Láb törölközők: típusok, tervezési és kiválasztási kritériumok

 Láb törölközők: típusok, tervezési és kiválasztási kritériumok

A lábtörölközők olyan higiéniai termékek, amelyek a vízkezelés után kényelmet és kényelmet biztosítanak. A választékban méretükben, anyagukban, sűrűségükben, kialakításukban, céljukban különböznek. Ha törölközőket vásárol a fürdőszobában, figyelni kell annak jellemzőire.

típusok

A lábfej törölközője általában téglalap alakú, és a lábak szárítására szolgál. Használat közben ajánlatos elkerülni a padlóval való érintkezést. Az életben bőrbetegségek, lábak vagy körmök vannak. Ha a családtagok ilyen betegségekkel rendelkeznek, akkor a feldolgozást, a mosást rendszeresen és gondosan végzik, mivel az egész egészsége attól függ.

Valaki kényelmesen törölheti mindkét lábát egyszerre. Ebben az esetben jobb, ha van egy nagy törülköző.

Vannak, akik fürdőszobával szeretnének száraz, puha, csúszásmentes, jól felszívódó vizet, törülközőszőnyeget viselni. Ezután a test különböző részeiből származó víz maradványait nagy fürdőlepedővel lehet nedvesíteni. A lábfej törülköző standard mérete 50 x 70 cm.

Hogyan válasszuk ki

Válasszon törölközőt a teljesítménye alapján.

A varráshoz használt szövetnek magas fokú higroszkóposnak kell lennie, gyorsan felszívnia a víz mennyiségét a lábak törlésénél, és minimális nedvességet kell hagynia a padlón. A szövet jó légáteresztő képessége a szárítás idejének csökkentése érdekében. A nedves környezet a baktériumok és a penészek tenyésztési területe.

Az anyag összetétele nem irritálja a bőrt a szintetikus szálakra érzékeny emberekben, színezékek, kémiai szagok. Napjainkban mind a felnőttek, mind a gyermekek számára fontos a hipoallergén hatás. A nem megfelelő termék nyomokat hagyhat a festék, a szösz vagy a bőrön. A szintetikus adalékanyagok nagy része egy törülközőt lecsökkenti.

A fürdőszobai kiegészítők legkedvezőbb anyagai a frottír pamutszövet. Puha, kopásálló, környezetbarát, higroszkópos. A törlési eljárás örömvé válik. A lábtörlők sűrűsége ajánlott legalább 500-800 gramm négyzetméterenként, 5 mm-es halomhosszúság esetén, mivel a rövid hurokkal rendelkező frottírszövet nem szívja fel a vizet.

Kevésbé a fürdőszobában ostya pamut törülközőt használnak, mivel a cellát képező szálak bizonyos mértékben összefonódnak. A szövet tökéletesen elnyeli a vizet, ellenáll az intenzív mosásnak és a gyakori használatnak.

A velúr anyagot reprezentatív megjelenésű, puha tapintású, különböző telített színek, de használatuk nem túl praktikus: elnyeli a vizet rosszabbul, csúszik.

Kiváló minőségű firmware rejtett varrás, tartós menet és peremfeldolgozás, nem teszi lehetővé a törülköző deformálódását a lábak számára, meghosszabbítja élettartamát.

Tervezés és tárolás

A törölközők fontos elemei a fürdőszobában. Tervezésük, mintázatuk, hímzésük, színük segítségével segít újraéleszteni a szobát, és a szokásos törölközőcsere a megjelenésének frissítéséhez.

Gyakran a kiegészítők színezettek, fehérített szálakból készültek, a későbbi színezéssel. A színezékek gondjainak elkerülése érdekében jobb, ha a textíliákat nyugodt, pasztell vagy semleges színekben választjuk.

Kellemes higiéniai tárgyak sima jacquard mintákban, melyek a különböző hosszúságok miatt alakultak ki. Ilyen termékek például a lábakkal ellátott padló törülköző. A kellemes, pamut, puha szőnyeg komfortot és melegséget biztosít a zuhanyban.

A mintás jacquard mintás lábfejű törölközőket nehéz előállítani., de a kapott többszínű minták mintákkal felemelik a szellemeket. A dekorációs lehetőségek nagyszerűek, és az áruk magasabb, mint mások. A rajzfilmfigurákkal ellátott törölközők, mesés karakterek alkalmasak gyermekeknek. Fiatal koruk óta hozzászoknak a higiéniához és a test tisztaságához.

Számos iránymutatás van a törölközők tárolására a fürdőszobában. Az egyik száraz hely. Ily módon elkerülhető a nemkívánatos baktériumok szaporodása és a rossz szag. Érdemes megszabadulni a kopott, használhatatlan dolgoktól, mivel ezek már nem használhatók. Ugyanezeket a tartozékokat hosszú ideig nem szabad használni. A lábfej törölközőit két naponta kell cserélni.

Sok hely van a tároláshoz. Ezek lehetnek falak és különböző felületek (szívócsészékkel), fiókok, konténerek, dekoratív kosarak, polcok, fali tartók, fülkék polcai, ajtókkal ellátott szekrények és sok más bútor és bútor.

A szárítás, a tisztaság és a higiénia érdekében szárítók, fogasok, kötelek használhatók.

Ezek a leginkább megfizethető lehetőségek a törölközők elhelyezésére és gondozására. Megfelelően kialakított körülmények biztosítják a kényelmet minden fürdőszobában.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes törülközőt, lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba