Cheboksary Door Factory: előnyök és hátrányok

 Cheboksary Door Factory: előnyök és hátrányok

Az új épület lakatlan lakóházába telepítve, vagy a hosszú életű lakóövezetekben nagyjavítással minden ingatlan tulajdonosa a belső ajtók cseréjére gondol.

Ezek a tervek nem csak a ház belsejére összpontosítanak, biztonságot nyújtanak, lehetővé teszik a háztartások nyugdíjba vonulását, nem engednek be más hangokat, ami nagyon fontos például a szoba számára, ahol a baba alszik.

Ezenkívül az ajtórendszereknek köszönhetően elrejtheti a vendégektől azt, amit nem szeretne bemutatni az idegeneknek, csak zárja be az ajtót a hálószobába vagy a személyes szekrénybe.

A „Cheboksary Door Factory”, amelynek előnyei és hátrányai az ügyfél visszajelzései alapján becsülhetők meg, gondoskodtak arról, hogy az ország minden lakója olyan terveket kaphasson, amelyek megfelelnek az ügyfél minőségi követelményeinek és kívánságainak.

A márkáról

Az ajtók piacán a „Cheboksary Door Factory” meglehetősen fiatal gyártó, azonban a cég folyamatosan fejlődik, új technológiákat és anyagokat vezet be az ajtólapok kivitelezéséhez. A gyár belső falak és ajtók gyártásával foglalkozik ipari és irodai helyiségekhez, amelyek tömör fából és MDF-ből készülnek.

A fő különbség a Cheboksary gyár és az ilyen termékek gyártói között kiemelt figyelmet fordít az előállított termékek minőségére.

A gyártás minden szakaszában a korszerű berendezések és a környező anyagok számára biztonságos, magas színvonalú berendezések használhatók.

A gyártási technológia megfelel a GOST és más európai szabványok követelményeinek. A Cheboksary-üzem ajtóinak létrehozásának minden folyamata szigorú minőségellenőrzés.

Különleges jellemzők

A cég főként keményfa és MDF panelekből készült ajtókereteket hoz létre. A ruhadarabok összekapcsolásának egyedülálló módszere és a további merevségi lapok bevezetése lehetővé teszi a cég számára, hogy garantálja ügyfeleinek, hogy az új ház falaiban az ajtók felülete nem deformálódik.

A faanyagok szilárdságának és stabilitásának biztosítása érdekében minden csomót, gyanta csomót és egyéb látható hibákat eltávolítanak, ami később elronthatja a késztermék minőségét, ha nem távolítják el. Az üvegcsomagok és a marás előkészítése után a vászonra ragasztott egy PVC lapot (Németországban gyártva), amelyre jellemző a megnövekedett nedvességtartalom elleni fokozott ellenállás.

A PVC mellett a furnér vagy a kis faforgács csíkja is lehet bevonatként. A gyártás utolsó szakaszában az ilyen vászonokat színező folyadék vagy festék borítja.

Főleg a Cheboksary-ajtók szabványos méretei: 90x200 cm, de ez még nem minden: a gyár szolgáltatásai a nem szabványos méretű ajtók tervezésére szolgálnak az ügyfélrajzok szerint. A vállalaton két-színű modelleket állítanak elő, egy nyitó rendszerrel, mint egy könyv, tükörelemekkel ellátott ajtók, rajzlap, sőt másolatok egy lyukkal a háziállatok házába való belépéshez / bejuttatáshoz.

A gyári belső válaszfalak eltérőek:

 • gyártási anyag;
 • a lefedettség típusa;
 • építés szerint.

A termékek Cheboksary gyár előnyei:

 • szép design;
 • kis súly;
 • hang- és hőszigetelő tulajdonságok;
 • hatalmas tartomány;
 • kiváló teljesítmény;
 • könnyű telepítés és karbantartás;
 • megfizethetőség;
 • funkcionalitást.A Cheboksary ajtórendszerek otthonokban, lakásokban, ipari helyiségekben, egészségügyi intézményekben és oktatási intézményekben használhatók.

választék

A Cheboksary-i gyár termékkatalógusában kilenc sorozatú ajtótervezés áll rendelkezésre:

 • "Alpha" és a legjobban eladott "Contour" - Ezek szigorú tervezésű minták, patosz és bombasztikusak. A belső válaszfalak minden eleme rendszeres geometriai alakzat, éles sarkokkal és vonalakkal. Az üveg adatai színe mindig eltér a vászontól.
 • "Modern" és "Prestige" gyűjtemények A modern design stílusának köszönhetően könnyen megismerheti. Ez több mint száz különböző modell. A sorozat vászonja üveges, vagy ívelt betétekkel rendelkezik, sima vagy érdekes mintázattal.
 • Az ipari helyiségek díszítik a lehetőségeket a szekcióból "Office". Az ilyen vászonok általában süket és monofonikusak, bár elhanyagolható számú példány van a nem defiáns üvegelemekkel.
 • "Klasszikus" és "Olympus" nagy érdeklődést váltanak ki azon fogyasztók körében, akiket nem vonz a modern divat trendek. Ezeknek a gyűjteményeknek a kapujait a szoba belső feltöltése díszíti.

Ezeknek a sorozatoknak a főbb jellemzői a sokszínű üvegből készült festett üvegablakok, faragási technikák alkalmazása és az aranyozás alkalmazása.

 • Az eredeti példányok kedvelői tetszeni fognak a sorozat ajtóváltozataival. "Emma". A gyűjtemény képviselői nem klasszikus színteljesítményt mutatnak. Az "Emma" ajtólapok bármilyen szín és árnyék vászonjai. Még a bejárati vászon is lehet a szivárvány bármely színe!
 • A népszerű swing opciók mellett a gyár gépein csúszószerkezeteket is gyártanak. Segítségükkel jelentősen takaríthat meg helyet a szerény méretű helyiségekben. Az ilyen modellek megtalálhatók a sorozatban "Compact".

Nem beszélve a belső partíciók íves kilátásairól. A telepítés legmegfelelőbb helyei a folyosók, a konyhák és a csarnokok. A Cheboksary-gyár termékkatalógusában is vannak ilyen formatervezési minták - kitűnő és rendkívül szép.

A termék hátrányai

Megérthetjük a Cheboksary gyár termékeinek hiányosságait az elégedetlen vásárlók véleményének olvasásával. Legtöbbjük beszél a házasság megszerzésének valószínűségéről. Vannak hiányosságok a bútorszalonok személyzetének munkatársai munkájában - a vállalat képviselői.

A termékek maguk is negatív értékelést kapnak. A vászon kialakításában hiányosságok vannak, szinte minden modellnél, a végeken - a felső és az alsó egy hagyományos fűrészeléssel van fűrészelve és nem laminált fóliával van lezárva. Emiatt a végek megjelenése romlik, és magukkal kell impregnálni, különben jelentősen csökkenthető az ajtó élettartama.

A fogyasztók mondják ezeket a hiányosságokat:

 • a furnér gyenge minősége (az ajtó működésének első hónapjaiban sokan összetörtek vagy repedtek);
 • PVC dekoratív film jön ki;
 • hajlított vászonokat hozni;
 • Ha ugyanazt a modellt használja többes számban, a vászon színe eltérő lehet.

Egy másik kellemetlen meglepetés lehet a vászon rugalmassága. Ha bezárja és nem nyomja meg keményen a csuklópántok közötti helyet, a vászon feltétlenül hajlik. A vélemények túlnyomó többsége pozitív termékjellemzőket mutat, mint például a költség, a tervezés, a minőség és a praktikus használat.

A Cheboksary Door Factory belső ajtajainak áttekintése: tekintse meg az alábbi videoklipet:

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba