Tervező lapok a belső térben

A kerámia csempe már régóta az egyik legkeresettebb és kiváló minőségű befejező anyag. A különböző országok beszállítói a piacon különböző formátumokat és méretű anyagokat, valamint különböző uralkodókat és szezonális gyűjteményeket kínálnak.

Kétségtelen, hogy mindenki, aki kiválasztja a befejező anyagot, saját belső kialakítását kívánja létrehozni, és egyedivé teszi a szobát. Ebben az esetben a korlátozott kiadású csempék tervezőgyűjteményei mindig megmentésre kerülnek. Így az egyedi design csempe stílusának és színének megjelenését a híres tervezők és a divattervezők is elvégezhetik.

Különleges jellemzők

A formatervezési lapok előnyben részesítése mellett szem előtt kell tartani, hogy a kizárólagosság raidja nem ad különleges tulajdonságokat az anyagnak, nem teszi a lapkát rendkívül ellenállónak és rendkívül tartósnak. A befejező anyagok magas költsége nagyrészt a kiválasztott márka, valamint a megalapozott hírnév és a kereslet eredménye.

Kerámiák kiválasztásakor érdemes emlékezni az anyag néhány jellemzőjére:

 • Az anyag tartós és nagyon tartós.
 • A kerámia burkolólapok nedvességállósága lehetővé teszi, hogy még a különösen nedves területeken is széles körben elterjedjen.
 • A csempe nem igényel különös gondosságot, és könnyen ellenáll minden tisztítószer (akár vegyi anyag) hatásainak is.
 • A telepítés összetettsége. Csak egy szakember könnyen kezelheti az összes ízületet, és a díszeket a megfelelő sorrendbe helyezi.
 • Minél kisebb a kiválasztott kerámia formátuma, annál nagyobb a feldolgozásra szoruló és ezért habarcskal borított kötések száma. Ne feledje, hogy a habarcs színe és megjelenése később megváltozhat.

Népszerű márkák

Nézzük meg a hazai piacon a legnépszerűbb tervező kerámialapok beszállítóit.

 • Versace. Meg fog lepődni és megtisztelni, hogy megtudhatod, hogy Donatella és csapata a Gardenia Orchidea olasz cég egyik csempevonalának tervezésén dolgozik. A modern divat területén a tervező alkotásaiból kapott benyomások alapján, különösen divatos, bármitől eltérően, és egyértelműen elegánsan hívhatja meg a csempe gyűjteményét. A Swarovski kristálybetétek különleges bevonatot adnak a bevonathoz. Ez az opció alkalmas paloták, vidéki házak és luxuslakások díszítésére.
 • Vitra. Egy Törökországból származó cég, amely együttműködik az orosz kiemelkedő Dmitry Loginov tervezővel. A projekt nem korlátozódott egy korlátozott gyűjtemény kibocsátására, és általában a tervezőnek sikerült hat teljes gyűjteményt készítenie a cégen belül. Az anyag tökéletes a stílusos fürdőszoba kialakításához, köszönhetően a jól elhelyezett ékezetnek, érdekes nyomatoknak és az atipikus színeknek.
 • Valentino. Olaszország mindig is vezető szerepet tölt be a csempe teljes kínálatában az egész világon. Ezért a kiemelkedő tervezők együttműködnek a bevált vállalatokkal. Szóval, 1977-ben Valentino megállapodást írt alá a jól ismert Piemme cégkel, amely egy adott gyűjtemény létrehozását vonta maga után. Közös tevékenységük gyümölcse a népszerű kiállításokon figyelhető meg. Gyakran a vállalatnak kettős neve van. A gyűjteményekben sok fényes, ünnepélyes és elegáns árnyalat van, amely a belső térhez egy különleges elegáns és csillogó. A kontraszthoz fekete használatos. Is bemutatott és porcelán, amely megjelenése könnyen összekeverhető a kő vagy természetes fa.

A különböző textúrák lehetővé teszik a tervezői gyűjtemény használatát a különböző típusú helyiségekben.

 • Ceramica Bardelli. Ismét egy olasz cég, aki az egyik első, aki a tervezőcsempékkel kezdett dolgozni és kreatív embereket vonzott a folyamatos kölcsönhatásba. A vállalat különböző időkben jól ismert szakembereket dolgozott a területen, többek között Piero Fornasetti, Luca Scacchetti, Joe Ponti, Torda Buntie és sokan mások. A Ceramica Bardelli egyedülálló gyűjteményei közül kiemelkedik a piacon. A díszítőanyagok és a tervezők illusztrációinak bevonása segít a páratlan környezet kialakításában. A képek változatai tökéletesen illeszkednek a konyhai felületekhez, illeszkednek a fürdőszobába vagy egy gyermekszobába.

A cég egy speciális projektje az olasz színházi zseni - Marcello Chiarenza - együttműködés. A szobrászatban és a formatervezésben széleskörű tapasztalattal rendelkezik, és képes volt létrehozni egy csempe, amely sok szempontból tükrözi személyiségét. A sorozat az Il veliero e la balena nevet kapta, és nem szabványos volt.

 • Armani. És itt nem volt a híres divatház nélkül. A belső burkolatokkal kapcsolatos ötleteivel a tervező segített a spanyol gyár Roca-nak. A cég megkülönbözteti azt a tényt, hogy a befejező anyagok gyártása mellett fürdőszobai berendezések gyártásával is foglalkozik. Ezért feltételezték, hogy az Armani duettjében kialakított tervezési projekt belső és külső fürdőszobát hoz létre, beleértve a világítást és a vízvezetéket.

A projekt kiemelkedő a rövidsége miatt, a színskála visszafogott: fehér és szürke árnyalatok. Ezért nehéz ezt hatalmasnak tekinteni, de a minimalista szerelmesei képesek lesznek megtalálni benne a fürdőszobát.

 • Kenzo. Kenzo Kimono - kollekció, született a német Villeroy & Boch társasággal. Egyedi, kézzel készített lapok gyűjteménye alig található a boltokban, de ez csak növeli annak értékét. A projekt japán kifinomultságot közvetít, és nemcsak a fürdőszobában, hanem a vendéglátó-ipari létesítményekben is könnyen alkalmazza a megfelelő alkalmazást.
 • Agatha Ruz De La Prada. Világos és érzéki Spanyolország vezetett a híres tervező és a Pamesa cég együttműködéséhez. Az első kiadás szokatlan gyűjteménye meglehetősen gyorsan elfogyott, ami újbóli kiadásához és új cserépméretek kereséséhez vezetett. Még ma is, a kiállításhoz jutva, a csempe hihetetlen sebességgel tér el. A tervező maga is érdekelt a márka népszerűsítésében, és örömmel vesz részt a kiállítási folyamatban és a promócióban.

A tervező más területeken végzett munkáihoz hasonlóan a Pamesa gyűjtemények csempe kiemelkedő a különleges fényerő és érdekes színmegoldások miatt. Itt ragyogó lehetőségeket találhat a merész megoldások rajongóinak: narancs, zöld és lédús sárga.

 • Max Mara. Az ABK olasz gyár úgy döntött, hogy meghívja a legújabb Mar Mara gyűjtemények egyik vezető tervezőjét, ezáltal növelve értékesítését. A csempe meglehetősen kedvező árakon és a magas termelési minőségen is különbözik.

Hogyan válasszunk egy lapot, megtanulod a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba