben használható. A falak és a padló számára kialakított anyag a konyha, a fürdőszoba számára készült. Gyakran látható az irodai szobában, a folyosókon, a lépcsőn. Mivel a Berezakeramika védjegy termékei tűzállóak, tűzhelyekkel és kandallókkal vannak furnérozva.

   A vállalatok csempe kollekciókat készítenek, amelyek mindegyike tartalmazhat több színváltozat-változatot, különböző szerkezeti, határoló, dekorációs anyagok és panelek.

   A tervezők professzionalizmusa lehetővé teszi számukra a szín, a textúra, a minták kísérletezését és az eredeti kialakítás belső kialakítását. A színskála, a márvány és más természetes kövek utánzása, különböző nemzeti motívumok használatosak a különböző stílusok gyűjteményeinek megalkotásakor.

   A vezető fehéroroszországi gyártók által gyártott gyűjtemények sokféle stílusú irányba lepik meg. Könnyedén felveszi a klasszikus kollekciót vagy a minimalizmus kerámiáját. Szintén vannak sorozatok a hi-tech, a patchwork, a Provence, a reneszánsz stb.A fehérorosz csempe gyakran geometriai díszek, virágos és virágmintás, erdei képek, tengeri tájképek. Számos gyűjteményben az alaplemezek állnak rendelkezésre. Lehetnek ábrázolva állatok, hajók, vízesések, erdei ösvények, városi kilátás. Nagyszerű dekorációként szolgálnak, élénkítik a belső teret.

   Hogyan válasszuk ki?

   A csempe választékát komolyan kell venni, mert nem valószínű, hogy a fürdőszobában a bevonatot évente vagy kettőnként megváltoztatja.

   • Az első dolog, amire figyelni kell, az, hogy a minták alkalmasak a szükséges munkára. A csomagoláson található speciális jelölések segítenek megérteni. A fürdőszobához padló- és fali opciók szükségesek. Megfelelő címkézés is szerepel a csomagoláson.
   • Ezután el kell döntenie, hogy milyen stílusban szeretné díszíteni a szobát, és válassza ki a színsémát.
   • Bizonyosodjon meg róla, hogy kiszámítja a szükséges mennyiséget és vásároljon anyagot egy bizonyos árrésszel (különösen, ha kiválaszt egy terméket mintázattal), mivel néhány lapot el kell vágni az ízületekhez, vagy hibás mintát fog esni. Előfordulhat, hogy az ugyanazon féltől később vásároljon több anyagot.
   • Tudnia kell, hogy a nagy csempe nem alkalmas kis helyiségekre - csökkenti a szoba vizuális hangerejét. A kis tárgyak befejezése optikailag növeli a kis fürdőszoba helyét. Egy téglalap alakú lapkát vízszintesen helyezve vizuálisan bővítheti a helyet. Erre a célra alkalmasak a világos színek fényes, finom mintázattal ellátott csempe.
   • A nagyon sötét vagy fekete csempe fényűzőnek tűnik, de csak a nagy helyiségek tulajdonosai engedhetik meg maguknak ezt a választást.
   • Ismerje meg az online áruházak gyűjteményeit. A webhelyükön minden előállított gyűjtemény, színváltozatok és dekor elemek láthatók.
   • A szaküzletekben az "élő" kollekciót látja, a katalógusokon keresztül néz ki, és az értékesítési asszisztensek segítenek választani.

   A Fehéroroszországból származó Keramin gyártójának számos gyűjteménye nagy igény van, mert segítségükkel számos tervezési megoldást tud megvalósítani.

   • Az elegancia szerelmesei biztosan élvezik a gyűjteményt. "Organza", rajz, amely a szelíd és a levegő velencei csipkékre emlékeztet. A kollekcióban három szín található: bézs, fekete-fehér.
   • Meggyőzi a kifinomultságot "Florian". Ez a gyűjtemény a velencei motívumokon is alapul. Nevét a velencei legősibb és leghíresebb kávézójából kapta, amelynek belső térsége sok éve nem változott. Barna és fehér szín, a minták megismételik a kávézó belső elemeit.
   • "Monroe" - stílus és luxus kombinációja. A klasszikus fekete-fehér színekkel ellátott eredeti csempe megkönnyíti ezt a gyűjteményt másoktól.
   • A sorozat szelíd színei is nagyszerűek. "Diamond" és "Charm"kecses rajzok gyűjteményei "Pastorális" és "Sakura"geometriai minták "Trend"szokatlan textúra "Studio".
   • A gyűjtemény nagyon érdekes hatást eredményez. „Glamour”mozaik formájában készült. Az élénk színek széles skáláját kínálja, ami segít a fürdőszobában.
   organza
   Florian
   Monroe
   gyémánt
   fényesség

    A mozaik stílusában is sorozatot készítettek "Domino" a vállalkozásnál "Kerabel". Színei lila, sötétvörös, világos szürke. Az eredeti formatervezés mellett a nagyszerű fogyasztói tulajdonságok mellett a csempe nagyon kedvező áron van.

    Nem kevésbé érdekes termékek "Berezakeramiki". A vállalat elsajátította a kollekciós lapok gyártását Belani. Különleges jellemzője az egyedi minták, háromdimenziós képek. Különösen jó a Yalta sorozat. Világos, gazdag színek, falfestmények a tengeri tájképekkel, így a fürdőszoba nagyon vonzó hely. A Carrara G kollekció pedig lenyűgöző, mint a fátyol, minták.

    A fogyasztók nagy véleményt adnak a fehérorosz csempékről.Ha követi a telepítési technológiát, tartós, kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik.

    A legjobb lehetőségek a belső térben

     A cégek hírnevének megőrzése mellett folyamatosan fejlesztik az új anyagok kialakítását. A gyűjteményekben szín- és dekorációs lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek egymással kombinálódnak. A vállalkozások telephelyén mindig talál termékmintákat, valamint a belsőépítészeti példák példáit. A belső tér díszített csempe a gyűjtemény "Organza".

     Finom árnyalatok és diszkrét nyomtatási lapok a Diamond kollekcióból.

     A látványos "Jalta" panel díszíti a fürdőszobák belsejét.

     A következő videóban megtalálhatja a fehérorosz készítésű csempe jellemzőit.

     Comments
      szerző
     Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

     Bejárat

     Nappali

     hálószoba