Csempe Atem: Megkülönböztető jellemzők

Az Atem - ukrán gyártó, a cég 2003-ban alakult. Néhány év alatt elkezdett vezetni a kerámia cserép anyagok gyártásában és értékesítésében. Az Atem nemzetközi kiállításokon vesz részt és rangos díjakat kap. Ez a cikk a gyártó által gyártott csempe megkülönböztető jellemzőit, a fogyasztók körében legkedveltebb gyűjteményeket tárgyalja.

Különleges jellemzők

A cég egy kis boltban kezdődött, ahol egyszerű kerámiacsempéket gyártottak standard súlyú és méretű - 100x100 mm. Ma a legnagyobb csempe gyártó Ukrajnában. A teljes fennállása alatt az Atem jelentősen javította termékeit és bővítette termékkínálatát: ma a cég nagy formátumú modelleket kínál - 600x1200 mm

A fogyasztók számára csodálatos kiegészítések állnak a csempe anyagokhoz: határok, különböző díszítő elemek.

Az Atemnek sok előnye van.

A legjelentősebb előnyök a következők:

  • A gyártó minden alapméretű csempe gyárt.
  • A minőségellenőrzés többszintű, ami lehetővé teszi a vállalat számára, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek. A termelési folyamat a lehető legnagyobb mértékben optimalizálva van.
  • A gyártó külföldi partnerekkel dolgozik. A gyártást a legújabb berendezéseken végzik, amely nagy hatékonyságot biztosít a gyártási folyamatban.
  • A cég számos csempe bevonatgyűjteményt kínál, és folyamatosan bővíti termékcsaládját. A fogyasztóknak lehetőségük van különböző modellek kiválasztására.
  • A csempézett anyagokat elfogadható áron állítják be, az Atem termékek megengedhetik a legtöbb fogyasztót.

A cég által kínált csempe tartóssága, megbízhatósága különbözik. Bármilyen belső dekoráció csodálatos díszítése lehet.

felszerelés

A termékek előállításához a gyártó nagy teljesítményű berendezéseket használ Olaszországból. Az Atem üzem egy modern kemencét használ vízszintes szárítással rendelkező kerámia csempe termékekhez, amely a leghosszabb (144 m) kelet-európai országokban. A nagyméretű modelleket egy rendkívül erős sajtó segítségével készítik.

Felhasznált anyagok

Az ukrán gyártó kerámia csempe termékeket készít kizárólag kiváló minőségű anyagokból. Ez kréta, kaolin, homok, agyag. A hozzáadott török ​​földpát előállításához szükséges termékek funkcionális tulajdonságainak javítása. A csempe anyagok színe különösen gazdag, mert a vállalat nagyon magas színvonalú festékeket használ Olaszországból.

faj

Minden Atem kollekciót egy eredeti ötlet, világos fogalom jellemez. A gyártó által kínált termékek a padló és a falak különböző helyiségekben történő befejezéséhez használhatók. A folyosók, nappali, konyhák, fürdőszobák beszerzésére kerül sor. A bevonatok alkalmasak technikai és használati helyiségekre. Az Atem burkolólapok külső kivitelezési munkákhoz is használhatók (kerti utak, teraszok, homlokzati falak).

A lapok megjelenését a kreatív tervezők gondolják. Folyamatosan élnek a textúrákkal és árnyalatokkal kísérletezve, új gyűjteményeket hozva létre. A fa, cement, porózus nemes kő köre. Érdekes összetett kompozíciókat kínálnak fotónyomtatással.

A cég figyelemmel kíséri a csempe burkolatok gyártásának legújabb trendjeit, és mindig igyekszik figyelembe venni a divat trendjeit.

elérhetőség

A gyártó megfelelő árat állít elő termékeire, mivel főként ukrán anyagokat használnak ilyen csempe bevonatok létrehozásához. Elvileg ezek alacsonyak.

Egy másik fontos tényező a rendkívül hatékony berendezések használata.amely a termelés nyereségességét biztosítja. A villamos energiát egy kicsit használják, ami csökkenti a termékek költségét. A gyártás gépesített, teljes technológiai ciklusa van: a nyersanyagok kitermelésétől a kiváló minőségű csempeanyagok létrehozásáig.

Népszerű gyűjtemények

A gyártó számos csempe bevonatgyűjteményt kínál. Némelyikük különösen népszerűvé vált a fogyasztók körében.

Texas

Ezek a modellek nagyon szokatlanok: a termékek lekerekített sarkokkal rendelkeznek. A csempe titokzatos csillagokkal díszített. A vevő kiválaszthatja a legmegfelelőbb színt. A Texas lapka sárga, piros, bézs és fehér.

Egy ilyen furnér minden szobát látványosnak, utánozhatatlanná tesz, hogy a legdrágább tervezési ötleteket megtestesítse.

Kuba

Ezek a csempézett termékek a kifinomultság és a kivitelezés kivitelezésének bemutatója. A színek fényessége megkülönbözteti őket, a tavaszi frissesség társulását, energiával töltik és csodálatos hangulatot adnak. Tervezés Kuba csempe senki sem hívhat unalmas. Ez a gyűjtemény különböző stílusokat kínál: a klasszikustól az avantgárdig és a pop artig. Minden termék díszítő elemekkel egészíthető ki, amelyek stílusosan illeszkednek.

monó

Az ilyen mozaikmintákat a textúrák szépsége, a színek fényereje jellemzi. Tejes, kék, gazdag vörös, sárga árnyalatok vonzza a szemet, a szoba eredetiségét és kifinomultságát adja. A belső tér érdekesebbé tételéhez eredeti díszítőelemeket adhat hozzá.

Az ilyen csempe felületekre vonatkozó rajzok nagyon szépek. A mono csempe vicces halakat, lenyűgöző virágokat ábrázol. A tervezési lehetőségek sok, kísérletezhet a tervezéssel.

Gres

A gyűjtemény fő jellemzője a színes megoldások széles választéka. Meleg szürke, bézs, zöld, rózsaszín, kék csempe kerül bemutatásra. Vannak fehér, barna, sárga és mélyfekete színek is, amelyek egymástól függetlenül használhatók, és kombinálva egyszerű geometriai mintázatot alkotnak. Ezek a lapok különböző méretűek lehetnek, simaak, polírozottak vagy megkönnyebbültek.

Az ilyen termékek nemcsak belső, hanem külső befejező munkákhoz is alkalmasak. Használhatók medencék, teraszok, vasútállomások, szállodák, éttermek és így tovább.

Marfil

Ebből a kollekcióból csempézett burkolatok kiválóak a fürdőszobák számára. Választhat egy barna vagy bézs árnyalatot. A Marfil modellek gyengédséggel, harmóniával járnak. Virágos díszítőelemekkel kiegészíthetők.

A Marfil termékfelületek kellemes tapintásúak lehetnek. A hullámos csempe bevonatokon gyémántokat ábrázoltak, amelyek egy kicsit szigorú eleganciát adnak a belső térnek. A termékek elég vékonyak, ugyanakkor ellenállnak a vegyi anyagoknak, tartósak.

Vélemények

A (z) Atem termékértékelése más. A vásárlók elégedettek a csempe bevonatok nagy szilárdságával, színtelítettségével. Sokan azonban nem elégedettek a csempék szélei mentén levő szabálytalanságokkal, valamint azzal, hogy a termékekre vonatkozó rajzok nem egyezhetnek meg. A megfelelő készlet kiválasztása rendkívül óvatos: a vásárlás előtt gondosan ellenőrizze a termékeket.

Az Atem kerámialapok áttekintését lásd alább.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba