A "House of Doors" termékei: típusok és jellemzők

 A House of Doors cég gyártása: Megtekintések és jellemzők

A House of Doors cég már több mint 10 éve gyárt bejárati és belső ajtókat, és ez idő alatt megbízható és komoly szervezetnek bizonyult. Kínál ügyfelei számára, hogy jó minőségű faépítéseket vásároljanak jó ajánlásokkal és tanúsítással.

Jellemzők

A House of Doors márka termelését egyedülálló és vonzó design jellemzi, továbbá kiváló minőségű anyagokból készül. Ha összehasonlítjuk a vállalat termékeit más gyártók analógjaival, akkor biztosan elmondhatjuk, hogy nem különböznek a minőségben, hanem alacsonyabb áron.

Az ajtótermékek természetes fából (főként tűlevelű fajokból) készülnek, ezért teljesen biztonságos a környezet számára.

A cég fő feladata, hogy egy lakásban vagy irodában lelkesedést hozzon létre úgy, hogy minden személy kényelmesen megnyitja a bejáratot vagy a belső ajtókat. A modern ajtótermékek közül sokan könnyen eltévednek, így a márka könnyen választható termékeket gyárt. A magas színvonalú ajtók és az európai szolgálat messze előlépteti a jelet, növelve fogyasztói igényét.

Kiváló minőségű kiegészítők, elérhetőség és a modellek hatalmas választéka - ezek a fő kritériumok, amelyek a "House of Doors" termékeit jellemzik. Ezen kívül a szervezet alkalmazottai mindig készek arra, hogy tanácsot adjanak a potenciális ügyfeleknek az ajtók megválasztásával kapcsolatos bármely kérdésben. A figyelmes vezetők gyorsan megrendelnek és tanácsot adnak a legjobb telepítési módokról.

felállás

Belső, építési, fém- és műanyag termékeket vásárolhat a „Door House” ajtóépítési üzletben. A belső vászonokat több sorozatban állítják elő, amelyek mindegyikének saját működési jellemzői vannak.

A leghíresebb sorozat:

 • „Asztalos” - az olcsó, az eredeti kialakításban eltöltött sorozat a vízszintes rajzolással egy ruhadarab felületén. Mivel a díszítéshez cellulóz alapú dekoratív anyagot használnak. A kialakítás lengő típusú nyílással rendelkezik, és egy ajtós egységből áll. A sorozat természetes fából, szilikátból vagy matt üvegből készül.
 • "Ocean" - Ez egy új gyűjtemény, amely öt modellt egyesít egy képpel. Így a vásárlók frissíthetik a lakás belsejét, csak egy sorozat használatával. Az "óceán" előnye a modellek variációja, a bevonat modern árnyalatai és a matt üveg térfogati részei. Szinte minden termék fából és üvegből készült, ami lehetővé teszi a ház együttes kialakítását.
 • "Architect" - tartalmaz egy fából készült keretből álló termékeket, amelyeken az MDF lap 0,6 cm vastag, ragasztott, a PVC bevonatnak köszönhetően a ruha fokozott szilárdsággal és ellenállással rendelkezik a deformációval szemben. Minden kivitelben üvegbetétek vannak, amelyek átlátszó szilikon ragasztóval vannak rögzítve.
 • "Europan" - olyan gyűjtemény, amely egyedi színeket és innovatív festményeket tervez. Az ajtószerkezetek hagyományos teleszkópos és speciális díszlécekből állnak, amelyek az ajtóval egy vonalat alkotnak. Az ajtólapok színes üveggel vannak üvegezve.
 • Polaris - egy sor olyan termék, amely fehér zománcozott. Ennek köszönhetően az összes vászon könnyen illeszkedik bármilyen belső térbe és hozzáadhat luxust.Nem igényelnek különös gondosságot, elég időnként nedves ruhával törölni őket. Minden modell innovatív berendezéssel készül, amely biztosítja a megbízhatóságot és a kiváló minőséget.
 • luxus - egy modern bevonattal rendelkező gyűjtemény - bioshpon. Ez egy európai fejlesztés a dekoratív bevonatok területén, amely kiemeli a textúra természetes jellegét speciális felületkezelés segítségével. A szerkezet szilárdságát szilárd fenyőből készült keret biztosítja.

A "Ajtók Háza" fémajtói a legmegbízhatóbb struktúrák az otthon védelme érdekében. Nagy szilárdsággal, tartóssággal és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képességük jellemzi.

Minden kivitel megbízható zárral van ellátva, amelyeket nagyon nehéz feltörni. A szigetelési sűrűség csökkenti a termék hővezető képességét, ami segít megőrizni a hőhatást a házban.

Ami a műanyag szerkezeteket illeti, két sorozatban állítják ki: „Drops” és „Harmonica”:

 • „Olvadás” képviseli a tűzálló, hőszigetelő és zajszívó ruhákat, amelyek a megnövelt tartósság és a kopásállóság tekintetében különböznek.
 • „Harmonika” - A műanyag belső ajtók nyitva vannak. Nagyon kényelmes hasznos hely mentése vagy két funkcionális terület elválasztása. Négy színben készülnek: dió, tölgy, bükk és fehér zománc.

Az építési ajtólapok borovi keretből állnak, és belsejében méhsejt töltőanyaggal vannak ellátva. A leggyakrabban az ideiglenes használathoz szükséges, és ezért nem állnak kiemelkedő esztétikai tulajdonságokkal. Segítségükkel a helyiséget zónába helyezheti, szigetelheti és hangszigetelt.

Fő előnyük a tartósság: az objektum üzembe helyezését követően az építési ajtók a rendeltetésüknek megfelelően használhatók.

Kiválasztási szabályok

Ahhoz, hogy a "House of Doors" cégben megtaláljuk a tökéletes vászont, meg kell mérni a nyílásokat, hogy pontosan megismerhessük a jövő ajtó keretének méreteit. A mérések helyesen segíthetnek a mesternek. Kényelmesebb az építés megvásárlása a cég hivatalos honlapján, mint a termékek boltokban történő keresése.

Az online áruházban azonnal meg lehet találni az ajtó végső költségét a telepítéssel együtt, ami megtakarítja az ügyfél időt és pénzt. A különböző formatervezési minták és vastagságmodellek segítségével kiválaszthatja a megfelelő opciót.

A termékek tervezése olyan változatos, hogy olyan színt találhat, amely jól illeszkedik az otthoni vagy irodai belsejébe. A vidéki házak számára fontos a bejárat megjelenése, így a bejárati fémszerkezetek vonzóvá teszik az épületet. Ezen túlmenően, néhány vasmodellnek fa díszítése van, amely lehetővé teszi, hogy azokat faházba telepítse. Ha a bolt választékában nincs szükség az ajtóra, akkor a terméket a saját vázlat szerint rendelheti meg.

Hogyan kell gondoskodni?

„Ajtók Háza” gondoskodik termékeiről, ezért utasítást ad az ügyfelek számára az ajtólapok gondozásának szabályairól. Az ajtók a belső tér fényes részét képezik, és rendszeres figyelmet és megfelelő karbantartást igényelnek. Az állandó gondozás hosszú ideig megőrzi a panelek eredeti megjelenését.

Csak néhány szabály figyelembe vételével tisztíthatja őket:

 • A belső ajtók tisztításához csak speciális mosószereket kell használni. Ez azért fontos, mert nem minden anyagnak lehet kedvező hatása a doboz felületére - néha a nem megfelelően kiválasztott szerszám károsíthatja a bevonatot.

Ne használjon tisztítófolyadékokat és csiszolóporokat, mivel kémiai reakcióba lépnek a fával és elrontják azt. A legjobb, ha tiszta vizet és alkoholt tartalmazó oldatot használunk.

 • Az ajtótisztítás egyszerű és gyors folyamat. Először nedves ruhával törölje le a port a vászon felületéről, majd törölje szárazra.
 • Emlékeztetni kell arra is, hogy a javítási munkák során a belső ajtókat el kell távolítani a csuklópántokról és eltávolítani. Ez azért szükséges, hogy ne károsítsuk őket, mert a javítás gyakran vegyi anyagok használatával jár. Alternatívaként az ajtólap műanyag csomagolással zárható.
 • A „House of Doors” cég különösen a poliészter lakkokkal ellátott ajtók gondozását ajánlja. Ezeket rendszeresen speciális eszközzel kell kezelni, amely megtartja az ajtó szépségét és fényességét.

Vélemények

A House of Doors cég jól bizonyította az építőipari piacot. Sokan kedvelik az adott gyártó termékeit, figyelembe véve, hogy a legjobb teljesítménytulajdonságokkal rendelkezik. A vevők pozitívan beszélnek az ajtók tervezéseiről, és azt mondják, hogy kiváló minőségűek, mint sok más, jól ismert márkákból készült vászon. A tervezési megoldások sokfélesége lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy olyan modellt, amely a legjobban hangsúlyozza a ház stílusát.

Mind a bejárati, mind a belső ajtók kiváló minőségűek és megfelelő gondossággal képesek több mint tucat éve szolgálni. A cég törődik a hírnevével, így segítséget nyújt az ajtólapok kiválasztásában. Sok vásárló megvásárolta a legjobb megoldást a tapasztalt vezetők tanácsának köszönhetően, akik nemcsak a választásban segítenek, hanem egyedi megrendeléseket is vállalnak.

Hogyan válasszunk ki egy ajtót?

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba