Bélés "Nyugodt" fenyő: jellemzők és előnyök

 Bélés Nyugodt fenyő: jellemzők és előnyök

Manapság nagyon gyakran olyan természetes anyagot használnak, mint a fát a belsőépítészetben. Nagyon szépnek tűnik, hosszú ideig szolgál, meleg és hangulatos légkört teremt, de általában magas költségekkel jár. A borovi "nyugalom" ma a legolcsóbb az ár szempontjából, az egyik első helyet foglalja el a befejező anyagok minősítésében. Ha meg kell javítania a házat, és a költségvetés korlátozott, akkor az ilyen típusú panelek pontosan erre van szükségük.

Megkülönböztető jellemzők

A "Calm" bélés olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik azt a klasszikus, ismerős számunkra. Formázott "Nyugodt" - egy kis vastagságú tábla. Alapvető különbsége a fali burkolatok egyéb típusaitól a polc hiánya a „tüske-horony” tartóban, amelynek köszönhetően a lamellák egymáshoz nagyon közel állnak, és gyakorlatilag sík felületet kapnak. Ez fontos előnyt jelent, mert nem mindenkinek tetszik, ha a lamellák között széles klasszikus polcok vannak a klasszikus eurolining befejezése során.

Ezért széles körben használják a különböző helyiségek díszítésére, a loggiáktól, az erkélyektől és a verandáktól a szobákig és a fürdőkig.

A hátoldalon van egy hosszirányú üreg, amellyel a szellőztetést végzik., amely kiküszöböli a gomba vagy penész lehetőségét. A fenyőfák "békés" bélése a mennyezetek és a falak befejezésére szolgál, így ez az anyag belsejéből az egész házat elbújhatja. Mesterségesen érlelhető vagy éghető, lakkozott vagy festett. Mindez a személyes preferenciáidtól függ.

A fenyőből készült „Calm” bélés jellegzetességei nagy szilárdságúak és alacsony súlyúak. Nagyon ellenálló a különböző mikroorganizmusokra, és nem rothadó.

méretek

A klasszikus euro-korláthoz a lamella szélességének és vastagságának egységes szabványai vannak beállítva. A „Nyugodt” lapok méretei is különböznek. A lamellák szélessége 90–140 mm között mozog, a 110 mm szélességű termékek a legnagyobb kereslet. És a lécek hossza 2-6 méter lehet.

Rendezés Extra

Az extra osztályú bélés ideálisan elkészített fedélzet, amely teljesen mentes a hibáktól és a csomóktól. Ez egy nagy szilárdságú anyag, amely a legmodernebb technológiák felhasználásával készült a legjobb fafajokból. Az extra osztályú fenyőből készült „Calm” béléslapok szabványos szélessége és vastagsága 140x14 mm. A magas színvonalnak köszönhetően az extra falburkolat nem rothad, még akkor sem, ha a helyiségben a páratartalom elég magas.

Bélés "Nyugodt" fenyő osztály Extra elterjedt a piacon és gyakran használják az elit helyiségek befejezéséhez, szép megjelenésüknek köszönhetően megjelenésüket, leírhatatlan otthonosságot és kényelmet teremtve. A kiváló minőség és a magas hővezető képesség jellemzi.

A legerősebb panelek Angarsk és Arkhangelsk fenyőből ismerhetők fel.

Ahhoz, hogy megkülönböztessük a fát az északi fajoktól, meg kell nézni a végét. Az északon termesztett fenyőfák éves gyűrűi közötti távolság 1–2 mm, szemben a déli fákkal, amelyekben ez a távolság 3-5 mm.

előnyök

Bélés "Nyugodt" fenyő - kiváló minőségű, olcsó, tartós és teljesen biztonságos az egészségügyi anyagok számára, könnyen telepíthető és nem igényel bonyolult karbantartást. A „Nyugodt” bélés nagy szélessége miatt a helyiség befejezése elég gyorsan történik, miközben gyakorlatilag nem igényel fizikai költségeket. Összeszerelése előtt nincs szükség a falak szintezésére.A lécek vízszintesen és függőlegesen is felszerelhetők, csak az Ön döntésétől függ. Függőleges szerelés esetén a magasság vizuálisan növekszik, és vízszintes szereléssel a szoba szélessége

Miután befejezte a „Nyugodt” burkolattal ellátott paneleket, gyakorlatilag nincs hulladékanyag. A nyelv és a horony szerelési rendszer nagyon könnyen telepíthető, és a panelekben speciális mélyedések vannak a kondenzvíz elvezetésére. A Lamelek kis súlya van, így még egy személy is könnyen megbirkózik a munkával.

A "Calm" borovi bélés a leginkább környezetbarát és biztonságos anyag az üdülőterület vagy egy gyermekszoba díszítésére. Minden természetes minőségű fából készült termék. A magas gyanta tartalmának köszönhetően a „Calm” bélés kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik. Az ilyen panelek jó hangelnyelők.

A fenyőből és a designból készült „Nyugodt” bélés tulajdonságai a leginkább válogatós ügyfelek számára is vonzóak. Az ilyen panelek jól néznek ki az óvodában és a nappaliban, és a veranda és a tetőtér új, egyedülálló stílust szerez. Ez a bélés gyakorlatilag univerzális anyag, amely belső és külső épületekre is alkalmas. Az ilyen panelek tökéletesek a munka- és a nappali helyiségek számára, és ennek az anyagnak a használata a mennyezet befejezéséhez a legmegfelelőbb megoldás.

A szép megjelenés, a kiváló minőség és az alacsony költség a természetes fából készült panelek fontos jellemzői.

A fáról tűlevelek lenyűgöző illata van. A fenyőfákkal borított szobák fenyő aromaterápiája is nagyon hasznos lesz az egészségre.

Ha meg szeretné tudni, hogyan kell befejezni az erkélyes laptáblát a szilárd fenyőből, olvassa el az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba