A "Stal" cég ajtaja

 Ajtók Company Steel

A hazai gyártók a közelmúltban aktívan a külföldi versenytársakat emelték a piacról. Ennek fényes bizonyítéka a "Steel" cég ajtaja. Ez egy hazai gyártó, amely ma hazánkban különböző típusú és stílusos ajtókat értékesít.

Jellemzők

Kicsit a cégről: a „Stal” egy hazai vállalat, amely nemcsak a különböző típusú bejárati és belső ajtók gyártásával és értékesítésével foglalkozik, hanem további kiegészítőkkel és alkatrészekkel is. De kevesen tudják, hogy a vállalat szakemberei kezdetben más vállalatok által gyártott ajtók értékesítésével foglalkoztak. Igaz, ez 20 évvel ezelőtt volt.

A piacot és az ügyfelek igényeit tanulmányozva az alkalmazottak úgy döntöttek, hogy saját bejárati ajtók gyártását szervezik, ami nemcsak az ügyfeleket elégíti ki, hanem az idő előtt is.

Az orosz márka fő előnyei a következők:

 • Teljes és jól szabályozott termelési folyamat.
 • Részletes és gondos ellenőrzés nem csak a késztermék minőségére, hanem minden termelési szakaszra is.
 • Magasan képzett munkavállalók, akik valóban megértik munkájukat és rendszeresen javítják készségeiket.
 • Csak a legmodernebb és biztonságosabb anyagokat használja.
 • Folyamatos fejlesztés és azok végrehajtása a gyártási folyamatban. Néhány fejlesztés esetében az "Steel" márka szabadalmat regisztrált.
 • Széles körű és egyedi ajtómodellek, amelyek nem láthatók más gyártók termékcsaládjában.

De talán a legfontosabb előny az egyes termékek tízéves garanciája. Ez az a tény, amely legjobban megerősíti a gyártó összes ajtó paneljének minőségét, biztonságát és megbízhatóságát.

Fontos, hogy minden alkatrész, profil és szerelvény egy gyártásban készüljön.

Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy igazán kiváló minőségű, különböző típusú ajtólapokat hozzon létre. Emellett minden egyes termékmodellnek megvan a maga egyedi jellemzője, de a vászonokban is vannak közös jellemzők.

jellemzői

Általánosságban elmondható, hogy a hazai vállalat összes terméke a következőképpen jellemezhető:

 • Magának a doboznak, valamint a jövő ajtó keretének is különleges profilja van. A vizsgálat során bebizonyosodott, hogy az ilyen kialakítás a legjobban védi a helyiségeket az illegális belépéstől.
 • A magas szintű védelem a sérülések ellen a kiváló minőségű zárak és zárrendszerek beépítésével biztosítható. Csak a legtartósabb és legmodernebb anyagokból készülnek.
 • A bejárati ajtók, vagy a gyártásuk anyagai speciális rendszerekkel kiegészülnek: henger és kar. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a fokozott biztonságot. Ezen túlmenően ez a kialakítás védi az ajtót a hosszantartó használat során bekövetkező deformációtól.
 • Az "Acél" háztartási ajtók teljesen biztonságosak mind az emberek, mind a környezet számára. A gyártásukhoz csak megfelelő tulajdonságokkal rendelkező, jóváhagyott anyagokat használjon.
 • Ennek a cégnek a minőségi ajtói tökéletesen megtartják a hőt beltérben, és gyakorlatilag nem engednek zajt. Ez azért lehetséges, mert a vászon a bejárati nyílásban helyesen van felszerelve. A szerelés a nyílás betonozása során történik.

Egy ilyen rövid leírásból világossá válik, hogy az „Acél” ajtólapok nem csak kiváló minőségűek és biztonságosak, hanem tartósak is.

típusok

Az "acél" ajtók széles választéka széles. A gyártó maga az ügyfelek maximális kényelmét több típusra osztotta fel:

 • Bejárati ajtók egy lakásban, irodában, magánlakásokban vagy vidéki házban. Általában itt kaphatsz ajtót a szobákhoz.
 • Átlátszó termékekamely nemcsak megbízhatóan védi a helyiséget, hanem szinte teljesen világít.
 • Exkluzív modellek - ezek az ajtólapok készülnek, és ennek megfelelően csak ezt a céget értékesítik. Ugyanakkor a vászon kialakítását az ügyfél maga is fejlesztheti szakember segítségével, vagy teljes mértékben bízhat a márkatervezőben.
 • Dupla ajtókEzeket főleg akkor használják, ha nem szabványos nyitás van.
 • Különlegesek is tűzálló ruhákfőként bejárati ajtókként kerülnek bemutatásra.
 • Láthatatlan ajtókspeciális anyagokból készült. Használatuk során könnyen elrejthetjük az ajtót oly módon, hogy senki ne értse meg, hogy ez valójában egy ajtó.

A vállalat választékában is ilyen típusú ajtók vannak, mint technikai. Ezeket a termékeket egyénileg készítik el, amikor az ügyféllel egyetértenek, és kis vagy nagy mennyiségben értékesítik.

Az ajtók minden típusát a legkülönfélébb modellek is eléggé lenyűgöző mennyiségben mutatják be.

A gyártott típusokat a gyártó maga osztja el egy másikba több csoportot, attól függően, hogy hol van a legjobban telepíteni őket:

 • Az apartmanok és magánházak esetében az olyan modellek, mint a „Steel 100”, „Steel 65”, „Steel 45” és „Steel 35”, jobban megfelelnek.
 • A nyaralóknak erősebb ajtószárakra van szükségük, ezért figyelni kell az "Steel 150T" és "Steel 50" -re.
 • Az irodáknál a 65, 50, 35 számoknál előnyben részesítjük az "Steel" modellt.

A többi típusú ajtót illetően azokat az egyes épületek munkájának és tevékenységeinek fókuszának megfelelően kell kiválasztani és telepíteni.

modell

És ismét, a vásárlók maximális kényelme érdekében, minden típusú ajtólap több modellre osztható. Mindegyikük különböző lehetőségeket kínál az ajtó kialakításához, és saját jellegzetességei vannak:

 • "Steel 150T" modell az egyetlen az azonos nevű sorozatban. Ez az ajtólap speciálisan hideg területekre van tervezve. Az ilyen bejárati ajtó tökéletesen védi a helyiséget a hidegtől és a fagytól, egyedülálló termikus védelmi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket tudományosan bizonyítottak és indokoltak.
 • "Became 100" különbözik a megnövekedett, inkább a legmagasabb szintű biztonságtól, és egyedi és stílusos megjelenésű. Egy ilyen bejárati ajtólap beszerelése nem csak megbízhatóan védi otthonát, hanem annak dekorációjává is válik. Nagyobb vastagságú acélból készül, és megerősített megerősítéssel rendelkezik.
 • "Steel 100 Safe" modellcsak rendelésre készült. Ez az előző modell fejlettebb változata. Az ajtót páncéllemezekkel erősítik, további védőelemekkel, speciális zárral és több levehető csapokkal vannak ellátva.
 • "Steel 65" modell Két fajtája van: "Standard" és "Steel 65OTs". Az ilyen ajtólapok a bejárati ajtó kialakítására szolgálnak. Magas szintű védelmet nyújtanak a betörés elleni védelem és az egész szerkezet erőssége között. Az ilyen modellek értékesítése a tavalyi évből származik.
 • És itt "Legyen 45" Ez joggal tekinthető a legjobb válságellenes lehetőségnek. Egy ilyen ajtó ára alacsonyabb, mint a többi modell, de ez gyakorlatilag nem befolyásolja annak megjelenését vagy a műszaki paramétereket.

Egy ilyen termék rejtett, biztonságos zárral, rejtett csapokkal, valamint számos további védőeszköz telepítésével is rendelkezik.

 • "Steel 35" modell - Ez egy másik lehetőség a gazdaságos szabadságnyitás. Olcsó, minimalista és nagyon jól védett ajtólap.
 • "Become 50" a gyártó hivatalos honlapján részletesen leírt csőgyártási technológiában különbözik, nincs konkrét alapja és ívelt részei a keretben. De ez is az egyik legnépszerűbb és megbízhatóbb.
 • "ST2" modell - Ez egy egyedülálló áttetsző design.
 • "CT3" - szintén az áttetsző ajtók kategóriájába tartozik, ugyanakkor kiváló tűzállósági jellemzői is.
 • "ST4" modell speciális zárókészülékekkel és hajtóművel felszereltek az automatikus nyitáshoz és záráshoz. Kapható szabványos és nem szabványos méretekben.
 • Modell "láthatatlan" - Ez egy egyedülálló modell, amelyet két változatban hajtanak végre, de megrendelheti. Ez a kialakítás megkönnyíti az ajtó elrejtését a kíváncsiskodó szemektől.
 • "EI-60 lett" - Ezek magas szintű biztonsági és tűzvédelmi tűzvédelmi ajtók. Bármilyen méretben készülnek.

Minden modell többféle változatban, különböző kivitelben kerül bemutatásra. Ez lehetővé teszi, hogy nemcsak megbízható és tartós védelmet vásároljon az ajtó számára, hanem a belső stílusnak megfelelően vegye fel. Ha a vásárló a kínált kínálat közül nem talál megfelelő választási lehetőséget magának, mindig képes lesz kiválasztani a saját befejező opcióját.

anyagok

A belföldi gyártó „Acél” fémajtói acélból készülnek. Ez a gyártás fő anyaga. Ugyanakkor a vasajtólapok horganyzottak vagy páncéllemezek is lehetnek. A használt zárak, csapok, csavarok és egyéb típusú védőfelszerelések szintén nagy szilárdságú acélból készülnek.

Az áttetsző, láthatatlan és tűzálló termékek létrehozásához is használjon tükröket vagy ütésálló és tűzálló üvegeket.

A különösen veszélyes vagy védett tárgyak gyártásakor bejárati ajtók létrehozásakor a golyóálló üveg is használható. Kívánt esetben a gyártó bármelyik ajtójára telepíthetők.

A keret nagy szilárdságú acélból vagy alumíniumból készült. Alapvetően hajlított, és az egyik modell cső alakú. A felhasznált tartozékok fából, acélból vagy nagy teljesítményű műanyagból készülnek.

Díszítő elemek használata esetén őrölt, vinil panelekből vagy speciális műbőrből készülhetnek. Különböző típusú MDF lapokat használnak, és bizonyos esetekben speciális tölgyfa paneleket is használnak. Az ajtólapok befejezésekor néha az tölgyfa furnér rostjait is használják.

A már kész termékek színezésére speciális polimer festékeket használnak, amelyekre a tartósság és a biztonság magas szintje jellemző.

Színes megoldások

A bejárati ajtók létrehozásakor a gyártó a legtöbb színvonalú színválasztékot kínálja a vásárlóknak:

 • barna;
 • fekete;
 • sötétkék;
 • csokoládé;
 • mogyoró színe.

Kívánt esetben élénkebb színek használhatók, például piros, zöld vagy sárga. Ebben az esetben ennek a márkának a bejárati ajtajának nem kell egyszínűnek lennie Néhány díszítőelemet más színekkel, például arany, bézs, lila vagy más színnel lehet festeni.

A színes megoldások szempontjából a gyártó teljes választékot ad ügyfeleinek. Szükség esetén minden személy egyedi, exkluzív ajtót rendelhet szinte bármilyen színnel és bármilyen mintával.

De ne felejtsük el, hogy ez a lehetőség polimer festékkel festett ajtó kiválasztása esetén létezik. Ha azonban a vászon bármilyen típusú panelrel való befejezése van kiválasztva, a színtartomány még mindig kicsit korlátozott lesz.

Vásárlói vélemények

A cég „vásárlói” között az „Steel” szokásos lakosok és az ajtók telepítésében szakosodott szakemberek találhatók. Ezek a visszajelzések képesek lesznek a legjobban leírni a márka termékét.

Az egyszerű lakosok valóban megerősítik ezen ajtók nagy megbízhatóságát és tartósságát. Majdnem minden ember elégedett volt a választással, és nem találtak hibát. Az emberek elégedettek a széles választékkal, a személyzet szolgálatával, valamint a ruhák további professzionális telepítésével.

De néha találkozhatsz és negatív véleményt kaphatsz. Alapvetően az áruk költségeire vonatkoznak, és a márka ajtóinak ára legalább 28 ezer rubelt. És csak néhány vásárló azt mondja, hogy a beépített zárak és más reteszelő mechanizmusok gyorsan eltörnek. Ha ez valóban megtörtént, a gyártó ingyenesen cserélje ki a zárat. Szerencsére az ilyen értékelések kevésbé gyakoriak.

Ezzel szemben a professzionális építők és a telepítők teljes mértékben megerősítik a gyártó szavait. Azt mondják, hogy az "acél" ajtók a hazai piacon a legmegbízhatóbb, erősebb és tartósabbak. Ma lehetetlen olyan helyiséget találni, amelyben egy ilyen vászon nem telepíthető.

Összefoglalva, csak azt mondhatjuk, hogy az „acél” márkaajtók esetében a magas ár teljes mértékben igazolja annak minőségét.

A "Steel" cég ajtóiról további információ a következő videóból származik.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba