"Nephrite kerámia" csempe: előnyök és hátrányok

Kiváló minőségű burkolóanyag kiválasztásával egyre több vásárló részesíti előnyben a Nefrit-Kerámia által gyártott, Oroszországban gyártott cserépeket. A vállalat már csaknem 30 éve a piacon van, és az ilyen típusú termékek gyártói közé tartozik. Kerámia csempe Jade-kerámia: orosz anyag az európai technológiákról

Termelési jellemzők

Kerámia csempe Jade kerámia - a hagyomány és a tudomány és a technológia korszerű fejlődése.

A termelés sajátosságai, biztosítva a stabil népszerűségét, a következők:

 • a legmagasabb minőségű természetes és mesterséges anyagok nyersanyagaként történő felhasználása;
 • az olasz és spanyol cégek csúcstechnológiai felszerelésének használata;
 • a piac és a fogyasztói kereslet folyamatos figyelemmel kísérése;
 • eredeti tervezési megoldások, amelyek megvalósításában jelentős szerepet játszanak az in-line digitális nyomtatók használata, amelyek lehetővé teszik bármelyik bonyolultságú kép alkalmazását a csempe számára;
 • átfogó minőségellenőrzés a termelés minden szakaszában: a nyersanyagok megválasztásától a késztermékek számos vizsgálatáig.

Ebben az esetben a vállalat a vevő középosztályára összpontosít, ügyelve az ár és a minőség optimális kombinációjára. De a gyártó választékában megtalálható és prémium gyűjtemények.

A csempe előnyei

Mint minden kerámia, A Jade Kerámia termékek jelentős előnyökkel rendelkeznek, többek között a következők:

 • Hygiene. A csempézett felület nem alkalmas káros mikroorganizmusok és kórokozók reprodukálására.
 • Gyakorlatiasság. Bármilyen szennyeződés könnyen eltávolítható a csempézett felületről, mivel a szennyeződés, a por és a zsír nem szívódik fel.
 • Tűzállóság Tűz esetén nem ég, nem olvad vagy deformálódik.
 • Viseljen ellenállást. Hosszú élettartam mellett sem marad el. Ugyanakkor a csempe élettartama alatt a jellemzők változatlanok maradnak.

Ennek a gyártónak a csempe számos további előnnyel rendelkezik, ami nemcsak az orosz piacon, hanem a szomszédos országokban is a legjobbak közé tartozik.

A főbb előnyök a többi céghez képest:

 • Környezetbarát. A furnéranyag létrehozásának folyamatában használt összes alkotóelem hipoallergén és nem mérgező. Ezek nem jelentenek veszélyt az emberi egészségre.
 • Fokozott erő. A cég által gyártott kerámiák gyártásának sajátosságai miatt képes a jelentős terhelések ellen. Ez az anyag keménységének köszönhetően 5-ös lehet a Mohs-skálán.
 • Alacsony százalékos vízfelvétel. Hosszabb ideig tartó érintkezés esetén a csempe legfeljebb 20% nedvességet szív le. Ezt megkönnyíti a kiegészítő védőréteg burkolata.
 • Ezen túlmenően, figyelembe véve a kerámia burkolólapok használatának sajátosságait, a vállalat alkalmazottai gondoskodtak arról, hogy termékeik további csúszásgátló tulajdonságokat adjanak.

Fajok sokfélesége

A Nefrit-Kerámia választékában bemutatott csempe helyiségek, konyhák és fürdőszobák számára készült. Mind a padlón fekvő, mind a falburkolatok típusai széles körben képviseltetik magukat.

A márkás termékek egyik jellemzője a változatos mérettartomány. - Jelenleg a cég 10 különböző formátumot kínál. Maximális méret: 20x60 cm.

A csempe céljától függően és vastagsága 0,6-1,1 cm között változik.A gyártó további "chip" felületű anyaga egy gazdag színpaletta és a tervezési megoldások széles választéka.

gyűjtemények

Jelenleg a Nephrite Ceramics több tucat gyűjtemény közül választhat. Ezek közül a legnépszerűbbek a következők:

 • "Albero" - csempe gyűjteménye a fürdőszobában. A színpaletta bézs és barna árnyalatok finom árnyalataiból áll. A matt felületen alkalmazott nyomtatás textíliával kombinált fát imitál, ami extra kényelmet és melegséget biztosít a fürdőszobában.
 • "Brittany" - a brit klasszicizmus stílusában készült, Damaszkusz díszítéssel díszített gyűjtemény. A termékek matt felületűek, fényes betétekkel. A gyűjtemény kiegészítéseként négy különböző díszítés van virágos mozaiknyomattal.

Általában az ilyen burkolólapokat nagy méretű fürdőszobák befejezésére használják, mivel a kis helyiségekben egyszerűen nem lehet teljes mértékben feltárni a bélés minden dekoratív tulajdonságát.

 • "Illusion" - fal- és padlólapok geometriai alakzatokkal. A szokatlan kombinációk és a számok nagy csoportja lehetővé teszi, hogy egy eredeti belső teret hozzon létre optikai illúziókkal.
 • "Cagliari" - kiváló minőségű márványburkolatú csempe gyűjteménye. A legújabb mintázási technológiáknak köszönhetően a gyártó képes volt pontosan átadni a természetes kő szerkezetét és árnyalatait. A gyűjtemény fehér elemeket tartalmaz, amelyek az olasz Calacatta márványt imitálják, és a fekete részek, amelyek a francia vert de mer márványt szürkés és zöldes hullámos csíkokkal újítják fel.
 • "Reef" - csempe és padlóburkolatok egy szúrott művészi mozaik utánzásával. Ha közelebbről megnézed, a mozaik töredékeket spirálmintává hajtjuk.

Az Estel kollekció, az óceán által inspirált óceáni motívumok és az étkező és a konyha díszítésére alkalmas nyugodt Penella képek egyaránt igényesek.

Kiválasztási szabályok

A Jade Kerámia főzőlapjának fő előnye sokszor hátrányt jelent soknak, mert nagyon nehéz lehet kihozni és egy dolgot választani. A burkolólapok kiválasztása a befejezésért felelős kérdés, de nem túl nehéz.

Sikeresen végrehajtható, ha tudsz néhány alapvető szabályt:

 • Kiválasztásakor figyelembe kell venni annak a helynek a célját, amelyre a cserépet használni kívánja.
 • Egyaránt fontos kiválasztási kritérium a lapka hozzárendelése (padlóburkolat vagy falburkolat).
 • A csempe elemek méretének a helyiség méretéhez kell kapcsolódnia.
 • A textúra és a design bármely lapja bele kell illeszkednie a szoba általános stílusába.
 • A szín kiválasztásánál ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a befejező anyag textúrájának és mintájának kiválasztásakor - a színpalettát harmonikusan kell kombinálni a belső elem egyéb elemeivel.

Vélemények

Az évek során a Nefrit-Ceramics vállalat több ezer ember képes volt értékelni termékeinek érdemeit, amint azt számos vélemény is alátámasztja. Fő részük pozitív ügyfélélmény.

Fogyasztók, akik megvásárolták a gyártó fali vagy padlóburkoló lapjait, jegyezzék fel gazdag választékát és eredeti megoldásait. Sokan csak vele együtt képesek a valóságra fordítani a legmerészebb és szokatlanabb tervezési ötleteket.

Az ügyfelek jól beszélnek magukról a csempe minőségéről is, megjegyezve tartósságát, ami különösen fontos kritérium a konyha és a fürdőszoba befejezésekor.

Sok köszönet szava is megérdemli a Jade-Ceramics padlólemezek csúszásgátló tulajdonságait és a vállalat összes termékének megfizethetőségét.

A "Jade Ceramics" kerámialapok bemutatása, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba