Lengyel csempe Paradyz: előnyök és hátrányok

A lengyel Paradyz cég üvegezett és mázatlan kerámia, klinker és nagy formájú porcelán csempe gyárt. A cég 1989 óta létezik, és ebben az időben sikerült szilárdan megnyerni a piacot, és nemcsak Lengyelországban, hanem szerte a világon megnyerte az ügyfelek szívét. Minősége és széles választéka alapján a Paradyz csempe nem alacsonyabb, mint a híres európai formatervezési minták. A legmodernebb technológiával történő termeléshez. A lengyel cég termékei megfizethető áron különböznek az európai analógoktól.

választék

A Paradyz termékek több kategóriába sorolhatók: fürdőszobák, konyhák, WC-k, padlóburkolatok, zuhanyzók és medencék mozaikjai, klinker a homlokzat burkolásához és lépcsőfokok. A bemutatott anyagot házakban, apartmanokban, szállodákban és akár múzeumokban is használhatja. Az épület bélésére a legmegfelelőbb speciális klinker csempe. ő jó szilárdsággal és kopásállósággal rendelkezik. A különleges pörkölésnek köszönhetően a klinker jól viselkedik a hideg és a hő ellen, és a minta nem veszíti el a fényességét.

A belső munkákhoz használt csempe Paradicsom több sorozatban is elérhető. A sorozat mindegyike mozaikszerűen falak, padlók, határok és betétek csempe. Az alábbiakban a falburkolatok legnépszerűbb gyűjteményei találhatók.

  • Csempe a sorozatból Bambus a bambusz képével frissíteni fog a belső tér, és az azonos gyűjteményből álló mozaik díszíti a járdákat és a padlót.
  • Sorozata koncert alkalmas azok számára, akik élénk színeket szeretnek. Három színben kapható, amelyek egymással kombinálhatók. A virágok formájában díszítő elemek segítik a helyzet újjáélesztését.
  • Gyűjteményben finom két szín van - bézs és barna. Ezek a színek jól együtt járnak. A színek a paneleken és a határokon tökéletesen kiegészítik a belső teret.
  • Sorozata Cad decor ugyanolyan színskálával rendelkezik, mint a Finom, és alkalmas nyugodt és pihentető légkör kialakítására.
  • gyűjtemény cégtábla zölden készült. A dekoratív rétegnek köszönhetően a felület hullámos, a tenger sima felületéhez hasonlít.
  • A sorozatban Carioca két színben - tej és halványzöld. Ez a kombináció biztosítja a belső világosságot és gyengédséget, és a belső díszítést kiegészítik a virág díszek és csíkok formájában.

méretek

A Paradyz csempe meglehetősen sokféle mérettel rendelkezik. Kétségtelen, hogy ez egy nagyszerű plusz, mivel néhány szobában egy nagy csempe jól néz ki, míg másokban egy kisebb csempe vagy mozaik jól fog kinézni. A fürdőszobák fali lemezei mérete 30x60 cm, 25x40 cm, 25x33,3 cm, 25x75 cm, 20x60 cm, 28,8x9,8 cm, 25x40 cm. A padlólemeznek csak két mérete van - 30x30 cm és 40x40 cm, a négyzet alakú anyag könnyebben rakható, és harmonikusabbnak tűnik. Kis tányérok - 10x10 cm, amelyek kis helyiségekben, például a konyhában jól néznek ki.

Ügyfél véleménye: előnyök és hátrányok

A legtöbb ügyfél elégedett a Paradyz termékeivel. A kerámialapok ilyen előnyeit ünneplik, mint kiváló minőségű, szép rajzokat, praktikus, megfizethető árat. Azok, akik megvették a Paradyz lapokat, nem bánják a választásukat. Éppen ellenkezőleg, megjegyzik, hogy az új lapkával átalakult a szoba, amelyben a felújítás történt. A csempe széles választéka, a színek sikeres kombinációja, szép minták és egyéb díszítő elemek - mindez segíti a valódi műalkotást.

A vevők tudomásul veszik, hogy a csempékkel könnyen kezelhető, jól vágott és a valóságnak megfelelő jó méretekkel rendelkezik. Néhányan azt írják, hogy a padlólapnak durva felülete van, ami miatt nem csúszik. Sokat vonz a termékek megfizethető ára. más európai partnerekkel összehasonlítva. Ugyanakkor mindenki megjegyzi a termékek kiváló minőségét.

A vásárlók szeretik, hogy csempéket szállítanak dobozokban, amelyeken belül szépen és szorosan összecsukható. Széleit paraffinnal kezelik. Mindez minimálisra csökkenti a repedés és a repedés kockázatát. Ha beszélünk a hiányosságokról, akkor néhány vásárló azt mondja, hogy az egyetlen kisebb hiba: a csempe néha látható foltok és vízcseppek.

A telepítés során szükség van a Paradyz lapok vágására, hogy hogyan kell ezt helyesen csinálni, lásd alább.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba