Penosil poliuretán hab: tartomány felülvizsgálata

A különböző épületek építése és javítása során keletkező rések és egyéb hiányosságok lezárására tervezték a szerelési habot. Eltávolítja a betonfalra, padlóra, mennyezetre és díszítőelemekre már jellemző hátrányokat, kitöltötték a rést az ablakok és ajtók telepítésekor. De ahhoz, hogy teljes mértékben megbirkózzon az ilyen feladatokkal, gondosan válassza ki a munkadarabot.

Különleges jellemzők

Ez az építőanyag-márka hosszú ideje nagy igény az építőipar szakemberei körében. Az ok egyszerű - összetételének szokatlanul magas minősége jellemző.

Ennek a márkanak a tartománya a következő kompozíciókkal rendelkezik:

 • háztartási és szakmai használatra szánt termékek;
 • a poliuretánhab tisztítására szolgáló eszközök;
 • aktiváló anyagokat;
 • a hab és ragasztó hatású anyagok;
 • a szalag szorosabbá tétele érdekében;
 • szerelőpisztolyok.

A márka a WolfGroup tulajdonát képezi, pontosabban a hozzá tartozó Krimelte-társaságnak. - az európai kontinensen a tömítőanyagok egyik legfontosabb gyártója. A termelési létesítmények az Orosz Föderációban és a balti államokban helyezkednek el, a szállítások nemcsak a posztszovjet térben, hanem olyan országokban is, mint Japán, Izrael, Németország, Új-Zéland. Összességében ez a név alatt lévő hab több mint ötven különböző állapotba kerül, ami közvetve megerősíti a nagyszerűségét. A belső tudományos és technikai fejlesztések aktívan folynak, ami évről évre segít az alapvető paraméterek javításában.

Műszaki adatok

A Penosil poliuretán habot szinte nem hirdetik, de a profi építők folyamatosan választanak a javára. A keverék mennyisége, amely egy henger használatakor jön ki, nagyobb, mint a jól ismert versenytársaké. Milyen pontosan ez érhető el, egy mély kereskedelmi titok. Számos univerzális márka van a választékban, de még helyesebb használni őket belső munkákhoz, mivel a negatív hőmérsékletek rossz hatással vannak az eredményre.

A hab teljesen mentes a mérgező tulajdonságoktól, és a polimerizáció vége után nem bocsát ki káros anyagokat.

A fogyasztói tulajdonságok védelme a -45 és +90 fok közötti hőmérséklet-tartományban garantált. A speciális készítmények és a gyártási technikák lehetővé teszik a nedvességre való hajlam csökkentését, a hőveszteséget és a beállítás gyorsabbá tételét. A szárítási idő a választott fajtától és az ilyen készítmény felhasználási körülményeitől függően 10 perctől napig terjed.

Kiváló tapadást biztosít a következő felületekhez:

 • egy fa;
 • műanyag és polimerek;
 • fém alkatrészek;
 • kő.

A "Porosil" fejlesztői minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy termékeik rugalmas és műanyag tulajdonságait egyesítsék, mert az építőknek és a javítóművészeknek nemcsak a hiányosságok kitöltése, hanem a hiányosságok későbbi megszüntetése is fontos. Hab szinte nem szagol, és vonzó fehér színt ad, ami tetszeni fog tetszőleges építőnek és tulajdonosnak.

modell

A hab GoldGun 65 nemcsak a kívülről történő intenzív kijáratnál különbözik - ha a felületet 30 fok fölé melegítik, a keverék minősége meredeken esik, és a buborékok kezdik megjelenni a nedves szerkezeteken. Ezek objektív dolgok, és foglalkoznunk kell velük, kezdetben megfelelő munkafeltételeket teremtve. Az aranyvonal teljesen professzionális, és a lakó- és ipari létesítmények tőkebefektetéséhez szükséges. A Standard sorozat vegyes jellegű habokat tartalmaz, ezek közötti különbségek különböző megengedett hőmérsékletekre forognak.De a "Premium" - univerzális - használata nem függ az időjárási viszonyoktól.

struktúra Arany fegyver tél Téli javításra tervezték, és nyugodtan alkalmazzák, akár -18 fokon is. Arany 65 és Gold Gun 65 All Season rekord szintet ad a hab tömegének - a termelékenység 30 és 43% -os növekedése. használva Gold Gun Expansion All SeasonKönnyen létrehozható még a nagyon szigorú ízületek is, mivel az újbóli terjeszkedés rendkívül kicsi, és nem károsítja az építők munkáját.

Prémium pisztoly - amatőr hab a széles körű építési munkákhoz. Hideg módosítása akár -10 fokos hőmérsékleten is használható. FireRated Gunfoam B1 - tűzálló típusú hab, amelynek lángállósági osztálya megfelel az EN 1366-4 és a DIN 4102-1 szabványoknak.

Hogyan kell használni?

Azokat a felületeket, amelyeket meg kell kötni vagy lezárni, előzetesen meg kell tisztítani: eltávolítják a por és a szennyeződés nyomai. Nagyon fontos, hogy csak védőkesztyűben dolgozzon, mert a nagy tapadás a kezekből történő hab eltávolítását rontja. Ideális esetben viselni kell az overallokat vagy a felesleges több háztartási cikkeket. Az allergiáknak még óvatosabbnak kell lenniük, mivel a kompozícióval való legkisebb érintkezés súlyos következményekkel járhat.

A munka megkezdése előtt mindig meg kell vizsgálni a gyártó ajánlásait, és semmiképpen nem térhet el az utasítások követelményeitől.

Az a hely, ahol a rés megjelent, repedések vagy chipek, 1/3-nál habosítottak. A polimerizáció gyorsulását az alkalmazott tömeg vízzel történő permetezésével érjük el. Ha 30 perc elteltével a hab kiterjesztése nem elegendő, akkor csak egy új rész hozzáadásának értelme van.

A "Porzil" hab márka véleménye igen kedvező. Az építők és a szakemberek hangsúlyozzák, hogy a keverék mindig jó minőségű és egyenletes habot ad. A másodlagos expanzió valószínűsége kicsi, és ha ez megtörténik, csak jelentéktelen mennyiségben van. A cég technológusai nem tudtak zsugorodni.

Ami az elért teljesítményt illeti, az arányok a következők:

 • 300 ml-es palack 30 liter habot ad;
 • 500 ml 40 liter keveréknek felel meg;
 • A Gunfoam B1 750 ml felszabaduláskor körülbelül 50 liter habtömeget képez;
 • 1000 ml-es palackok segítségével legfeljebb 100 liter hatóanyag nyerhető, ami nagyon fontos a nagy léptékű műveleteknél.

A vásárlás előtt ajánlatos megtudni, hogy mi a használt hab viszkozitása - függ a függőleges felületekhez való tapadás mértékétől.

A nem megfelelően viszkózus anyag gyorsan felborul a falról és elveszíti értékes tulajdonságait. Fontos megjegyezni, hogy még a hidegálló habokat is a legjobb környezetben használják., mivel a keverék kimenete ebben az esetben az azonos kapacitású hengerből a legnagyobb lesz. A háztartási hab egy műanyag fúvókával van ellátva, és egyszerre kell használni, míg a professzionális változat csak szerelőpuskával használható.

A Penosil hab jellemzőiről bővebben lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba