Csempe Equipe: jellemzők és választék

 Csempe Equipe: jellemzők és választék

1999 óta a spanyol Equipe Cerámicas cég örömmel fogadja az eredeti választékkal és kiváló minőséggel rendelkező kerámialapok vásárlóit. A termékek egyediségének titka abban rejlik, hogy a tervezők tehetséges tervei, a kiváló nyersanyagok használata, a modern berendezésekkel való munka.

A cég névjegykártyája kis formátumú falburkolatok gyűjteményévé vált. Az 5 cm x 5 cm és 10 cm x 10 cm-es méretek lehetővé teszik, hogy a termékeket bármilyen helyiségben különböző helyeken rakják le. A csempe mindenhol igényes, ahol a kerámiák minősége és kitűnő szépsége értékelhető. Ideális lakóház, szépségszalon, butik vagy kávézó díszítésére.

A színes megoldások lehetővé teszik az Equipe kerámiák használatát bármely belső térben.

Kivételesen funkcionális, ezért luxus megjelenést biztosít a konyha, a fürdőszoba, a WC és a folyosó felszínére.

Bármely telepítési lehetőség hangsúlyozza az anyag szépségét és eredetiségét.

Az Equipe gyár termékválasztéka változatos.

Tartalmazza:

 • kerámia gránit;
 • kis méretű fal- és padlólapok;
 • kerámia és üveg mozaik;
 • dekor elemek.

Ezenkívül a cég saját szerszámkészletet kínál az anyagok fektetéséhez. A spanyol cég termékei nemcsak a belső tereket, hanem a különböző országokban lévő utcákat, parkokat és tereket díszítik. A francia, olasz, németek, az Egyesült Királyság és a latin-amerikai lakosok használják termékeiket.

Az Equipe Ceramicas előnyei

A kerámiatermékek egyedisége a spanyol mesterek több ezer éves titka és a modern csúcstechnológiai berendezések kombinációján alapul.

A termékek erőssége, amely lehetővé tette, hogy a vállalat a kerámia piac egyik vezetőjévé váljon, a következők:

 • A termékek ára (bár a kerámia prémium kategóriájú anyag, a menedzsmentnek sikerül a középső szegmensben tartani az árakat a gyártás gépesítése és automatizálása, az áruk csökkentése és a kiváló logisztika miatt);
 • A kifogástalan minőség, nincs elutasítás, garantált az automatizált gyártósorok használatával;
 • Sokféle termék: porcelán-kőolajból mozaikig;
 • Különböző gyűjtemények, amelyek szinte korlátlan lehetőségeket biztosítanak a belsőépítészet számára;
 • Könnyű felszerelés betonra, ragasztóra és speciális keverékekre;
 • Az áruk nedvességállósága és hőállósága, amely hosszú élettartamot biztosít a konyhákban, a fürdőszobákban és a nyitott teraszokban, ahol magas a páratartalom, a hőmérsékletcsökkenés és a légköri hatás is, ami nehéz körülményeket teremt az anyagokkal szemben;
 • A magas kopásállóság, amely lehetővé teszi a kerámiák és a porcelán csempe használatát a megnövelt passzivitással rendelkező helyeken;
 • Az ápolás egyszerűsége, amely csak a mosószerekkel való mosásra vonatkozik.

Tervezési jellemzők

A tehetséges tervezők az Equipe Cerámicas-nak eredeti csempe-gyűjteményeket kínálnak, amelyek megfelelnek az ügyfelek minden követelményének és tükrözik a belső divat modern trendjeit.

A spanyol gyártók körében a high-tech stílus dominál.

A fekete-fehér gamma és monokróm opciók stílusosak a különböző szobákban.

 • gyűjtemény skála alkalmas high-tech, klasszikus és minimalista szobák elé. Fénypontja a hatszög alakú lapka. A falakon a nemes szürke árnyalatok és a fényes fényes fény ragyog.
 • Equipe metróéppen ellenkezőleg, a fényerő és a színtelítettség kedvező. A klasszikus fekete-fehér változat mellett piros, bézs és szürke.A fényes és matt burkolólapok 4 formátuma, sokféle, strukturált felületű díszítő elem, amelyek sokféle megoldást tesznek lehetővé a belső térben.
 • gyűjtemény Evolution Inmetro, a téglafalhoz hasonlóan, a vidéki stílusú rajongóknak is megfelel. A sorozat színe még szélesebb: gazdag sárga, kobalt és zöld. Két méretben választhatja ki az Ön ízlésének megfelelő kialakítást.
 • Kerámia gránit sorozat Equipe tégla úgy néz ki, mint egy kőműves. A két formátumból és hét különböző árnyalatból számos kombinációt hozhat létre a tökéletes kompatibilitás miatt.
 • vonalzó Caprice deco patchwork stílusban készült. A nemes klasszikus színeket hat díszítőelem alkotja. Az ilyen négyszögletű csempe különböző mintákkal sok érdekes és egyedi mintázatot hozhat a belső térben: a klasszikustól az avantgárdig. Megfelelő lesz, és egy kis konyhában, és egy tágas kávézóban.
 • A patchwork a gyűjtemény alapja. A harmónia megteremtése. Hatszögletű elemek díszítik a tizenkilencféle mintát.
 • Equipe hexawood - padlóburkolatok gyűjteménye, amely tökéletesen utánozza a természetes fa különböző árnyalatait, tökéletesen kombinálva egymással. A méhsejt alakú lapokkal borított padló parkettával borított felületre hasonlít.
 • Gyűjteményben Equil Exatile összeállítottak egy 17,5 cm x 20 cm-es szokatlan, hatszögletű padlólapot, amely hét árnyalatú (bézs, piros, ezüst, fehér, fekete, világosszürke és sötét szürke) matt és fényes elemeket tartalmaz. A matt felületen absztrakt mintát alkalmazunk. 6 vagy 23 darab készletet vásárolhat.
 • Exatile cement készítése magában foglalja a méhsejt méhsejteket. Az elemek mérete 17,5 cm x 20 cm, a matt felület cement. Sokféle kombinációt hozhat létre a pasztell színek és a díszítő elemek sima csempeiből. Ezt a kollekciót falburkolatok és padlóburkolatok használják.
 • Equipe Octagon - igényelt porcelánkövek gyűjteménye. A padlóhoz 20 cm x 20 cm méretű csempe mérete van. Néhány nyolcszögletű elem utánozza a márvány felületét, mások monokróm díszítéssel. A kontrasztot 4,6 cm x 4,6 cm-es dekoratív betétekkel lehet létrehozni.
 • Equipe városi - A porcelán csempe egy másik sora, amely a falak és a padlók elé állítható. Hatszögletű és négyzet alakú matt elemek utánozzák a betont. Ez a gyűjtemény számos absztrakt mintázatot tartalmaz a klasszikus bézs-szürke árnyalatokkal szemben. A sorozat látványos akcentusa 30 cm x 30 cm-es mozaik.
 • Equipe mikro lehetővé teszi a luxus minták megtestesítését a padlón és a falakon. A sokoldalú matt porcelán burkolólapok öt árnyalata és öt különböző mintázata jó lehetőségeket kínál a tervezési fantáziák megvalósításához.
 • Equipe carara örömmel fogadja a nemes fajta márványokat. A 7,5 cm-es és 15 cm-es, 7,5 cm-es és 30 cm-es oldallal rendelkező, fényes és matt kerámia falburkolatok domború vagy homorú felületűek.
 • Equite kite eredeti, hatszögletű, hosszúkás formájú lapokból áll. A porcelán kőből készült pasztell alapszínek előnyös módon kétféle, szürke és bézs színű díszítéssel rendelkeznek.
 • A gyűjtemény vizsgálata Equipe Country, a vevő nehéz választással szembesül. 4 formátum, két lehetőség és tizenegy szín a bevonatból arra gondolt, hogy hosszú időre hogyan kell díszíteni a ház falát.
 • A sorozatban Mallorca Válasszon egy látványos, négyzet alakú fényes lapkát, szélezett szélekkel. A cég tipikus pasztell árnyalatain vagy a szénszürke színen lenyűgöző fényfényt hoz létre.

Az Equipe Cerámicas saját felismerhető stílusával rendelkezik, termékeit nehéz összekeverni más gyártók termékeivel.Az egyszerű és eredeti formák, a klasszikus fekete-fehér színek, a lágy pasztell árnyalatok, egyes gyűjtemények mély színei, a hihetetlen változatosságok, a különböző típusú felületek a cég kínálatát egyszerűen hatalmasak.

És ha hozzáadjuk azt a képességet, hogy ugyanabban a gyűjteményben egyesítsük a különböző típusú lapokat, és akár különböző uralkodókat is kombinálhassunk, remek esélye van a belsőépítészet legbátrabb megoldásainak megtestesítésére.

Hogyan működik a kerámiacsempe Equip Rhombus sorozat a belső térben, lásd alább.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba