Vitra csempe: előnyök és hátrányok

A Vitra török ​​cég számos termék széles választékát kínálja: háztartási kiegészítők, különböző egészségügyi termékek, kerámia. Ez a gyártó azonban pontosan a kerámia burkolólapok miatt szerzett hírnevét.

Kerámia, elkezdett termelni a múlt század közepén. Napjainkban az ilyen termékek Vitra gyártásának mértéke nagyon jelentős. Szükséges, hogy részletesebben megértsük e csempe anyagok előnyeit és hátrányait.

Megkülönböztető jellemzők

Törökországból származó Vitra csempézett anyagok nagy népszerűségre tettek szert a fogyasztók körében, mert nagyon jó minőségűek - és ugyanakkor meglehetősen megfizethetőek.

Mivel a gyártó az ilyen termékek széles skáláját kínálja, minden potenciális vevőnek lehetősége van választani egy olyan opciót, amely megfelel az összes követelményének.

Ennek a cégnek a padlólapja nemcsak a teljesítménye, hanem az esztétikai megjelenése miatt is vonzó a fogyasztók számára.

Ezeknek az anyagoknak a gyártója egy olyan ország képviselője, amely a keleti régióhoz tartozik, és ez látható a padlóburkolatok díszeiről és színeiről. A hagyományos hangok kék és fehér árnyalatok. A lapokat különböző képek egészítik ki. Törökország jellemzői a színek változatossága.

A Vitra gyártó nem ábrázolja a fauna és a növényvilág képviselőit. Ez a csempe más tulajdonságokkal rendelkezik: érdekes minták, kontrasztos vonalak. A vállalat számára csempézett anyagok ideálisak fürdőszobákhoz, fürdőkhöz. Ezek az egzotikus Orient megtestesülése.

A Vitra főbb előnyei a következők:

 • számos méret, forma és szín;
 • biztonság és környezetbarát;
 • megfizethető áron;
 • a gyártásban használt anyagok magas minősége;
 • az ilyen csempe külső formatervezéshez való felhasználásának képessége;
 • a legújabb gyártási technológia;
 • ellenállás alacsony hőmérsékletekkel, kopás, fokozott szilárdság.

típusok

Mivel a gyártó nagyon érdekli a potenciális vásárlók vonzását, igyekszik folyamatosan bővíteni a kínálatot. A Vitra burkolatok új modelljei nagyon gyakoriak.

Ma a gyártó a következő lehetőségeket kínálja:

 • külső csempe anyagok;
 • falburkolatok;
 • padlólapok;
 • konyhai lehetőségek;
 • fürdőszobai modellek (fő előnyük a fokozott ellenállás a különböző mechanikai hatások, vegyszerek, folyadékok ellen);
 • a külső és belső felületek díszítésére használt mozaik termékek.

A vállalat különböző kapcsolódó anyagokat is kínál. A gyártó meghívja más országok innovatív szakembereit csempe bevonatok létrehozására.

A nem szabványos megközelítést kínáló tervezőkkel való együttműködés a Vitra stratégia egyik alapelve. A cég ismételten részt vett a rangos kiállításokon, és termékeire díjat kapott.

A gyártó különböző méretű lapokat készít. A legnépszerűbb lehetőségek közé tartozik a 15x15, 20x50, 30x60, 25x40, 45x45, 10x30, 10x10.

gyűjtemények

A gyártó a csempe bevonatok széles skáláját kínálja. Érdemes kiemelni a legnépszerűbbeket.

robbanás

Az ebbe a kollekcióba tartozó csempe anyagok fő jellemzője a domborított matt felület. Az ilyen burkolólapok színei összekapcsolódnak a tengeri strandokkal.

A Blast csempézett padlóval rendelkező szobák különleges eleganciájúak, a lehető legegyszerűbben lehet ilyen helyiségben lenni. Az ilyen termékek nagyon ellenállnak a kopásnak.

arkitekt

A gyűjteményből származó csempe két sorozatra oszlik. Az olimpiai medenceburkolatok modulárisak. Ez lehetővé teszi a különböző felületek használatát, elkerülve a belső teret.

A Free Style Pool anyagok ideálisak lakóterületeken, uszodákban. Fényes, matt. A gyártó 90 színt biztosít ilyen bevonatoknak.

éteri

A kollekcióhoz tartozó anyagok megkülönböztető jellemzője kellemes kávéhangok. A színek világosak, sötétek lehetnek. Az ilyen bevonatok jól alkalmazhatók a különböző belső terek számára. Érdemes megjegyezni, hogy ezeket a modelleket elitnek tekintik, a szobát fényűzővé teszik.

Az éteri anyagok segítségével gótikus érintést adhat a designnak, egy ilyen belső tér a középkori franciaországi társulásokhoz vezet.

elegáns

Ezek a bevonatok utánozzák a természetes fát. Általában az ilyen burkolólapokat használó belsőépítészet lágy, sötét és világos színekből álló termékeket használ. A kollekcióból származó bevonatokat gyakran a klasszikus fürdőszobákhoz választják.

Ilyen modellekben a díszítő elemek különösen érdekesek. Ezeket megkülönbözteti a korlátozás, de ugyanakkor lehetővé teszik az ékezetes helyek kiemelését is. Az ilyen csempékkel rendelkező szobákban a légkör otthonos lesz.

Samba

Az ilyen csempézett anyagok brazil karneválokkal és az óceán partján fekvő karneválokkal társulnak. A gyártó különböző lehetőségeket kínál: az eredeti dekoráció kombinálható a természetes fa textúraával.

Woodstock

Ezek a bevonatok fából készült felületeket utánoznak. A vevő a legmegfelelőbb textúrát választhatja egy adott belső térhez: wenge, cseresznye, tölgy.

luxus

Ilyen csempeanyagok felhasználhatók külső vagy belsőépítészeti célokra. Ezek a matt bevonatok nagyon jól utánozzák a kőfelületeket. A gyártó a következő színeket kínálja: antracit, világosbarna, szürkés, krém.

elegáns

Az ebbe a gyűjteménybe tartozó csempe az eleganciát, de ugyanakkor korlátozza. A kávéhangok és a virágminták kombinációja nagyon érdekesnek tűnik.

Hogyan válasszuk ki?

Ha nem érdekli a divat trendjeit, figyeljen a gyártó régi gyűjteményeire. Az ilyen modellek leggyakrabban igen alacsony árakkal rendelkeznek. Az ilyen termékek megvásárlásával nem okoz jelentős kárt a költségvetésében.

Ha nem akar lépést tartani a divatgal, hagyja abba a választást a kőfelületeket utánzó bevonatoknál. Az ilyen anyagok mindig trendben lesznek. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy az árak általában jóval magasabbak, így nem mindenki engedheti meg magának az ilyen bevonatokat.

A Vitra gyártó számos, összetett és egyszerű geometriai mintával rendelkező modellt kínál. Az ilyen bevonatok különböző stílusokhoz alkalmasak, így univerzálisak lehetnek. Ugyanakkor az esztétika megkülönböztethető, és a belső térben nagyon jól néz ki.

A vállalat egyes gyűjteményeiben vannak olyan termékek, amelyek különbözőek a dekorok és a színek között. Ha azt szeretné, hogy a design a lehető legeredményesebb legyen, ugyanabban a szobában különböző mintákat használhat.

Az azonos sorozatba tartozó termékek díszei és árnyalatai jól kombinálódnak egymással, így a teljes kép teljes lesz. Kapsz változatosságot, de ugyanakkor képes lesz a harmónia kialakítására.

Ha a helyiséget vizuálisan kívánja csökkenteni, a falakhoz kis, könnyű csempe választható.

Ez az opció nagyon alkalmas fürdőszobákhoz. Egy ilyen szobához olyan matt bevonatot is választhat, amely utánozza a márvány felületét.

Ahhoz, hogy a tér finomabb, átalakultabb legyen, figyeljen a Bloom termékekre. Az ebből a kollekcióból származó bevonatok olyan helyekre alkalmasak, ahol fokozottan manőverezhető, nagyon ellenállnak a folyadéknak.

Vélemények

Ha egy vagy másik terméket vásárolni szeretne, sokan jobban szeretik megismerni a fogyasztói véleményeket. Amit az ügyfelek gondolnak, a gyártó státuszától, hírnevétől függ.

Ha figyelembe vesszük a Vitra cég véleményét, megjegyezzük, hogy ezek többnyire pozitívak. Az interneten rengeteg visszajelzés érkezik a tapasztalt kézművesektől, akik beszélnek az ebből a gyártóról származó termékek előnyeiről és a telepítési munkák jellemzőiről. Megjegyzik a Vitra csempe könnyű telepítését és a figyelemre méltó eredményeket.

A fogyasztók nagyon örülnek, hogy sokféle lehetőség van a Vitra tervezésére. Megjegyzik, hogy a termékek rendkívül harmonikusak egymással. Ebben a kialakításban különböző stílusos, exkluzív. Azok a vevők, akik értékelik a gyártó által gyártott csempe burkolatok előnyeit, majd újra kiválasztják őket - más szobák kialakításának diverzifikálására.

A Vitra csempézett padlók tulajdonosai megjegyzik, hogy a szoba befejezése után divatossá és drágává válnak. Az anyag magas minősége miatt hosszú élettartamú.

Az a következtetés vonható le, hogy a Vitra csempézett padlóburkolat kiváló választás a különféle szobatípusokhoz. Válassza ki a megfelelő termékeket a fogyasztók jövedelemszintjével.

Minden gyártó által kínált modell nagyon jó minőségű - függetlenül azok értékétől. A Vitra lapokat azonban csak megbízható kereskedőktől kell megvásárolni, különben rossz minőségű hamisítványt kaphat.

Keresse fel a következő videót a kerámialapok kiválasztásához.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba