"Framir" ajtók

A Framir vezető bejárati, belső és innovatív ajtók gyártója az orosz piacon. A gyárgyártás széles körben ismert a fogyasztó számára, és nagy a kereslet.

Kicsit a márkáról

2005-ben a vállalat ajtószerkezeteket, kiegészítőket és kiegészítőket gyártott. Gyorsan népszerűvé vált, és a modern ajtók egyik legnagyobb hazai szállítója lett. A vállalat termékeket értékesít saját üzleteiben, szalonjaiban, amelyek az ország északnyugati részének különböző városaiban találhatók. A gyár évente új gyűjteményeket állít elő, figyelembe véve saját tapasztalatait, a világ fejlődését és az ügyfelek kívánságait.

A cég egyik jellemzője a nem szabványos méretű ajtók kialakítása, amelyeket a saját házuk tulajdonosai és az eredeti elrendezések is értékeltek. A cég teljes körű szolgáltatást és ajtók beszerelését is kínálja.

Minden termék garanciaidővel rendelkezik, a hibás alkatrészek ingyenes javításával és cseréjével.

A kiváló minőség, a design jellemzők és a vonzó megjelenés miatt a Framir termékek megérdemelten felismerhetők és igényelhetők. Az ajtók megfelelnek a modern követelményeknek, és az alábbi előnyökkel rendelkeznek:

 • természetes és környezetbarát nyersanyagok felhasználása lehetővé teszi, hogy biztonságos legyen az egészségügyi termékek számára. Az öko-tartományú ajtók felvitele, amely tökéletesen helyettesíti a természetes fa tömbjét, hozzájárul a zöld terület megőrzéséhez, és megfelel a környezet tiszteletben tartásának koncepciójának. A festés során laminált paneleket is használnak;
 • sokéves tapasztalat az ajtók gyártásábana csúcstechnológiai berendezésekkel és a tapasztalt szakemberekkel kombinálva teljesen megszüntetheti a házasságot, és magas fogyasztású és tartós termékeket biztosíthat a fogyasztónak;
 • nagy választék a sokféle formatervezési mintával és színekkel rendelkező gyártott termékek, valamint a széles árkategória lehetővé teszi, hogy válasszon egy terméket, amely minden ízlésnek és költségvetésnek megfelel;
 • innovatív termékek kiadása lehetővé teszi, hogy megfeleljenek a merész belső terek és az egyedi elrendezések tulajdonosainak különleges követelményeinek. Mind a bemeneti, mind a belső modellek lehetővé teszik, hogy egy szobát teljesen ajtókkal felszereljen, és mindent egy helyen vásároljon.

A laminált ajtók szerkezeti jellemzői tartalmazzák a keret gyártásához szükséges anyagokat. A hagyományos szilárd fenyő helyett többrétegű faanyagot használunk, amely a keményfa és a lombos faanyag feldolgozása során kapott vékony lemezekből áll. Az egyes rétegek vastagsága 3 mm.

A lemezeket egymáshoz ragasztják, és meglehetősen erős szerkezetet képeznek, amely jól ellenáll a vízszintes terheléseknek. A laminált ajtók megerősítéseként a nyír üvegezésű gyöngyök kontúrját használják. Az ajtólap kerülete körül van felszerelve, és lehetővé teszi az élettartam növelését a furnérozott termékek szintjére.

típusok

A Framir gyár nagyszámú különböző modell gyártását indította el, amelyek céljaik, funkcionális tulajdonságaik és tervezési jellemzőik:

Bejárati fém ajtók

Ezt a típust a megnövelt szilárdság, a tűzállóság és a magas betörési ellenállás jellemzi. A modellek kiváló hang- és hőszigetelési tulajdonságokkal, tartóssággal, több mint 20 éves élettartammal és szilárd megjelenéssel rendelkeznek.A vállalat elit-, költségvetés-, irodai és páncélszerkezetek gyártását indította el, amelyek egymás között különböznek a betörési ellenállás, a megjelenés, a méret és a költség szintjén. A jól átgondolt árpolitika és az alacsony költségű opciók kiadása a Framir bejárati ajtóit a fogyasztók széles körében népszerű és igényesvé teszi. Fémszerkezetek gyártásánál legfeljebb 2 mm vastag, legmagasabb ötvözetű acél, a harmadik és a negyedik védelmi szint és a dekoratív MDF panelek megbízható szintzárak.

Belső ajtók

Ezek a leggyakrabban előforduló csoportok, és a megjelenés, a telepítési hely és a műszaki jellemzők eltérő modelljei vannak:

 • Belső furnér ajtók. A modellek váza tömör fenyőből és mindkét oldalon furnéros, vékony fa réteggel - furnér. Az ilyen termékek sokkal kisebbek, mint a természetes fából készült vászonok, amelyek nem jelentenek nekik megjelenést. A furnér különböző fajtájú fákból készül, és teljes mértékben megőrzi a fa szálak szerkezetét.

Ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen utánozzon egy ajtót egy tömbből, miközben jelentősen megtakarít. A furnérozott termékek elég erősek és tartósak, környezetbarátak és higiénikusak.

 • Lakkozott modellek jobban ellenáll a nedvességnek és a mechanikai feszültségnek, így telepíthetők a fürdőszobákban, a fürdőszobákban és a nagy forgalmú szobákban. Az ultraibolya sugárzásnak a furnér felületére gyakorolt ​​hatásának csökkentése és a napsütésben való kiégésének elkerülése érdekében a termékeket kiváló minőségű átlátszó lakk fedi. Ez egyedülálló fényességet ad a felületnek, és hangsúlyozza a fa mintázat szépségét. Az ajtólap süket és kombinált kivitelben készülhet. Üveg, fém és ólomüveg betétekkel történő díszítéshez.
 • Csúszó modellek. A nyitószerkezet kialakítása lehetővé teszi, hogy ezeket a termékeket kis terekbe és modern belső terekbe telepítse. A tágulást a vezetők mentén elhelyezett görgők segítségével végzik, amelyek a fal mentén vannak elhelyezve vagy beillesztve. A rekeszajtók nagyon könnyen és zökkenőmentesen nyitva vannak, és teljesen megszüntetik a sarkok sérülésének kockázatát. A vászon furnér vagy laminált panelekkel díszíthető, valamint festett vagy tömör természetes fából készült.

Építési típus szerint A tolóajtók egy- vagy kétszemélyes ajtók lehetnek. Az első esetben a vászon az egyik irányban nyílik meg, a másodikban pedig a szárny különböző irányokba szóródik. Az ajtót a felső görgős akasztóval rögzítik, ami nem teszi szükségessé a termék alját. A vászon csak a felső sín mentén mozoghat. Széles nyílások esetén a belső válaszfalak gyártását módosították, ami segít a zónában a térben, és megoldja a nem szabványos elrendezések problémáját, ha a hagyományos ajtókat nem lehet telepíteni.

 • Innovatív ajtók. A belső ajtók gyártásában a modern trendek bevezetése az egyik fő feladata a cég szakembereinek. Ilyen modellek megteremtése érdekében modern, csúcstechnológiai eszközöket és a vállalat vezető tervezőinek legújabb fejleményeit használják. A "Framir" innovatív ajtók a következő gyűjteményeket mutatják be:
  • Roto-ajtós - Ez egy forgó szerkezet, amelyet korábban csak közintézményekben használtak. A high-tech stílusok és a minimalizmus jelenlegi trendjei miatt azonban a rotációs termékek gyakran megtalálhatók az otthoni belső terekben. A modellek bármilyen irányba való megnyitása lehetővé teszi a rotoros mechanizmus használatát a kisgyermekek és az idősek otthonában, ilyen ajtó nyitása nem okoz nehézséget. A termékek nem szabványos nyílásokra és tervezési elrendezésekre alkalmasak.A belső terem ajtó egy vagy két vászonból állhat, amely a forgószerkezetnek köszönhetően mindkét irányban nyitva áll.
 • Ajtó-könyv. Ez egy két levélből álló szerkezet, amely a könyv elve alapján zárva van. Az ajtó kinyitásakor kis helyet foglal el, és kis helyeken ajánlott. A vászon furnér vagy laminált panelekkel van díszítve, és kiváló minőségű olasz szerelvényekkel van felszerelve, a szárny különböző szélességű és süket és üvegezett lapokkal is ellátható. A modell tetszőleges nyitási szélességben telepíthető a zárás irányának és oldalának megválasztásával.
 • Ajtó tok. Ez egy csúszó típusú belső ajtó, amelyben a festmények a falon belül mozognak. A termékek ideálisak mind a keskeny folyosókban, mind a belső tér elegáns, független elemeként. A vászon süket és mázas változatban kivitelezhető. A vezetők a vászon alsó végére vannak felszerelve, és oldalról nem láthatóak.

A tervezést egy szabad nyílás jellemzi további elemek telepítése nélkül. A tok és az ajtókeret tömítő kontúrral van ellátva, amely az ajtó magas hang- és hőszigetelési tulajdonságait biztosítja.

Népszerű modellek

 • A bejárati fém ajtók nagyon népszerűek "Choice-5" modell a belső panelre szerelt tükörrel. A termék kiváló minőségű zárral van ellátva, és magas zaj- és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. A termék váza három függőleges és nyolc vízszintes élből áll, amelyek 7 cm vastag szigetelőlappal vannak elhelyezve. Kívül az ajtó porszórt, és belsejében díszített, maró tölgy vagy wenge színű MDF panel díszíti. Van egy 26 ezer 500 rubel termék.
 • A belső lengőajtók közül a legnépszerűbb modell Dublin 2. Ez egy elegáns termék furnérozott felülettel és részleges üvegezéssel. Az üveg homályos és gyémánt gravírozással díszített. A termék ára 11 ezer 465 rubel.
 • Innovatív modellekből a keresleti modellben "ROKADA-1" roto-mechanizmussal. Az ajtó lakásokban és intézményekben való használatra készült, mindkét irányban nyílik, és jelentősen megtakarítja a helyet. Az ajtó ára 17 ezer 415 rubel lesz.

Vásárlói vélemények

A Framir cég termékeit a fogyasztók nagyra értékelik. A termékek kiváló minőségének és tartósságának előnyei közé tartozik. Felhívjuk a figyelmet az ajtók nagy választékára, ami megkönnyíti a hagyományos és exkluzív belső termékek kiválasztását. A vállalat átgondolt árpolitikája lehetővé teszi a termékek széles árkategóriában történő előállítását. Ez lehetőséget ad arra, hogy termékeket vásároljon prémiumként és meglehetősen költséghatékony lehetőségeket.

Az innovatív termékek katalógusában való jelenlét, melynek köszönhetően a modern helyiségeket stílusos és technológiai tervezéssel láthatja el, ismételten megismételt. A fogyasztók nagyra értékelik a kiváló minőségű szerelvények használatát. A mínuszok közül néhány modell nagy költséggel rendelkezik.

A belső "Framir" ajtó áttekintése, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba