Csempe matricák: eredeti ötletek a belső térben

Ha unatkozik a konyha vagy a fürdőszoba kialakításával, a megjelenését frissíteni kell, a matricák a csempe mentén kerülnek. Az eredeti tervezési ötletek megmondják, hogyan lehet jobban csinálni. A helyesen megtervezett képek elrejtik a karcolásokat, gödröket, lyukakat, amelyek az idők során képződtek a falak felületén.

A csempe matricái képesek teljesen átalakítani a belső teret és hozzáadni egy bizonyos hevert.

A matricák típusai

Ma a vinil matrica vásárlása a csempe díszítésére teljesen egyszerű. A boltok polcain mindenféle dekoratív dísztárgyat találhatunk, ami lehetővé teszi az érdekes megoldások megvalósítását. A matricák méret, szín, anyag, gyártó, minőség és ár szerint változnak. A kép egyetlen egész lehet, és különálló részekből állhat.

Minden fürdőszobai matrica vízálló anyagból készül. Ezek kényelmesek a konyhában, biztonságosan kezelhetik a tisztítószeres kerámialapokat. Ebben a képen nem lesz hatással.

Ha a házban kisgyermekek vannak, kellemes fürdőbe lehet hozni. Ehhez ragaszkodhat nagy fényes matricákhoz a falon, rendszeresen módosítva őket. Színes matricák segítségével kiválaszthat bizonyos zónákat, vagy egy akcentust készíthet. Képeket vagy mintákat helyezhet a matricákra.

Azonban nem lehet túlzásba hozni. Túl sok fényes matrica tűnik furcsanak, nem díszíti a belső teret, hanem ellenkező hatást eredményez. Van egy másik opció matrica - szilikon számok szívócsészékkel. Bármely állat és más szám lehet. Dekoráció, nem fog sokáig tartani, mert könnyen eltávolíthatók a falról.

Díszítsen matricákkal, nem csak a falakon, hanem a padlón is. Ez is eredeti módon díszíthető, érdekes megjelenésű a felszínre. Ezeknek a matricáknak is hasznos funkciójuk van: csúszásgátló hatásuk van. Előfordul, hogy ezek a díszítések megakadályozhatják a csúszós padlóra és sérülésre való esést.

Ragadjon helyesen

Az ilyen matricák felszerelésének különböző lehetőségei vannak. A felülethez kétoldalas ragasztószalaggal, bármilyen más ragadós talppal rögzített szalaggal rögzíthető. A ragasztás előtt a falakat alaposan le kell mosni egy zsírtalanító szerrel, majd törölje szárazra vagy várjon a természetes száradásra. Ha sietsz, a matricák nem fognak jól lenni.

Amikor a falak készen állnak, eltávolítjuk a védőréteget a matricáról, és ragadós oldallal felhordjuk a felületre, simán simítjuk, a középtől a széleiig mozogva. Ha a matrica nagy, győződjön meg róla, hogy a buborékok nem képződnek, ami elrontja az egész képet. Ha a szabálytalanság keletkezik, óvatosan húzza le a matricát erre a pontra és ragasztja újra. Ezt a kívánt hatás elérése érdekében többször is meg lehet tenni. Nem lehet keményen húzni, különben a matrica elszakadhat.

fürdőszoba

A tengeri motívummal ellátott vinil matricák harmonikusan néznek ki a fürdőszobában: delfinek, tengeri csillag, hal, pálmafák. Ne hagyjon lemaradást a polaritás és az állatok, növények, különböző tájképek esetében.

Nemcsak a lapkán ragaszthatja őket, hanem néhány elemet, például szekrényt vagy éjjeliszekrényt is hozzáadhat. Tehát a szoba sokkal érdekesebb lesz.

konyha

Ebben a szobában a konyhai témát használjuk. Ez lehet étvágygerjesztő gyümölcs és zöldség, konyhai eszközök. A tea- és kávé téma (mindenféle sütemény, csésze kávé, teáskannák és kávéfőzők) különösen szépnek és stílusosnak tűnik itt.

Létrehozhat földrajzi területet, és egy darab India, Franciaország vagy Skandináviából lesz. Érdekes lesz a konyhában nézni a falakon vagy éjszakai utazókon utazó vicces állatokat. Ez lehet a kedvenc karikatúra karaktere. Elképzelhető, hogy az ilyen képek jobban örvendenek a gyerekeknek. Vacsorázzon a cégük gyerekeinél.

Ha virágmotívumokat választ, akkor a romantikát hozzáadja a belső térhez. Már nem adhat hozzá nekik semmit.

A matricák olyan könnyen használhatók, hogy a kívánságaitól és a hangulatától függően gyakran változtathatók. Ugyanakkor nem számít, hogy sziluett vagy gondos rajz: a stílus tetszés szerint módosítható.

Csináld magad

A matrica meglehetősen lehetséges, hogy ezt megtehesse. Jöjjön az öntapadó fóliához, amelyet széles körben értékesítenek üzletekben. Vágjon ki belőle különböző figurákat (papírra rajzolhatja, majd kivághatja őket egy minta szerint). Annyira a házi matricákhoz. Lehetőség van arra, hogy a gyerekeket vonzza erre az izgalmas tevékenységre.

Az ilyen matricák lehetnek kő, tégla, csillogó felület. Csak egy speciális fóliát kell ragasztani a kerámia tetejére. Létrehozhat egy darab egyedi darabot: ez a panel díszíti a falat.

Ragaszkodjon a matricához

Ha ideje megváltoztatni a témát, vagy drasztikusan megváltoztatni a teljes történetet, a képeket törölheti. Ehhez óvatosan vegye fel a hegyet egy éles tárgyral és húzza meg. A folyamat egyszerűsítése érdekében hajszárítót használhat. A meleg levegő áramát a felületre irányítva könnyen eltávolíthatja a bosszantó képet. Ha a matricák magas színvonalúak, a kép korábbi helyének helyén nem lesz nyomkövetés.

Ha ragasztómaradékot észlel, törölje le a cserép területét szappanos vízzel megnedvesített ruhával. Ha nem sikerült, kapjon egy speciális matrica eltávolító megoldást a hardverboltban.

A belső felújítás ilyen díszítéssel nemcsak a fürdőszobában, a fürdőszobában és a konyhában történhet. Ezek a matricák beilleszthetők a tapéta, a festés, a fa és az üveg felületére a belső tér károsodása nélkül. Tehát érdekes módon gondoskodhat egy gyermekszobáról, hogy bizonyos tervezők megérintsék a hálószobát vagy a nappalit, a folyosót vagy a loggiát. Egyes esetekben ez lehetővé teszi a javítás késleltetését, a befejező anyag élettartamának meghosszabbítását.

Amikor fontos matricát érdemes megragadni, érdemes megfontolni egy fontos árnyalatot. A regisztráció nem lehet túlságosan zavaró és ragyogó.

Ha nagy festményeket választott a fürdőszobához, akkor elég egy vagy kettő. Ha a matricák kicsi (például egy halat vagy kiskacsát), akkor sok lehet, ezek a bélés teljes felületén helyezkedhetnek el. Ha egy konyha, válasszon egyet. Nem kell gyümölcsöket, zöldségeket, süteményeket, csésze kávét és állatokat kombinálni. Kóstolhatatlan lesz. Ragaszkodjon a gyümölcsöt a munkaterület fölé, és ahol étkezősarok található, kávé babot és gyönyörű kávéscsészét helyezhet el. Ne terhelje túl a felületet felesleges elemekkel.

Vélemények

Azok a vélemények, akik hasonló elemeket használtak az ékszerekben, azt mondják, hogy a parcellák és a különböző számok sokasága, az állatok annyira nagyok, hogy összezavarodhatnak. Ezekkel a matricákkal sokan képesek frissíteni a helyiségeket, és sok esetben még el is rejtik a hibákat. Az egyetlen probléma, amint azt néhány észrevétel is megjegyezte, az, hogy a nagy buborékok nehezen ragaszthatók a buborékok kialakulása miatt. Ezért nehéz megbirkózni a matrica ragasztásával, egy asszisztensre van szükség.

Kívánatos, hogy a felület tökéletesen sima legyen, - megjegyezte a felülvizsgálatokban: ha a csempe kicsi, és a matrica mérete nagy, az üregek helyett üregek maradnak.

A dekoratív matricák jellemzőiről bővebben lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba