Belorusz bejárati ajtók

 Belorusz bejárati ajtók

Fehéroroszországi faipari termékek széles körben ismertek Oroszországban. Szinte minden bútorüzletben kárpitozott és szekrénybútorok találhatók a szomszédos országból. Történelmileg a fából készült termékek Fehéroroszországból megfizethetőbbek, mint az európai és ázsiai országok hasonló termékei, de szinte ugyanolyan jóak, mint a szépség és az elegancia. A bútorokkal együtt széles körben elterjedtek a faburkolatokkal és a tömörfa és a természetes furnér belsejével ellátott fém bejárati ajtók.

Különleges jellemzők

Először is, a bejárati ajtót úgy tervezték, hogy megvédje otthonát és tulajdonát a behatolóktól. Az alapvető tulajdonságoknak pontosan a biztonság megteremtésére kell irányulniuk. A hengerelt fém külső rétegével érhető el.

Minőségi acél

Meg kell jegyezni, hogy a fehéroroszországi bejárati ajtók vászonának vastagsága 2,0 mm hengerelt fém, és 3 mm a zárófelületen. Ez a mutató megfelel az összes szabványnak, és az egyik legmagasabb a más országok gyártói között (például számos orosz cég vastagsága 1,8 mm, az alacsony minőségű kínai ajtók pedig csak 0,8 mm).

A 1,5 mm-nél kisebb vastagságú fém is késekkel nyitható meg, nem is beszélve a rablók által használt eszközökről.

Kiválóan magas minőségű ötvözött acél, csak a gyárban készül egy speciális technológiával, a speciális szennyeződések lehetővé teszik az anyag szuper erősségét és megbízhatóságát.

Vandálbiztos

A fehérorosz ajtók keretét hajlított és hengerelt profilok alkotják. A merevítő bordák rögzítése esetén a hengerelt profilok hegesztése történik, ami lehetővé teszi a nagyobb megbízhatóság elérését, és megnehezíti a vandalizmust. A gyárban kétféle zár van behelyezve: kar és henger. Ezenkívül a védelem javításra került a vágásgátló, levehető csapokkal és gátakkal, fúrócsövekkel.

Hurkok, amelyeken a ruhát rögzítik, elrejtve. Vagyis szinte lehetetlen eltávolítani az ajtót az ilyen zsanérokból. Ha a rabló képes volt észlelni őket, a csavarásgátló akadályoknak köszönhetően a hackelés további kísérletei egyszerűen hiábavalók lennének neki. Mindezeket a biztonsági elemeket figyelembe véve a beteg nem lesz képes bejutni a házba az ajtón.

Tűz tulajdonságai

Ajtók tűzálló tulajdonságokkal rendelkeznek. A vászon ásványgyapotot tartalmaz, nem nyílik meg, ha nyitott tűzzel vagy hevítéssel érintkezik, nem dohányzik és nem mérgező, ami nagyon fontos a magas hőmérsékletek esetén. Ezen kívül ez az anyag kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A gyárak gyártásához sok gyárat gyártanak a szokásos hab. Ez egy nagyon primitív töltőanyag, amelyet sokáig nem használtak fel a modernizált termelésben.

Zajszigetelés

Egy különleges mágneses vagy gumi tömítésnek köszönhetően, amely a vászon kerülete körül van ragasztva, az ajtó óvatosan bezárul, nem okoz zajt. A kiváló minőségű, külső és belső bevonat jó és modern anyagokból készül, amelyek ellenállnak a korróziónak, valamint anti-vandál tulajdonságokkal rendelkeznek.

Egy ajtó megvásárlása, azt akarom, hogy hosszú ideig és rendszeresen szolgáljon, és a költségek ésszerűek. Ha jobb arányt keres, fordítsa a figyelmet a fehérorosz ajtókra.Ha úgy gondolja, hogy a vélemények kiváló minőségűek, szép designt és megfizethető árat biztosítanak.

Szállás a belső térben

A modern formatervezésben a bejárati ajtó nem csak a védelem garanciája, hanem egy szép dolog is, amelyet egy bizonyos stílusban készítenek, amely megfelel a ház többi helyzetének.

Mivel a fehéroroszországi termelés hatalmas mennyiségű dekoratív anyagot használ, hatalmas számú modellt mutatott be, így a jobb választás nem nehéz.

A terem egyenletes szöge

A bejárati ajtó rendszerint a házakat és a vendégeket a ház csarnokába vagy folyosójába vezeti. A folyosó egy átmeneti megjelöléssel rendelkező szoba, amelynek funkciója több szoba összekapcsolása, ezért egy elég nagy számú, különböző helyiségbe vezető ajtó található egy négyzetméteres páron.

A stílusos kialakítás és az egyetlen stílushoz való ragaszkodás érdekében szokás, hogy egy lakótér ugyanazon modell ajtóit használja, ugyanolyan formatervezésű, egyedi színekkel ellátott szerelvényekkel.

Fehéroroszországi gyártók kínálnak megoldást ebben a kérdésben, amely időt takarít meg a megfelelő lehetőségek keresésére. A Belorussziában egy gyárban gyártott belső ajtók és bejárati ajtók beszerzése. Ebben az esetben az anyag, amelyből a vásznok készülnek, teljesen azonos lesz minden termékre, a belső ajtók kialakítása megismétli a bejárati ajtó kialakítását, a szerelvények szintén egy gyártótól származnak.

hinta

Egy magánházban az építészeti jellemző lehet egy széles ajtó, amely nagyobb, mint a csuklós szerkezetek standard mérete. Ebben az esetben a fehérorosz gyártók dupla ajtók széles választékát kínálják. Az utca egyenlő, egyenlőtlen, egy és fél ajtó nemcsak a házon belül, hanem a házon kívül is dísz lesz.

Könnyű választani egy gyönyörű és megbízható ajtót Fehéroroszországból. A modelleket klasszikus stílusban, barokk, hi-tech, skandináv irányban mutatják be; Fafaragás, művészi őrlés, kovácsolás, bagett, fém betétekkel, mintás díszítéssel, üveg és tükör díszítéssel készült.

Különböző színek

faipari

A hatalmas számú modell a természetes fa belső színével rendelkezik. Történelmileg ez az ország mindig híres volt a tömörfa termékeiről, és a korszerű, kopásálló és nedvességálló anyagok megjelenésével a színteljesítmény változatlan maradt, de a festmények tulajdonságai jobban megváltoztak.

A színséma tehát az alábbi árnyalatokat tartalmazza: arany tölgy, sötét tölgy, fehérített tölgy, divatos wenge szín és a fehér szám. Meg kell jegyezni, hogy annak ellenére, hogy az anyag mesterségesen jön létre, a vászon teljesen megismételheti a fásított megkönnyebbülést, és sima lehet.

moaré

Az ajtók gyártásakor a moire népszerű külső bevonat lesz. A moire általában sűrű selyemszövet, hullámszerű csillogással, de semmi köze az ajtók gyártásához. Egy speciális polimert alkalmaznak az ajtólapra egy speciális permetezővel, amely a késztermékben egy szép fényű, maga a szövethez hasonló. A Moire különböző színekből és árnyalatokból állhat: fehértől feketeig.

A következő videóban láthatjuk, hogy a belarusz belépő és belseje kiváló minőségű.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba