Eurostandard ágynemű: jellemzők és méretek

 Eurostandard ágynemű: jellemzők és méretek

Napjainkban az ágynemű tartománya olyan széles, hogy könnyen „eltévedhet” benne. Napjainkban az európai szabványos termékcsomagok különösen népszerűek és igényesek. Az ilyen modellek híresek a kényelem és az optimális dimenziós paraméterek miatt, amelyek annyira népszerűvé tették őket. Ma megismerkedünk az ilyen ágyneművel, és megtudjuk, milyen jellemzői vannak.

Mi az euroset?

Biztosan mindenki legalább egyszer az életemben hallotta ezt a kombinációt - eurocomplete ágyneműt. Sokan hallottak róla, de nem mindenki tudja, mi az. Egyesek tévesen úgy vélik, hogy az „euró” szó egy termék minőségi mutatóját jelenti, de ebben az esetben más jelentése van. Az ágynemű tekintetében az euró szimbólum a termékek egyedi dimenziós paramétereit, valamint azok teljesítményjellemzőit jelzi.

Meg kell jegyezni, hogy az ágynemű euro-készlete megnövekedett. Az ilyen termékek nagyon eltérőek a hosszúság és a szélesség szabványos készletétől.

Különbségek más szabványoktól

Az európai szabvány szerint készült fehérnemű nagyon különbözik a hasonló termékek többi fajtájától. Például az euro-bútorok és a standard dupla készlet között a főbb különbségek a készletben található ágynemű és paplanhuzat méretarányos paraméterei. Az európai változatokban ezek a dolgok hosszabbak és szélesebbek.

Van egy különbség a párnahuzatok számában, melyeket az ágy készlet tartalmaz. Tehát több mint kettő lehet a standard „euro” konfigurációban, és ezek a részek különböző színekben készíthetők, és méretük változhat. A standard kettős készletben általában csak két azonos párnahuzat van, azonos paraméterekkel. Amikor egyszerre 4 párnahuzat van a fülhallgatóban, egy pár közülük egyszerű négyzet alakú, egyenlő dimenziós értékekkel és színnel (a szín megfelel a lapok színének), a másik pár pedig elegánsabb és elit alakú téglalap alakú párnahuzatokkal rendelkezik (ezek a részletek általában ismételje meg a paplanhuzat kialakítását).

Az Eurobearing a mai népszerű családi készletekhez is hasonlítható. Az utóbbit általában két egy és fél paplanhuzattal szállítják, de csak egy ágynemű van. Minimális mérete a családkészletben nem kevesebb, mint 220x240 cm, a felhasználók és a szakértők szerint a családi készletek jó alternatívát jelenthetnek az Eurobel számára, mivel lenyűgöző méretekkel is rendelkeznek.

A készlet tartalma

Ne rohanjon az áruházba menni, ha ágyneműt vásárol, amíg meg nem találja, mit tartalmaz a készlet. Az európai szabvány termékei ma nagyon népszerűek és sok fogyasztó választják. Elég jó készletekben különböznek egymástól. Például a standard eurocomplete részeként vannak ilyen alkatrészek:

 • paplanhuzat;
 • egy lap, amelynek mérete megegyezik a paplanhuzattal;
 • különböző számú párnahuzat (2-4 darab).

típusok

Az Eurostandard ágynemű különböző. Különböző módosítások saját jellegzetességekkel rendelkeznek. Megismerjük őket.

Standard és mini

Az "euro" ágynemű-osztály méretét általában a paplanhuzat mérete határozza meg.Így a „standard” kategóriájú termékeket takarókra tervezték, amelyek méretparaméterei (a mérettáblázatnak megfelelően) 195x215 cm (optimális másolat), 200x200, 200x220 cm. Lehetőség van a szinte minden ágyhoz megfelelő opció kiválasztására, akár a 200x220 cm-es méretű ritka modellekig.

Azok az elemek, amelyeknél ezeknek a részeknek a szélessége mérsékeltebb (legfeljebb 220x230, 220x240 cm), az "Euro mini" kategóriába tartoznak. Ebben az esetben a név önmagáért beszél - az ilyen termékek valamivel kisebbek, mint a standard opciók.

maxi

Az ebből a kategóriából származó Eurobelie a standard opciók szélesebb választéka. Sok esetben a „maxi” jel helyett a „2” számot a mosógépre helyezik. Hazánkban az ilyen példányok nem termelnek, és a polcokon rendkívül ritkák. Az ilyen termékeket általában Törökország, Kína és Európa gyártói gyártják. Talán az ilyen termékek hiánya az orosz üzletekben az alacsony népszerűség és a kereslet miatt van, mert az üzleteinkben a megfelelő méretű ágyak szinte soha nem fordulnak elő.

Termékparaméterek

Az alvás és pihenés kényelme az ágyon közvetlenül függ a megfelelő ágynemű megválasztásától. Az európai szabványok szerint gyártott készletek ma nagyon népszerűek. A leggyakrabban az értékesítés során vannak olyan opciók, amelyek méretei a következők:

 • paplanhuzat - 200x200 cm;
 • euro lap (egyszerű vagy rugalmas) - 220x250 cm;
 • párnahuzatok - 50x70 vagy 70x70 cm.

Az ilyen ágynemű különféle anyagokból készül. A készlet teljes költsége ennek a paraméternek a függvénye. Itt vannak az Eurobelle gyártásához használt legnépszerűbb szövettípusok.

 • Bamboo. Környezetbarát és biztonságos anyag antibakteriális tulajdonságokkal. Nagyon puha és gyengéd fehérneműt hoz létre, ami kellemes a test számára. Külsőleg a bambusz úgy néz ki, mint a drágább selyem vagy a kasmír.
 • Satine. Szintetikus vagy HB szálból álló anyag. A satinból származó Eurobath nagyon népszerű, mert elég sűrű és kellemes fényű. A szatén termékek a legpraktikusabbak és nem félnek a gyakori mosástól.
 • Calico. Az egyik legkedveltebb az ágynemű gyártásában. Ebből mind napi, mind pedig ünnepi eurobella-készletekből. Az anyag praktikus és tartós, elegáns és drága.
 • Baptiste. Textilek, amelyek egyedülállóan összefonódnak a szálakkal. A batista könnyű és tágas ágynemű. Vonzó és áttetsző megjelenésű. A cambric evbelee azonban nem rendelkezik nagy zoknival. Hamarosan észrevehető „kopasz foltok” jelennek meg az anyagon, ezért ne használjon naponta ilyen termékeket. És az ár meglehetősen magas.
 • Perkál. Ez egy pamutszövet vászon plexusból. Mattos és bársonyos felülettel rendelkezik. A Percale Eurobelly melegen tarthatja magát, ugyanakkor képes „lélegezni”, ezzel egy nagyon hangulatos légkört teremtve. A Percale készletek tartósak és tartósak.
 • Cotton. A legnépszerűbb anyag, amelyet mind a standard, mind az euró bútorok gyártására használnak. A pamut termékek megfizethető áron rendelkeznek. Télen az ilyen modellekkel alvás nem hideg, és nyáron nem meleg. Figyelembe kell azonban venni, hogy a kiváló minőségű pamut hosszú ideig tart, de az első mosás után olcsó anyag zsugorodik, ezért nem szabad megtakarítani a pamut Euro-vászon vásárlására.
 • Selyem. Az egyik legdrágább és fényesebb elit euró a természetes selyemből. Nagyszerűnek tűnnek, de meglehetősen szeszélyesek. Az ilyen termékeket nem ajánlatos egy hagyományos mosógépben mosni - jobb, ha a vegytisztítási szolgáltatásokat igénybe veszi. Ha figyelmen kívül hagyja ezt a szabályt, a dolog gyorsan használhatatlanná válik, és észrevehető károkat okoz.
 • Mesterséges selyem. Ebből a nyersanyagból származó Eurobelle ugyanúgy néz ki, mint a természetes selyem opciók, de többször olcsóbb és kevésbé igényes az ápolási ügyekben. Éppen ezért a legtöbb vásárló fordul elő az ilyen modellekhez, és nem a természeteshez.

Az euro-lenvászon színváltozatait illetően gyakrabban léteznek monofonikus változatok. Különböző színek lehetnek a fénytől a finomtól a sötétig és a brutálisig. Válasszon a legjobb megoldást a helyzethez, bármilyen stílusban és színben. Lehetõségek találhatók a feltűnõ nyomatokkal is. Virágmotívumok, mindenféle geometriai alakzat, kockás minták, 3D-s képek, állatok és sok más elem lehet.

Hogyan válasszuk ki?

Az Eurostandard ágynemű helyesen választható. Figyeljen számos fontos kritériumra, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő termék kiválasztásakor.

 • Méretek. Mielőtt belépne az üzletbe, hogy megvásárolja az Eurobella-t, meg kell mérnie az ágy hosszának és szélességének paramétereit. Az azonosított paraméterek alapján a termék kiválasztásra kerül. Az ágynemű nem lehet túl nagy vagy túl kicsi, különben kényelmetlen aludni rajta.
 • A szabás minősége. Ügyeljen a termék és a csomagolás teljesítményének minőségére. A termék nem sérülhet meg, vagy más hibákat nem okozhat. Ha ezek a látómezőben vannak, akkor jobb, ha megtagadja a vásárlást. Az alacsony színvonalú áruk nem tartanak sokáig, és meg kell vásárolni egy másik készletet, és ezek szükségtelen költségek.
 • Anyag. Válasszon kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagból készült készleteket.
 • Design. Annak ellenére, hogy az ágynemű, színe és stílusa még mindig megfelel a környezetnek. Ne felejtse el ezt a árnyalatot, és válassza ki a megfelelő beállítást. Például a gazdag kis nyomatokkal díszített színes háttérképeknél jobb, ha egyszínű euro-vászonokat készítünk nyugodt hangokból. Ha az ágy hátterénél unalmas és minimalista befejezés van, akkor lehet, hogy kiválaszthatja a ruhát és élénkebbé teszi a nyomatokat és mintákat.
 • Értékesítési hely. Megszerzi az euró méretű lenvászonkészleteket a bevált, jó hírnevű üzletekben. Ne vásároljon ilyen dolgokat a piacokon vagy az utcai üzletekben.
 • Gyártó. Annak ellenére, hogy a márkás termékek általában meglehetősen drága, a szakértők azt javasolják, hogy utaljanak rá. Kiváló minőségű euro-bútorok kiválasztásával nem bízhat meg feleslegesen alacsony árakkal és érthetetlen védjegyekkel. Az ilyen termékek nem tartanak sokáig. Lásd a márkás termékeket. Ne takarítson meg egy megbízható készlet megvásárlására.

Az európai szabványos ágynemű kiválasztásával kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba