Ajtók Velldoris: előnyök és hátrányok

 Ajtók Velldoris: előnyök és hátrányok

Senki sem tudja elképzelni, hogy egy modern, belső ajtók nélküli lakás található. Mindenki különös gondossággal kezeli a design, a szín és a cég választékát. Az orosz észak-nyugati piacot már régóta nyerte el a Velldoris cég, amely az ország többi régióját fedezi.

Cégről

A Velldoris cég belső ajtókat és ajtókat gyárt nem irodahelyiségek számára. A ház ajtajának kollekciói megfelelnek az összes minőségi előírásnak, modern kialakításúak, és jól illeszkednek bármely lakás belsejébe. A nem lakóhelyiségek esetében a vállalat egyedülálló megerősített, hangszigetelő, tűzálló és ingaajtókkal rendelkezik, amelyek fokozott kopásállósággal rendelkeznek.

A vállalati alkalmazottak folyamatosan javulnak. Látogatóközpontok látogatása Európában javítja készségeiket és globális innovációkat használ az ajtók gyártásában az orosz piacon.

A legmodernebb gyárban, Olaszországban és Németországban gyártott fafeldolgozó berendezések. Minden berendezés gépesített, ami lehetővé teszi, hogy gyárilag minőségi termékeket hozzon létre, és eltérjen a kézműves termékek termékeitől.

Az apartmanok ajtóinak megválasztása esetén nyugodtan hagyja abba a Velldoris ajtóit: modern design, jó minőségű, nagyszámú, alacsony árú modell kellemesen meglep.

anyagok

Költségvetési osztályú modern ajtók, szinte minden gyártó gyárt az MDF-ből. Ez az anyag speciális ragasztóval rendelkező faporból készül. Az MDF megkülönböztető tulajdonsága a kopásállóság, a tartósság, a nedvességállóság és a környezetbarát.

Az MDF vászon dekoratív díszítést igényel. A Velldoris cég az ügyfeleinek a finomságok széles választékát kínálja minden ízléshez.

Az egyik legnépszerűbb lehetőség ezekben a napokban eco shpon. A bevonat népszerűsége a nemes megjelenés, a természetes színek miatt. Az ekoshpon kúttal díszített vászon természetes fát imitál. Ez az ajtó elegáns és jól illeszkedik bármilyen belső térhez.

Azok számára, akik pénzt akarnak megtakarítani, a vállalat a lefedettséget vizsgálja. laminált. Egy speciális film, amely egy fa mintázat utánzata, az alapra kerül. A laminátum nem fakul ki, nem sárgul, tartósnak tekinthető, de nem tolerálja a karcolásokat, mivel nagyon vékony.

A fantasztikus bátor emberek számára a Velldoris azt javasolja, hogy önállóan válasszon ki egy olyan színt, amelyben a cég egy különleges vászonra fest. Az ilyen nem szabványos megoldások lehetővé teszik az élet legérdekesebb elképzeléseinek megvalósítását.

A műanyagot a modern szintetikus anyagok leginkább kopásállónak tartják.

A vászon alapjain viszonylag vastag, különböző színű és textúrájú lapok ragasztása különleges módon történik. Az ilyen ajtók hosszú ideig képesek szolgálni, és sok éven át nem veszítik el vonzerejüket a leginkább megfelelő helyeken - szállodákban, üzletekben, irodákban. A textúra és a szín tömegének beállításai.

belső

A Velldoris 12 egyedi belső ajtók gyűjteményét kínálja. Az Interi és a Duplex egymással visszhangzik az anyagok tervezésében és kiválasztásában. Mindkét kollekció kiváló minőségű ekoshponból készül, és üvegből készült dekoratív elemekkel rendelkező modelleket kínál, amelyek szintén választhatók - matt fehér, matt fekete és átlátszó, de matt hatásúak.

  • Gyűjtemény ajtók Interi és Duplex tökéletesen kiegészíti a skandináv stílusban készült lakást: a vonalak és a geometriai formák súlyossága hangsúlyozza a belső hideg eleganciát.
  • Név gyűjtemény Provance beszél magáról.A dél-francia stílusban kialakított belső tereket - napos és szelíd, a kollekcióból származó ajtók egészítik ki.
  • gyűjtemények Modern és intelligens z Hangsúlyozzák a high-tech design és a minimalista díszítésű apartmanokat.
  • Classico - A klasszikus belső terek számára készült, és Alaszkai és Kaszpi-szigetek nagyon közömbösek, mert a szín és az anyag választékától függően készen állnak bármilyen belső térbe illeszkedni.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyártó számos színt kínál, mint például fehérített, aranyozott, csokoládé tölgy, wenge, cappuccino, a választás kellemes lesz. Az ilyen árnyalatok nagyon divatosak a modern dizájnban, de a semlegesség rovására nagyon hosszú időre lesz szükség.

különleges

A Velldoris cég nemcsak az otthonukhoz vezető ajtót keresők kellemesen meglephetnek.

  • Az irodákban a nagy forgalmú üzletek, kórházak és üzleti központok nagyon fontos tulajdonsága a kopásállóságnak. Speciális sorozat Intelligens projekt Ezt a célt szolgálja.

Mivel a számos tulajdonsággal rendelkező termék, mint például a tűzálló, megnövelt hangszigeteléssel, számos követelménynek kell megfelelnie a GOST szerint, a Velldoris készen áll az összes szükséges tanúsítvány kiadására.

  • Intelligens és intelligens hangsorozat megkülönböztetik azt a tényt, hogy „könnyű” opciónak tekintik őket. Az ajtó feltöltése cellás, megnövelt hangszigeteléssel, az erősített cső vagy kettős keret miatt, amely belsejében ásványgyapot van feltöltve. Ez a sorozat kiválóan alkalmas irodák, szállodák és még különleges felvételi stúdiók számára is. A megnövelt hangszigetelés követelményei teljesülnek.
  • Smart Force sorozat kiváló hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, különleges szerkezeti szilárdsággal, geometriai stabilitással és fokozott kopásállósággal rendelkezik. A cső alakú forgácslapot tartalmazó szövet különbözik attól, hogy elég nagy tömegű, és három hurokra kell felszerelni. A Smart Force sorozatú ajtók egy lakásba telepíthetők, mint egy második bejárati ajtó, amelyet nem lakóhelyiségekben is használnak.
  • Smart Fire sorozat - tűzálló tulajdonságú ajtók gyűjteménye. Speciális habosítószalagot helyezünk el a háló kerületén, amely tűz esetén sűrűen eltömíti az összes rést, és nem teszi lehetővé egyrészt a füstöt és a tüzet a szomszédos helyiségekbe való bejutását, másrészről nem hoz létre olyan huzatot, amely fokozhatja a tüzet. Az ajtó belsejében egy nem gyúlékony és teljesen környezetbarát ásványgyapot réteg van, ezért nem bocsát ki mérgező anyagokat erős fűtéssel.

Az ilyen ajtók kereskedelmi helyiségeknek, például raktáraknak, szállodai szobáknak szánták. Ez a sorozat olyan ajtókhoz alkalmas, amelyek a felvonó tengelyéhez vezetnek, nagyszámú elektromos berendezéssel felszerelt helyiségekben.

Fogyasztói vélemények

A Velldoris cég véleményének áttekintése után nyilvánvalóvá válik, hogy a vállalat termékei nagyon népszerűek. Nagyon gyakran ezek az ajtók, amelyeket az észak-nyugati régió lakói telepítenek be az apartmanjaikba, de más területeken is vannak ügyfelek.

A tulajdonosok egyértelműen megjegyzik, hogy az „ár-minőség” arány csak tökéletes. A belső ajtók meglévő hiányosságai (néha szimmetria kissé megtört, ökológiai szellőzőnyílások vagy műanyag elszakadnak) az árnak köszönhetően minden kiegyenlítődik.

A boldog tulajdonosok tanácsot adnak a Velldoris termékeinek, és felhívják őket, hogy legalább közelebbről megvizsgálják őket.

Hogyan kell az ajtót saját kezével felszerelni, lásd alább.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba