"Elbor" ajtók

 Ajtók Elbor

Elbor az egyik leghíresebb modern ajtó márka. A gyártás 2007-ben kezdődött Borovichi városában. Maga az üzem 1976 óta létezik, annak létezése során, és sikerült aktív pozíciót betöltenie a szegmensében.

előnyök

A cég széles választékát kínálja az ügyfelek széles választékának, amelyek sok előnye van:

 • A cég "Elbor" ajtói soros, páncélozottaka tapasztalt tervezők, a professzionális technológusok és a szerelők egy csoportja dolgozik a tervezése során;
 • a tartomány tartós és legfeljebb 125 éves rendszeres üzemeltetés (ha három családot használnak);
 • modellek garantáltak három évig az ajtón és hat évig a várban;
 • nagyon kényelmes és könnyen kezelhetőekaz excentrikus mechanizmusnak és a termék végéhez és az ajtókerethez rögzített tömítésnek köszönhetően;
 • A márkaajtóknak van egy második osztálya a repedésre (a GOST P 51072-2005 szerint): lehetetlen a zaj és a munka nélkül repedni őket;
 • a termékek funkcionálisak és esztétikusak a dekoratív panelek nagy választéka miatt;
 • A cég ajtajainak választéka megfelel a tűzbiztonsági előírásoknakaz éghető elemek tervének hiányában;
 • kiváló hangszigetelést biztosítanak, biztosítva a lakástulajdonosok védelmét az idegen hangoktól;
 • az ajtókat minőségellenőrzéssel végzik a gyártás minden szakaszában a késztermék csomagolásáig;
 • a modelltartomány kompetens arányban különbözik az ár minőségétől: Olyan terméket vásárolhat, amely megfelel a biztonság és az esztétika minden paraméterének ésszerű pénzért.

típusok

A vállalat a vásárlók figyelmébe bejárati és belső ajtókat kínál, amelyek a modelltől és a helyes választástól függően minden belső stílusnak megfelelnek.

A modellparaméterek két méretre oszthatók: 880 x 2040 x 55 és 970 x 2040 x 55 mm, ami lehetővé teszi a vevő számára a legjobb választás lehetőségét.

Különböző anyagokkal rendelkező bejárati ajtók gyártásához. A modelltől függően a termék előállításához a nyersanyag fő típusa a fémlemez (vas vagy acél).

A modellek színei változatosak. Minden sorozatban különböző árnyalatokban lehet modellt készíteni - fehértől a legsötétebbé: a választás lehetővé teszi az ajtó harmonikus kombinációját a szoba bármely stílusához.

Népszerű modellek

A modell modellvonalában sok modell található, amelyek a kényelem érdekében több sorozatra oszlanak:

A "Standard" - betörésálló acél ajtók a rablókkal szembeni védelem alapvető rendszerével jellemezhetőek, kombinálva a kényelmet, a hozzáférhetőséget és a biztonságot. Ezek megbízható szerkezet a hajlító terhelések ellen.kivéve az ajtó nyomását. Ezeknek a termékeknek a külső lapjára másfél milliméter vastagságú, azonos vastagságú merevítő bordák vannak hegesztve, amelyek biztosítják a teljes szerkezet szilárdságának növekedését, amelyet fémelemek, és nem a hab kárára érnek el.

A kétoldali konstrukció az ellenállás egyik alapvető szabálya. A belső lap alakú - egy 1 mm vastagságú, teljes ívű doboz, a külső lap és a merevítő bordák hegesztve vannak (más gyártóktól eltérően, ahol a fém sarkok sík felületre történő hegesztése történik).

A várterület teljes vastagsága 5 mm. A betörés elleni fontos gátak miatt a keresztirányú bordák miatt a zár nem hajtható végre egy köpeny segítségével.A páncélozott ajtó acél megakadályozza a közvetlen fúrást és még szögletesebb, szinte lehetetlen.

Az ajtó reteszelő pontjait a zárak csuklópántjainak nevezik, amellyel az ajtó és az ajtókeret megfogható. Ez az acéltermék 13 darabból áll (négyoldalas reteszelésként), aminek eredményeképpen a szorítás, kopogás és levágás elleni védelem érhető el.

A zárak biztonsági tulajdonságainak javítása páncélozott csomagokon keresztül történik. Az ilyen zárak maximálisan védve vannak a kopogás ellen: lehetetlen oldalról vagy kívülről fúrni.

A Night Watchman villámgyors zárral rendelkezik, amely a teljes befogadóképességet is teljes körű billentyűkkel megszünteti. És a megerősített térdbetét védelmet nyújt a fűrészelés ellen.

A térdbetétekkel megerősített, levehető csapok garantálják a vágóhurkok elleni védelmet. Ha az ajtó zárva van, akkor ezek az eszközök mélyen az ajtókeretbe kerülnek. Azaz, még akkor is, ha a csuklókat vágják, az ajtó a helyén marad. További védelmi rendszer függőleges rudakkal van ellátva.

Az Elbor cég védelmet nyújt a kulcsfontosságú másolás ellen, amelyet csöveken keresztül érnek el (a jogosulatlan személyek nem kaphatnak bizalmas információkat).

A "Premium" acélajtót az erővel szembeni védelem és a hackelés szellemi módszere kombinációjával végzik. A megbízható és tartós termék célja a lakástulajdonosok biztonságának biztosítása.

Ebben a konstrukcióban a belső acéllemez másfél milliméter. Az ajtó 16 reteszelési ponttal rendelkezik. A védőfunkciót 2 mm-es páncéllemez biztosítja. A kereszttartókhoz való hozzáférés két fémlemez építésére korlátozódik.

A további reteszelést két egytengelyes deviátor biztosítja. Az alsó munkáját a főzár segítségével hozzák létre, a felső pedig egy további. Ilyen védelem esetén az ajtó megtörésére tett kísérlet időben megduplázódik.

A "Lux" sorozat ajtaja maximális védelmet nyújt a betörés ellen. A külső acél vastagsága 2 mm. A modell 22 zárral rendelkezik. A felmelegedés a nem éghető ásványgyapot miatt történik. Ez az ajtó bazaltból készült, így magas hőmérsékletnek ellenáll. Az ajtókereten szigetelés van, maga a kialakítás oly módon van kialakítva, hogy a pamut darabjai nem hatolnak be a zárba.

hogy a záró zónában a hőveszteség minimális volt, a fóliát használják. A kettős áramkörű szigetelésnek köszönhetően az ajtó csendes zárása biztosítja a további hőszigetelést.

Hogyan válasszuk ki?

Az ajtót a biztonsági paraméterek alapján választják ki, figyelembe véve az esztétikai paramétereket, amelyek magukban foglalják az ajtóportálokat. A márka modellek előnyein alapul:

 • Kiválaszthat egy modellt egy színsémában egy ajtóval, kiválasztva egy modellt a stílus döntéshez;
 • maga az ajtó és a portál egyidejűleg kerül megrendelésre ugyanazon a helyen, majd a vásárló számára megfelelő időben telepíthető;
 • vegye figyelembe az ajtó jellemzőit, válasszon egy olyan modellt, amely ellenáll a deformációnak;
 • a minőség és a tiszta termék nem tartalmaz nyomokat az elülső oldalon.

A termékcsalád hatalmas: a legszélesebb modellválaszték segítségével kiválaszthatja az ajtót bármely belső terembe, kiemelve az egyéniséget. Célszerű először az ajtó stílusát választani ("Ázsia", "Európa", "Afrika", "Ausztrália", "Északi sarkvidék" stb.), Majd folytassa a panel szerkezetének és mintájának kiválasztásához. A kényelem kedvéért a design tematikus szakaszai vannak: zene, virágok, állatöv jelek, labdarúgás, a világ látnivalói.

Könnyű megtalálni a megfelelő lehetőséget. Például Magic Europe sorozat tükörrel ideálisan illeszkedik bármelyik lakásba: egy bonyolult tükörfelület kiterjeszti a lakás határait, és a texturált design gazdagságot ad.

"Techno" sorozat újdonsága és szokatlan. Az "Enigma" lenyűgözi az eredeti dizájnot, a fantasy mintázatot.A "Természet ajándékai" panel egy vidéki házban jól néz ki. A Trio sorozat egyedülálló a két anyag kombinálásának lehetőségében - keresztirányban és hosszirányban. Ez egy nagyon praktikus modell, amely megfelelő a helyiség bármely stílusában.

"Tengeri mélységek" - Folyamatos emlékeztetés egy forró nyaralásra, ez egy nagyszerű módja annak, hogy otthont adjon egy darab örömnek, fényes napnak és sós tengernek.

Koncepció - középső név panelek "Simplex". Ezek a rajzok életének ritmusát tükrözik, akcióink dinamizmusát. Az Avangard sorozat megjelenésekor a geometria és a tér tanulságai felidézésre kerülnek.

Rajzokhoz ajtók a "Largo" stílusában széles marószerszámot használnak, hogy simaak legyenek. Az "Eclectic" fémelemek, faanyagok és üveg keveréke.

Az "Elbor" márka lépést tart az időkkel, ami hangsúlyozza A világ sorozat felhőkarcolói. Ezeknek a paneleknek a rajzai motívumai rögzítik a modern építészet műemlékeit (például a Moszkvai Szövetség tornya).

Beállítással Ajtók állatöv jelek, megérintheted az asztrológiai előrejelzés titkát, a számok mágiáját, a tér titkát. Egy ilyen belső részlet a tulajdonosok jellegének tükröződik

"Ázsia" panel a design különböző eredetisége és egyedisége. A rajzokon írott, virágos motívumokat, keleti templomok elemeit láthatjuk.

A klasszikus stílus kedvelői számára a cég kínál "Európa" modellhibátlan és sima egyszerű vonalakkal.

Ha kifejezést és színt szeretne, akkor választania kell Afrika modelleka veszélyes dzsungel, égő homok és etnikai zene légkörének megteremtése.

Az "Arctic" név önmagáért beszél: a legmelegebb éghajlatért további szigetelést terveznek: hideg és más hangok minimalizálódnak, így a legmagasabb szinten kényelmet biztosítanak.

Bach, Mozart és más zeneszerzők közömbösségére Zenei panelek.

Azok, akik a ruhájukban követik a stílusukat, akik szeretik a figyelem középpontját, nem képesek tükör nélkül. "A koronától a sarokig" látható a dekoratív tükröződése Ausztrália panelek: A teljes hosszúságú tükör maximális láthatóságot biztosít.

Elhelyezésével ajtó "Football", a ház tulajdonosa ékesszólóan értesíti a vendégeket a hobbijáról.

A táj különbözik - a cipő pályájától a támadóig, aki egy gólt szerzett. Városnézés a házban hozza létre a kiválasztott régió hangulatát.

Hogyan kell beállítani?

Az Elbor ajtók helyes és hosszú távú használatának garantálása egy megfelelő telepítés. A cég e szakképzett szakemberekkel foglalkozik. A márka garancia és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújt. További szolgáltatás is lehetséges:

 • változtassa meg az ajtó méretét;
 • az újonnan megszerzett ajtószerkezet felemelése a második emeletre és a felette;
 • az ajtók eltávolítása és eltávolítása;
 • építési hulladékok újrahasznosítása

A vállalatnak lehetősége van arra, hogy az ajtót a mérések után másnap, és sürgősségi sürgősség esetén a rendelés napján hozza.

Vásárlói vélemények

Az Elbor ajtóira vonatkozó visszajelzések többnyire pozitívak. Érdemes megjegyezni néhány olyan paramétert, amelyekre a fogyasztók dicsérik ezt a gyártót:

 • az egyszerűség a megrendelés során, egyszerű navigáció a cég honlapján, a modell megrendelése az irodában (részletes színes katalógusok jelenléte a jelenlegi termékekkel;
 • az egyes alkalmazottak kompetenciája és barátságossága, a vágy, hogy segítsen a megfelelő választásban, szakmai tanácsadás;
 • a telepítők mobilitása, gyors és hibamentes mérés, magas minőségű és hosszú távú ajtók beszerelése;
 • egyéni megközelítés az egyes ügyfelekre, személyes kívánsága és szabadideje alapján;
 • az építés minősége (az Elbor-ajtók új tulajdonosai úgy érzik, hogy otthonuk biztonságos, a csendes nyitás és a modellek bezárása);
 • hatalmas modellválaszték (dekoratív panelek minden ízléshez);
 • az ajtó beszerelése a telepítés után: még a legkisebb készlet is holisztikus és esztétikus;
 • ugyanazon külső ajtók (például a lépcsőház) megrendelésének lehetősége, de a tulajdonos egyedi ízlése szerint;
 • a vásárló tulajdonának tiszteletben tartása a szétszerelés vagy telepítés során (például ha a régi ajtót a házba kívánja exportálni);
 • kedvező árengedmények több készlet megrendelésekor, egy kis százalékos előleg;
 • garancia és jótállás utáni szerviz;
 • az ajtó első telepítésének lehetősége, majd a dekoratív panel, vagy egyszerre.

Lehetőségek a belső térben

A bejárati ajtót a hosszú élettartam figyelembevételével telepítik, nem felejtve el az egész lakás vagy ház (irodai, kereskedelmi helyiségek) stílus döntését. A modern divat határozza meg a szürke, pasztell, mustár és még világos kék árnyalatokat is.

A fókusz a szigorú fekete és friss zöldre fókuszál, bár mindez a tulajdonos ízlésétől függ.

Eklektikus stílus - keverés. A régi bútorok a közelben találhatók, valamint valami futurisztikus.

Az „Északi-sarki” stílusban kialakított építmények minden téli vakációt meleg és hangulatosvá teszik, nemcsak a megfelelő megjelenés, hanem a fokozott hő- és hangszigetelés miatt.

Az „Exquisite Europe” még vonzóbbá teszi a szoba klasszikus belső terét. Egy gyönyörű minta hozzáadja a luxust és a varázst, a színek széles palettája nem fogja kényszeríteni a képzelet korlátozását.

Az "Elbor" ajtók lehetővé teszik, hogy biztonságban érezze magát, megszabaduljon a felesleges zajtól, és a tökéletes kialakításnak köszönhetően támogatja a pozitív érzelmeket.

Az "Elbor" betörésálló ajtókról lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba