"ASD" ajtók: előnyök és hátrányok

 Ajtók ASD: előnyök és hátrányok

Jelenleg nehéz elképzelni minden szobát ajtó nélkül. Az ilyen szerkezetekre vonatkozó követelmények meglehetősen magasak, kezdve a funkcionális jellemzőkkel és az esztétikai adatokkal. A cég "ASD" márkanevei közül sokan megérdemelten népszerűek voltak.

Ahhoz, hogy megvásárolhassuk a helyes döntést, tudniuk kell, hogy mi az „ASD” ajtók, az ilyen struktúrák előnyei és hátrányai.

A márkáról

Az ASD több mint tíz év múlva bővítette termékkínálatát, amely jelenleg mintegy 2000 fémajtóval rendelkezik. Ezek a tervek a fogyasztók körében nagy keresletet mutatnak, a modellek folyamatosan javulnak a cég szakembereinek folyamatos munkája révén. Az Atelier Steel Doors termékeinek fejlesztésénél figyelembe veszik az általános globális trendeket, amelyek növelik a tartósságot és a megszakítások ellenállását.

Az "ASD" garanciák:

 • a legjobb ár, az összes anyaggyártóval való közvetlen együttműködés miatt;
 • minősített tanácsadás minden érdekes kérdésben;
 • kiváló minőségű szerelési munka;
 • egyedi ajtók gyártása rendelésre;
 • a gyártott szerkezetek magas minősége és hosszú üzemidő.

Jellemzők és előnyök

Az "ASD" cég termékei teljes mértékben megfelelnek az európai minőségi előírásoknak, ezek a formatervezési minták a legmagasabb minőségű acélból készülnek, amely minden tekintetben magas teljesítményt nyújt. Az ajtókeretek gyártásánál használják a szögletes keresztmetszetű acélból készült profilcsöveket.

A stílusos kialakításnak köszönhetően az "ASD" acélajtók bármilyen belső térbe organikusan illeszkedhetnek. Lehetőség van olyan acélszerkezet kiválasztására, amelyet a megbízhatóság és a lenyűgöző élettartam jellemez, esetleg egy bizonyos tervezett költségvetésen belül.

A számos vásárló véleményének elemzése után a következő előnyöket kell kiemelni:

 • az árak széles skálája, amely lehetővé teszi, hogy a modellektől a gazdaságtól a prémiumig válasszuk ki a modellek kialakítását;
 • sokoldalú kialakítás, széles színpaletta és sokféle befejezés lehetőséget ad a különböző stílusú épületekre való termékek megvásárlására;
 • a gyártott termékek garantált minősége a termelésnek megfelelően, az alkalmazandó szabványoknak megfelelően;
 • az ajtók alacsony ára, amelyet a használt anyagok hiányában a közvetítők hiánya határoz meg, az "ASD" közvetlenül együttműködik a gyártókkal;
 • az egyedi modellek megrendelésének lehetősége, figyelembe véve az ügyfelek egyedi igényeit.

típusok

Az "ASD" cég számos olyan modellt állít elő, amelyek funkcionális jellemzőkben, kialakításban és méretekben különböznek.

Egyetlen levél

Egyajtós bejárati minták - a legelterjedtebb vászonfajta, amelyet széles választékban mutatnak be, mivel a szabványos méretű nyílásokban használják. Ezeknek a termékeknek az ára kicsi, ami igen népszerű választássá teszi őket. A gyártás során az acél vagy a vas a különböző dekorációs lehetőségeket alkalmazza, ezek az anyagok biztosítják a tervezés szilárdságát és megbízhatóságát.

fajok:

 • Kovácsolt béléssel díszített, egyoldalas ajtók siketmodelljei. A kovácsolás kiváló díszítőelem, amely fokozza a védelmi funkciókat.A kovácsolt részek kézzel készített munka eredménye, így minden vászon egyedi mintázattal rendelkezik.
 • A kiegészítő szellőzést igénylő helyiségekben az ablak- és szellőzőrácsokkal ellátott szerkezetek a termelési létesítményekben vannak elhelyezve, ezek a termékek megfelelnek minden tűzvédelmi követelménynek.
 • Az ablakkal ellátott fémajtók, amelyek kívülről védettek, dekoratív kovácsolt rácsokkal, megfelelő védelmet nyújtanak. Az üveglap jelenléte az ajtólapon nem befolyásolja a fő funkciókat, de további fényforrást biztosít, lehetőséget ad a felülvizsgálatra. Az üveg gyártása a külső felületen színezéssel történik, hogy megvédje a belső teret a kíváncsiskodó szemektől.

Az ilyen ajtó magas esztétikai adatokkal rendelkezik, és a ház homlokzatának dísze.

 • Az egyoldalas minták, amelyek két üres polccal, üvegablakokkal díszítettek kovácsolt elemekkel, meglehetősen drága lehetőségek, amelyek hangsúlyozzák a tulajdonosok kifinomult ízét és magas szintű jólétét. Ebben a kialakításban a dupla üvegezésű ablakok mind a süket polcain, mind az ajtólapon vannak felszerelve.

kéthéjú

A kettős szárnyú szerkezeteket széles ajtókba való beépítésre használják. Az ilyen modellek szélesek, mindegyiknek két redőnye van, amelyek közül az egyik működik, nagy a szélessége a hálónak, a másik - nem működik, szűkebb, amely biztonságosan rögzítve van a felső és alsó csavarokkal. Szükség esetén a nem működő szárny kinyitható.

faj:

 • A modellt egy hüvelygel magas ajtókban használják, egy további világítási forrás.
 • A kettős szárnyú modell egy vagy két üres polccal nagyon széles nyílásba van szerelve. A siketekkel érintkező helyen tömítőanyagot helyeznek el, amely megakadályozza a por, a különböző szagok és a külső zajok behatolását a szobába.

Befejezési lehetőségek

A cég tervezői az acélszerkezeteknek a végső választási lehetőségeinek széles választékát fejlesztették ki, amelynek segítségével a termékek esztétikai megjelenést kapnak:

 • MDF panelek - a szárított fa szálakból álló anyag magas zaj- és hőszigetelési tulajdonságokat és gyönyörű külső adatokat szolgáltat a termékekhez. Az MDF panelek laminálhatók vagy furnérosak. A bevonatok laminálása során PVC fóliát használnak, melynek színskála és szerkezeti rajzai lehetővé teszik a természetes fa utánzását. A panelek forgácsolását a természetes fából készült vékony részek segítségével végzik, ezeket a termékeket nehéz megkülönböztetni a természetes fadíszítésű termékektől.
 • PVC dekoratív fólia. Az anyag megfelelően ellenáll a nedvességnek és a különböző mechanikai feszültségeknek, széles árnyalatokkal rendelkezik.
 • Természetes fa ajtókárpit drága díszítés. Ezek a termékek javítják a helyiségeket és jelzik a tulajdonosok magas állapotát. A gyönyörű természetes fa textúra és a természetes színek teszik a terméket luxusnak, a befejeződés további hangszigetelő tulajdonságokat biztosít. A leggyakrabban használt anyagok a tölgy, a nyír, a fenyő.
 • Porpermetezés - az egyik rendelkezésre álló típusú acél ajtó, amely jó kopásállósággal, magas korróziógátló tulajdonságokkal és hosszú időn keresztül képes megőrizni a külső jellemzőket.

A festék szerkezeti típusai használatának köszönhetően különböző hatások érhetők el, mint például a shagreen bőr, selyem, márvány, krokodil bőr megjelenésének utánzata.

ellenérvek

Az "ASD" cég acélszerkezeteinek hátrányai gyakorlatilag nem léteznek. A gyártók javasolják az 1,5 cm-től 2 cm-ig terjedő vastagságú fémajtók használatát, az 1,5 cm-nél kisebb fémvastagságú fémlemezek fő hátránya a szerkezetek alacsony merevsége.

Ennek megfelelően a termékek nagyon alacsony védelmi funkciókkal rendelkeznek, az anyagot keményen deformálhatjuk, ami meghibásodáshoz és a zárak elmozdulásához vezet.

A 2 cm-nél nagyobb vastagságú termékeknek elegendően nagy súlyuk van, ez megköveteli az ajtó szerkezeteinek további erősítését.

Ez a videó arról szól, hogy mi van az ASD acélajtó cég belsejében.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba