A "Klin ajtók" cég termékei: az előnyök és hátrányok

A „Klin ajtókat” az ilyen típusú termékek piacán Moszkvában és a moszkvai régióban igen széles választék képviseli. Lássuk, mi a jellemzői a gyártó termékeinek.

Cégről

A „Klin ajtók” gyártója már régóta kínál termékeit, és jónak bizonyult. A cég termelése Klin külvárosában található. A vállalat alkalmazottai egyénileg megközelítik az egyes ügyfeleket, igyekeznek teljesíteni vágyait. A cég bejárati ajtókat, garázskapukat, ablakrácsokat és redőnyöket gyárt.

Jellemzők

A hazai vállalat fő iránya a bejárati ajtók gyártása. A terméknek több előnye van:

 • A gyártási technológiát idő teszteli, így a termékek minősége a legjobb.
 • Minden felhasznált anyag a bemeneti szabályozás alá tartozik, ezáltal minimálisra csökkenti a termékek hibáit.
 • A termékek minden tervezése termikus szünetel van ellátva, azaz van egy hőszigetelő rétegük, amely elválasztja az attribútum külső lapját a belsőtől, ezáltal megakadályozza a kondenzátum képződését és az ajtó fagyását.
 • A termékek nagy választéka segít kiválasztani a terméket az Ön igényei szerint, és ha ez nem sikerül, megrendelheti azt ebben a cégben egy egyedi projektben, a vállalatban rendelkezésre álló anyagok felhasználásával.
 • A termelésben használt legmodernebb technológiákkal kombinált nagy mennyiségű termék lehetővé teszi a termékek költségeinek minimális csökkentését.
 • A termékek minden tartozékai is kiváló minőségűek, biztosan megvédi otthonát a hackerektől.

A gyártó bejárati ajtóinak szállítása nemcsak a moszkvai térségben történik, hanem a "Klin ajtók" társasággal együttműködő vállalatoktól is megvásárolható Oroszországban.

anyagok

A Klin gyártásához többféle anyagot használtak.

A fő szövet és ajtó doboz acélból készül. Vastagsága több mint 2 mmez több, mint a GOST által meghatározott norma. Ezt az anyagot a termék kovácsolt részeinek gyártására is használják.

A külső bevonathoz porbevonatot használnak. Megvédi az ajtó vasfelületét a korróziótól, és meglehetősen jól megjeleníthető.

A drágább modellek külső MDF-vel vannak kivágva. Ez egy természetes fa analógja, amelyet a fafeldolgozó ipar maradványaiból állítanak elő. Ezt követően a lemezeket egy filmmel ragasztják be, amely a legtöbb esetben a ritka fajok fát imitálja. Ez az anyag nem fél a hőmérséklet és a páratartalom változásától más formát kaphat, művészi faragást utánozhat.

Ezeknek a termékeknek az elit gyűjteménye számos természetes fából készült. Ez hozzáteszi, hogy a magánház teljes szerkezete, ahol ez az attribútum jön létre.

Az ajtó belsejéből több befejezési lehetőség is lehet:

 • Laminált padló. Ez ugyanaz az MDF, amely laminált felső réteggel rendelkezik. Ez az anyag idővel nem törlődik, nem veszíti el a megjelenését, tökéletesen ellenáll az állatok karmainak és fogainak. A laminátum szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, és megfelel a legszigorúbb előírásoknak, így az ilyen bevonattal ellátott ajtók gyermek- és egészségügyi létesítményekben is telepíthetők. Az anyag színskála eléggé gazdag, választhatja a fénytől, majdnem fehértől sötétbarnáig terjedő laminátumot.
 • Vinil műbőr. Ez műbőr.Ha korábban ezt az anyagot gyakran használták a vasajtók belső és külső kivitelezésére, most már nagyon ritkán használják. De néhány tervezési megoldás még mindig ezt a fajta befejezést jelenti. És a "Klin ajtók" kínálják. Ez a berendezés egyszerűen egy fémlemez köré tekercselhető vagy terjedelmes lehet. A második esetben a fém és a vinilbőr között habszivacsot helyeznek el, majd speciális körmökkel díszítik a speciális körmöket.

Az ilyen bevonattal ellátott ajtó meglehetősen eredetinek tűnik, és a vinil mesterséges bőr nagy választéka segít abban, hogy ez a termék otthonában kiemelkedő legyen.

 • Vinorit. Ez egy modern és nem túl népszerű anyag. Alacsony költsége és könnyű kezelhetősége miatt ez a bevonat elengedhetetlen a gazdaságos termékek számára. Ez gyakorlatilag nem ég, így biztosítva a tűzbiztonságot. Ez egy film, amelyet a szokásos MDF-be illesztenek. Egy ilyen bevonat tökéletesen tolerálja a környezeti változásokat, nem fakul. Az inkontinencia színei nagyon különbözőek.

Hogyan válasszuk ki?

A Klin Door Company termék kiválasztása több tényezőtől függ:

 • költségvetésmelyet erre az attribútumra kíván költeni. Az a mennyiség, amelytől függ, hogy melyik befejező anyagot használják, milyen kiegészítőket szerelnek fel a gyártó, és hogy az ajtó páncélozott üveg, kovácsoltvas elemekkel van-e ellátva, vagy egy rendszeres fémlemez, amely külső bevonattal rendelkezik, és egy sima MDF lapot.
 • Méretét. Meg kell határoznia az ajtó méretét. Ez a cég szabványos méretű vagy egyedi méretekkel rendelkező termékeket készíthet. A vállalat modellválasztékában dupla ajtók, valamint a magánházak elejére bejutó termékek találhatók.
 • Biztonság. Rendelkezhet a szokásos módon, páncélozott vagy tűzálló termékkel, attól függően, hogy az adott tulajdonság milyen követelményeket támaszt.
 • Stílusban. Az ajtó belső burkolatának megválasztását a belsőépítészet igen komolyan befolyásolja. Nevetséges, hogy a klasszikus stílusban díszített terméket modern környezetben nézzük. De még rosszabb, ha modern termékeket telepítenek a klasszikusokba. Nos, ha az ajtó a designon egybeesik a lakás belső ajtóinak megjelenésével.
 • Nyitási módszer. Kiválaszthat egy ajtót, amely a tűzbiztonsági szabályoknak megfelelően kinyílik a külső oldalra. Szükség esetén megrendelhet egy terméket, amely a szobában megnyílik.

Érdekes modellek

A "Klin ajtók" tartománya igen széles. Itt megtalálható a klasszikusan berendezett szoba, a modern stílus és a minimalizmus, valamint sok más termék. Íme a legérdekesebb modellek:

 • DKS48. Ez a termék klasszikus stílusban, mindkét oldalán furnéros MDF-be vágva. Az ajtókeretet díszítő oszlopok és karniszok művészi faragványokkal rendelkeznek. A vászon önmagában egy üvegbetéttel van díszítve, amelyen kovácsolt formájú kovácsolt rács található. Ez a kialakítás tökéletesen megvédi otthonát a hackerektől és díszíti a magánház bejáratát. A modell ára körülbelül 50 000 rubel.
 • DK64. A modell mindkét oldalán vinilbőrrel díszített. Az ömlesztett bevonat eredeti mintája mentálisan visszaküldi a szovjet korszakot. Ez a termék tökéletesen illeszkedik a folyosó belsejébe, melyet egy tetőtéri stílus díszít. A modell ára körülbelül 8500 rubel.
 • D1. Az ajtó termék íves formában készül, és vidéki házakba való beépítésre szolgál. Az elit sorozatra utal. A modellt tölgyből díszítették és művészi faragványokkal díszítették. Ez a termék hasonlít a középkori várhoz vezető ajtóhoz, és a ház tulajdonjogának kiemelkedő pontja lesz. Költsége körülbelül 90 000 rubel.

Hol vásárolhatok?

A "Klin Doors" cég különböző üzleteiben vásárolhat termékeket, amelyek egész Oroszországban nyitottak. Ha Moszkvában vagy Moszkvában él, akkor maga is meglátogathatja a termelést. Rendelje meg az ajtó "kulcsrakész" telepítését.

A moszkvai régióban történő szállítás a gyártó hivatalos honlapján is rendelhető.

Vélemények

A (z) Klin Door termékek vásárlói véleménye meglehetősen magas. Szerintük az ajtók kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, nagyon jól néznek ki, hosszú idő után sem veszítik el a megjelenést. A bevonatok nem fakulnak ki és nem húzódnak le, még akkor sem, ha az attribútum az utcára való kilépéshez van beállítva. A vevők nem találtak hátrányokat ezeken az ajtókon, kivéve azt a tényt, hogy az ajtógyártás rendelhető csak a moszkvai régió lakói és a főváros számára.

Tudjon meg többet arról, hogyan kell kiválasztani a "Klin ajtókat".

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba