"Oplot" ajtók: jellemzők és jellemzők

 Ajtók Oplot: jellemzők és jellemzők

Az otthoni bejárati ajtót választva ezeknek a termékeknek a széles választékával szembesülünk. Az ilyen típusú ajtók közül az Oplot védjegye jelentős keresletet igényel.

Előnyök és hátrányok

Az "Oplot" ajtóknak számos pozitív jellemzője van:

 • Kiváló hőszigetelés. A vállalat összes ajtaját szigetelték, a hideg nem jut be a házába, még akkor sem, ha a bejárati ajtó közvetlenül az utcára megy.
 • Kiváló zajszigetelés. A termékek szinte teljesen levágják az idegen hangokat. Ha lakóházban lakik, nem kell félni a szomszédok zajától.
 • Biztonság. Az ajtó külső oldalán használt fém vastagsága 2 mm, ami nagyobb, mint a GOST által beállított paraméter.
 • Kiváló minőségű szerelvények. Ezeken a termékeken csak olasz és orosz gyártók zárak vannak telepítve, amelyek a legjobb oldalról bizonyították a megbízhatóságot.
 • Tartósság. A "Stronghold" ajtók több mint egy évtizede panasz nélkül szolgálják fel Önt, anélkül, hogy elveszítenék a megjelenését. A fémfestést csak a termék összes részének teljes hegesztése után végezzük. Ez csökkenti a nem-festék lehetőségét, ezáltal csökkenti a fém korrózió lehetőségét, és meghosszabbítja az attribútum élettartamát.
 • Költsége Az „Oplot” ajtók különböznek, míg a leginkább költségvetésű opciók minősége továbbra is magas, így még egy kis költségvetéssel rendelkező személy is telepíthet egy terméket ebből a gyártóról jó teljesítménytulajdonságokkal otthonában.

Ezeknek az ajtóknak egyszerűen nincs hiánya, kivéve, hogy egyes modellek tisztességes összeget fognak fizetni.

anyagok

Az "Oplot" ajtók gyártásához csak kiváló minőségű anyagokat használnak:

acél

A termékek gyártásához ez a cég különböző vastagságú fémeket használ. Így a külső anyag 2 mm-es acéllemezből készül, míg a belső részeknél a fém vastagsága 1,5 mm.

Az ajtó belsejének befejezéséhez többféle anyagot használnak:

 • MDF. Ezt az anyagot finom finom fűrészporból állítják elő. A kapott lemezek felülete különböző színekkel van beillesztve. A legtöbb esetben a drága fákat utánozza. Az MDF gyártási technológiája lehetővé teszi különböző textúrák lapok létrehozását, fafaragással.
 • Furnér. Itt az MDF lemezt vékony rétegű, legfeljebb 0,5 cm vastag, drága fafajú ragasztott réteggel ragasztják.

Tömör tölgy

Ez természetes fa, amely a bejárati csarnokhoz elegáns és megjeleníthető belső teret ad. De van egy ilyen befejezés időnként drágább, mint a korábbi anyagok tervezése.

A tükör

Az ajtó belseje gyakran elkészült ezzel az anyaggal, és az ilyen modellek igen népszerűek. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy házaink folyosói nem túl nagyok, és meglehetősen nehéz elkülöníteni egy külön helyet a tükör befogadására, és nem tehetjük anélkül. Ezen kívül ez az attribútum vizuálisan növeli a helyet.

modell

Az "Oplot" ajtók széles skálája. Nem lesz nehéz kiválasztani egy modellt bármilyen belső tér számára, akár modern, akár klasszikus stílusban. Íme néhány szép eredeti minta, amelyek e gyártó értékesítési találatai:

 • "Termofors". Ez ideális az utcára nyíló nyíláshoz.Ebben a kiviteli alakban van egy további szigetelőlap, és nincsenek ún. Hideghidak, amelyek megvédik az ajtó belsejét a fagyasztástól. A Cisa 57.966 ajtózárral ellátott olasz gyártású. Vízszintes és függőleges mechanikával van felszerelve. Anti-vandál hurkok is telepítve vannak. A külső felület egyszerű vagy furnéros MDF-ből készülhet.

A gyártó katalógusából bármilyen belső burkolatot választhat.

Ha szeretné, rendelhet egy páncélozott üvegből készült ajtó modelljét, amely fényt ad a folyosónak, ahol nincsenek rendes ablakok és a termék eredetisége.

Az ajtó ára körülbelül 90 000 rubel lesz.

 • 7L. Ennek a modellnek az ajtólapja süllyesztett a keretbe. A termék kívülről porlasztva van, belsejében - MDF-el. A színezés tetszés szerint választható. Az ajtón orosz zárak vannak, amelyek függőleges és vízszintes irányban bezárják a terméket. Ennek a modellnek a költsége körülbelül 33 000 rubel.
 • "Eco". Ezt a modellt a legtöbb költségvetési lehetőségnek lehet tulajdonítani. Belső és külső MDF panelekkel van ellátva, Kale zárakkal, szigetelt, nem éghető ásványi szőnyegekkel. Az ajtó ára a minimális konfigurációban - 18 100 rubel.

Vélemények

A "Stronghold" ajtók jónak bizonyultak. Ezekről a termékekről nem talál negatív értékelést. A vásárlók beszélnek a termék árának és minőségének kiváló kombinációjáról, figyelemre méltó teljesítményjellemzőiről.

Hogyan válasszuk ki a bejárati ajtót, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba