"Ratibor" ajtók

 Ajtók Ratibor

A "Ratibor" ajtók orosz eredetű termékek. Azok számára, akik gyakorlati acél bejárati termékeket keresnek, a Ratibor gyakorlati és megbízható választás lesz. A háztartási ajtók tervezése tökéletes az orosz lakások számára, hiszen a modern high-tech berendezéseken Yoshkar-Ola cég gyártja őket. Biztos lehet benne, hogy nem lesz probléma a telepítéssel kapcsolatban.

Jellemzők és különbségek

Otthonának és tulajdonának megbízható védelme bármely modern ember természetes vágya. A Ratibor bejárati ajtóit gyártó üzem teljes mértékben kielégíti ezt az igényt. A cég kiváló minőségű, nem csak a termékekkel, hanem a kiváló szolgáltatásokkal és az illetékes szakemberekkel is rendelkezik, ezek technológusok, tervezők, mérnökök.

A gyártó bejárati acélajtói megfelelnek az Oroszországban elfogadott szabványoknak, és a GOST szerint készülnek.

Ez egy további megerősítés. magas színvonalú termékminőség és megbízhatóság. Egy másik fontos mutató - hangszigetelés. A "Ratibor" ajtók biztonságosan helyezhetik el ezt a kritériumot. A hőszigetelést akár magánházakban is biztosítják, ahol az ajtó közvetlenül az utcára megy, negatív mutatókkal.

Az orosz gyártó az ár és a minőség kedvező arányát garantálja. A hazai vállalat megengedheti magának, hogy megfizethető áron magas színvonalú terméket állítson elő. A különböző színek és tervezési megoldások lehetővé teszik a megfelelő modell kiválasztását bármilyen belső és stílustípushoz. A gyár garantálja a nem csak ajtók, hanem a záró mechanizmusok megbízható kiszolgálását és tartós működését. A gyártott modellek különböző méretűek és méretek, amelyek bármilyen ajtóhoz illeszkednek.

anyagok

A Ratibor ajtógyártó nem csak megbízható anyagokat használ, hanem használat előtt megfelelő minőségellenőrzést végez. A fém, a szigetelés és az MDF a szilárdan kialakított bejárati ajtók fő összetevői. Mivel a fém használt, kiváló minőségű acél, vastagsága legalább 1,5-1,8 mm. Ezek a mutatók megbízható védelmet és biztonságot nyújtanak az otthonnak. Az ajtó részleteit porbevonattal látják el, amely sok éven át nem húzódik le és megtartja eredeti megjelenését.

Mivel a "Ratibor" ajtó a bejárat, a fűtés fontos szerepet játszik. Ennek a gyártónak a legtöbb modellje Ursa ásványgyapotot használt, amely biztonságos, ökológiailag tiszta anyag. Megbízhatóan tartja a hőt és nem ad hangot. Az ilyen anyag vitathatatlan előnye - tartósságŐ hűen készen áll, hogy fél évszázadig szolgáljon. Egy ilyen ajtó, és ezzel együtt a doboz, nem fél a hirtelen hőmérsékletváltozásoktól, és nem elég jól.

A fenti anyagok mellett a "Ratibor" ajtók gyártásánál is használják MDF belső és külső díszítésben. Az MDF finom faforgácsot présel. Környezetbarát és nem okoz allergiás reakciót. Az MDF kifelé megismétli a fa mintázatát, tartalmazhatja az eredeti faragást is, ami az ajtót egyéni és tervezővé teszi. Az anyag további felhasználása az, hogy ellenáll a karcolásoknak, nem fél a nedvességtől és a hőmérséklet változásától.

eszköz

Az Oroszországban gyártott termékek különböző alkatrészek és alkatrészek. Mindent megtalálnak:

 • csapágyak;
 • belső és külső díszítés;
 • csapok és csapok;
 • fém külső panel;
 • 3,2 mm vastagságú laminált MDF belső panel;
 • poliuretánhab töltőanyag;
 • réz antik porbevonat;
 • két zár - henger és suvaldny - három csavarral.

Bármely osztályú "Ratibor" ajtók teljes készletében a negyedik biztonsági osztály megbízható zárja a hazai szabványoknak megfelelően.

További védelem biztosított páncélozott pad a záronmentés a felvételekből. Ha otthon, éjjel-nappal tartózkodik, a biztonság növeli a belső székrekedést. A beépített tükör lehetővé teszi a 180 fokos nézetet. A belső csapágyakkal rendelkező zsanérok nem teszik lehetővé a bűnözők számára az ajtó eltávolítását; Ők is védelmet nyújtanak a megereszkedés és a nyikorgás ellen.

Méretek és ár

A mérettartomány a régi elrendezésű apartmanokban és a modern lakásban is telepíthető. A modell mérete kisebb - 860, 2050 mm. A nagyméretű termék mérete 2060 milliméterrel 960.

Az orosz ajtók "Ratibor" ára tizenhárom és hatszázezer rubel között változik.

modell

A modellek lehetnek a legkülönfélébbek, színükben, számlájukban, belsőépítészetben, tartozékokban, betétekben különböznek. Tölgy, wenge, rózsafa - a felület egy adott anyagra készíthető. A színváltozatok is változatosak - világos, sötét, szürke. A bejárati lapot szükségszerűen össze kell kapcsolni a helyiség más ajtóival, vagy ha nem, az általános belsővel.

A felület felülete sima lehet, függőleges vagy vízszintes csíkokkal, téglalap alakú ablakokkal. Vannak modellek tükörbetétekkel. Nemcsak látványosak, hanem vizuálisan is lehetővé teszik, hogy bővítse a teret. Az ajtótartozékokat a belső rész egyéb részleteivel kell kombinálni. Kiválasztható arany vagy króm.

A "Ratibor" hazai gyártó által bemutatott fő modellvonalak:

 • „Kezelő”. Ezek a gyártó leggazdaságosabb modelljei. Két zárral rendelkeznek - 4 és 2 biztonsági osztály. A fém vastagsága - 1,5 cm; maga az ajtó - 6 centiméter. A felület sima, bevont.
 • "Oxford". Ez a vonal egy átlagos árkategória. A felületet faragványok díszítik. Az ajtó vastagsága 6,4 centiméter.
 • A „London” a „Ratibor” gyártó legdrágább ajtaja. Az ajtók külső és belső részén tömör fából készültek. Látványos, stílusos és drága. A biztonság a lehető legbiztonságosabb.
 • „Gát”. Sikeres és megbízható választás egy lakásra, egy vidéki házra, egy nyári házra, egy irodára a wenge / fehér hamu színe. Költsége alig több mint 25 ezer rubelt. A gyártó a gyártás napjától számított egyéves garanciát nyújt termékeire. Ajtókeret szigetelt. 1,5 mm vastagságú acél; maga az ajtó 100 milliméter.

Az ásványgyapot töltőanyagként használják. Beépítették a legmagasabb biztonsági osztály két zárát. A zárakon egy további horganyzott fedél van felszerelve. Az ajtó antik rézben van festve. Van egy anti-vandál külső és belső dekoráció. Az ajtót balra és jobbra is telepítheti. Van egy autonóm éjszakai kapu. Krómozott szerelvények.

Vélemények

Zaj, hideg, huzat már nem zavarja az apartmanokat. Ez a hatás, az ügyfél véleménye szerint, a "Ratibor" fém bejárati ajtók telepítésével történik. A zárak, a kiváló minőségű termékek megbízhatósága, az otthon maximális védelme.

Továbbá, a felhasználók figyelmet fordítanak arra a pillanatra, mint könnyű ellátás. A Ratibor termékek gondozásához csak víz szükséges. Elég, ha nedves ruhával törölje le a port és a szennyeződést. Szükség esetén szappanos vizet használhat a nehéz szennyezés megszüntetéséhez. Ezután öblítse le tiszta vízzel és törölje le.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a vegyi anyagok használata tilos, károsíthatják a felületet, ronthatják a színt.

A következőkben a Ratibor cég Milánói modelljének áttekintése.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba