Tippek a lányok ágyneműinek kiválasztásához

Ha úgy dönt, hogy egy fiatal hölgy ágyneműjét választja, akkor elsősorban a színeit kell irányítania. Nem, természetesen, a választás alapvető szabályai - a minőség, a hipoallergénitás, a tapintás kellemessége - nem törlődtek, de a lányok (mind a kis, mind a felnőttek) először megnézik, hogyan néz ki ez a vászon. Ezért a szülő feladata, hogy előzetesen válasszon ki egy jó minőségű ágyneműt, majd hozza be a gyermeket, és adjon neki választást.

anyag

A készlet kiválasztásakor elsősorban az anyagra kell összpontosítani. Természetesen természetesnek kell lennie, mivel a szervezetben lévő allergének gyermekkorából felhalmozódnak, így extra esélyt adnak nekik. Gyakran több természetes anyagot használnak.

fehérítetlen pamutvászon

A durva vászon ágynemű a legnehezebb, így ha a gyermek normális bőrrel rendelkezik, akkor biztonságosan megteheti ezt a lehetőséget. A fehérnemű enyhe masszázshatású és jól stimulálja a gyermek vérkeringését. Ne feledje azonban, hogy a calico más, és a hazai és az importált szövetek összehasonlítása sajnos nem támogatja az elsőt. Az orosz durva calico elveszíti elsősorban a nyomatokra és tapintási érzésekre. A külföldi gyártók készítik a gyermek nyomatokat szövetre (a közönséges medvéktől a felismerhető rajzfilmfigurákig a lányok számára), és nagyon jó minőségűek. És biztosan kiadják a társszöveteket is, ezért a gyerekkészletek mindig stílusosak. A hazai calico többnyire virágos vagy geometrikus nyomatokkal rendelkezik, és gyorsan elveszíti megjelenését.

puplin

Ebből az anyagból készült gyermekkészletek nagyon praktikusak, a hazai gyártók sok színt hoznak létre. A Poplin lélegzik, nem gyűjti össze az allergéneket, hosszú ideig szolgál, és lágyabb, mint a calico. A poplin azonban a mosás után mindig jól összezsugorodik, így ha gyönyörű egyetlen ágyneműt talál, akkor először nézze meg a méreteket. Legalább 5 cm-rel nagyobbnak kell lenniük, mint amennyire szüksége van. Ha a gyártó zsugorodási árrés nélkül varrja a fehérneműt, akkor ez rossz gyártó, mosás után ki kell dobni. Természetesen húzhatja a párnahuzatot a párnán, de a párna kemény lesz, és a nyakban kellemetlen lesz.

félszatén

Ez az elit alsónemű a kiságyban. A másik két anyag ára nagyon különbözik (összehasonlításképpen, egy méternyi poplin és calico 220 és 300 rubel között van, egy méter szatén 450 rubelből és többből kerül). Ha azonban nem áll az ár mögött, akkor a szatén a többi tulajdonságban nyer. Ragyogása, amely nem vész el az idő múlásával, a szövet szövésének különleges fajtája miatt. Sima és nagyon bőrbarát. A szatén fehérnemű nyáron hűvös és kényelmes téli hőmérséklet. Ugyanakkor az anyag nem csúszik, jól kinyújtja a matracot és könnyen vasalható.

Színválasztás

A 3 év alatti lányok nem érdekelnek, hogy mi van a kiságyukban. A legfontosabb az, hogy a szövetek nyugodt színek voltak. Világos és gazdag színek idegesítik a gyereket, és nyugtalanítanak. Három éves korától kezdve a fiatal hölgy azonosítja magát a világban, és elkezdi felismerni, hogy mit szeret és mi nem. Ezért, ha kiválaszt egy ágyat egy lányával, akkor fel kell készülnie arra a tényre, hogy medvékkel, madarakkal, kutyákkal és más vicces állatokkal nyomtat. Azokban az esetekben, amikor a lány ismeri a rajzfilmeket, egy rajzfilmfigurát választhat, de nem számít, hogy a Peppa malacka a paplanfedélen vagy a Puppy Patrol karakterein van. Ugyanolyan alkalmasak, mert mindkettő felismerhető.

5 éves korától kezdve a gyermeknek már állandó kedvenc karikatúrái és karakterei vannak. Ha biztos benne, hogy a lánya kedvenc karaktere a Caramel kitty, akkor nyugodtan vásárolhatsz egy készletet a „Három macska” rajzfilmjével, aki örülni fog bárkinek. 10 évesen a gyerekek maguk is inkább a fehérneműt választják. Még akkor is, ha biztos benne, hogy a lánya szereti a Monster High-t, jobb, ha magának választja ki a nyomtatást.

A tinédzserek a legnehezebb kategória. 13 éves korától kezdve soha ne zavarja az ágynemű megválasztását. Bármely tanácsod azt eredményezi, hogy a lánya pontosan az ellenkezőjét választhatja. És ez rendben. Ha önmagára ragaszkodik, fennáll annak a veszélye, hogy vásárol valamit, amit egy tinédzser nem szeret (csak nem azt, amit tanácsoltál), majd kategorikusan megtagadja, hogy ilyen ágyra menjen. És igen, soha nem bírálod a lányod választását, az ízét.

Az ágynemű kiválasztásának finomságait az alábbi videó részletezi.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba