Mi a jó "Shtykovskie ajtó"?

 Milyen jó Shtykovskie ajtó?

A lakásban lévő ajtók több funkciót is ellátnak. Ők védik a zajt és a hideget, biztosítják a biztonságot, határolják el a helyet. Ezen kívül az ajtók gyakran kiegészítik a belső teret. Ezeknek a termékeknek az egyik típusa a hazai piacon a Shtykovskie Dveri vállalat termékei.

A gyártóról

Ez a gyártó több mint 20 éve képviselte termékeit az építőanyag-piacon. A termelési létesítmények Primorsky Krai városában, Shtykovo faluban találhatók. Egy kis műhelyből a falu szélén egy rövid ideig a gyár városformáló vállalkozássá vált. Most a gyár a leginnovatívabb felszereléssel rendelkezik, több mint 170 főt foglalkoztat. Ez a cég a legnagyobb üzlet a kelet-szibériai ajtók gyártására.

A cég "Shtykovskie Doors" termékei között megtalálhatók a belső modellek, a bemeneti tulajdonságok bélései, valamint a pontszerű, mezzanine.

Különleges jellemzők

A "Shtykovskie Doors" vezető szerepet tölt be ezeknek a termékeknek a értékesítésében a Távol-Kelet régióban, de külföldön is népszerűsítik őket. És ez nem véletlen.

A vállalat termékei számos előnnyel rendelkeznek.

 • Ezek az attribútumok megfelelnek az egészségügyi és járványügyi szabványok legszigorúbb követelményeinek, környezetbarátak és hipoallergének.
 • Az innovatív technológiák és a modern berendezések lehetővé teszik az ajtók lehető legrövidebb időn belüli gyártását.
 • Lehetőség van ajtók beszerzésére az ajtóra, így ez a termék nem szabványos nyílásokba szerelhető.
 • A gyártás minden szakaszában, az anyag előkészítésétől a késztermék előállításáig, a gyár szakembereinek ellenőrzése alatt áll, így a termékek minősége magas.
 • A vállalat termékei számos bizonyítvánnyal és oklevelekkel rendelkeznek, amelyek megerősítik a gyártó magas színvonalát.
 • A modellek széles választéka segít kiválasztani a terméket, amely minden ízlésnek megfelel. Különböző stílusban készülnek, így a termék belsejében nem nehéz.
 • A "Shtykovskie ajtók" a bejárati ajtó fedőlapját képezik, amely lehetővé teszi, hogy a lakásból való kilépést a belső ajtókkal azonos módon rendezze.
 • A termékek ára meglehetősen megfizethető, az ár és a minőség kiváló.

anyag

Minden "Shtykovsky ajtó" furnéros anyagból készül, amely természetes fa vagy MDF alapú.

 • Természetes fa. Leggyakrabban itt használjuk a fenyőt. Az olcsó fafajták közé tartozik, meglehetősen könnyű feldolgozni, míg az ajtók tartósak, nem félnek a hőmérséklet és a páratartalom változásától.
 • MDF - tömörfa analóg. Finom fűrészporjuk van, amelyet lemezekké préselnek. Ennek az anyagnak a gyártási technológiája lehetővé teszi a különböző formájú termékek, például szál utánzat gyártását. Az anyag is tolerálja a nedvességet, ami nagyon fontos a Primorsky Krai-i lakások számára. Ez az anyag szintén helyreáll, így az abból készült termékek élettartama meglehetősen nagy.

A furnér maga egy vékony fafajta drága fajokból, amelyeket egy speciális gyalulási géppel készítenek. Ezeknek a lapoknak a vastagsága nem haladja meg a fél centimétert. Fát vagy MDF-et ragasztanak, ami azt az érzést keltik, hogy mielőtt egy termék drága fafajtákból készül, mint például tölgy, mahagóni és mások.

A modellek között vannak olyanok is, amelyekben üvegezés van.Ebből a célból átlátszó és matt üveg kerül felhasználásra, valamint festett üvegablakok, amelyek klasszikus, modern vagy gyermeki témájúak.

felállás

Ez a gyártó a belső ajtók széles skáláját képviseli. Mindegyik több gyűjteményre osztható.

Itt vannak a legnépszerűbbek.

 • „Velence”. Ezek olyan modern modellek, amelyek tökéletesen alkalmasak minimalista vagy hi-tech stílusban kialakított szobák regisztrálására. Az egyszerű geometriai formák és a vonalak egyszerűsége a gyűjtemény különlegességei. Kiválaszthatja a modelleket üvegezés nélkül vagy vele együtt.
 • "Dekolayn". Ez a sorozat kifejezetten modernista stílusban berendezett szobákhoz készült. A termékek megkülönböztethetőek és eleganciák. Ebben a kollekcióban az ajtók élénk színekkel vannak festve, amelyek könnyebbé és könnyebbé teszik a belső teret.
 • "Classic". Az ajtók egyszerű formájúak. A szigorú vonalak megfelelőek lesznek az angol stílusú szigorú belső terekben. A gyűjtemény tisztasága és a szükségtelen részletek hiánya jellemzi ezt a gyűjteményt. Az ajtók barna tónusúak. Vannak olyan modellek, amelyek fele vagy teljes üvegezéssel rendelkeznek. Az egyedi megrendeléssel a termék egy festett üvegablakkal díszíthető a gyártó egyik vázlata szerint.
 • "Murano". A gyártó ezt a gyűjteményt prémium termékként említi. Az ajtó kialakítása modern stílusban készült. A gyűjtemény szinte minden modellje fekete üveggel van üvegezve, amely természetes fával kombinálva teljesen eredetinek tűnik.

Hol vásárolhatok?

A Primorsky Terület lakosai "Shtykovskie Doors" -ot vásárolhatnak a cég speciális üzleteiben, valamint a hivatalos honlapon A gyártó és partnerei termékeit Oroszországban és akár külföldön is meg tudják felelni, de az ország más régióiban található üzletek hálózata gyakorlatilag nem fejlett.

Költsége

A minimális kialakítású ajtólap ára körülbelül 4000 rubel. Az ólomüveg használatával a legdrágább minta körülbelül 7000 rubelt fog fizetni, ami meglehetősen olcsó a furnérozott ajtók számára.

Vélemények

"Shtykovskie ajtók" már régóta ismertek a Primorsky Területen, és meglehetősen jó hírnevet szerzett. A vásárlók azt mondják, hogy a termékek meglehetősen magas színvonalúak, nem csak a modell, hanem a méret is van. Tartósak, még a magas páratartalom mellett is, a furnér nem húzódik le, és a termékek nem veszítik el a megjelenést.

Ezen túlmenően nagyon kényelmes, hogy ez a cég gyártja és megköti a mezzanines-t. Ez lehetővé teszi, hogy a szovjet elrendezésekben megtalálható felső dobozokat a belső ajtókkal azonos stílusban rendezze.

A következő videó segít megismerni a gyártót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba