A "Nyugodt" bélés jellemzői és jellemzői

 A Stiel bélés jellemzői és jellemzői

A divatos formatervezési lehetőségek természetes anyagokból készülnek. A fa különleges értéket képvisel, mivel egyedülálló külső tulajdonságokkal és kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A fa segítségével a legelegánsabb és legszebb dekoráció található.

Mi az?

A természetes anyagok ára magas, mindenki nem engedheti meg magának, hogy megvásárolja. A „Stiel” bélés használata kiváló választás a piacon található termékek széles választékából. Mi az, és milyen paraméterek jellemzik ezt a befejezési módszert?

A bélés úgy néz ki, mint a klasszikus burkolólapoktermészetes alapanyagokból készült. A „Nyugodt” bélés előállításához fenyő, cédrus, nyír, hárs és más fa alapanyagokat használnak. Ez a kivitel a többi fajtától eltér a hornyok hiányában a panel szélein. A burkolat alkatrészeinek csatlakoztatásához itt vannak a "tövishorony" rögzítők. A technológia lehetővé teszi egy egyenletes és sima felületi dekor kialakítását a tömör fa pontos utánzásával.

A profilon lévő hornyok szellőztetést végeznek. A keringés megvédi a táblát a penész fertőzésektől.

Formázott "Nyugodt" egy minőségi fűrészáru. Az egyik díszítőpanel egy tiszta, gyalult szárított tábla, bizonyos méretekkel. A tábla gyártási technológiája hasonló az európai fóliák gyártási módszereihez. A bélés megkülönböztető tulajdonságai - egy vékonyabb profil. Az összeszerelés során a panelek között nincs elválasztás, mivel nincsenek süllyesztett hornyok. A szem számára láthatatlan rögzítő panelek. Az anyagot mind belső, mind külső díszítésben lehet használni.

Gyártási anyagok

Linden, éger panelek lombhullató anyagok. A Linden, a nyír, az aspen, a tölgy, az éger és más lehetőségek olyan, mint a fából készült lapos panelek, amelyek szélessége kb. 70 mm, lekerekített élekkel és hiányzó polccal a tüske oldalán. A panelek igényei vannak a keményfa egyedi tulajdonságai miatt. Ezt a fát a kiváló szilárdság és sűrűség jellemzi. A panelek nem veszítik el eredeti megjelenésüket még a különböző külső körülmények hatására sem.

Ezek a fajok nem rothadnak, nem indítják el a formát. A keményfa bármely anyagát fertőtlenítőszerrel kell kezelni. A kész burkolólap burkolatra és az épületek külső felületére alkalmas. A homlokzattal borított homlokzatok megjeleníthetők és csodálatosan szépek.

A tűlevelű fajok, mint a fenyő, cédrus és más tűlevelűek, szintén szolgálhatnak a „nyugodt” bélés előállításához. Az Angarsk fenyőből készült „nyugodt” tökéletesen alkalmas a belsejében lévő szobákra. Ezt a fajta egyedülálló felületi minta jellemzi. A panelek nemcsak a tetőtérben vagy a verandában, hanem a ház nappaliban és egyéb szobáiban is alkalmasak. A változatok változásai lehetnek a fa színezése, valamint a különböző fajok kombinációinak megválasztása.

A fenyőből, nyírból vagy mészből készült bélés egy olcsó befejező anyag. A cédrusból készült termékek elitválasztékúak, amelyeket csak egy belső rész egyes részeinek befejezésére lehet használni.

A tűlevelű fa szaga egyedülálló, gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.

A Cedar clapboard nemcsak otthoni beltéri használatra szolgál, hanem végrehajtó irodákhoz, banki csarnokokhoz, üzletekhez is.

jellemzői

A „Nyugodt” bélés mérete eltérő.A hazai gyártó anyaga főként 9-15 cm szélességű, a panelek hossza legfeljebb hat méter. A panelek vastagságának változása 1,2 és 2,5 cm között változik, az idegen anyagból készült anyag szélessége 8 és 14 cm között van, a lapok 1,25 és 2,1 cm között vannak. m.

A klasszikus bélésváltozatokkal ellentétben a „Calm” más paraméterekkel változik. Például a háztartási anyag szélessége 120 mm és 140 mm között lehet, és a profil vastagsága 1,5-2,5 cm lehet.

A "Nyugodt" külföldi gyártás megegyezik a más típusú anyagok méretével. A "nyugodt" -ot a befejező tábla hosszúságának különbségei jellemzik. Például 2 méter és 6 méter között mozog. Ez a fajta fajta lehetővé teszi, hogy kevésbé csuklós csatlakozásokat nyerjenek az arcfelületen. A befejeződés egyenlőbb és integráltabb. A legelterjedtebb osztályok az "Extra" és a "Premium" kategóriák. Magasabb minőségű fajokhoz kapcsolódnak.

Az osztálytól függően a fából készült termékek megjelenése változó. Az osztályokat a csomók jelenléte alapján osztjuk meg 1 méteres panelen. Minél kisebbek, annál jobb a minőség. A bélés területe összefügg az alapozás típusával. Például a fenyő- vagy lucfenyő panelek alkalmasak tornácok és loggiák burkolására. A tűk szerkezetét a megnövekedett gyantás jellemzi, melynek köszönhetően a bélés jó vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik. A tűlevelű bélés nem alkalmas a fürdőkben lévő gőzfürdők befejezésére. Mivel a magas kátrány miatt az ilyen bélés éles és kellemetlen szagot vált ki.

A keményfa panelek nem bocsátanak ki gyantát, ezért megengedettek a pár díszítésében. Az ilyen bélés pozitív hatással lesz az emberi testre a finom gyógyító illata miatt. A drága fák, mint például a cédrusfal burkolatok, csak kis díszítőelemek befejezésére használhatók. A legmagasabb költségű panelek gyakran ritka erdőből készülnek.

Az "Extra" osztályú bélés csak belső felületekre használható. Az anyag minősége nagyon magas. Az osztály fajtákra oszlik: A, B, C. Itt érdemes megnézni az egyik vagy másik fajta kiválasztásának árnyalatait, a fajta tulajdonságaitól függően. Az eladási változások a következő jellemzőkkel bírnak: AB, BC.

A választás árnyalatai

Nyilvánvaló, hogy költsége a fa minőségétől függ. A fali panel kiválasztásakor egy boltban vagy fűrészüzemben hajtsa össze a különböző fajtákat, és értékelje a panelek textúráját. Ezt az értékelést vizuálisnak nevezik. Úgy ítéljük meg, hogy a legolcsóbb minőségű panelek C. A minősítés ára függ a gyártásban használt fa típusától.

A B kategóriájú panel leginkább elfogadható és ára szerint. A mennyezetek, a falak burkolatához használhatók. A panelek szabványos üzemi hossza legfeljebb hat méter. A "Prima" vagy "Elite" A osztályú osztályok - egy nagyon drága anyag.

Az A osztályú bélés kézzelfogható előnyei:

 • széles panel, amely lehetővé teszi, hogy a helyiséget gyorsan, a különleges fizikai erőfeszítések nélkül elégítse ki;
 • a vízszintes változatban és a függőleges helyzetben történő felszerelés lehetősége;
 • a tüske-horony rendszer nagyon egyszerű telepítést biztosít;
 • kevés olyan hulladék, amely elkerülhetetlen a más fajtákkal való munka során;
 • speciális szellőzőnyílások rendelkezésre állása.

Különbségek a fajták megjelenésében:

 1. A - ritka csomók, rothadás nélkül, és a látható gyantával rendelkező parcellák láthatóak;
 2. B - nagyobb számú csomó, valamint egy áramló gyantával rendelkező szakaszok jelenléte;
 3. C - kék megengedett helyeken megjelenő gyanta, csomó csomó.

Nagyszámú hiba jelenlétében lehetővé vált a felületek tapadása. Ha a nem megfelelő területeket vágják, a hiányzó hosszúságot más minőségi panelek adják hozzá. Ezzel a módszerrel nagy mennyiségű hulladék keletkezik.

Szép példák a bevonásra

A „Calm” burkolattal ellátott épületen belüli vagy azon kívüli befejezés az egyik olcsó megoldás az otthon átalakítására. A paneleket modern technológiák alkalmazásával állítják elő, amelyek befolyásolják a teljesítmény növekedését. Bizonyos típusú panelek nem igényelnek karbantartást és kezelést fungicid szerekkel. A faburkolat mindig divatban van.

Klasszikus bélés lapokból - ökológiai anyag. Jól illik a legtöbb divatos belső terembe. Ha azonban ezt az anyagot mindenhol használja, akkor van egyfajta dachahatás. Ezért a bélést szelektíven kell használni, például divatos díszítéshez és díszítéshez.

 • A falburkolatok a falak belső felépítésében, a mennyezeten, más belső részletekben is jelen lehetnek.
 • A falfal burkolásának lehetősége az anyag pozitív dekoratív előnye. Például a fehér bélés jól alkalmazható a skandináv belső kialakításra.
 • Festett falburkolatokat gyakran használnak homlokzatok, utcai elemek, például gazebók burkolásához. Az arbor festett bélés hosszú ideig megtartja eredeti tulajdonságait.
 • Ma a teremtménygyártók diverzifikálják a clapboard választékát. A klasszikus burkolólapok mellett az üzletekben jó és érdekes, a tervező, az anyagok tekintetében. Például a burkolólapok átfedésben szimulálják az "amerikai" bélést.
 • A blokkház könnyen megbirkózik a naplókötés utánzásával.
 • Válasszon opciókat, amelyek béleltek a tervezett tervezésnek megfelelően. Mint látható, a standard táblák kiegészíthetők más típusú mintákkal.
tömbház
Amerikai nő

A fal panel gyors csatlakoztatásáról a következő videóból tanulhat.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba