Bébi törölköző, motorháztetővel: a választás és a szabás jellemzői

A baba fürdőszobai kiegészítőket a lehető legpontosabban és szándékosan kell kiválasztani. Szerencsére az ilyen mai tartomány nem korlátozott, és az összes szükséges készletek nem nehézkesek. Szóval, sok szülő kap a gyermekeikhez bájos törülközőt, kapucnivalral. Az ilyen dolgokat kézzel is meg lehet tenni. Ma közelebbről megvizsgáljuk ezeket a termékeket, és megértjük a független gyártás bonyolultságát.

  Jellemzők és előnyök

  A kényelem és a kényelem a gyermeknek az élet első napjaitól kell kísérnie. Emiatt rendkívül felelősségteljesen szükséges a ruhák és a fürdő kiegészítők kiválasztása a gyermekek számára. Napjainkban a boltok polcain mindenféle korosztály számára nagyszámú termék található. Találkozhatsz és kényelmes törülközőt kapaszkodhatsz.

  Ezek a fürdőszobai kiegészítők irigylésre méltóak.mert minden szülő akarja biztosítani a maximális kényelmet gyermeke számára. Az ilyen termékeket többfunkciós funkciók jellemzik.

  A törülközővel ellátott törülköző sokféle helyzetben hasznos lehet, ezért kívánatos az arzenálban tartani.

  Az anyák és apák szerint a csuklyás törülközők sok esetben egyszerűsítik a csecsemők gondozását. Az ilyen dolgokat bármilyen méretű paraméterrel és színes döntéssel lehet felvenni. Általában ezek a törülközők kiváló minőségű és kényes szövetekből készülnek, amelyek nagyon kellemesek. A gyermek sérülékeny bőrével érintkezve ezek a dolgok nem okoznak kellemetlenséget és nem okoznak allergiás reakciókat.

  A termékek könnyen kezelhetők. Elég, ha egy törülközőt dobunk a baba fejére, majd pár mozdulattal becsomagoljuk - nincs semmi nehéz. Az ilyen sapkák hatékonyan védik a sérülékeny gyermekek fülét és a fejét a huzatoktól és a felesleges hűvösséget a vízeljárás után. Ráadásul a haj ilyen gyors törlődés alatt gyorsabban szárad, mert az oroszlánrész a víz felső részének egyik sarkában felszívódik.

  A burkolatot gyakran különböző díszítőelemekkel egészítik ki. Például egy állat vagy egy rajzfilmfigura vicces képe lehet. Egy ilyen részletnek köszönhetően a törülköző könnyedén egy gyerek kedvenc játékává válhat.

  Egy ilyen terméket magának is készíthet. Az egész folyamat nem annyi időt vesz igénybe, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Ezenkívül ebben az esetben a dolog a gyermek kívánságainak megfelelően díszíthető.

  Ha nagyobb modellt épít, akkor a gyermek 3 éves koráig használható.

  faj

  Sok fogyasztó úgy véli, hogy a motorháztetővel ellátott gyermek törölközőket csak egy hagyományos módosítás képviseli. Valójában sok ilyen típusú termék létezik. Ismerje meg őket jobban.

  poncsó

  Az egyik legeredményesebb és legkedveltebb lehetőség, amely jelen van a gyermektermékek jelenlegi piacán, egy törülköző-poncsó, egy kapucnival. Ilyen funkcionális dolog egy darabból készült vágással történik, ezért nincs szükség a gyermek becsomagolására, csak egy poncsót kell tennie a fejed fölé, és hagyd, hogy a baba beleférjen az anyagba. Ez a termék alkalmas lesz a téli szezonra, amikor úszás után nem túl kényelmes a hűvös helyiségbe költözés.

  Néhány szülő először törölje le a gyermeket egy egyszerű törülközővel, és utána helyezi a poncsót, hogy a baba felmelegedjen és megszáradjon a végéig.Ezek a fürdőszobai kiegészítők mind a nagyon fiatal morzsákhoz, mind a 2-3 éves gyermekek számára készültek, valamint az idősebb fiatalabb felhasználók számára.

  tengerparti

  A legtöbb esetben a gyermek sarokkal ellátott strandtörölközők kicsiek. Csak meleg szezonban működtethetők, például a forró nyáron a medence, a tenger vagy a folyó közelében. Ne feledje, hogy egy ilyen dolog nem célja, hogy megvédje a gyermeket a hidegtől.

  A strandpapucsot egy kapucnivalral egyszerűen a vállára és a baba fejére kell dobni, ami egyfajta köpenyt alkot. Ilyen dolog esetén a gyermek nem lesz hideg a huzatban, és nem ég a napban. Gyakran megtalálhatja a strandopciókat az 5-7 éves korú gyermekek számára.

  A szülők szerint ez a dolog elengedhetetlen a tengerparti nyaralás alatt.

  fürdő

  A sarokban lévő gyermekek fürdőlepedői a legtöbb esetben elég nagyok ahhoz, hogy a vízeljárás után a gyermek teljesen be legyen csomagolva. Az ilyen modellek hihetetlenül népszerűek, mert egyesítik a poncsó funkcióit és az egyszerű szabványos törülközőt. Ezt a ruhát követően a gyermek szokásos otthoni ruhába öltözhető. Az ilyen termékek egyik sarkának jelenléte a kis felhasználókat boldoggá teszi. A gyerekek ritkán izgatják a hagyományos fürdőköpenyeket, de nagyon szeretik a motorháztetővel ellátott modelleket.

  anyagok

  Törölköző, különféle anyagokból készült kapucnival. Fontolja meg a legnépszerűbb és kiváló minőségűeket.

  • Cotton. Ez a textil természetes és tökéletes a fürdő dolgainak megteremtéséhez. A pamut hatékonyan szívja fel a nedvességet a szerkezetébe, és az egyedülálló puhaság jellemzi. Az ilyen nyersanyagok nem irritálják a finom bőrt. Ez az anyag nagyon megbízható, mivel jellegzetes, pamutfonalok közötti átlapolással rendelkezik, ami miatt számos hurok jelenik meg. Minél többet, a sűrűbb terméket.
  • Bamboo. Ez az anyag nem olyan régen megjelent a piacon, de már sikerült hatalmas népszerűséget szerezni. A bambusz szinte azonnal felszívja a nedvességet (ez a gyapot előtt van). Ezen kívül ez az anyag antiszeptikus hatású, így teljesen biztonságos a gyerekeknek. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a bambusz termékek óvatosan hűsítik a bőrt, így az ilyen esetek nagyon hasznosak lehetnek a tengerparti körülmények között.
  • Len. Minősége szerint a len nem éri el a népszerű gyapotot. A nyersanyagból származó dolgok puha, bolyhosak és meglehetősen tartósak. A gyermek törölközők ilyen lehetőségei drágábbak lehetnek csak azért, mert a mai lencsék nagyon ritkán fejlődnek.
  • Viszkóz. Ez egy másik anyag, amelyből minőségi törölközők készülnek. Más textíliákban is jelen lehet a viszkóz. Jellemzője, hogy csökkentheti a nedvesség felszívódásának képességét (ezt figyelembe kell venni).

  A viszkóz alkalmasabb a felnőttek törölközőinek gyártására. A kis felhasználók esetében az ilyen modelleket nem használják itt gyakran, mert nem képesek teljesen eltávolítani a nedvességet a gyermek bőréből.

  A frottírtermék egy meghatározott típusú textilből vagy különböző szálak kombinációjából állhat. Például a len és a bambusz, vagy a pamut és a len kombinációja lehet. A boltokban más anyagokból készült egyéb opciók találhatók, de a szakértők azt ajánlják, hogy csak természetes tárgyakat vásároljanak a környezetbarát kisgyermekeknek, nem okoznak allergiát, és nem okoznak érzékeny gyermekbőr irritációját.

  Ne takarítson meg egy hasonló elem vásárlásakor.

  Hogyan varrjuk a saját kezed?

  Ahogy már korábban említettük, magának is lehetősége van egy baba poncsó törülközőt készíteni. Még egy olyan anya is, aki csak minimális gépi varrási tapasztalattal rendelkezik, rendszeres modellt készíthet. Törölköző varrásához kapucnival, ezek az anyagok és eszközök hasznosak:

  • nagyméretű frottír törölköző (megengedett a megfelelő méretű lenvászonra raktározni);
  • a sarokszövet (ugyanazon textíliákból, mint maga a törülköző);
  • ferde betét;
  • varrógép;
  • szál, tű, olló.

  Ha felsorolja az összes felsorolt ​​elemet, akkor közvetlenül elkezdhet egy tartozékot a gyermek számára. Tekintsük ezeknek a munkáknak a rendszerét.

  • Ha egy dolgot hoz létre egy kisbabának, akkor 70x70 cm-es méretű vászonra van szükség. A burkolat anyagát sarokba illessze a terry-ba.
  • Mérje meg a háromszög alakú elemet, amelynek alsó része 25 cm. Vágja ki és díszítse az alsó részt ferde betétsel.
  • Csatlakoztassa az előkészített sarkot a frottírhoz és az öltéshez a széleken.
  • Most dekoratív szalag segítségével módosítsa a négyzetrészlet kerületeit.

  Kívánt esetben a termék burkolatát fülekkel vagy aranyos alkalmazással lehet díszíteni.

  Próbálj meg mindent olyan gondosan és gondosan, amennyire csak lehet, figyeljen a kis dolgokra.

  Ápolási tippek

  Ahhoz, hogy házi törülközőt vagy házi törülközőt kapjon, amely a lehető leghosszabb ideig tart, és nem veszíti el vizuális vonzerejét, gondoskodnia kell róla. Vessünk egy pillantást az ápolási szakemberek néhány példájára a frottír modellekről.

  • Mossuk le a dolgot, mert szennyezett (ajánlott, hogy nem kevesebb, mint a 3. használat után) egy mosógépben finom körülmények között. A hőmérséklet nem haladhatja meg a 60 fokot. Alkalmazzon egy extra öblítési ciklust.
  • Kizárólag bébiort használjon. Ajánlott előnyben részesíteni a géleket.
  • Az autóban történő mosás után a törülközőt hűvös, enyhén sós vízzel egy sarokba merítse. Ennek a folyamatnak köszönhetően a dolgok halom bolyhosabb lesz.
  • Terry dolgokat nem szabad vasalni. Természetesen, ha a törülköző egy nagyon kicsi (újszülött) gyermekhez tartozik, akkor jobb, ha mindkét oldalon a textíliát 150 ° -ot meg nem haladó hőmérsékleten ütik. Így Ön dezinfektálja a dolgot.
  • A burkolattal ellátott frottír törölközők szárításakor nem ajánlott az akkumulátoron lógni vagy elektromos fűtőberendezések használatára. A legjobb megoldás, ha a dolgokat friss levegőn szárítjuk. Ugyanakkor a törülköző nem deformálódik és nem zsugorodik.

  A következő videóról többet megtudhatsz a gyermek törölközőiről.

  Comments
   szerző
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

  Bejárat

  Nappali

  hálószoba