Ágynemű Ivanovo-tól: textilek jellemzői és a legjobb gyárak minősítése

Az egészséges alvás segít visszanyerni erejét egy hosszú nap után, melynek minőségét számos tényező befolyásolja. A kényelmes pihenés egyik fontos szerepe az ágynemű. Az alvás minősége, és ezáltal a jövő napjának energiaszintje attól függ, hogy mennyire alkalmas a hálószobádnak, kellemes tapintású és tartós használat.

Jellemzők Ivanovo textilek

Már évszázadok óta Ivanovo városa helyesen tekinthető hazánk textil fővárosának, és a modern termelés folyamatosan megfelel az európai minőségi előírásoknak. A Ivanovo textíliák márka lettek az „ár-minőség”, a különböző színek és a szövetek aránya miatt.

A város textilgyárai az ágyneműre alkalmas mindenféle szövetkészlet előállítására használatosak. A helyi művészek exkluzív rajzokat készítenek, amelyeket a modern technológiának megfelelően alkalmaznak a szövetre.

Az anyag minősége és a színek tartóssága lehetővé teszi, hogy Ivanovo textilek hosszú időn keresztül ne veszítsék el a megjelenését a gyakori mosás során, hogy ne képezzenek csomókat a felületen, ne elhasználódjanak, és ne fakuljanak.

Milyen szövet a jobb?

A jó pihenés érdekében célszerű természetes szálakból, például lenből, pamutból, selyemből készült szöveteket használni. Magas hővédő tulajdonságaik vannak, miközben az oxigén áthaladnak, és nem képeznek „üvegházhatást” a takaró alatt. De a természetes anyagoknak vannak hátrányai: különleges gondosságra van szükségük, és az ár meglehetősen magas.

A textilgyártás fejlesztésével a szintetikus adalékanyagokat tartalmazó szövetek a mindennapi életbe kerültek. A vegyes szálak egy vagy több fokozatban rendelkeznek természetes és szintetikus adalékokkal, amelyek meghosszabbítják a termék élettartamát, megkönnyítik a szövet gondozását.

Mint már említettük, Ivanovo gyárak mindenféle szövetet használnak termelésre: természetes és vegyes.

 • Cotton. Kellemes az érintéshez természetes anyag, magas szilárdsággal és higroszkópos tulajdonságokkal, könnyen törölhető és fehérített, nem vonatkozik az elektrifikációra.
 • Len. Sűrű természetes szálak, az első mosás előtt elég durva, de lágyabbá válik. A len - az egyik legtartósabb anyag - "légzés" tulajdonságokkal rendelkezik, meleg időben meleg. A lenvászon színezékei nem fakulnak el vagy elhalványulnak.
 • Selyem. Kiváló minőségű szövet a drága és elit kategóriából. A selyem ágynemű a romantikus hálószoba tulajdonságának tekinthető, puha és kellemes fényt sugároz. A természetes szálak nem okoznak allergiát, a megfelelő gondoskodás tartós, de nem alakul ki deformálódás és elhalványodás.
 • Kötöttáru. Puha, finom szövet, nagy rugalmassággal rendelkezik, nem mosódik meg deformálódik, könnyen a test formája. A matrachoz való nagyobb tapadás érdekében a rugalmas lapokat a varratokba varrják.
 • Satine. Úgy néz ki, mint egy selyem, kellemes csillogással és modulációval, de 100% pamutból készült. Megkülönbözteti a kitartás magas tartósságát és minimális követelményeit. Amikor a mosás nem deformálódik és nem fakul.
 • Mikroszálas. A puha félszintetikus szál antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, könnyen mosható és gyorsan szárad. Kényelmes használni, nem ráncol, és nem igényel vasalást.
 • Festett vászon. A leggazdaságosabb megoldás. A vékony szövet kellemes tapintású és hipoallergén, de rövid élettartamú. Jól illeszkedik a gyermek ruhákhoz, amelyek gyakori mosás után nem ártanak eldobni.
 • Flanel. Természetes gyapjú anyag, hőszigetelő tulajdonságokkal.Az őszi-téli időszakban az ágy flanel melegen áll. Az anyag tartós, de minden egyes mosásnál a szövet lágyabb textúrát kap.
 • Calico. A vastag szálból készült pamutszövet különleges szilárdságú tulajdonságok nélkül igényel bizonyos ellátást, de ideális allergiás betegek számára. Teljesen természetes szálból áll.

A főbb típusú textíliákon kívül Ivanovo gyárak poplin, percale, bambusz rostból készülnek.

méretek

Ivanovo termelésében Minden általánosan elfogadott orosz és európai méretszabványt használnak az ágyneműre:

 • egységes;
 • másfél alvás;
 • kétszemélyes ágy euro-lapgal;
 • evrokomplekt;
 • család;
 • baba.

A szövet típusától függően a különböző gyártók eltérő méretűek lehetnek.

szín

A modern technológiák lehetővé teszik az árnyalatok különböző összetettségű és telítettségű képeinek alkalmazását. Ellenálló festékek nem okoznak allergiát, ellenállnak a forró víznek, nem fakulnak a napsütésben.

Ivanovo gyárak két módszerrel használják az ágynemű festését.

 • Egyszerű festett szövet. A színt a kész szövetre magas hőmérsékleten alkalmazzák. A színezékek felszívódnak a szálakba, és hűtés után szilárdan ragaszkodnak a textíliához hosszú élettartam érdekében.
 • Nyomtatott minta. Így aztán manuálisan hívták fel a szövetképre, és a modern világban ez az a folyamat, amikor a különböző témák és színek színes nyomatokat alkalmaz.

Az árnyalatok széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa az ágynemű színét, amely megfelel a jövőbeli tulajdonos preferenciáinak, és tetszőleges hálószobába illeszkedik.

Fényes virágok, élénk tájak, csodálatos absztrakciók, amelyek felemelik az ágyneműket, és csodálatos ajándékba kerülnek a közeli emberek számára.

A legjobb gyárak értékelése

A textil-tőke több mint tucat ágynemű gyártót gyárt, amelyek mindegyike elkötelezett a versenytársainak minőségének javítása mellett. A más régiók fogyasztói számára összeállított rangsorban a legmagasabb pozíciókat számos jól ismert gyár foglalja el.

 • "TeksDizayn". A kiváló minőségű és széles választékú ágynemű vezető gyártója. Saját dizájnstúdióval rendelkezik, amely lehetővé teszi exkluzív minták létrehozását a szöveteken.
 • TD "Adel". A piacon több mint 10 éve a magas minőségű és elfogadható árak megkülönböztetik a kereskedelmi vállalatot. A készletek mellett külön ágyneműt, valamint konyhai textileket és otthoni kötöttárut is rendelhet.
 • "Ekolan37". A környezetbarát anyagokból készült ágynemű gyártására szakosodott. A gyártásban csak természetes anyagokat használnak, párnák és takarók számára környezetbarát töltőanyag.
 • "Goldteks". Luxus ágynemű gyártója. Ajánlat vásárlók kizárólagos készlet drága anyagok, díszített kézzel, csipke és hímzés.
 • "Neomama Textiles". A bébi ágynemű széles választéka: az újszülöttektől az iskolai korig terjedő méretig.

Vásárlói vélemények

Az orosz fogyasztók tudomásul veszik Ivanovo termékek minőségét és elfogadható árát. Különösen népszerű textilek Ivanovo gyárak, amelyeket esküvőknek, évfordulóknak, gyermek születésnek ajándékoztak.

A felhasználók azt is megjegyezhetik, hogy lehetőség van arra, hogy a belső szín bármelyikének színét választhassa ki, hogy saját magukat és a gyerekeket világos rajzokkal várja.

A negatív értékelés a hamisított termékek eseteivel, a márkás vagy nem szakosított üzletekben vásárolt áruk beszerzésével kapcsolatos.

A következő videóból többet megtudhatsz Ivanovo ágyneműjéről.

Comments
szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba