A bébi ágynemű tulajdonságai és jellemzői a poplinból

A legtöbb szülő különösen óvatos a babaágyak kiválasztásában. Hogy ez elsősorban a gyermek alvásának minőségét érinti. A modern piacon egyre népszerűbb a poplin ágynemű-készlet.

Mi az?

A Poplin természetes pamutszálból készült szövet. Néha szintetikus, selyem vagy gyapjú szálakat adnak hozzá. A Poplin szokatlan szövésű szálak különböző vastagságúak, ezért az anyag nagyon kellemes. Ennek a funkciónak köszönhetően kedvence a bébiruhák varrására. Mivel a gyermek bőre puha és puha, a puha poplin kényelmes feltételeket teremt az alváshoz és pihenéshez. Az ebből az anyagból készült ágynemű jellemzői a következő jellemzőket is tartalmazzák.

  • Hypoallergén, nincs irritáció, mivel csak természetes és biztonságos rostokat használnak a poplin előállításához.

  • Erő. A nem szabványos szövésnek köszönhetően a szövet akár 200 gépi mosást is képes ellenállni jelentős deformáció nélkül.

  • Nem fakul ki, és nem fakul a rajz. A festéket a szál alsó rétegére alkalmazzuk, így a minta a mosás után fényesebbé és telítettebbé válik.

  • Jó légáteresztő képesség. Az ágynemű láthatatlan szellőzést hoz létre a levegőben, és a gyermek nem fog izzadni vagy fagyasztani.

  • Lehetősége van arra, hogy ne haladjon át és tartsa meg a hőt. Ez az oka annak, hogy egy ilyen készlet télen és nyáron is használható. Nyáron a gyermek nem lesz meleg, és a téli hideg.

  • Vonzó megjelenés és elfogadható ár.

  • Az anyag könnyedsége és lágysága csecsemők számára is kényelmesen érzi magát.

Az ilyen fehérnemű hiányosságai közül csak a kiskereskedelmi üzletekben érhető el. De egy ilyen készlet megvásárolható a gyártó online áruházában.

Tippek a kiválasztáshoz

Bébi ágynemű kiválasztásakor a poplinból először figyelni kell a szabás és a termék minőségére. Ezzel megtakaríthatja a költségvetést, és a vásárlást több mint egy évig kérjük. Figyelmet kell fordítania az anyag összetételére is. Sok gyártó szintetikus szálakat ad hozzá, ami negatív hatást gyakorol a minőségre. Ezért kell előnyben részesíteni a jól ismert és bevált alvázgyártókat.

A származási ország figyelembevétele egy másik ok. Az ázsiai és orosz márkák vászonméretei kissé, de eltérnek. Például egy orosz gyártmányú ágy 1,5 ágynemű készletének standard méretei (150x200 cm), és egy ázsiai gyártó ágyneműje általában 3-7 cm-rel kisebb.

Vásárlás előtt figyeljen a kép minőségére. Világos és jól nyomtatottnak kell lennie. Ugyanakkor a szakértők és a tapasztalt anyák nem ajánlják a fehérnemű kiválasztását agresszív hősök vagy túl világos színekkel. A fehérneműnek fel kell állítania a gyermek alvását, és nem kell ismét izgatnia az idegrendszerét.

gondoskodás

A poplin ágynemű, amely pamutfonalból készült, kémiai szálak hozzáadása nélkül, általában szerény az ellátásban. Gyakran magas hőmérsékleten és magas centrifugálási sebességgel lehet mosni. Nem fél a foltoktól és a gyors száradástól. Az ilyen ruhák bármilyen körülmények között visszatérnek az eredeti formába. Gyakran nem is kell vasalni, mivel a szárítás után önmagában simogatják a papírt.

Ha szintetikus adagolású vászonot vásároltak, akkor kényes módban és 40 ° C-nál nem magasabb hőmérsékleten kell mosni. Ha ezeket a szabályokat nem követik, csökkenhet.

A selyemből származó poplin kényes gondoskodást igényel. Az autóban mosás lehetséges alacsonyabb centrifugálási sebességgel és speciális folyékony mosószerekkel. A készlet kézzel is mosható, a címkén található utasítások szerint.

A megfelelő választású és gondoskodó ágyneműből évekig képes lesz a gyermek szolgálni, és békés alvást biztosít.

A poplinból készült ágyneműről lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba