A Soudal hab jellemzői

Az építési és javítási munkák során nehezen végezhető hab. Kiváló tömítőanyag és szigetelőanyag, amelyet az ablakok és ajtók beszerelésére használnak, tömítéseket és repedéseket használnak.

Számos ajánlat van a piacon. Ezek minőségben, jellemzőkben, árban különböznek. Az egyik legjobb ajánlat a belga gyártó Soudal poliuretánhabja.

Jellemzők

A vállalat már több mint 50 éve létezik, ma az európai iparág vezető vállalatai közé tartozik. A Soudal tömítőanyagokat, habokat, tetőfedő anyagokat, ragasztót gyárt. A termékválaszték meglepő sokszínűség. Minden termék rendelkezik minőségi tanúsítvánnyal.

A cég székhelye Belgiumban, Turnhoutban található. A Soudal saját országában három nagy gyár van, külföldön több vállalkozás és saját kutató laboratórium. A vállalat nem csak a termékcsalád bővítésével foglalkozik, hanem a minőség javításával és az új termékek bevezetésével is. A Soudal számos termékét többször is bemutatták a nemzetközi kiállításokon.

A gyümölcsöző tevékenység évek során a cég nagyszerű hírnevet szerzett, és termékei nemcsak Belgiumban, hanem messze a határain túl is népszerűek. A minőség mellett a termékeknek még egy másik előnye van - vonzó ár.

Az soudális habok számos funkcióval rendelkeznek. Használhatják mind a szakemberek, mind a hétköznapi emberek, akik otthon javítanak. A habok különböző célokra használhatók, kiváló munkát végeznek az elektromos és hőszigeteléssel. Vízállóak, jól tolerálják az ultraibolya sugárzásnak való kitettséget, és nincsenek korróziónak kitéve. A fagyasztott hab nagy szilárdságú, nem fél az agresszív környezetektől és a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól.

A fogyasztók kényelme érdekében a vállalat különböző típusú termékeket gyárt: télen és nyáron. Szezonális hab is van, amely a magas és alacsony hőmérsékletekhez igazodik, a különbségeikhez. Különböző építőanyagokhoz használható, magas tapadási szintet biztosítva. A gyártó garantálja a működési időszak hosszabb időtartamát.

típusok

A szezonok szerinti típusokra való felosztás mellett a Soudal cég széles tartományokat gyárt professzionális és otthoni használatra. Fő különbség azonban a hengerszelepek kialakítása. Ezért, ha egy szerelvényhabot vásárol, válassza ki a megjelenését a rendeltetésétől és a munkától függően.

Különböző típusú habok különböző tulajdonságokkal rendelkezhetnek a kikeményedési idő tekintetében., a környezet hőmérsékleti viszonyaitól függően, különféle anyagokkal való felhasználás, és különböző típusú munkákhoz is használható. Ezért a vásárlás előtt gondosan olvassa el a csomagoláson található információkat.

szakmai

A professzionális poliuretán hab jó tulajdonságokkal rendelkezik. Kiváló hang- és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, jó töltési kapacitással rendelkezik. Nincs zsugorodása és kettős terjeszkedése. A Soudal 300, 500, 750 ml aeroszolos dobozokban gyártja termékeit. Egy 750 ml-es tartály 60 liter tartalmú. Alkalmazható különböző tömbök, tömlők és varratok beépítésével és tömítésével. A fegyver használata lehetővé teszi az anyag mennyiségének kiadását.

Soudafoam fr

A Soudafoam Fr egy professzionális, egykomponensű, poliuretán alapú, önállóan bővülő poliuretán hab. Különleges jellemzője a tűzállóság.Tűzálló hab A Soudafoam Fr különféle illesztésekhez tömítőanyagként használható, amikor nagy tűzvédelem szükséges.

Flexifoam

Ha habokra van szüksége a kötésekhez, ahol erős változások és kiterjedések fordulhatnak elő, vagy a magas rezgésnek kitett struktúrákhoz, használjon Flexifoam-ot, amelynek nagy rugalmassága van. Megvédi a sokk és a sokk ellen, hangszigetelést biztosít, csökkenti az akusztikus zajt.

Soudal Maxi sarkvidék

A Soudal Maxi Arctic egykomponensű poliuretán hab. Tökéletesen kombinálva szinte minden anyaggal, kivéve a szilikon, polietilén, teflon, polipropilén. Tökéletesen teljesíti a hang- és hőszigetelő funkciókat, jó töltési kapacitással és kiváló szerelési tulajdonságokkal rendelkezik. Fő előnye azonban annak lehetősége, hogy -25 fokos fagyban használják. Az ilyen alacsony hőmérsékleten nem fog folyni.

Ez a téli termék alkalmas az ajtók és ablakok felszerelésére és tömítésére., töltsön be varratokat, hozzon létre hangszigetelt képernyőket. Használható hűtőrendszerek szigetelésére. A ballon legfeljebb 60 liter habot eredményez. Pisztoly segítségével eloszthatja a hab mennyiségét. És ha telepíti a csavart a pisztoly hátoldalára, akkor szabályozhatja a hab mennyiségét.

Kétkomponensű

A Soudal kétkomponensű habokat is gyárt, amelyekben az alap és az aktivátor egymástól a tartályban van elválasztva, így hosszabb ideig tárolódnak, mint az egykomponensű habok.

A kétkomponensű hab nagyon gyorsan keményedik és jól polimerizál, míg a levegő páratartalma bármilyen lehet. Nagyobb teljesítményt biztosít, mint egy alkatrész, széles alkalmazási területtel rendelkezik, betonnal, fával, fémekkel, PVC-vel és egyéb anyagokkal való munkavégzésre alkalmas. A felesleges habot a felhordás után 10–12 percen belül le lehet vágni. A kétkomponensű hab azonban drágább. Ezen túlmenően a henger gyors megszilárdulása miatt csak egyszer használható. Ezért jobb, ha egy professzionális munka ezzel a személyzettel.

Műszaki adatok

A Soudal termékek márka a legjobb minősítések közé tartozik, mivel kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik, és különböző javítási munkákhoz alkalmas. A használatra kész fóliák kiválóan tapadnak szinte minden anyaghoz, kiváló szerelési, hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal és nagyon jó töltési kapacitással.

A hab megszilárdulása nedvességnek kitéve történik. Az elsődleges fólia 10-12 perc alatt keletkezik, ha a környezeti hőmérséklet +20 fok, és a relatív páratartalom 60%. A teljes gyógyítás 30 perc elteltével történik. Fagyasztott állapotban a hab sűrűsége 25 kg / m3. m. Használhatja a habot -40 és +90 fok közötti hőmérsékleten.

A terméket jó stabilitás jellemzi, ami nem zsugorodást és kettős tágulási hatást jelent. Az soudal hab nagy nyírószilárdsággal és a nyomással és hajlítással szembeni ellenállással, valamint az alacsony nedvességelnyelő képességgel rendelkezik. Egész évszak és tűzálló. Különböző típusú csapok esetében ezek az adatok eltérhetnek.

Az aeroszolos ragasztóhab különböző anyagok gyors ragasztásához készült. A termék -10 ° C és +35 ° C közötti hőmérsékleten használható. Még alacsonyabb hőmérséklet esetén is nagy kezdeti beállítás van. A teljes gyógyulás egy óra múlva következik be. Agyaghab nem terjed a függőleges felületeken. Ellenáll az oldószereknek, festékeknek és penésznek. Víztaszító hatása van, nem hajlamos az öregedésre és a bomlásra.

Hol vonatkozik ez?

Az soudal hab nagyon széles körben alkalmazható különböző építési és befejezési munkákban, nevezetesen:

 • nélkülözhetetlen az építőelemek (ajtók és ablakok) felszereléséhez és tömítéséhez;
 • szükséges a varratok összehangolásához, repedések és üregek kitöltéséhez;
 • ragasztószigetelő anyagok és tetőszerkezetek;
 • javítja a hűtőrendszer hőszigetelését;
 • segíti a csövek rögzítését;
 • védi a nedvesség behatolását a szerkezetek és profilok varratai között, megakadályozva a penész megjelenését;
 • kiváló hangszigetelő réteget hoz létre.
 • lehetővé teszi, hogy zárt profilban töltse ki és hozzon létre egy hangszigetelő réteget az üres térben (a fürdőszoba alatt, a zuhany alatt, a keretszerkezetben);
 • kitölti a csővezetékben lévő üregeket, a falak és a mennyezetek telepítésekor átmenetekben;
 • tökéletesen rögzíti és tömíti az ablakpárkányokat és a vakokat, az oldalsó szoknyákat és a lépcsőket.
 • segít az MDF és más faanyagok könnyű belső ajtóinak beépítésében és lezárásában.

Vélemények

A Soudal-ról a hab fogyasztók számos véleményt hagynak el, amelyek többsége pozitív. A vevők tudomásul veszik a terméktípusok széles választékát és a lehetőséget, hogy kiválaszthassák a megfelelő munkát. Szeretik, hogy a termék háztartási vagy szakmai céljai szerint választhassanak.

A soudal hab megfelel az összes bejelentett tulajdonságnak, kényelmes használni. Könnyen összenyomható, és a pisztoly jelenléte megkönnyíti a munkát. A hengerek jó kvantitatív hozamot adnak. A hab bármilyen hőmérsékleten használható, kitölti az üres tereket, és kiüríti a varratokat. Gyorsan szárad, és szárítás után kiváló szilárdságot és tartósságot szerez. A fogyasztók azt mondják, hogy habokat használtak különböző anyagokkal, és magas tapadást biztosított.

A fogyasztók elégedettek a termék minőségével. Figyelmeztetik, hogy használatuk előtt meg kell ismerkedni az utasításokkal, és a munka folyamán kesztyűt kell használni, különben nehéz lesz kezet mosni. Vevők, mint a megfizethető Soudal termékek. Sok professzionális mester dolgozik a Soudal habokkal.

Az ablakblokkok rögzítésére szolgáló hab kiválasztását a videó részletesen ismerteti.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba