Ajtók a fürdőhöz

 Ajtók a fürdőhöz

Ajtók - a fürdőkád legfontosabb eleme. A gőzfürdő belsejében a kályha, a gőz és a nedvesség hőjének megőrzése, valamint az optimális hőmérséklet fenntartása az egész fürdőben, így a többi kellemes és kényelmes. Mivel a vászonokat magas hőmérséklet és páratartalom miatt megnövelt terhelés mellett üzemeltetik, magas követelményeket támasztanak minőségükkel és teljesítményükkel. Cikkünkben igyekeztünk figyelmet fordítani a fürdő ajtajának megvásárlásával, telepítésével és működtetésével kapcsolatos valamennyi kulcsfontosságú kérdésre.

A tervek típusai

A fürdő ajtajának fogalma többféle ajtószerkezetet ötvöz, különböző funkcionális és célú. Mindegyikük, teljesítve sajátos feladatait, közös célt szolgál, hogy a fürdő a lehető legkényelmesebb és biztonságosabb legyen. Ismerje meg a különbséget.

A termékek különböznek egymástól:

 • Egy tömör hálóval összeragasztva, mikro-horonyba ragasztva és két ékkel, amelyek biztosítják a lemezek megbízható rögzítését. Az ilyen szerelési lehetőség kiküszöböli a szálak deformálódását és repedését, ha az aktív használat a kemény fürdési körülmények között történik.
 • Több részből álló panel - ajtólap, doboz, négyszögletes, félkör alakú vagy sugárvágó és dobor.
 • Tábla, melynek keretét a fa lécek, az MDF, a furnér választására használják. A keretrészt alkotó elemek többirányú szálakkal rendelkeznek, ami kiküszöböli az ajtókeret geometriájának megsértését a magas hőmérséklet és a magas páratartalom miatt.
ék
Filenchatnaya
board room

A felsorolt ​​típusok süket ruhával vagy kombinációval történnek. Néhány vászon teljesen fa, míg mások ablakai vannak a vásznon.

A telepítés helye szerint külső szerkezetek vannak megkülönböztetve, amelyekkel az épület bejáratát a beltéri helyiségek belsejében - gőzkabinok, mosókonyhák, előszoba és belső helyiségek biztosítják a pihenőhelyiségek számára. Az utcai ajtóknak masszívaknak, szilárdaknak és megbízhatóaknak kell lenniük, legjobban egy vasból vagy acélból készült dobozban. A belső ajtók könnyű vászonból készültek.

A nyitási mechanizmus szerint az ajtók csúsznak és lengnek. Minden egyajtós fürdőajtó esetében változatlan szabály van. Meg kell nyitni a szobából, és nem belsejében - ez garantálja a fürdőben való biztonságos tartózkodást.

A csúszószerkezetek főként nagy fürdőkomplexumokban találhatók, ahol a stílusos megoldás biztosítja azok használatát a belső tér elrendezéséhez. Ezek nem alkalmasak gőzfürdőkre: Ezzel a kialakítással garantált azonnali gőzszivárgás. Az ország szerény fürdőjében a csúszó típusú ajtóknak nincs értelme.

Ajtó zsanérok. A bejárati ajtók esetében nincs különbség, hogy milyen baldachinok vannak benne. Egy másik dolog - olyan termékek, amelyek felszerelik a gőzfürdőt. Biztonsági okokból nem szabad potenciálisan veszélyes elemeket égetni vagy megsérülni.

Mindezek alapján a gőzkabin nyílásának megszervezéséhez a legjobb, ha ajtókereteket használnak, ahol a csuklópántok rejtve vannak.

Funkcionális jellemzők

A gőzfürdőbe szerelt ajtókat a kritériumok szerint választják ki:

 • Hőállóság, tűzbiztonság, deformációs ellenállás.Ez a fürdőtermékek egyik legfontosabb tulajdonsága. A vászonoknak könnyen kezelniük kell a nehéz üzemi körülményeket, és meg kell őrizniük eredeti formájukat a páratartalom és a magas hőmérséklet hatására. A minőségi tervek úgy vannak kialakítva, hogy éles hőmérséklet-ingadozások mellett működjenek.
 • Képesség a belső hő hatékony megőrzésére és megtartására. Jó ajtók - hermetikus, kis méretű, hőszigetelővel, minimális hőveszteséggel.
 • Viseljen ellenállást - az óriási terhelés miatt, amelyet a fürdőajtóknak a fenti körülmények között kell ellenállniuk, az erejük is jelentős szerepet játszik.
 • A káros füst hiánya melegítéskor - a fürdő látogatása fokozza az egészséget, és nem veszélyeztetheti. Ezért az ajtók hő- és gőzszigetelő töltetét környezetbarát anyagokból kell készíteni, amelyek kizárják a toxinok kibocsátását magas hőmérsékleten.
 • Megjelenés - minden tulajdonos azt akarja, hogy a fürdője eltérjen a többi tervezőtől. Az eredeti ajtók telepítése ezt a lehetőséget biztosítja.
 • Biztonság. Az egyoldali kifelé nyíló szerkezetek nemcsak hozzájárulnak a gőzfürdő hasznos területének ésszerű használatához, hanem lehetővé teszik azt is, hogy sürgősségi helyzetekben gyorsan el lehessen hagyni.

külső

A bejárati ajtókra nincsenek különleges követelmények. Fontos, hogy jó hőszigetelést biztosítsanak és szorosan lezárjanak, hozzájárulva az értékes hő megőrzéséhez az egész fürdőben. E kritériumok szerint a gyártók soraiban bemutatott bármilyen fa- vagy fémmodell alkalmas.

Rendes utcai ajtók egyedi ajtókkal és magas küszöbértékkel. A mai kis elterjedésű fürdőben a bejáratot kettős levéltermékekkel feketékkel látják el.

A külső szárny jelenléte az ajtókon előfeltétel, mivel a felesleges füst eltávolítására szolgál.

belső

Számos modern fürdőkomplexumnak számos szabadidős szobája van. Ezért az ajtószerkezetek sűrűsége, amelyek egymástól elkülönítik a helyiségeket, alapvető jelentőséggel bírnak, hogy a lehető legjobban korlátozza a nedvesség elérését.

Ez negatív hatással van az olyan szórakoztató rendszerek és elektromos berendezések állapotára, amelyekkel az ilyen létesítmények fel vannak szerelve.

nyílások

A vászon felszerelésekor oly módon kerül elhelyezésre, hogy az alulról kis hézagot hagyjon a szellőzőrés számára. Ha a fürdő szellőztető rendszerrel van felszerelve, akkor erre nincs szükség. A fürdőberendezések megfelelő működéséhez szükség lehet a távolságra is.

A modern szaunák és szaunák elektromos kandalló rendszerekkel vagy speciális kemencékkel történő felszerelésekor a készülékek mérett és állandó levegőellátást igényelnek.

Anyagok: előnyei és hátrányai

A fürdő meglátogatásával kényelmes és nyugodt érzés érhető el egy bizonyos hőmérsékleti rendszernek köszönhetően, amely a fürdőkályha - egyszer és az ajtók - kettő részvételével jön létre. Ezért az utcai és belső ajtók gyártásához használt anyagok nagy jelentőséggel bírnak. Ezek fa (siket), üveg, kombinált típus: üveg + fa.

Melyik közülük jobb, ha a fürdőbe történő beépítésre van szükség, attól függően, hogy milyen típusú. Az orosz fürdőt, valamint a finn szaunát fel lehet szerelni a felsorolt ​​termékek bármelyikével, és a török ​​fürdőt (hamam) ajánlatos a duralumin dobozos üvegmodellekkel felszerelni.

fa

Fából készült ajtók a fürdőben klasszikusak. A szerény vidéki fürdőkben és a legmodernebb rekreációs komplexumokban többféle fürdővel is rendelkeznek.

előnyei:

 • Környezeti tisztaság és biztonság.
 • Jó hőszigetelés és alacsony hővezető képesség.
 • A természetes fa aromája segít pihenni, és néhány fafaj gyógyító tulajdonsággal rendelkezik, ami növeli a fürdőhely gyógyító hatását.
 • Esztétikus megjelenés.

hátrányai:

 • A vászon zsugorodásának és deformációjának valószínűsége a folyamatos gőz, nedvesség, magas hőmérséklet miatt.
 • Baktericid és antiszeptikus bevonat nélkül a fa gomba, penész és rovarok ellen védtelen lesz.

Ami az anyagokat illeti, az ajtógyárak tűlevelű vagy keményfákat használnak:

 • A hársmennyiség alacsony, ezért egy hársajtóval a gőzfürdő gyorsan felmelegszik. A ragasztószöveteket hasznos tulajdonságok és kiváló esztétikai tulajdonságok jellemzik. Tartósak, nem repednek, alacsony gyantás tartalmúak, könnyű mézes aromájuk és szép színük van.
 • Aspen. Ez egy puha, könnyen feldolgozható, viszonylag olcsó anyag. Az aspen termékek gyenge anyagtartalmúak és kellemes színekben finom természetes színekkel rendelkeznek. Hátrányok: az a képesség, hogy idővel sötétítsen, és hajlamos a fabetegségekre.
Linden fa
rezgő nyárfa
 • Alder, amelynek gyógyító tulajdonságai miatt az egyik legkeresettebb anyag. A magas hőmérséklet hatására a vászon szokásos színe helyett egy gyönyörű rubin árnyalat váltja fel, amely fokozatosan eltűnik, amikor az ajtó elindul.
 • Vörösfenyő. Ruhái nagy sűrűséggel, jó nedvességállósággal és kiváló dekorációs tulajdonságokkal rendelkeznek.
 • Fenyő - tartós, nedvességálló, kiváló gombaállósággal.
égerfa
vörösfenyő
Fenyőfa
 • Drága termékek készülnek az Abash-i afrikai tölgyből - könnyű, tartós, hőálló fa alacsony gyanta és kanadai cédrus nagyon csokoládé színe és lenyűgöző aromájával.
 • Az öngyártó ajtók esetén az alap fenyves padlóburkolatokból készül, és szép megjelenésük és a kialakítás erősítése érdekében a burkolatot burkolatra használják.
tölgy
Tölgy - Abash

Fémből

A vasajtók nagyszerűek a fürdő bejáratának megszervezéséhez. Tartósak, megbízhatóak és megvédik a jogosulatlan belépést. A vashoz képest az acéltermékek nagyobb szilárdsági jellemzőkkel és a külső tényezőkkel szembeni fokozott ellenállással rendelkeznek.

A funkcionalitás növelése érdekében használhatja a szigetelést és a vonzerejét - az eurolining vagy fa lécekkel való bélést. Ebben az esetben a fém kültéri ajtó jó hőszigetelést biztosít, ami soha nem felesleges a fürdőben. Minus fém ajtók befejeződés nélkül - a hidegben a felszínre történő fagyás veszélye.

Sokan szeretik az utcán kiugrani a gőzfürdő után, hogy lélegezzenek vagy merüljenek egy hófúvásba. Visszatérve, akkor véletlenül megérintheti a jégtáblát, és pillanatnyilag befagyaszthatja magát. Kevés öröm van itt.

műanyag

Ha a biztonság kérdése nem alapelv, akkor az ajtó műanyag lehet. Tekintettel arra, hogy egyáltalán nem szükséges fehér bejárattal ellátni a bejáratot, de kiválaszthatja az esztétikus megoldást a fa textúra utánzásával. Hogy megértsük, hogy műanyag, csak érintse meg. Egy másik plusz az alacsony ár. A nyilvános fürdők gyakran olcsó PVC ajtókkal vannak ellátva, amelyek ellenállnak a gőznek, a nedvességnek és a penésznek.

hátránya:

 • Könnyen csapkodott.
 • A telepítés definíció szerint nem lehetséges, ha a helyiségeket stilizált antik, vagy a tervezést etnikai stílusban tervezték.

Sok fürdő kísérő szerint a PVC ajtaja - a nyílt íztelenség jele.

üveg

A 8 mm-es edzett üveg segítségével könnyű, elegáns és tartós ajtókat készíthet. Az üvegmodellek állandóan magas igényei kiváló teljesítménytulajdonságaik miatt:

 • Nagy hőállóság a kiváló nedvességálló tulajdonságokkal kombinálva.
 • Megnövelt szilárdság és biztonsági teljesítmény. A háló esetleges megsemmisítése kiküszöböli az egészségkárosodást, mivel a töredékek nem tartalmaznak éles éleket.
 • Rezgésálló. Az edzett üveg törésénél a szilárdság mutatói ötször magasabbak, mint a normál.
 • Nagyobb ütésállóság.
 • Jó fényáteresztő és fényelnyelő képességek.

Még néhány érv a vásárláshoz:

 • Ezek viszonylag kis súlyúak, így könnyen megnyithatók.
 • Vonzó megjelenés, amely megőrzi a megjelenés esztétikáját a teljes élettartam alatt.
 • Minimális hőveszteséget garantálnak a szilikon tömítőanyaggal ellátott ruhadarabok felszerelése miatt, amely biztosítja az ajtókeret szoros illeszkedését.
 • Csak telepítve van. Egy univerzális ajtókerettel rendelkeznek, aminek következtében a telepítés során kiválaszthatja, hogy a fedél milyen módon nyílik meg - balra vagy jobbra.
 • Problémamentes karbantartás. Az ápolás a mosószer készítmények időszakos feldolgozására csökken.
 • Különböző textúrák, színek, díszítés jellemzi, ami bővíti a kívánt modell kiválasztásának lehetőségeit.

A testreszabott ajtógyártás komoly előnyt jelent az ügyfelek számára - ez a vászontervezés korlátlan választéka. Üvegajtó megvásárlásakor átlátható, matt vagy színezett vászonnal rendelkező modellt választhat.

Legnagyobb hátránya a magas költségek, bár nem tekinthető indokolatlannak az előnyök lenyűgöző listája miatt.

A bélésből

Bélés - egy másik rendelkezésre álló anyag fürdőajtók gyártásához.

előnyei:

 • Kiváló hangszigetelési tulajdonságok.
 • Tartósság és ellenállás a külső hatások miatt a védőanyagok impregnálása miatt.
 • A deformációval szembeni ellenállás, penész és gomba károsodása.
 • Egyedülálló vizuális fellebbezés a fa soha nem ismétlődő természetes mintájának köszönhetően.

Az éger, mész és cédrus panelek ideális anyagok. A szaunaajtók nyugodtan ellenállnak a magas hőmérséklet- és páratartalomnak, melegítés közben hasznos fitoncidek keverékét bocsátják ki.

A gőzfürdő fűtésének mértékétől függetlenül nulla a valószínűsége annak, hogy az égőlapokból készült termékeken égetnek.

Gyártási szabványok

A bejárati ajtók különböző méretűek, figyelembe véve a fürdőszerkezetek egyedi architektúráját. A klasszikus változat 1800x650 mm méretű külső ajtók és kötelező magas küszöbérték.

Mosáshoz

A mosóajtóknak a szokásos méretei vannak, bár néha kisebb a szélességük, hogy megakadályozzák a nedvesség terjedését, ami szükségszerűen ebben a rekeszben nőtt. A mosogató ajtajának ajánlott szélessége 0,60 cm.

Ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe a nedvesség ellenállásának követelményét. A tömbök ajtóinak kiválasztásakor szellőzési rést kell hagynia - az ajtólap aljától az ajtókeretig tartó rés, amint azt már említettük. A rendes beltéri ajtók 2-3 mm-es résszel rendelkeznek, míg az ajtót a mosáshoz alulról legalább 5 mm-re kell elhelyezni, ellenkező esetben a duzzadt vászon zárva és kinyitva elakad.

Gőzfürdő

A gőzfürdőben a mennyezet alatti klubok felhalmozódnak a gőzökben. Ennek a rétegnek az átlagos vastagsága 0,6-0,8 m, ezért szükséges, hogy a felső - felső ajtószél és a befejező mennyezet között 0,6-0,8 m zseb legyen.

Az optimális ajtómagasság 1,6 m. Magas küszöb szükséges. Magassága kb. 18-20 cm legyen, Több probléma egyszerre történő sikeres megoldása:

 • Korlátozza a hideg levegő elérését, amikor a gőzfürdő belép és kilép.
 • Megakadályozza a tervezeteket.
 • Az ajtó felső széle ellen védőként cselekedjünk: amikor valami fölé lépünk, automatikusan lefelé hajolunk. Vagyis a küszöbnek köszönhetően elkerüljük a lehetséges sérüléseket.

Most a gőzfürdő ajtajainak szélessége.Függetlenül attól, hogy a legtöbb forrás a 700x1900 és a 800x1900 mm-es szabványméreteket, a vászon szélességével kapcsolatban más vélemények is vannak. Sok kézműves szakember azt tanácsolja, hogy széles ajtókat szereljen fel, és érdekes, hogy sokkal szélesebb, mint a szabvány, javasolva 900-1000 mm-t és még egy dobozra. Például, ha az ajtó 1600 mm magas, akkor 1300 mm szélességgel nagyon kényelmes lesz belépni, különösen akkor, ha bizonyos berendezéseket be kell vezetni.

Jobb elutasítani a nem szabványos 2 méteres szerkezeteket, amelyeket külföldi gyárak gyártanak.

A gőzfürdőben fontos, hogy gondoskodjunk a gőzről, nem is beszélve az értékes hőről, amit az ablakok és ajtók kis mérete segít.

elhelyezkedés

Hagyományosan a fürdőben mosó, váróterem, gőzfürdő és számos modern fürdő is rendelkezik medencével. A nyílások elrendezésekor a biztonság, a hőmegtakarítás és az ajtók használhatóságának alapelvei nemcsak az utcán, hanem az utcán is használhatók.

Tehát foglalja össze a cikkben foglaltakat az ajtószerkezetek különböző helyiségekben történő telepítéséről:

 • utca - az építők azt javasolják, hogy a bejárati ajtót délre irányítsák annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék a kedvezőtlen időjárási viszonyok hatását. Tehát kevésbé lesz zavarva az eső, a hófúvás, a széllökések. Az ajtóra vonatkozó követelmények - megbízhatóság, tartósság, betörés elleni védelem, ideális esetben - jó hőszigetelés, amely könnyen megoldható melegítéssel és a vászon felé nézve.
 • belső - Érdemes telepíteni őket további helyiségek - zuhanyzók, pihenőhelyek - jelenlétében. Ön tisztában van a fő követelménygel - a sűrűséggel, hogy korlátozza a páratartalom elérését. A festmények harmonikus kiegészítése a belső térrel, ezért próbálja meg megszüntetni a stílus és a szín ellentmondásait.
 • A mosogatóban - a standard ajtók ide illeszkednek, mivel a hőmegőrzés tulajdonsága nem olyan fontos itt, mint a gőzfürdőben. Ugyanez vonatkozik a váróteremre is. Szellőztető rendszer hiányában ne feledkezzünk meg a rések szükségességéről, ha az ajtó szilárd. Alternatív, bár drágább lehetőség - üvegszerkezetek sok gyakorlati előnnyel, ha nem zavarja meg a kérdés árát.
 • Az épület pálcáján A jó ajtók ugyanolyan fontosak. Mivel méretük tetszőleges, és maga a kapu tervezési jellemzőitől és méreteitől függ, lehetőség van arra, hogy azokat egy hüvelykes vágólapról rendeljék meg. Az ajánlott dobozméret 1050x900, a vászon pedig 940x790 mm.

Tippek a kiválasztáshoz és a telepítéshez

Ajánlások és tippek a nyílások szervezéséhez:

 • A mosdóban és a gőzkabinban a legjobban a klasszikusnak tekintett ékajtókat helyezzük. Az ilyen szövetek kiváló hőszigetelést és hőveszteség hiányát garantálják. Süket vagy ablak lehet.
 • Masszív külső ajtók - ez a legjobb megoldás, mert garantálja a megbízható védelmet a betörők ellen. A vászon túlzott tömegessége a belső ajtóknál nemcsak nem megfelelő, hanem veszélyes is, mivel megnehezíti a kilépést tűz vagy hirtelen egészségügyi problémák esetén. Ha másodpercekre számít, a késedelem az életre fordíthat.
 • A gőzfürdőre szerelt ajtók fém fogantyúkkal - a biztonsági szabályok súlyos megsértése és az egészségre gyakorolt ​​potenciális veszély. Megengedett, hogy csak fémházakat készítsenek, míg korróziógátló anyagokkal kell kezelni őket.
 • Biztonsági szerelvények - fa, kerámia, üveg, műanyag, vagyis olyan anyagokból készültek, amelyek kizárják az erős hőt, és így az égési lehetőségeket. Az üvegtermékeket 3-4-elemű mágneses reteszekkel kell ellátni, amelyek bármilyen helyzetben működtethetők.
 • Az antiszeptikus lakk, lakk, festék a vászon belső felületének feldolgozásához két negatív pontot jelent. Az ilyen bevonatok olyan gátat hoznak létre, amely lelassítja a fa nedvességének természetes felszívódását, és magas hőmérsékleten hat a toxinok felszabadítására.

Mit válasszunk: fa vagy üveg?

A fürdő ideális anyaga egy fa. A funkcionalitás és a hatékonyság szempontjából a legjobb megoldás a mész ajtaja. Habár sok fürdőkészülék egyetért abban, hogy az orosz fürdőben az üvegajtó ugyanúgy megérti az összes fontos feladat megoldását.

Előnye a fával szemben a nedvességre adott válasz teljes hiánya. Nagyjából elmondható, hogy a fából készült vászonnak két állapota van: összezsugorodott és duzzadt, a harmadik pedig közbenső, ami nem változtatja meg a lényeget: az állandó átalakulások repedések kialakulását provokálják, hozzájárulva a gőz kibocsátásához és a hőveszteség növekedéséhez.

Az értékelések elemzése után a felhasználók túlnyomó többsége elégedett az üvegajtók beszerzésével, az ár ellenére. Néhányan még higrométerként is használják a páratartalom meghatározására a gőzfürdőben. Vezetők az üvegmodellek gyártásában - Észtország és Finnország, kiváló minőségű lesz a finn márka termékei Harvia. Bár az orosz cégek soraiban is elég jó választás van.

Hogyan lehet lezárni?

A jó fürdőajtókat a maximális tömítettség és az alacsony hővezető képesség kombinációja jellemzi. A hermetikusan lezárt üvegmodellek megfelelnek ezeknek a követelményeknek, de egy egyszerű fából készült termék, amely száraz üzemmódban működik, megrepedt, hogy megoldja ezeket a problémákat a hatalmán túl. Ezért szigetelés nélkül nem tehetünk. A vászon tömörítésének elhanyagolásával fel kell készülni arra, hogy 60% -kal növelje a gőzfürdőben a hőveszteséget, mert a fűtetlen ablakok miatt a szoba csak 20% -kal veszíti el a hőt, és 20% -aa mennyezeten és padlón megy keresztül, a rosszul szigetelt ajtók pedig a többi hőt.

Csak egy környezetbarát, nedvességálló, gőzáteresztő anyag alkalmas a fürdőajtó tömítésének szerepére. A választás leggyakrabban a természetes nemez, a bazaltgyapot, az ecowool, a fólia-szigetelt anyagok - jó „légzési” tulajdonságokkal rendelkező anyagok javára történik.

A népszerű lezárási módszerek a következők:

 • A vászon felszerelése hőszigetelővel filcszigeteléssel + hársból készült burkolattal. Ez a legegyszerűbb lehetőség.
 • Az ajtó kerületének tömítése az Energoflex segítségével - egy lágy cső, amely a csatorna csövek szigetelésére szolgál. Ha az anyag tömörsége rosszul megtört, akkor egy további keret alakul ki, vagy egy fóliából készült bevonat készül.
 • Hőfüggönyök kialakítása a bejáratnál: kárpitos filc + megerősített műbőr vagy ponyva függöny. Ez a legpontosabb mód.
 • Kárpitos filc + szigetelőhenger a vászon széleinél + rostálás + burkolat mészköpenyes lapokkal. Kiderül, hogy nem csak tartós, hanem esztétikus.

Mindezek a megoldások önállóan megvalósíthatók.

Külső dizájnvászon

A belső ajtók kialakításában szintén részt vesznek a fürdőben lévő ajtók, mint a házak és lakások szerkezetei, és a fürdőhely stílusformáló elemei lehetnek. A festmények díszítése itt is jelentős szerepet játszik.

Fából készült termékek. A művészi faragás a fahordók díszítésére szolgál - ez az exkluzív termékek megrendelésre való kiváltsága. A költségvetés utánzatok próbálnak versenyezni faragott tömörfa ajtókkal, de valószínűtlen, hogy érdeklődnek a fafaragás igazi hívei. Bár a drága fákból (tölgy, cédrus, abasha) készült faragványok árai egyszerűen mesések. Otthoni kézművesek díszítik az ajtókat lécek, háromdimenziós panelek és faragott díszítéssel, amelyek nem kevésbé szépek, mint a gyárilag gyártott kollégáké.

A masszív vörösfenyőből vagy antik fenyőből készült burkolatú ajtók a fürdőterület megfelelő kialakításában egyszerűen luxusnak tűnnek, és drága régiségek benyomását keltik, ami kizárólagosságot ad a belső térnek, és hangsúlyozza a tulajdonos státuszát. A vászon mesterséges öregedése hatékony módja egy fa individualizálásának azáltal, hogy egyedülálló mintázatot hoz létre a kefével, festéssel, patinálással és scuffokkal, amelyeket különböző színskálákkal játszanak le.

A vörösfenyő textúra gazdagságát a lakk hangsúlyozza.

Üvegmodellek. A piros üvegajtók vonalaiban a mintákkal rendelkező modellek különös figyelmet érdemelnek. A vászonra készült monofonikus vagy színes rajzokat különféle egyedi technológiákkal - gyémánt gravírozással, homokfúvással, selyem-szitanyomással - készítjük, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen geometriai, absztrakt, virágos témájú rajzot készítsen.

Ez egy nagyszerű lehetőség a fürdők és a szaunák tervezésének diverzifikálására, és a tulajdonosok számára kötelező bónusz a szemlélődés esztétikai élménye.

Ha többet szeretne megtudni a fürdő minőségi ajtójának kiválasztásáról, az alábbi videót tekintheti meg.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba