Hogyan kell használni a Mastix hideghegesztést?

A Mastix hideghegesztés lehetővé teszi az alkatrészek összekapcsolását deformáció nélkül. Ez az eljárás összehasonlítható a ragasztással. Egy ilyen eszköz használata nagyon egyszerű: meg kell értenie a konkrét árnyalatokat, bizonyos típusú anyagok jellemzőit.

Különleges jellemzők

Ma a fogyasztók számára különböző hideghegesztési anyagok állnak rendelkezésre. Mindazonáltal ezeknek a készítményeknek nem mindegyike alkalmas arra, hogy jelentős hőmérséklet-különbségeket alkalmazzanak. Emiatt nem minden eszköz alkalmas ipari környezetben való használatra.

A hegesztés a Mastix egy olyan anyag, amely jelentősen meghaladja a teljesítmény analógjait. Egy ilyen készítmény alkalmazható mind alacsony, mind nagyon magas hőmérsékleten. Ez az anyag jobb minőségű, mint a szokásos ragasztó. Ilyen hideghegesztéssel a különböző anyagok részeit csatlakoztathatja.

Ez a kompozíció használható új, nem kiaknázott termékekre, valamint törött alkatrészekre is. A Mastix kiváló minőségű termékek lehetővé teszik, hogy új alkatrészeket vagy elveszett elemeket hozzon létre. Ezzel az anyaggal kitöltheti a repedéseket, a különböző lyukakat.

A Mastix hideghegesztés rúdként néz ki. Ez az anyag egyesíti a különböző összetevőket: az első a külső héj, a második a belső rész.

A munka megkezdése előtt alaposan keverje össze az anyagot, az eredmény lágy keverék legyen. Ő lesz ebben az állapotban néhány percig. Ezután a kompozíció keményedni kezd, és egy idő után teljesen megszilárdul.

Előnyök és hátrányok

Az ilyen készítmények számos előnnyel rendelkeznek.

A legjelentősebb előnyök közé tartozik a számos tulajdonság.

 • A kétkomponensű rúd nagyon kényelmes.
 • Az anyagok Mastix költsége meglehetősen elfogadható, az ilyen termékek különböző üzletekben kaphatók.
 • Ezt a keveréket kezdők is használhatják. A használatához nincs szükség speciális ismeretekre és készségekre.
 • A gyártó többféle ilyen terméket kínál. A fogyasztók egyaránt vásárolhatnak egyetemes vegyületeket és hegesztést bármely konkrét anyaghoz.
 • Ez az anyag nagy szilárdságú vegyületeket biztosít.

A hideghegesztés a Mastix-nek nemcsak pozitív, hanem negatív tulajdonságai is vannak, de a vásárlók közül sokan jelentéktelennek nevezik őket.

 • Miután keverte az anyagot, győződjön meg arról, hogy nincs benne csomó. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy újra kell végeznie a munkát.
 • Egy ilyen kompozíció sokáig szárad.

Felhasználási kör

A Mastix hideghegesztés számos alkalmazásban alkalmazható. Figyelembe kell venni a külső feltételeket és a kompozíció típusát. Leggyakrabban a hideghegesztést szokásos ragasztóként használják, hogy bármilyen elemet egymáshoz rögzítsenek.

Ezzel az anyaggal visszaállíthatja a gép alkatrészeit., csatlakoztassa a különböző lyukakat és így tovább. Mivel ez a készítmény különböző plaszticitás, nagyon jól illeszkedik a repedések beágyazásához. Ne feledje, hogy az anyagnak teljesen száraznak kell lennie: a kezelt termék használata előtt nem ajánlott.

A fagyasztott keverék nem lesz ellenálló az erős mechanikai stressz ellen. Ez az anyag azonban ellenáll a rezgéseknek, így a mozgó mechanizmusok javítására használható.

Hegesztés A Mastix sikeresen használható a vízvezeték (akkumulátorok, csövek) helyreállításához. Ez az anyag alkalmas bútorok, akváriumok, különböző háztartási cikkek javítására.

Az ilyen keverékek a következő összetevőkből állnak: \ t

 • amin gyanta;
 • fém töltőanyagok;
 • epoxigyanta;
 • ásványi eredetű töltőanyagok.

faj

A fogyasztók számára különböző típusú Mastix hideghegesztés áll rendelkezésre.

 • Fém felületekhez. Ennek az anyagnak a kompozíciója magában foglalja a fém töltőanyagot, amely biztosítja a vegyület maximális hatékonyságát. Egy ilyen készítmény használata előtt a felületet nem kell teljesen szárazvá tenni: jól illeszkedik a folyadékhoz. Ezért az anyagot gyakran vízvezeték-szerelésre választják. A felületeket nem kell tisztítani a szennyeződésektől.
 • Universal. Az ilyen hegesztés alkalmas különböző felületekre. Ez különböző hőmérsékleteken hatékony. Mivel ez az anyag különböző esetekben használható, nagyon népszerű: a fogyasztók sok pozitív visszajelzést adnak az ilyen hideghegesztésről.
 • Hőálló (piros csomagolásban). Ez a hideghegesztés Mastix ellenáll akár nagyon magas hőmérsékletnek is (akár 250 fok).
 • Vízvezetékhez. Az ilyen anyag fémelemekhez, porcelánhoz alkalmas.
 • "Gyorsacél". Ez az anyag acél töltőanyagokat tartalmaz. Ezzel a hegesztéssel elveszítheti az elveszett elemeket.
 • Alumínium termékekhez. Ebben a kompozícióban van egy alumínium töltőanyag.

Hogyan kell jelentkezni?

Ha a Mastix hideghegesztést használja, gondosan olvassa el a használati utasítást. Tehát nem tehetsz rosszul az akciósorozattal.

Vannak olyan anyagok, amelyek Mastix-nek vannak kitéve, a szennyeződéssel szembena munka megkezdése előtt azonban még mindig jobb, ha alaposan megtisztítjuk az alkatrészeket. Ha univerzális hegesztést használ, győződjön meg róla, hogy eltávolítja az olajréteget a felületről.

Vágjon egy darab hideghegesztett rudat, és alaposan keverje össze. Az eredménynek teljesen homogén paszta tömegnek kell lennie. Ezt a felületre kell alkalmazni. Ezután csatlakoztassa a termékeket, rögzítse őket, és várjon egy kicsit több mint fél órát. Végül két-három óra múlva csatlakoznak.

A Mastix hideghegesztés eltarthatósága 2 év. Az ilyen anyagot nem kell különleges módon ártalmatlanítani. Ha helyesen alkalmazzák, akkor az teljesen biztonságos lesz az emberi egészségre.

Hideghegesztéssel maximális pontosságot kell gyakorolni: az anyag nem lehet a nyálkahártyán. Ilyen vegyület használata esetén ajánlott gumikesztyűt használni. Így megvédheted a kezedet.

Mi az a hideghegesztés és mi az, amit használnak, lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba