Professzionális Kudo poliuretán hab: jellemzők és jellemzők

Napjainkban az építési munkák egyik fajtája hab nélkül nem teljes. Ez a modern anyag egyre szélesebb körben elterjedt a szakmai szférában és az otthoni javításokban. Ez jelentősen javítja a telepítés minőségét és megbízhatóságát, széles körű alkalmazási területtel rendelkezik, különböző időjárási körülmények között használható, könnyen használható.

Ma sok gyártó van a piacon. Kudo az egyik legértékesebb.

Különleges jellemzők

A cég már közel 20 éve létezik, és az egyik vezető szerepet tölt be a műszaki aeroszolok gyártásában. A cég saját kutatóközponttal rendelkezik, modern felszereléssel. A központ egyik szervezeti egysége szerelési habok gyártására specializálódott. A termékek fejlesztése gyakorlati tapasztalattal rendelkező technológusokkal foglalkozott.

Az ügyfelek elvégezték a kész recept kiválasztását. A recept a kliens egyedi igényeinek megfelelően is kialakítható.

A gyártás két új automata vonalat tartalmaz, amelyek aeroszolos dobozokat töltenek össze szerelési habokkal. Lehetővé teszik, hogy évente 12 millió palackot állítsanak elő.

A termelés minden fázisa folyamatszabályozás alá tartozik, a termék minőségét is figyelemmel kísérik. Emellett a vállalat késztermékek szállítását és az aeroszol csomagolás tervezését is végzi.

A cég a különböző tulajdonságokkal és tulajdonságokkal rendelkező szerelési habok széles skáláját gyártja. A Kudo hab egyedülálló, mivel az összetevők eredeti képletével rendelkezik. Az égésgátló hab előállításához olyan speciális technológiát alkalmaznak, amely lehetővé teszi a tűzállóság mértékének szabályozását a különböző mélység és szélességű varratok betöltésekor.

A struktúrátalakító készletet használó speciális technológia elősegíti az egységes térszerkezet kialakulását, amely javítja a hab szigetelő tulajdonságait a kikeményedett állapotban, és csökkenti a szerkezeti elemek nyomását. A Kudo habok alacsony terjeszkedéssel és nagy tapadással rendelkeznek nagy számú építőanyaggal.

A Kudo poliuretánhab a legújabb generáció hatékony terméke a rövid primer térhálósodási idő, a gyors polimerizáció és a térfogathozam.

A Kudo-termékek minden előnye mellett megfizethető árat kínálnak., és nemcsak szakemberek használhatják, hanem minden olyan személynek is, aki javításra szorul. A cég által bemutatott választéktartományból könnyen kiválaszthatja a kívánt termék típusát. A termék örömét fejezi ki a tartóssággal, a környezet káros hatásával szembeni ellenállással és a működési idő időtartamával.

Az ilyen típusú hab kis hátránya, hogy polimerizációját csak nedvesség jelenlétében végezzük, ezért szükséges a kezelt terület nedvesítése a telepítés előtt.

Ezenkívül a habot a területre kell felhordani úgy, hogy azt követően nincs szükség a vágásra, különben megnő a nedvesség felszívódásának képessége.

típusok

A termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy a különböző típusú munkákhoz és a különböző környezeti feltételekhez igazodjon, professzionális és háztartási használatra. Bizonyos típusú habok kétféle változatban állnak rendelkezésre: pisztollyal vagy műanyag cső alkalmazásával. Ez utóbbi alkalmas, ha szükség van a térfogati üregek és üregek kitöltésére.

A Proff 65+ jó tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a nyári hab, amelynek eredeti receptje van, 0 és +35 fok közötti hőmérsékleten használható.A hengerek új tervezési szeleppel vannak felszerelve. Garantáltan működik, nem ragadható meg. Az 1 literes henger akár 65 liter habot is tartalmaz. A termék kimenetét a pisztoly csavarja segítségével lehet beállítani.

A felületi film 10 perc múlva keletkezik. A teljes polimerizáció 24 óra múlva történik. Amikor a hab megszilárdul, jól használható a vakolás és a festés. Azonban nem szabad olyan helyeken használni, ahol erős ultraibolya sugárzásnak van kitéve.

Proff 65 nAz ablakok és ajtók blokkjainak telepítésekor cserélhetőa falburkolatok rögzítésekor a szerkezetek deformációi nem tartoznak ide. A hab kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, jól illeszkedik a legtöbb építőanyaghoz.

A Kudo Proff 70+ professzionális használatra alkalmas. A művek széles körében használatos. Ez az egykomponensű hab télen van, így nulla hőmérsékleten is használható. Emellett ellenáll a magas páratartalomnak. Az 1000 ml-es palack 70 liter habot ad.

Rush Firestop Flex - speciális termékAjánlott: áttetsző szerkezetekhez. Emellett kiváló tömítőanyag, kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal.

A készítményben szereplő anyagok kiváló minőségű töltést biztosítanak a szerelési varratoknak, és ezáltal megszüntetik a szerkezetek alakváltozását. Ez különösen az ablakok, ablakpárkányok, ajtótömbök és egyéb elemek telepítésekor nagyra értékelhető.

A Rush Firestop Flex egyik jellemzője - tűzállósága, ezért ajánlott azokban a területeken, ahol a tűzbiztonságot be kell tartani. Emellett ellenáll a nedvességnek és nem teszi lehetővé a penész kialakulását.

A Kudo 65 ++ Arktika Nord a téli habokhoz is tartozik. -23 és +30 fok közötti hőmérsékleten használják, kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szinte minden építőanyaghoz használható. Ebben a tekintetben bármilyen befejező és szerelési munkára használható.

A felszíni fólia 10 perc alatt keletkezik, egy vagy két nap után teljesen kikeményedik.

Kiválóan bizonyított PROFF 14+ ragasztóhab. Ezt az egész évszakos egykomponensű terméket használják szigetelési munkák, rögzítőpanelek és lemezek, tömítőelemek kivitelezéséhez. Ezzel ragasztószalagot, fémlemezeket, díszítőelemeket ragaszthat. A ragasztást vakolt felületeken, valamint a fa és fém alapjaival lehet elvégezni.

A ragasztóhab gazdaságilag elfogyasztva, egy hengerben 1 literes mennyisége 25 kg száraz ragasztónak felel meg. Ezenkívül kényelmes használni is: nincs szükség speciális szerszámokra és eszközökre, és a kompozíció teljesen használatra kész.

A ragasztóhab jelentősen felgyorsítja a befejező és szerelési munkákat, és -10 és +35 fok közötti hőmérsékleten működik.

Adott esetben

Kudo hab segítségével:

  • ablakok és ajtók telepítése;
  • töltse ki az ajtó- és ablaknyílások varratait;
  • áttetsző szerkezetek telepítése;
  • ablakpárkányok és fali panelek rögzítése;
  • tömítés varratok, hasadékok és üregek;
  • hő- és hangszigetelés;
  • kombinálja a különböző anyagokat;
  • zárja le a tetőszerkezetek ízületeit;
  • töltse ki a csövek körüli üregeket;
  • a helyiségek díszítésekor hozzon létre egy másik dekorációt.

Vélemények

A Kudo habokról sok véleményt olvashat, amelyek többnyire pozitívak.

Először is, sokféle termék található, amely lehetőséget biztosít a megfelelő termék kiválasztására a közelgő munkához.

Ezen túlmenően az ügyfelek azt mondják, hogy a termékek könnyen kezelhetők, és a csomagban található utasítások részletesen ismertetik a munka részleteit - még a nem szakemberek is gyorsan elsajátították a termék használatának módját.

A hengerek nagy mennyiségű habot eredményeznek, és nagyon gazdaságosan fogyasztják.

A fogyasztók azt mondják, hogy a termék rövid ideig szárad, és nagyon megbízható, tartós és tartós réteget képez.Ezen túlmenően ez a réteg a tűzállóság, a nedvességgel szembeni ellenállás és a penész.

Az emberek még mindig szeretik azt a tényt, hogy amikor a töltések üregei sűrű, rugalmas varratok jönnek létrea hab tökéletesen rögzíti gyakorlatilag az összes építőanyagot, a polietilén kivételével, és bármilyen javításhoz használható.

A fogyasztók értékelik a legújabb tervezőszelepet, amely nem igazán ragad.

A vásárlók is elégedettek az áruk és az áruk optimális arányával.

A márka habával való munka során védőkesztyűt kell viselni, azóta nagyon nehéz lesz mosni.

A professzionális Kudo hab használatával kapcsolatos további információkért lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba