Alexandria Doors termékek

 Az Alexandria cég termékei

Az Alexandria Doors 22 éve erős piaci pozícióban van. A vállalat természetes fával dolgozik, és nemcsak belső, hanem bejárati ajtószerkezeteket is gyárt. Emellett a választék csúszórendszereket és speciális (tűzálló, zajszigetelő, megerősített, páncélozott) vászonokat tartalmaz. Ezeknek az ajtóknak a minősége messze túlmutat országunk határain.

Jellemzők és előnyök

Az Alexandria Doors márka összes termékének főbb jellemzői:

 • Szerkezeti szilárdság. A bejárati ajtók a legerősebb acélból készülnek, és a belső ajtóknak nagy a nedvességállósága, a mechanikai feszültséggel szembeni ellenálló képessége és könnyen tisztítható felülete. Az ajtókban, amelyek speciális hangszigetelő célúak, az Avotex anyagot használják a repülőgépipar számára.
 • A kifogástalan design. Minden ajtóburkolat nemesfából készült, a belső ajtók kiváló minőségű, Olaszországban készült természetes furnérral készülnek. Háromdimenziós hatású minták lehetségesek. Az ajtólapok nem tartalmaznak zsanérokat, és tökéletesen sík felületűek.

Ennek a gyártónak a előnye a többiekhez képest a speciális ajtók széles választéka. egy adott funkcióra összpontosítva:

 • A megerősített ajtók olyan szerkezetek, amelyek nagy forgalmú területekre vannak tervezve, de különleges tűzvédelmi követelmények nélkül. Tartósabb és erősebb váza van, erősített vászon tartós anyagokból.
 • A könnyű ajtóknak kisebb súlyuk van, és nagyszerűek a lakóövezetekbe való beépítéshez.
 • A magas hangszigetelésű ajtók tárgyalótermekbe, nem kevesebb, mint négycsillagos szállodákba és lakóövezetekbe való beépítésre tervezték, ahol különleges követelmények vannak a hangelnyelésre (gyerekeknek, HiFi-akusztikával vagy házimozi-helyiségekkel). Az ajtólap fából készült, és megfelel minden SNiP-nek.
 • A tűzálló ajtóknak három tűzállósági osztálya van (30, 45 és 60 EI), vastag ajtólap és hangszigetelő paraméterei 45 dB.

típusok

Az ajtók két típusra oszthatók: bejárat és belső tér, amelyek mindegyike különbözhet az építés típusától, a fő funkciótól (a helyiség zónázása mellett) és az anyagtól, amelyből készült.

A bejárati ajtók gyűjteményét hívják Aviator (Aviator) az „okos otthon” rendszerbe való beágyazásának lehetőségén alapul. Mindegyik ajtó a modelltől függetlenül felsõ titkos zárral van ellátva (3. és 4. osztály törése), amelyhez a behatolók elzárják a befogadást egy nehézfém béléssel mágneses páncél piercing firmware-sel.

Az eltávolítható csuklópántrendszer miatt az utcai zsanérokból nem lehet bejárati ajtót eltávolítani

A zár három lépésben zárva van. Ezen kívül van egy alkalmazás, amely lehetővé teszi az ajtó vezérlését és a szúrópróbaszerelések nyomon követését egy okostelefonon keresztül bármely operációs rendszeren. Az ajtó teljes "agya" (processzor, merevlemez, kijelző és mikrofonú hangszórók) be van ágyazva a vászon belsejébe.

A belső vászonok két típusra oszthatók: klasszikus stílusra és modernre. A klasszikus gyűjtemény azonos nevet tartalmaz. Alexandria és Emperadoor. Az első kollekció antik stílusú vászonra épül, díszített oszlopokkal és díszített oszlopokkal, festett üveggel és arany üveggel. A második egy masszívabb szerkezet, amelyben a vászon több részre oszlik. Megengedettek a betétek jelenléte a domborművek és a részleges üvegezés formájában.

Modern gyűjtemények Premio, Kleopátra, klasszicista. A Premio kollekció olyan emberek számára készült, akik nem szeretik az egyik stílusban lakni, és gyakran megváltoztatják a belső teret. Ez az ajtólap bármilyen modern kialakításra alkalmas (kivéve a klasszikusokat és a Provence-t), mivel a legegyszerűbb kialakítással és különböző színárnyalatokkal rendelkezik.

A "Cleopatra" természetes meleg színekből készült ajtó (dió, cseresznye, tölgy), amely üvegezés formájában kanyarog.

Neoklasszikus - keretes ajtók nagy üvegterülettel vagy teljesen süket. A klasszikus változatokkal ellentétben a keretes résznek szigorú geometriai alakja van, kanyarok és fürtök nélkül.

modell

A bejárati struktúrák két modellre oszlanak: a „Comfort” apartmanokhoz és a „Lux” magánházakhoz. Mindegyik modell három kivágási szinten készül: könnyű, egyszerű és intelligens.

A belső ajtók gyűjteményeiben lévő modellek a keretezett részek méretétől és helyétől függenek. Minden modellt több színválaszték és több üvegezési lehetőség képvisel.

A hagyományos ajtókkal ellentétben a csúszó belső kialakítású modellek különbözik a telepítés módjától és a rögzítési módtól:

 • A normál egy kompakt, kompakt tolóajtó.
 • A Liberta alkalmas azok számára, akik számára fontos, hogy a nyitott állapotú ajtó teljesen láthatatlan legyen. Az ajtólap teljesen a falba kerül.
 • A Turno nagy forgalmú szobákhoz készült, mivel a vászon mindkét irányban (belül és kívül) nyílik meg.
 • Az Altalena két önálló részből áll, és tömören fel van hajtva, így jelentősen megtakaríthatja a helyet az ajtó kinyitásakor.
 • A láthatatlannak van egy ajtólapja, amelyben a rögzítés teljes mechanizmusa rejtve van, ezért nyitáskor az ajtó „lebeg” a levegőn. Alkalmas futurisztikus vagy minimalista formatervezési mintákhoz.

anyagok

Az űrtechnikában és a prémium létesítmények építésében használt anyagokat ajtók létrehozására használják. Minden speciális célú ajtó, valamint a bejárati szerkezetek egy többrétegű töltőanyaggal rendelkeznek, amely megakadályozza a fagyasztást, és nem hagyja el a szobából a hőt.

Tűzvédelmi ajtók gyártásához a töltés során tűzálló német tűzhelyet használnak LHD VLkiváló hangszigetelő anyag. A vászon teljes szélessége 6 cm, a platánok és a doboz befejezéséhez különböző tűzállóságú lakkokat használnak.

Az Alexandria kollekció modelljei olasz furnérral bélelt tűlevelű tömbökből készülnek, de az ajtók értékes fajokból (tölgy, mahagóni, kőris, bolyhos) készülnek. A csavarodás megakadályozása érdekében egy 5 mm vastagságú lamellát ragasztunk a tömbre, így a kialakítás nyugodtan ellenáll a páratartalom változásainak a helyiség méretének megváltoztatása nélkül. Néhány modell elméje gyökérrel van ellátva.

Az összes tartozékot, valamint a lakkokat a munka előtt Olaszországban, Spanyolországban és Portugáliában gyártják.

Színes megoldások

A gyártó által gyártott ajtók színei nem korlátozódnak a szabványos gyári megoldásokra. Ha a költségvetés megengedi, a vállalat előre halad, és bármelyik modellt a szükséges színmegoldásokban elrendezheti. Például az ajtó egyik oldalát elefántcsont díszíti, a másik pedig fekete patina.

A színes opciók nagy száma miatt a felhasználónak lehetősége van mintegy 400 különböző kombináció gyűjtésére.A katalógus világos színeket tartalmaz - mindenféle patinát (arany, bronz, antik, évjárat, stb.), Közepes színeket - természetes fából (természetes cseresznye, dió, fehér tölgy, palermo), félig sötét (természetes tölgy, bubinga, cseresznye) és sötét (wenge, mahagóni, tölgygesztenye, fekete hamu).

Vásárlói vélemények

A márka termékekkel kapcsolatos ügyfél-visszajelzések meglehetősen ellentmondásosak. Ha összegyűjti a legtöbb vásárló véleményét, akkor azt mondhatjuk, hogy a főbb panaszok nem az ajtókra, hanem a szolgáltatás minőségére vonatkoznak. Gyakran a fogyasztók elégedetlenek a szolgáltatással, a mérők és a szerelők munkájának minőségével kapcsolatos kérdések is felmerülnek. Ezek a válaszok az „Alexandriai ajtók” nagyon sok irodájára vonatkoznak.

Ami a termékeket közvetlenül illeti, a leginkább negatív vélemények a díszítőelemek közötti, egymás közötti és az ajtólap közötti eltérésekhez kapcsolódnak.

Az ügyfelek túlnyomó többsége tudomásul veszi a termék magas színvonalát, tökéletes dizájnját, elfogadható árát, széles modelljét, méretét és színtartományát, a praktikus használatot. A cég minden ízlés és pénztárca számára tervezett termékek széles skáláját kínálja.

Egy másik pont, amelyet a vélemények említenek - ez egy szerződés. A felhasználók azt javasolják, hogy olvassa el figyelmesen a dokumentumot, különösen a késedelmes kézbesítésre vonatkozó szankciók visszatérítéséről szóló záradékot. Ez lehet a rögzített összeg visszatérítése, nem pedig a jogszabályban meghatározott százalék.

Gyönyörű példák a belső térben

A cég "Alexandria Doors" termékei minden belső térben jól néz ki, a legfontosabb, hogy a megfelelő gyűjteményt válasszuk. Különösen jól ismertek a klasszicista kialakításban, a hagyományos, diszkrét változatok a legmegfelelőbbek erre a célra. Annak érdekében, hogy az ajtó előnyös legyen, ne elveszítsék az általános hátteret, de nem is lett a központi hangsúly, jobb, ha két vagy három tónusú, világosabb (sötét belső terek) vagy sötétebb (világos belső terek) modelleket választ a falak színei.

Ha rengeteg festmény található a falakon, a szövetnyomtatott vagy a selyem tapétákon, akkor az ajtóknak a lehető legegyszerűbbeknek kell lenniük (bonyolult burkolt részek és festett üvegüvegek nélkül). Az aszketikus kialakítás lehetővé teszi, hogy az ajtót fókuszálja. A szobák bútoraiban vagy a főépületben található ajtók engedélyezett választéka.

A tervezők figyelmeztetnek arra, hogy maguk a burkolatú ajtók a díszítés egyik elemét képezik, így nem szabad túlterhelni a helyet a részletekkel. Erőteljes és ultramodern dizájnhoz van egy modern kollekciócsoport, amely egyszerű vászon ajtókkal és minimális üvegezéssel rendelkezik.

Látni fogja, hogy az Alexandriai ajtók készülnek a következő videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba