Ajtóajtók jellemzői és jellemzői

A DoorHan ajtók jó hírnevet szereztek magas minőségük és megbízhatóságuk miatt. A modern technológiák használata a gyártásban gyorsabbá teszi a folyamatot, és ennek megfelelően csökkenti a késztermék árát.

Általános jellemzők

A DoorHan cég kínál a high-tech termékeket. Mind lakó-, mind kereskedelmi helyiségekben van felszerelve. Biztosítja a biztonságot, kiváló hangszigetelést és védelmet nyújt a betörések és tűz ellen. Az apartmanok és házak bejárati ajtói tökéletesen megtakarítják a hőt. A gyártásukhoz használjon sűrű szigetelést, amely tele van az ajtólapkal. A melegítő alacsony hővezető képességét kiegészítik hulladékmentes hőszigetelési módszer kemény poliuretán hab felhasználásával. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy melegben tarthassa a házat még a hideg téli időszakban is.

A DoorHan ajtók megbízható zárakkal vannak ellátva, amelyek a legmagasabb szintű védelmet nyújtják. Lehetőség van egy rendszerű hengerzárral, egy további béléssel ellátott karral vagy egy hengermodulral ellátott hengerzárral és egy páncéllemezzel. A vállalat termékei környezetbarátak és megfelelnek minden szabványnak.

A gyártás során ne használjon káros anyagokat. Ezenkívül az ajtón még a telepítés után sem lesz kellemetlen szag.

felállás

A DoorHan cég különböző tulajdonságokkal rendelkező ajtók modelljeit gyártja, amelyek kielégítik a vevők igényeit. Az univerzális termék az ajtó. "Premiere Standard". Ezt tömör kialakítás jellemzi. A poliészterbevonatnak és a több standard színnek köszönhetően a késztermék nagyon elegánsnak tűnik.

Ennek a modellnek a kialakítása rendkívül tartós és megbízható, ugyanakkor az ár nagyon demokratikus. A gyártás során hidegen hengerelt horganyzott ötvözött acélból készül, amely jelentősen növeli a termék tartósságát.

Ez a modell garantálja a szoba biztonságát. Az acélprofilok megerősítik a csuklókat és a zárat, és a végek csapok elleni védelemmel vannak ellátva.

ajtók Premiere Plus fokozott védő tulajdonságokkal jellemezhető. A készletben két különálló zár található - henger és suvaldny. 2 mm vastag acélprofilok megerősítik az ajtólapot és a zárózónát. A horganyzott acél csuklópántoknak köszönhetően az ajtó csendesen kinyílik. Amellett, hogy a henger mechanizmus páncélozott. Ez a modell megbízhatóan védi az illegális behatolást.

Egy szép bónusz a megjelenése. A fémre alkalmazott faanyagot imitáló speciális pecsét lehetővé teszi, hogy az ajtókat szinte bármilyen belső terembe telepítse.

A bejárati ajtók fő előnye Premiere Premium a megjelenésük. Az MDF panelek széles választéka, különböző marás és gazdag színválaszték a bevonatokban - mindez garantálja a termék modern kialakítását. Egy ilyen modell telepíthető lakó- és irodaterületre.

A látványos megjelenésen kívül ez a modell fokozott biztonsági funkciókkal rendelkezik. Ez a henger és a kar zárak használatával lehetséges. A nagy sűrűségű poliuretánhab kitölti a szövettermékeket. Külső bronenakladka védi a hengeret. Az ajtókeretet kétféle típusban kínáljuk: felső- vagy horganyszereléssel.

Tűzvédelmi ajtók

A DoorHan tűzvédelmi ajtókat nagy teljesítményű tulajdonságok jellemzik. Ezek megbízhatóak és tartósak. Ezeket széles körben használják iskolákban, kórházakban, óvodákban.Vannak egy- és kettős verziók, süket modellek vagy részben üvegezettek. Ezek a modellek biztosítják biztonságos evakuálás tűz közben is az égéstermékek terjedésének megakadályozása a szomszédos szobákhoz. Az ilyen típusú ajtók szabványos méretek szerint vagy egyén szerint készülhetnek.

Ezenkívül felszerelhetők egy pánikellenes rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy az ajtót belülről kinyitjuk, kulcs nélkül, csak az ajtó fogantyúját vagy egy speciális sávot kell nyomni. Ez jelentősen időt takarít meg a vészhelyzeti evakuálás során.

A cég szabadalmaztatott, zökkenőmentes gyártási technológiával gyártott tűzvédelmi ajtókat gyárt. A monolit vászon magas hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Nem teszi lehetővé a nedvesség és a levegő áthaladását és a hő fenntartását. A termék minden eleme horganyzott és nem korrodál. Az ajtók mind magas, mind alacsony hőmérsékleten megbízhatóan működnek. Az alacsonyabb hőmérsékleti küszöb elérheti a 35 fokot nulla alatt.

Műszaki ajtók DoorHan

A DoorHan által gyártott műszaki modellek nagyobb kihasználtságú helyiségek számára készültek. A raktárakban, valamint olyan helyeken, ahol sokan áthaladnak, az ajtókat nagyon aktívan használják.

Az ilyen típusú ajtónak további biztonsági rése van. A kialakítás egy hideg horganyzott acél monolit blokkján alapul. A vászon belsejének kitöltésére kemény poliuretán habot használnak. Az ajtó egy tömítő kontúrral van ellátva. A műszaki ajtó két zárral van felszerelve - egyrendszeres és egy hengerrel, továbbá további ablakok, egy kar vagy egy tolóajtó beszerelése is lehetséges.

Minden termék megfelelőségi tanúsítvánnyal és minőségbiztosítással rendelkezik.

Automatikus csúszó opciók

Az automatikus csúszás mind a magánszektorban, mind a bevásárlóközpontokban, kávézókban, raktárakban és más helyeken található. Lehetnek külső és belső is. Ez a modell az automatikus hajtás intenzív használatát és alkalmazását foglalja magában. A DH-DS35 csúszórendszer bármilyen gyártótól származó meghajtóval kombinálható.

A cég tolóajtóinak fő előnyei a következők:

  • Beépített védelem a hackelés ellen: a szelepek jogosulatlan megnyitása esetén a meghajtó azonnal bezárja őket;
  • A töltőanyag könnyű cseréje, ami a tűzőrendszernek köszönhető;
  • Érintésérzékelők és fotocellák jelenléte, amelyek automatizálják az ajtók működését és biztosítják használatuk biztonságát;
  • Egyszerű telepítési folyamat.

Vélemények

A DoorHan cég ajtóinak és kapujainak visszajelzése az interneten nagyon pozitív. A felhasználók dicsérik a termékek minőségét és megbízhatóságát, valamint a magas szintű szolgáltatást. A szellőzőrácskal ellátott toló garázskapuk tulajdonosai elégedettek az automatikus mechanizmus zökkenőmentes működésével. Jó minőségű és szép design, elfogadható áron - ezt keresik a legtöbb vásárló, és a DoorHan olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az összes követelménynek és igénynek.

A széles modellválaszték lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy olyan ajtót, amely bármilyen típusú, lakó- vagy ipari helyiség számára alkalmas. Számos színes opció segít meghatározni a terméket, amely minden egyes belső típushoz alkalmas.

Ajtók és kapuk könnyen kezelhetők és tartósak. Örömmel fogadják a felhasználókat a legjobb tulajdonságokkal. A vállalat gondoskodik ügyfeleiről és magas szintű szolgáltatást nyújt.

A DoorHan ajtókról további információkat talál a következő videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba