Adex csempe: egyedi jellemzők

 Adex csempe: egyedi jellemzők

A kerámia csempe az egyik legnépszerűbb padló- és falburkoló lehetőség. És ez nem meglepő, mivel ez az anyag nagyon praktikus és lehetővé teszi a belsőépítészet széles választékát. Ahhoz azonban, hogy a javítás ne csak szép legyen, hanem kiváló minőségű legyen, az első osztályú gyártótól származó termékeket kell kiválasztania.

Az egyik legjobb kerámiacsempe gyártó cég az Adex.

Cégről

Az Adex egy 1897-ben alapított spanyol vállalat, amely a kerámiatermékek terén az egyik legrégebbi. Mindezen évek során a céget egy család vezeti, amelynek minden tagja a kiváló minőségű kerámiák gyártásának hagyományát kívánja fenntartani.

A legmodernebb módszerek és gyártási technológiák bevezetésével, valamint a filigrán kézi munka használatával a márka a legelegánsabb és kifinomultabb burkolatot készíti el.

Ma a vállalat termékeinek választéka és változatossága egyszerűen lenyűgöző.

Különböző színekből, méretekből és textúrákból álló termékek értékesítésre kerülnek, rengeteg elképesztően szép termék van különböző képekkel, mintákkal és egyéb díszítéssel. És mindenki egyedülálló és szokatlan szerelmesei Salvador Dali festményeivel is vásárolhatnak termékeket. Ennek a művésznek a remekműveit a vállalat választotta egy okból - a vele együtt dolgozott a gyár munkája elején. Adex szerződést kötött Dali-val és vázlatait a csempe díszítésére használták. Az idő múlásával a vállalat az egyik vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű és exkluzív kerámialapok gyártásában, amely ma is óriási népszerűségnek örvend az egész világon.

Az Adex fal- és padlólapok gyártását végzi minden típusú helyiség számára - konyha, fürdőszoba, előszoba.

A termékek megkülönböztető jellemzői és előnyei

Az Adex úgy véli, hogy a termékek előállításának fő céljai a legmagasabb minőségű és elegáns exkluzív design. Ezért a márka spanyol termékei a kifogástalan minőség és stílus megtestesülése. A cég tervezői komolyan és felelősséggel közelítik meg munkájukat. Mindegyik csempe kollekció kialakítása a legtöbb filigrán művészet.

Az Adex márka kerámiatermékei tömeggyártásúak, de lehetőség van arra is, hogy megrendeljen egy egyedi tervezést, amelyet senki más nem tud teljesíteni.

Munkatársaik munkájukban ügyesen ötvözik az öreg hagyományokat az innovatív technológiákkal, aminek következtében lenyűgözően szép, kiváló minőségű termékek születnek. A termékek széles választékának köszönhetően bárki, aki akar, választhat a megfelelő színt, formát és árat.

Aktuális gyűjtemények

modernista

Ennek a gyűjteménynek a fő jellemzője egy fényes csempe bevonat, amely a repedés hatását használja - azaz a felület mesterséges öregedését. A kollekció széles színválasztékban kerül bemutatásra, a termékeket díszítő elemek díszítik - határok, domborművek, virágrajzok és minták.

A modernista kollekció csempe nagyon sokoldalú és tökéletesen illeszkedik bármilyen belső stílusba - a moderntől a klasszikusig. Leggyakrabban a kollekcióból származó termékeket a fürdőszobában a falra és a padlóra díszítik.

természet

Ez egy rusztikus csempe különleges gyűjteménye. Zománctermékek - matt, "ropogás" hatással.A kollekció színtartománya nagyon széles, így könnyen megtalálhatja a megfelelő illeszkedést minden egyes belső térhez. A termékek határai és lábazatai is virágmintás díszítéssel vannak díszítve.

A Nature kollekció ideálisan illeszkedik a modern stílusban megvalósított belső térbe.

Neri

Ez a gyűjtemény különböző formájú és méretű termékeket tartalmaz. A design klasszikus és modern jegyzeteket tartalmaz. A csempe felülete fényes, a termékek kellemes pasztell színekben készülnek. A Neri kollekció ideális a fal és a padló díszítésére a fürdőszobában és a konyhában.

óceán

Az Ocean gyűjteményből származó cserép három méretben kapható: 75x150 mm, 75x225 mm, 150x150 mm. A termékek színválasztékában a szürke-kék színek dominálnak.

Ha szeretné díszíteni a szobát, az óceáni kollekció tökéletes megoldás a designban használt dekoratív elemek széles választékának köszönhetően.

Az ebből a sorozatból származó termékek mind a modern, mind a klasszikus belső terekben jól látszanak.

Pavimento

Ez a gyűjtemény tartalmaz egy csempe, amely a sarkokat vágta. A csempe mérete 150x150 mm, de további négyzetes betétek is vannak, amelyek mérete 30x30 mm.

A "Pavimento" vonalat a legkülönbözőbb helyiségek padlójának befejezésére használják.

reneszánsz

Ez a kollekció szokatlan formájú lapokat tartalmaz, amellyel számos érdekes és szokatlan formatervet hozhat létre. A csempék különböző pasztell színekben kaphatók, amelyek kombinálhatók, és így érdekes mintákat hoznak létre.

Rombos

A luxus és exkluzív termékek gyémánt formájában készülnek. A színpaletta meglehetősen széles - pasztellhangoktól a gazdag aranyig vagy ezüstig. A termékek felülete fényes és sima. A "Rombos" csempe minden belső térben stílusos kiemeléssé válik.

Az Adex cég egyik gyűjteményének áttekintése, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba