Gracia Ceramica csempe: legfontosabb jellemzők

A Gracia Ceramica olasz csempe ma nem az utolsó hely az orosz piacon. A belföldi vásárlók értékelik ennek a szemközti anyagnak a felülmúlhatatlan tulajdonságait, és szinte mindenütt használják.

Márka története

A Gracia Ceramica kereskedelmi márka egy nagy orosz holding UniTile része. A márka nemrég megjelent a piacon: 2013-ban alakult. A legjobb olasz mesterek dolgoztak a kialakításán. Az orosz fogyasztók ízválasztása némileg eltér az európai vásárlóktól, és a művészek megértették őket. Ezért a Gracia Ceramica termékei hamar felismerhetővé váltak és keresletet kaptak.

A vállalkozás sajátossága, hogy közös nemzetközi projekt. Minden termék Oroszországban és orosz nyersanyagokból készül.

Kerámia burkolólapok előállításához a Gracia Ceramica házi agyagot is használt. A Rostov régió Vladimir karrierjétől származik. A tulajdonságai egyedülállóak: számos ásványi anyagot tartalmaz, amelyek olyan termékeket eredményeznek, amelyek magabiztosan versenyezhetnek a jól ismert európai márkákkal. A márka gyártásához használt festékeket Spanyolországból szállítják, és a burkolólapokhoz hozzáadott nyersanyag Törökországból származik.

méltóság

A Gracia Ceramica csempe pozitív tulajdonságai a következő mutatók:

  • nedvességállóság;
  • kopásállóság;
  • tűzbiztonság;
  • különleges erő;
  • környezetbarát;
  • érdekes design;
  • a modellek széles választéka.

faj

A márka összes terméke három csoportra osztható:

  • A Casa Elegante egy kifinomult klasszikus. Ez egyfajta nosztalgia a luxus palotákhoz, melynek különleges díszítése, hatalmas csillárok, tömör fából készült bútorok, nehéz bársony függöny. Itt a csempe nyugodt arisztokratikus árnyalatai érvényesülnek. Ebbe a csoportba tartoznak például a Palladio vagy a Santorini gyűjtemények.
  • Casa Moderne. Ez a gyűjteménycsoport alkalmas azoknak, akik dinamikus életstílust kedvelnek, élénk színeket, merész dizájnot, összetett vonalakat szeretnek. Modelleket mutatnak be az ifjúsági designban, melyet a nagyváros ritmusai inspirálnak, és olyan innovatív természetekre tervezték, akik nem félnek a megállapított szabályok és minták megtörésére.
  • Eco Casa. A név „hangulatos otthon”. Ezt a csoportot azok választják ki, akik fáradtak a városi porból, és csendet és nyugalmat keresnek, akik a természethez akarnak kapcsolódni, akik szeretik a hűvös hűvösséget és a madarak vidám csípését. A virágdíszek dominálnak, sokféle természetes anyag utánzata, amely sok gyűjteményben megtalálható. A fő színek melegek, barátságosak, minden barna árnyalattal. Érdemes figyelmet fordítani például a Garden Rose vonalból származó cserépre egy dekoratív mozaikpanellel.

Tervezési koncepció

Az olasz temperamentum és az orosz visszafogottság, az ókor és a modernitás, a klasszikusok és az avantgárd ebbe a márkájába csodálatosan összefonódott: minden modell egyedi, egyedi és saját jellegű. A Gracia Ceramica márkájú, bárki számára alkalmas, még a fantasztikusabb kivitelezésű anyagok. Szeretné az óceán szellőjét - válasszon egy gyengéd kaszpiai vagy Erantis-t.

Itt van mindent: a felhők könnyű ködje és a tengeri boldogság, a hideg kék és az arany luxus, az elbocsátó tetőtér és a fényes modern romantika.

A parketta szeretőnek figyelmet kell fordítania az üvegezett Alania porcelánkövekre.A természetes fa felületeit teljes egészében ismétlődő textúrát több árnyalatú hideg és meleg tónusokban mutatják be.

Szinte minden gyűjtemény a növény- és állatvilág témáit mutatja be. Ha hosszú ideig csodálja meg az Allegro gyűjteményből származó kis szürke madarat, úgy tűnik, hogy már hallott egy csodálatos éjszakai trillet. Nagyon hideg lila és puha bézs színek kombinációja.

A Gracia Ceramica csempe design lehetővé teszi, hogy élvezze Olaszország szépségeit anélkül, hogy elhagyná otthonát. Itt finom fehér kamélia virágokat láthat az Arkadia-tól, az Aquarelle fényes és regal fuksziáját, az elegáns virágzó rózsát a Bliss-től, valamint sok fantasy növényt, amelyeken a szépségről álmodni akar.

Néhány modell valóban utánozza a természetes anyagokat: gránit, márvány, fosszíliák, fa kéreg és más vadon élő állatok. Így például a Garden Rose kollekcióban olyan minták vannak, amelyek megkönnyítik a fát imitáló felületet, és a világos és sötét árnyalatok sikeresen kombinálódnak egymással.

Azok, akik inkább a diszkrét csempe-dizájnokat kedvelik a belső térben, biztosan értékelik a fekete-fehér árnyalatok gyűjteményét. Sötét grafit, szürke cement, szakadt élek, egyenetlen hosszirányú csíkok a loft stílus vagy a minimalizmus tulajdonságai.

Mások éppen ellenkezőleg, nem engedik elfelejteni, hogy a műszaki fejlődés ugrásszerűen söpörte a bolygót, és eredményei befolyásolják a belső jellegét. Szinte minden kollekció összetett szerkezeti felületeket tartalmaz. Néhány modell utánozza a patchwork technikát, kézzel készített gyöngyházat, vászonra rajzolva - a látványos lehetőségek csodálatosak.

A luxus apartmanok rajongói minden bizonnyal értékelik az antik hősöknek a márványban való általános gyűjteményét: bájos cherubok, Sámson és híres oroszlán, valamint az egykor csodálatos mauzóleum romjai. A Glance kollekció pedig elegáns fényes és nyugtató fénytónusokkal örömmel fogadja Önt, amelyek szépen villognak az elektromos fényben.

Csempe paraméterek

A vállalat többféle méretű lapokat gyárt. A fali csempe a következő formátumban kapható (méretek milliméterben): 250 * 750, 200 * 200, 300 * 500, 100 * 300, 250 * 650, 250 * 600. A porcelán burkolólapok mérete a céltól függ. A falburkolatok méretei alkalmasak: 300 * 600 és 150 * 600. A padlólapok a következő paraméterekkel rendelkezhetnek: 600 * 600, 450 * 450.

A népszerűség titka

A Gracia Ceramica márka sikere nagyrészt annak a ténynek köszönhető, hogy a design egy belső térben különböző stílusos megoldások keveréke. Törött és sima vonalak, bonyolult szerkezeti felületek, váratlan hatások, természetes és mesterséges textúrák kombinációja, kardinálisan ellentétes színek keveréke, a különböző gyűjteményekből álló modellek kombinációja - mindez biztosítja a folyamatos fokozott érdeklődést ezen termékek iránt.

Minden kollekcióban van egy porcelán csempe. Ennek az anyagnak a felülete olyan kényelmes, hogy úgy érzi, hogy mezítláb, miközben maximális kényelmet nyújt. Nem csúszik, és nem szívja fel a nedvességet, ami lehetővé teszi, hogy magas páratartalmú körülmények között használják - a fürdőszobában, a medencében, a szaunában. Ezenkívül minden fali csempe típushoz ajánlott a porcelán modell.

Ennek a márkának a különböző díszes csempe nem ismeri a határokat. Itt megtalálhatók mind a gazdag mély árnyalatok, mind a nyugodt békés féltónusok. Ezenkívül a különböző formátumok lehetővé teszik a palota és a gyors lakás kiválasztását.

Ha egy egyszerű fogyasztó kiválaszthat egy lapkát, kizárólag a megjelenésre támaszkodva, akkor a mester-csempészek figyelmet fordítanak magára a lapka alakjára, hogy milyenek a sima élek. Ez attól függ, hogy mennyire nehéz lesz lefektetni. A Gracia Ceramica termékminőségi felülvizsgálatai rendkívül pozitívak. Minősége kétségtelen.

Új elemek

2016-ban az Unitile Corporation részt vett a Batimat éves kiállításon, amely nemcsak Oroszországból, hanem más országokból is összeállítja az építőipar szakembereit. A kiállítás mintegy 60 különböző gyűjteményből állt, amelyeket egyetlen, az ultra modernitás fogalma egyesített. Ebben a sokféleségben a vezetés a Virtu & Masteria sorához tartozott, ami meglepte a leginkább reménytelen szkeptikusokat.

A kritikusok, akik véleményt írtak erről az eseményről, alapvetően új megközelítést vezettek be a tervezés megteremtésére, valamint a magas szintű teljesítményre. Minden itt átlapolt: égett fa és grafit aszfalt, nem szokásos beton és arany titokzatos fényessége. Bizonyos minták közül valóban igazi mesterművek találhatók, amelyek jogosan illeszkedhetnek a műalkotásokhoz. Néhány elemet a művészek kézzel írtak.

A fiatalok ellenére a Gracia Ceramica márka megnyerte a piacon a rést, és folyamatosan javítja termékeit, folyamatosan élvezve rajongóit az újdonságokkal.

A Gracia Ceramica egyes gyűjteményeinek áttekintése az alábbiakban található.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba